Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 535, 536, 537 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 24.04.2011 20:16:15 vasta tsitaadiga

seda küll thumbs_up.gif
HV vaatleja

sõnum 24.04.2011 22:50:11 vasta tsitaadiga

Raul kirjutas:
Raul kirjutas:
Tere!
Sai installitud Windows 7 ja probleem selles, et installi järel tegi restardi ja peale Starting Windows kirja viskab kuvar ette teate, et signaali pole ning pilt must...
Arvuti ja kuvar on ühendatud DVI juhtmega. 1920x1080 60 hz on teadekuvaril peale restarti. Proovisin ka Windowsi uuesti installida kuid see ei muuda midagi. Kui proovida siseneda Safe modes siis jõuab nati kaugemale ja viskab teate, et intsalleerimist ei saa safe modes lõpetada ja soovitab restarti. Ehk on mingeid soovitusi?? Tüli videokaardiga?

Tegu värske installiga, st pole nii kaugele jõudnudki, et mingeid draivereid saaks installida.
Hetkel proovisin ka seda, et tõstsin videokaardi teise pessa ja nüüd sain nii kaugele, et õnnestus kellaaeg ja mõned settingud veel paika pannna..siis tegi arvuti jälle restardi ja sama ja..st sellest starting windows aknast kaugemale ei jõua..viskab ette kirja, et signaali pole....

EDIT: nüüd siis vähemalt safe modes laeb end üles ja isegi võrku saab aga nii kui restart teha, et normaaselt siseneda on tulemuseks sama seis- signaal kadunud...

ABI VAJA!!!

Draiverite uuendamisel tekib probeelm, et ATI install manager annab veateate FAILED TO LOAD DETECTION DRIVER. Netis soovitatud Windows CC miski parandus ei ole midagi muutnud. Teiseks: kust oleks võimalik leida emaplaadi draivereid emaplaadile ASUS M2R32-MVP ???

Igasugune abi teretulnud!!!

EDIT: lahendus leitud- device manageri alt sai windowsi display draiver ära kustutatud ja peale seda logis normaalselt sisse ning sai ka draiver uuendatud icon_smile.gif
Hetkel Full HD pilt ees ja probleemi pole icon_wink.gif

viimati muutis Raul 24.04.2011 23:20:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sonamumm
HV vaatleja
sonamumm

sõnum 24.04.2011 23:15:01 vasta tsitaadiga

Mul on vastostetud sülekal Win starter. Jube tüütu tundub, igasugu mõttetuid vidinaid täis. Kas ma saan selle kuidagi maha võtta ja win xp või mõne linuxi versiooni asemele installida?
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 25.04.2011 00:03:09 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Pigem 34% vs 43% ja enne aasta lõppu on Win7 möödas: http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp

Muidugi igal meetodil on oma head ja vead, seega mõne graafiku kohaselt võib juba praegu möödas olla.Mõne kohaselt on ehk alles järgmise aasta lõpus möödas icon_smile.gif
Aga vähemalt progress toimub thumbs_up.gif
Ehk Win7 turuosa on kasvanud eelkõige Vista arvelt ning mingil määral ka XP arvelt. Samas ilmselt oleks loogiline eeldada, et tulevikus hakkab 7 osakaal kasvama just xp arvelt, kuna Vista niigi väheseks jäänud icon_biggrin.gif
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2011 00:21:04 vasta tsitaadiga

sonamumm kirjutas:
Mul on vastostetud sülekal Win starter. Jube tüütu tundub, igasugu mõttetuid vidinaid täis. Kas ma saan selle kuidagi maha võtta ja win xp või mõne linuxi versiooni asemele installida?

Saad küll maha võtta aga kahjuks xp-d ei õnnestu enam sul kuskilt poest hankida. Ostes win7 ultimate/bisnise versiooni ja saad xp-d downgrade teha! (~300 euri)
Jääb üle kas proovida linuxit (soovitavalt ubuntut, livecd-d) või siis win starteriga edasi olla.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 25.04.2011 00:26:07 vasta tsitaadiga

Polegi kunagi Win Starterit näinud ega proovinud. Milliseid vidinaid sellel siis on? Keela ära indekseerimine ja muu pahn, mida vaja ei ole. Neid tviikimisprogramme on üsna palju. Mina hetkel kasutan Auslogics Boostspeed süsteemi nõustaja funktsiooni ja vaatan, mida ära keelata.

