Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xpander
HV veteran

|
24.03.2011 13:40:19
|
|
|
sellele mängule vist mod-e pole?
2011 oleks vaja juba..
rfactoril pole ka veel väljas, mingid tsehhid on miskit teind aga pole veel kusagilt saada.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
SinineSiil
Kreisi kasutaja

|
24.03.2011 14:06:36
|
|
|
xpander kirjutas: |
2011 oleks vaja juba..
rfactoril pole ka veel väljas, mingid tsehhid on miskit teind aga pole veel kusagilt saada. |
Täna kuulutatakse 2011 välja
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeScribe
HV kasutaja

|
24.03.2011 14:11:30
|
|
|
Hmm, kusjuures hetkel on mu rivaal kurikuulus Felipe Massa, olen tabelis tema seljataga ~15 punktiga, peaks vist ennast käsile võtma ja hakkama practice ka sõitma, Marina Bay-st alates on mu hooaeg täieliult metsa läinud, Marina Bay - DNF, Suzuka - DNF ja mingi rada oli vist veel kus ma lõpuni ei jõudnud. Peab mainima, et mäng on ikka päris raske, sõidan 50% sõite, ikka 40 min siin arvuti ees järjest võidusõitu sõita ja selle ajal mitu korda rehvi lõhkemist kannatada on ikka tükk tegemist, vahest ajab nii närvi et alt + f4 ja las see F1 olla natuke aega rahus. Agaa .. ei tea mis saab, ma keeldusin sellest HRT pakkumisest, tagumise otsa meeskonnad on mu peale vihased kommentaaride pärast ja nendelt ei ole mingit kohta loota, tegin vist valesti, et HRT kuradile saatsin? Täna sõidan ilmselt hooaja lõpuni.
Jube jama oleks, kui ma jään nüüd tiimist ilma ja uut enam ei pakuta :/
_________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.03.2011 18:47:51
|
|
|
xpander kirjutas: |
2011 oleks vaja juba..
rfactoril pole ka veel väljas, mingid tsehhid on miskit teind aga pole veel kusagilt saada. |
Mod-e on terve hunnik.Lihtsalt modijad ei taha veel 2011 asju eriti teha, kuna autode välimus jms pole veel kindlad.Peame esimese etapi ära ootama.Hetkel on küll 2011 aasta tekstuurid kõikidele autodele ja kolmele autole ka HD tekstuurid.Lisaks on veel 2011 aasta menüü kus õiged sõitjate nimed.Olemas on ka auto valiku sceen kus 2011 aasta info ja ka Pirelli rehvid koos õigete värvidega on olemas.
Mul on hetkel kõik alla laetud ja suuresti organiseeritud aga vaja on veel ühte koma teist muuta.Homme laen üles
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karu555
HV kasutaja
|
25.03.2011 21:15:20
|
|
|
Paluks linke tomorrow.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.03.2011 05:10:15
|
|
|
Karu555 kirjutas: |
Paluks linke tomorrow. |
Ok:
http://www.mediafire.com/?eduacq53d5giu8v
Kõik mis vaja veel kahjuks ei tööta aga kokkuvõte on selline mida see mod pakk teeb:
*Asendab mängu käivitusmuusika.Mootori möire käivitudes jääb alles aga selle muusikajupi koristab ära (audio kaust)
*2011 hooaja tekstuurid kõikide meeskondade autodele.Väga tõenäoline, et mitme auto tekstuurid on pre season testide kujundusega veel ja võivad olla märgatavalt muutunud praeguseks.HD tekstuurid on hetkel kahjuks ainult HRT,Lotus-Renault ja Williams.Ülejäänud on tavalised (cars kaust).
*Pirelli rehvid.Pole kahjuks jõudnud testida kas ja kuidas need välja näevad mängus.Kui midagi on katki, siis parandan järgmise pakiga ära. (cars/generics kaust)
*2011 aasta sõitjate nimed.Loodetavasti ikka inglise keeles näitab, kuna modder oli sakslane (database kaust)
*Pre-Patch parema kvaliteediga vihmapiisad (dx9/dx11 kaustad)
*No Fog mod v.1.3.Muudab graafika kenamaks ja erksamaks.Pole selline washed-out konsoolikas.Võrreldes minu eelmisel aastal jagatud 1.2 versiooniga peaks tsipa parem fps olema (tracks kaust)
*Asendab ainsa intro video mida kustutamisega eemaldada ei saa.Ülejäänud võite video kaustast kustutada, et kiirendada mängu käivitust. (video kaust)
*Custom_Bench.xml on minu kombineeritud benchmark mis peaks võimalikult madalale fps tõmbamama.Seega testimiseks hea.Samas on ka shortcut.Pange see desktopile ja muutke target real ära oma F1 2010 installikaust.
*loose_parts_settings.xml annab veidi parema damage.Auto pole enam nagu tank mis ei lagune.
*1911.dll - jätan teie kujutlusvõime hooleks mis see on.Valjusti ärme sellest räägime eksole.Kui ei tea siis googeldage või PS
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeScribe
HV kasutaja

