Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Test Drive Unlimited 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 23.02.2011 21:05:17 vasta tsitaadiga

Jeps. Sai 3 päeva usinalt mängitud icon_biggrin.gif
Naine aitas kah päris palju sõite ära teha icon_cool.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.02.2011 04:40:09 vasta tsitaadiga

On siin ka nagu eelmises osas oli mingi miljoni sõidud ümber saare? icon_smile.gif
Kole bugine on küll mäng, jube kohe, täpselt nagu beta ausalt öeldes icon_lol.gif thumbs_down.gif
Autod haihtuvad nina eest, põõsad on titaanist ehitatud ning ufod on kõik inimesed saartelt ära röövinud..

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 24.02.2011 22:02:09 vasta tsitaadiga

Esimeses osas sai ühte kiiruse missiooni tambitud kus sai 30sec eest 100k... sõit ise kestis vast 5-10sec Saleeniga.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Anti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.02.2011 14:15:07 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
On siin ka nagu eelmises osas oli mingi miljoni sõidud ümber saare? icon_smile.gif
Kole bugine on küll mäng, jube kohe, täpselt nagu beta ausalt öeldes icon_lol.gif thumbs_down.gif
Autod haihtuvad nina eest, põõsad on titaanist ehitatud ning ufod on kõik inimesed saartelt ära röövinud..
veel üks äge bug: sõitsin terve timetriali läbi nii, et checkpointide sildid puudusid. Mapi peal olid märgitud, aga rajal polnud ühtegi. icon_smile.gif

Jõudsin nüüd jälle samale tasemel, kus eelnevalt corrupted savegame viskas. Hoian nüüd pöidlad peos... okse.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.02.2011 23:56:40 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
PlatoonSgtElias kirjutas:
veel üks äge bug: sõitsin terve timetriali läbi nii, et checkpointide sildid puudusid. Mapi peal olid märgitud, aga rajal polnud ühtegi. icon_smile.gif

Jõudsin nüüd jälle samale tasemel, kus eelnevalt corrupted savegame viskas. Hoian nüüd pöidlad peos... okse.gif

Mul oli veel pullim jama nende sõitudega icon_biggrin.gif
Oleks pidanud mainima seda savegame teemat krt, kahjuks endal ei juhtunud kordagi ja unustasin mainida seda, damn..

Uuri mu video ülevaatest icon_wink.gif

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 28.02.2011 14:19:46 vasta tsitaadiga

hehe vaatasin keegi uuris kas keegi mängib rooliga seda.mina taon g27 koguaeg,leian et nii saab tõsise elamuse kätte,eriti mägedes jeepidega trippides. sain oma outlaw riided ka kätte+ stikersid+ saab ka mersu aga mersu mind ei huvita,nägin et omab wbk ja mingi triip jookseb üle masina,aga seeselleks.kes aitab mind police challangitega välja ? mul vaja veel 11 arresti teha et saada mendi riided kätte,tegin oma ml jeebist jõhkra mendi aparaadi icon_biggrin.gif igastähes kes abiks olla soovib tuleb addida mind,ma aitan samuti välja.vaja rammida menti minuga ühes serveris et ma saaks kõne nendelt,et nad vajavad abi ja siis pean su kinni nabima,pärast teeks vastu sama,saaksid omale unique mendi riietuse;) + võin aidata aoutlaw riietusega. mäng on lagi igati tänu kasinnile on 11 milli olemas soojas,slotis võib korraliku plussi tekitada oma kontole kui õiget masinat taguda:P ja no sain veyron superspordi kasinniga pealekauba,seda pilli üldse ei kommi,läks 3 milli maksma mulle kuid ropult hea on võrreldes teiste veyronitega mis mängus olemas.anyways Unknown-G27 mu psn kui soovi on,enne kui mu 2 head sõpra mängud saavad ja aitavad mu mu mendi challengitega icon_razz.gif

btw vaatasin just platoon su video ära,väga lagi on tubli poiss oled:D aga parandaks korra,avatarid vehivad kätega jne muud käsklused olemas täitsa.juhul kui sa rooliga ainult mängid siis neid nuppe pole;)

Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 01.03.2011 12:27:42 vasta tsitaadiga

uvitav millal xboxi patch lõpuks tuleb. ühe korra juba kaotasin lvl25 tegelase corrupt save bugi pärast ära, nüüd uus mäng lvl 15 peal ja ei tahaks, et uuesti juhtuks :\
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 02.03.2011 09:29:02 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
uvitav millal xboxi patch lõpuks tuleb. ühe korra juba kaotasin lvl25 tegelase corrupt save bugi pärast ära, nüüd uus mäng lvl 15 peal ja ei tahaks, et uuesti juhtuks :\

ma jälgin igapäev official tdu2 forumit ja no atari on atari.patch on nn sony ülevaatamisel mis kestab juba nädala ja no mingeid vastuseid ei anta on ainult kõlakad nüüd et patch pole tegelt sony kätte jõudnudki veel et atari valetas patchi üle andmise kohapealt ja et ps3 oma valmis aga välja ei anta kuna xboxi oma pole sugugi valmis millel suurimad probleemid on ehk save file corruptiga jne.öeldi kui homseks pole siis see nädal enam pole mõtet oodatagi jälle.loodame parimat

tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 14.03.2011 12:21:22 vasta tsitaadiga

olen sealt jummala identset juttu lugenud, ainult et sõnad "xbox" ja "ps3" on omavahel vahetuses ning "sony" asemel on "MS" icon_biggrin.gif
vägevalt veetakse meid ikka nimapidi, pole midagi öelda

nad võiks lihtsalt manual save slotid tekitada kuhu saab ise backupseive iga aja tagant teha...

