pigem on kõige suuremad noobid ja ragekidid kuskil 1730mmr peal sellised fresh 1700 vennad kes arvavad nad on maailma parimad playerid aga tegelt nad ei sa sellest mängust veel mitte midagi aru.
Sai eelmine nädal haapsalu lan ära võidetud honnis.
1600-1700 on kõige nõmedamad. Ma ei tea mis on nende inimeste peas et nad parem feedivad 0-10 ja kaotavad mängu selle asemel et raatsiks courieri või warde osta - ükskõik mis herona. <1500 nuubid vähemalt teavad et on nuubid ja paljud neist üritavad paremaks saada, seetõttu suppordivad. Täiesti ausalt ülten et ~1500 mängudes ostetakse rohkem flying couriere ja salasilmi kui 1600+.
Muidu rusikareegel on et kui keegi kukub sinu peale mölisema siis aega raiskamata /ignore add <nimi>. Kohe puhtam ja kuivem mtunne. Pole mõtet närve kulutada.
support klass on liiga alahinnatud :/
ise olen viimased mängud harjutanud ja pole ammu nii mõnus olnud hon-ida.
kedagi babisittida ja teha kõike alguses, et ta lastihiite saaks ja vastased eemal hoida.
piisab 5-8 minutist ja vastased on nii alatoidetud ja mäng on enamvähem kotis.
siis saab carry üksi hakkama ja lähed teistele appi. assistide eest saab hea mängu korral ikka meeldivalt plõnni ka.
wardida ja hoida kogu mapil silma peal ja hävitada vastaste warde.
5 vs 5 lahingutes panna kiirelt inv warde ja tavalisi, et kogu lahing oleks kontrolli all.
stunnida ja ohverdada ennast tiimi nimel
julgen väita, et üks strateegilisemaid ja huvitavamaid klasse _________________
Eks ta ole jah, oleneb mängu stiilist. Ma olen support player, ei tõmba see carrymine, kui tead, et enamus aeg pead kuskil farmima. küll aegajalt saab mingi semi carryt vms mängitud. Kuid enamus aeg lasen support. Eks too KD ole 0,80~, kuid see ei heiduta mind. 1800 mmr kergelt kätte saadud supportides.
Eks ta ole jah, oleneb mängu stiilist. Ma olen support player, ei tõmba see carrymine, kui tead, et enamus aeg pead kuskil farmima. küll aegajalt saab mingi semi carryt vms mängitud. Kuid enamus aeg lasen support. Eks too KD ole 0,80~, kuid see ei heiduta mind. 1800 mmr kergelt kätte saadud supportides.
support klass on liiga alahinnatud :/
ise olen viimased mängud harjutanud ja pole ammu nii mõnus olnud hon-ida.
kedagi babisittida ja teha kõike alguses, et ta lastihiite saaks ja vastased eemal hoida.
piisab 5-8 minutist ja vastased on nii alatoidetud ja mäng on enamvähem kotis.
siis saab carry üksi hakkama ja lähed teistele appi. assistide eest saab hea mängu korral ikka meeldivalt plõnni ka.
wardida ja hoida kogu mapil silma peal ja hävitada vastaste warde.
5 vs 5 lahingutes panna kiirelt inv warde ja tavalisi, et kogu lahing oleks kontrolli all.
stunnida ja ohverdada ennast tiimi nimel
julgen väita, et üks strateegilisemaid ja huvitavamaid klasse
kas on kuskil ka mingit Noob support guidet? et mida tasuks teha ja kudias teha jne.
How To Play Support:
OK so you picked Pyromancer, what now? If you pick support heroes you are REQUIRED to buy chicken (Monkey Courier) and/or wards of sight. Multiple heroes should be pitching in, and there should ALWAYS be a monkey courier and one set of wards at the start of the game (Wards should be used to block their jungle pull). Map control wins games. With sight of incoming ganks, runes, their jungle, you can really dominate the enemy team. As a intelligence ganking hero, you do NOT need to be farmed to be effective. A simple bottle, marchers, and Fortified Bracelets (bracers) will do. Thus there is no reason for you to stay in lane, pickup a ganking partner or go by yourself and roam around, grabbing runes and ganking lanes. Ganks in the side lines, mid, will be greatly appreciated by your team and will surely keep the enemy team underfarmed.
Ega seal midagi rasket pole, harrassid, ostad warde, käid gankimas, üritad mitte KS-ida.
Kui "suck" support sobib, siis davai..võib isegi proovida väga support-like mängida...koos pullimise ja mille iganes muuga
ei meeldigi carry absoluutselt, gank/supp
Ma pickisin CD , teine pick oli valk, kolmas warbeast, siis neljas võttis chronose ja viies..... SCOUT.
Läksin siis rahus midi, äkki tuli scout ka midi ja pidin alla chronosega minema.
To kick off the HoNiversary celebration, we are offering 11 days of FREE-to-play. Starting today (Thursday, May 12) at 9 p.m. EST new players will be able to sign up and play at no cost. Grab your friends and get your game HoN. The F2P session ends Sunday, May 22nd at 12 a.m. EST. To join, new players simply need to download the game and register a HoN nickname at:
http://www.heroesofnewerth.com/create_account.php
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.