Kuid eelkõige huvitab küll, mis seal Starteris on. Mina arvasin, et seal just ei ole mitte midagi. :S
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 25.04.2011 00:41:28 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
Mina arvasin, et seal just ei ole mitte midagi. :S

ot:
+1...
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 25.04.2011 00:44:13 vasta tsitaadiga

No aga polegi ju icon_rolleyes.gif
aldios
HV kasutaja
aldios

sõnum 25.04.2011 06:11:02 vasta tsitaadiga

sonamumm kirjutas:

Mis vidinaid silmas pead aerot jms värki starteril pole nagu ,või seda tootjapoolset softi mõtled mida kaasa topitud hulk ,enamuse saad startupist kinni keerata ju.

HV Guru
Betamax

sõnum 25.04.2011 10:57:13 vasta tsitaadiga

Programs and Features > Uninstall ebavajalikule bloatware'ile. Seda saad tootja kodulehelt alati vajadusel uuesti alla laadida.
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 26.04.2011 19:48:36 vasta tsitaadiga

sonamumm kirjutas:
miks mitte w7 kasutada? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 26.04.2011 21:49:17 vasta tsitaadiga

ot:
BSOD saab Win8 all vist uue tähenduse:

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.04.2011 22:15:35 vasta tsitaadiga

2III7 kirjutas:
sonamumm kirjutas:
miks mitte w7 kasutada? icon_rolleyes.gif

No kui talle juba Starteris nii palju vidinaid tundub olevat, siis ega teisestes versioonides on neid ju veelgi enam icon_smile.gif
nesta kirjutas:
ot:
BSOD saab Win8 all vist uue tähenduse:

Spoiler Spoiler Spoiler

Väga kena iseenesest icon_razz.gif .Praegu on kas kohene restart või kui paned sätte, siis jääbki ette ja mingit infot kah ei kogu.
Sinist värvi jään küll igatsema icon_lol.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 26.04.2011 22:30:29 vasta tsitaadiga

Mina hetkel ainult blue screenidega jamangi. Arvutile ei meeldi külmalt käivituda. Mingi arusaamatu draiverite ja riistvara konflikt. :@
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 27.04.2011 11:51:51 vasta tsitaadiga

kontrolli üle kõik kondekad emaplaadilt ja graafikakaardilt
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sonamumm
HV vaatleja
sonamumm

sõnum 27.04.2011 16:12:02 vasta tsitaadiga

tootja soft siis ilmselt jah on see, mis mulle närvidele käib. ja starteril see screensaver mida ilmal tõsise häkkimiseta maha ei saa, mainimata desktopi tausta.....praegu otsin sobivat linuxit. sorry wini sõbrad icon_smile.gif
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 27.04.2011 17:49:10 vasta tsitaadiga

kunas win8 beta tuleb?
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 27.04.2011 17:57:30 vasta tsitaadiga

Vaatan need kondekad üle, kuid hetkel pole küll erilist tahtmist restarti teha. Täna ei läinud isegi peale mitut restarti arvuti käima. Windows 7 laadis ära ja enne, kui pidi tulema kasutajate nimekiri ette, viskas blue screeni ntfs.sys failiga seoses. Kui aga blue screen tuleb ette siis, kui süsteem juba töötab, siis vahetult enne blue screeni viskab ekraani triibuliseks. Kuid see on väga lühiajaliseks. Seetõttu oletan, et emaplaat (Asrock K10N78D) ja protsessor (AMD athlon 7750 2,7 GHz) ei saa vist omavahel läbi. Viga ei saa olla kõvakettas, sest mul neid kaks tükki ja mõlemaga proovitud, et on probleem. Samuti Windowsi clean install ei aita midagi. Ühe korra isegi installi ajal sain blue screeni.