|
27.03.2011 22:25:40
|
|
|
Sooviks endiselt G25 nuppude kohta infi ..
www.iDrift.nl
#swag |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.04.2011 01:57:39
|
|
|
Hea uudis.F1 2011 Mod F1 2010-le on töös:
tsitaat: |
Hi Guys
we are working as fast as we possibly can given all our other things that go on in our lives.
As far as I am aware, myself and ka-b00m have very nearly completed all the cars, just one each to go.
Garages and paddock areas are next on our list.
vlasovas is currently working on a few things, tyres cams etc.
Ryder is also currently working on the database side of things, quite involved.
So we are getting there, just give us a little bit more time, someone will update you all on the release of the mod when it is just about due.
Thank you for you patience, and hopefully it will not be too long from now. |
Teema siin: http://www.racedepartment.com/f1-2010-mods/50591-upcoming-rddev-release-season-2011-a.html
Vb kuskil kuu aja pärast tuleb.
Rääkides minu enda mod pakist (mis on lihtsalt teiste modide kokkuvõte mitte minu enda tehtud), siis Mod Pack 2 tuleb 7 Aprill.Väike eelvaade mis muutused see toob (mittetäielik nimekiri):
*Updated Sauber Skin (Australia version).
*Added new cameras (larger FOV). |
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeScribe
HV kasutaja

|
02.04.2011 02:06:41
|
|
|
See mod arvuti jõudlust ka muudab?
Mul endal max grafiga näiteks ei vea välja, mingi mediumiga veab, vahest on pisike läg vihmaga, aga harjunud juba.
www.iDrift.nl
#swag |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
02.04.2011 02:15:06
|
|
|
tomorrow, tänud.
Jälgin siin teemas sinu postitusi tähelepanelikult ja KASUTAN kõiki uusi mode ainult sinu heaks kiidul...
... seega, hoia lipp kõrgel.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.04.2011 03:02:21
|
|
|
LeScribe kirjutas: |
See mod arvuti jõudlust ka muudab? |
Mingil määral jah.Ühest küljest suurem FOV ja HD skinnid tahavad rohkem graafikajõudlust.Teiselt poolt No Fog Mod kompenseerib seda mingil määral
võtas-uxu kirjutas: |
tomorrow, tänud.
Jälgin siin teemas sinu postitusi tähelepanelikult ja KASUTAN kõiki uusi mode ainult sinu heaks kiidul...
... seega, hoia lipp kõrgel.  |
Tänud toetuse eest
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeScribe
HV kasutaja

|
04.04.2011 13:09:41
|
|
|
A millal sul see nn allinone pack välja tuleb, ei viitsiks neid eraldi tõmbama hakata kui mõned vb veel isegi ei tööta?
www.iDrift.nl
#swag |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.04.2011 18:04:06
|
|
|
LeScribe kirjutas: |
A millal sul see nn allinone pack välja tuleb, ei viitsiks neid eraldi tõmbama hakata kui mõned vb veel isegi ei tööta?  |
See ei tule minu poolt.See tuleb RRdev mod teami meeste poolt ja loodetavasti hiljemalt juuni alguseks
Praeguses minu pakis olevad asjad kõik töötavad.Ma proovisin järgi.Kui millegi üle nuriseda, siis autode valiku ekraanil on pildid valede proportsioonidega ja näevad kehvad välja.Muud halba pole märganud.Pirelli rehvid töötavad ja näevad ok välja.Autode kujundus tundub ok jne.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeScribe
HV kasutaja