noh, eks saab edasi mängida ja peab lisalt varbad risti hoidma, et järjekordset corrupti ei tuleks

edit:
reedel tuli corrupt save päts välja ning täna peaks tulema kõik muu, kus enablitakse klubid ja muu kraam. kui keegi veel xboxil seda mängib, visake friend invite mulle, ehk saab vahest kruiisida ja co-op missioone teha
ise liitusin muidu Rated M klubiga (25+)
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Anti

sõnum 15.03.2011 00:09:17 vasta tsitaadiga

Krt, mis tripper nüüd on? Garaažis autode peale klikates lihtsalt ei ole valikut, millega saaks autoga sõitma minna. Tükk aega nuputasin, et kuidas ma nüüd saan mõne muu auto garaažist võtta, aga garaaži i-punkt, kus on kogu autode list, lubas õnneks vehicle spinnile viia. Mingi järjekordne bug vist.

Ja no mängu tehniliste andmete järgi on veyronil 8 liitrine rida 6 mootor icon_smile.gif
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 18.03.2011 17:20:24 vasta tsitaadiga

Patchid väljas. Kõik proovima.
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 19.03.2011 10:14:18 vasta tsitaadiga

Mäng juba läbi... ei viitsi rohkem icon_lol.gif
Mäng tuleks ikka korralikult välja lasta mitte patchidega paremaks teha koguaeg.
Saaks võibolla kriitikutelt kah vähe paremaid hindeid.
tagasi üles
T4
HV kasutaja

sõnum 22.03.2011 14:38:28 vasta tsitaadiga

Sai ka siis ühe tõsisema bugiga silma pista.
Olin hawaii Cup-i poole peal, paar päeva ei mänginud ja nüüd cup otsast peale. Tulemused tühistatud icon_evil.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 01.04.2011 21:54:04 vasta tsitaadiga

uhhh ma sain hawai police viperi lahti.Väga hea autoga tegemist. 351km/h max speed kui level 4 tuning ja offroadi sõites samuti max speed 351:P kõige kiirem.Väga lagi juhitavusega,käitub mingitel põhjustel nagu 4 wd. i mean laseb donateid joonistada ilma üle viskamiseta,midagi impreza juhitavuse sarnast.
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 09.04.2011 10:26:37 vasta tsitaadiga

Kas te soovitate selle mängu soetamist kui tahaks Forza kõrvale väheke vaheldust? Ses suhtes, et möngus võiks olla nii graafilist silmailu kui ka arvestatavat simulaatoritaolist juhitavust jne. Arcade mängud väga ei tõmba.
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
Anti

sõnum 09.04.2011 10:27:20 vasta tsitaadiga

forza kõrvale on see väga hea vaheldus thumbs_up.gif
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 09.04.2011 16:06:20 vasta tsitaadiga

xheix1712 kirjutas:
......simulaatoritaolist juhitavust jne. Arcade mängud väga ei tõmba.

ei soovita siis icon_razz1.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 11.04.2011 19:49:31 vasta tsitaadiga

xheix1712 kirjutas:
Kas te soovitate selle mängu soetamist kui tahaks Forza kõrvale väheke vaheldust? Ses suhtes, et möngus võiks olla nii graafilist silmailu kui ka arvestatavat simulaatoritaolist juhitavust jne. Arcade mängud väga ei tõmba.

sim kohapealt keeruline sest siiamaani ei tea ühtegi open worldi simulaatorit ,pole muidugist selline arcade käkk nagu ehk arvad,aga kui ära harjud juhitavusega on väga OK. Rinka mängude kõrvalt on ikka parim,open world:) lõõgastud,sõidad ringi,pargid ära,hängid,käid kasinnis ehk jne:) parim freeroam mäng(Y) mu gt5 jäi kõrvale päevast kui TDU2 välja tuli.

tagasi üles
Kustav
HV veteran
Kustav

sõnum 12.04.2011 22:53:45 vasta tsitaadiga

Kes mänginud oskate öelda mis värk TDU2 poliseidega on? TDU on rõvedalt tüütud ja rahaahned, nad ei tee mitte midagi põnevamaks vaid segavad.. Teises osas ehk miski parandatud?
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 13.04.2011 11:59:57 vasta tsitaadiga

Endal on TDU2-st vast mingi 75-80% tehtud ja pole politseiga kordagi kokkupuudet olnud. Põhimõtteliselt oleks see hea vastus su küsimusele. Nad küll sõidavad ringi, aga peab justkui märkimisväärselt rohkem pahandust tegema kui TDU's, et neid huvitama hakkaks.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Anti

sõnum 14.04.2011 10:02:47 vasta tsitaadiga

No sa pead konkreetselt korduvalt neid rammima, et nende tähelepanu võita...
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 09.05.2011 12:23:44 vasta tsitaadiga

http://www.joystiq.com/2011/05/07/test-drive-unlimited-2-free-dlc-out-on-pc-coming-soon-to-consol/
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.01.2025 01:10:38 vasta tsitaadiga

Päris raske oli lõpus kõiki masinaid saada, sest ametlikud serverid on kinni ja kasiino samuti. Raha tegemine, et kõik osta, pluss kinnisvara, on raske. Aga ära ta tuli... 88 masinat, sh. boonusautod. Viimased 10 kõige kallimat masinat maksid kokku umbes sama palju kui esimesed ~70.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Test Drive Unlimited 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.