Blue screeni on peamisel seotud tekstidega "not_equal_or bla-bla", "memory management", palju erinevaid draivereid on põhjuseks toonud ja vahest on lihtsalt mula, et eemalda hiljuti installitud tarkvara, käivita safe modes, uuenda biosi jne. BIOS on uusim. See peaks olema puhtalt tarkvaraline probleem, seotud draiveritega ja arvan, et prose on sellega seotud. 3-4 korda on juhtunud ka seda, et arvuti käivitub 100%-se protsessori koormusega. Aga nüüd nagu seda ei ole olnud.

Ja lisaks täna olid absoluutselt kõik võrguadapteritega seotud asjad hüüumärgiga device manageris. Põhjuseks oli kõigil, et Windows ei saanud draiverit laadida. Kui panin draiveri värskendamise peale, siis üllatus-üllatus - blue screen. Installisin draiveri uuesti ja õnneks netti saan nüüd, aga vmware, Avast jms asjad seal võrguadapterite nimekirjas on ikka veel hüüumärgiga. See võibolla on seotud ka sellega, et võtsin Avasti startupist maha, sest arvuti käivitub tõesti jube uimaselt.

Ma lihtsalt ei oska arvata, kust üldse peale hakata ja ma arvan, et saadan selle emaplaadi tagasi sinna, kust ta tuli. :@

Lihtne on teistele ühte ja teist öelda, kuid vihkan, kui enda arvuti ei tööta. :@
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.04.2011 18:02:59 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:
kunas win8 beta tuleb?

When it's done boss.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 27.04.2011 18:27:59 vasta tsitaadiga

Ma vaidleks selle teema esimesele postitusele vastu natuke. Eestikeelset LIP paketti pole olemas ei Windows 7 ega Vista jaoks -> http://windows.microsoft.com/et-EE/windows/downloads/languages

Samuti pole kunagi selle peale mõelnud, et System restore ja Windows update ebaõnnestumine võiks omavahel seotud olla. Samuti nagu gadgetid ja UAC. Ei vaidle vastu - lihtsalt poleks selle peale ise kunagi tulnud.
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 27.04.2011 21:51:46 vasta tsitaadiga

Minu nägemus: Windows 8 thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 27.04.2011 23:52:01 vasta tsitaadiga

sonamumm kirjutas:
tootja soft siis ilmselt jah on see, mis mulle närvidele käib. ja starteril see screensaver mida ilmal tõsise häkkimiseta maha ei saa, mainimata desktopi tausta.....praegu otsin sobivat linuxit. sorry wini sõbrad icon_smile.gif

ot:
tootja softi eemaldamiseks tehakse format ja win uuesti peale, vastavalt oma soovidele (ilma tootja softita). Ülejäänud on veel kergem. Kui sa sellega aga hakkama ei saa, siis kuidas sa mõtled linuxist "jagu saada"...? icon_smile.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 28.04.2011 07:39:25 vasta tsitaadiga

sonamumm kirjutas:

Mina sain vanal läpakal kenasti toimima Ubuntu 10.04 LTS thumbs_up.gif

Snoopys
HV vaatleja
Snoopys

sõnum 28.04.2011 08:08:08 Probleem: Windows 7 failide jagamisega kohalikus võrgus. vasta tsitaadiga

Probleem siis järgmine, et ei saa LAN´is Win XP x32 pro SP3´ega ligi Win 7 x64 Ultimate failidele. Vastupidi asi toimib. Xp peal on näha et win 7 jagab kaustu kuid siseneda ei saa(veateade oli mingi premissionitega vist seotud ja et kindlasti peaksin pöörduma võrgu adminni poole:P). Kohalikku võrku jagab ruuter, win 7´el eset firewall lubab kohalikku võrku, aktiivseks võrguks on work network. Olen guugeldanud, pinginud- ja blinginud kuid tulemusi pole siiani saanud. Ehk keegi siin oskab aidata...
tagasi üles
Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 28.04.2011 09:20:13 vasta tsitaadiga

Ilmselt pole Win 7 poolt jagatud failid kõigile. Võid kontrollida, kas on jagatud Everyone jaoks ja kas on jagatud ilma paroolita.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 535, 536, 537 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.