|
06.04.2011 01:51:03
|
|
|
Parkisin end siis lõpuks Ferrari tiimi ära, tükk aega jukerdasin vihmase Interlagosega -.-
Täiesti jube lihtsalt, boksi soovitus oli panna vahepealsed, aga vihma kallas pidevalt juurde ja poksiskäigu ajal panin täisvihmakad alla ja nendega oli isegi võimalik edu kasvatada.
Nüüd uuel hooajal kolm esikohta ja samapalju quali võite, läheb hästi, loodan siis Alonsole võimalikult palju abi pakkuda taktikalises mõttes sõidu ajal ja samal ajal ennast esikoha lähedusse venitada.
Kuigi mul on endiselt suur probleem nende nuppudega, mul on hetkel seal controller -> Logitech G25 lablabla aga kas seal peaks olema ehk custom? Siis saaksin vast ise ka nuppudele mingeid otstarbeid anda? Krt no kellelgi siis pole G25te? ;o
www.iDrift.nl
#swag |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.04.2011 03:49:23
|
|
|
F1 2011 Mod Pack 2.1 F1 2010-le
Eelmine post on vist kuhugi jalutama läinud aga siin on teine pakk nagu lubatud
>>Mod Pakk 2.1<<
Muutuste nimekiri on seekord üsna pikk:
*Added new cameras (larger FOV).
*Added official model outfits for every track.
*Added HD Hud.
*Added new loading? screens for HRT,Renault,Sauber & Virgin.
*Added new helmets + some legendary ones.
*Updated Sauber C30 Skin (Australia).
*Updated Ferrari 150° Italia Skin to HD.
*Updated Force India VJM04 Skin to HD
*Updated Vitali Petrov & Nick Heidfeld outfits.
*Updated new driver names.
*Updated HRT crew textures.
*Updated Sauber crew textures.
*Updated all team garages.
*Updated all team Paddocks.
*Updated all car interiors.
*Updated all team car monitors.
*Updated Loading screen.Now shows 2011.
*Fixed potential problem with No-Fog mod. |
EDIT: Võtsin v2 maha ja panin 2.1 üles.Nimelt vihmapiisad olid meelest läinud v2 pakki panna
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
09.04.2011 15:46:14
|
|
|
Mul on peale selle paki lisamist ainult must ekraan ees, kui mängu käima lasen. Back up'i ma muidugi mängu kaustast ei teinud.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
09.04.2011 17:01:51
|
|
|
Äkki keegi viskab paar pilti ka nendest modidest üles . Ise ei saa neid proovida, kuna mängin konsooli peal .
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.04.2011 19:54:33
|
|
|
Speedee kirjutas: |
Mul on peale selle paki lisamist ainult must ekraan ees, kui mängu käima lasen. Back up'i ma muidugi mängu kaustast ei teinud. |
Tohoh .Seda ei tohiks juhtuda mingil juhul.Ega sa äkki mängu käima ei pannud ja ise mujale ei läinud?.On võimalus, et peab ALT+F4 kasutama, kui oled käima pannud aga mäng ei leia mängitavat attract videot ja jääb kinni sisselogimisekraanile.
Mis versioon sul on mängust?.Ma pole kindel kas mingi Steami versioon on aga mina testisin tavalise karbiversiooniga.
Patch 1.1 oli ikka peale lastud enne modi pealelaskmist?
rocky-b kirjutas: |
Äkki keegi viskab paar pilti ka nendest modidest üles . Ise ei saa neid proovida, kuna mängin konsooli peal . |
Aga kui sa konsoolil mängid, siis mis kasu sul neist piltidest on?
Näiteks täna tegin GP.Pildilt on näha teistsugust spidomeetrit.Pirelli rehve (+kulumine) ja vasakul nurgas uusi sõitjaid.Insener ütleb raadios paraku ikka valesid nimesid ja sinna ei saa hetkel midagi parata .Nt ütleb, et Kubica teeb boksipeatuse lähima kolme ringi jooksul.Mõistagi käib jutt siis Heidfeldist jne .Lisaks näeb erinevat kaameranurka.
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
09.04.2011 21:04:36
|
|
|
tomorrow, Lihtsalt huvitab .
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
J_V
HV vaatleja

|
09.04.2011 21:13:20
|
|
|
Pilt tuletab meelde CMR 2 aegu.
Miks üks ratas on rohkem viltu kui teine?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
09.04.2011 21:47:41
|
|
|
sry aga väga pask välimus sel pildil ju
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.04.2011 21:49:48
|
|
|
rastaman kirjutas: |
sry aga väga piix välimus sel pildil ju |
kõige madalamate seadetega on jah nii kusine pilt, et ostaks hoolega kiirema masina
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
09.04.2011 22:38:08
|
|
|
Jumal tänatud, et konsooli peal pilt parem on Peakski üle pika aja hooaega edasi mängima...
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.04.2011 04:08:57
|
|
|
rocky-b kirjutas: |
tomorrow, Lihtsalt huvitab .  |
No aga palun:
Muidugi need on ainult DX9 all ja paljud asjad nagu nt varjud,AA jne maas aga vähemalt saab aimu milles mod seisneb.
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kirsa
Kreisi kasutaja
|
11.04.2011 10:28:44
|
|
|
No võimatu mäng. Tahaks mängida, aga kuidagi ei saa.
Nüüd on teine häda juurde tekkinud, nimelt vana savegame-i enam ei leia üles. Ütleb et pole ja teeb uue autosave uue nimega kataloogi.
Uus nimi on: Autosave_e00000ff298c0a4f_0 varem oli: Autosave_e00002cb53ee5431_0
5431 failide kopeerimine 4f kataloogi ka ei aita.
Aga see on isegi väiksem probleem, sest vana 60/120hz probleem on jälle tagasi. Vahetasin videodraivereid, installisin mängu uuesti - ei midagi, ikka on ainult 60hz ja 120hz peal muutmine mängu menüüst ei tee midagi. Proovisin refreshlocki, ei olnud abi. :(
On teada mingit head vahendit, millega sundida monitori refresh rate mängudes 120hz peale? Kuigi jah, probleem on ainult f1 2010-ga.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
2 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|