endal 5 kuuga kuskil 230gb =) kasutusel siis läpparis mida aint tööl ja koolis kasutan, muidu istun ikka lauaka taga... aga nagu ma aru saan siis 1.5tb puhul intel väidab et kiirus hakkab langema juba?
Kust sa seda välja lugesid? Kui trim sees ja töötab, siis ei hakka kunagi langema. NAND cellidel saab määratud kirjutustsüklite arv lihtsalt täis.
Kuidas teil lood plaadi kirjutamisega. Täna oli vajadust teha üks dvd plaat, ssd peal olevatest failidest. Kõik plaadid kirjutas tühjalt (2tk proovisin). Lasin failid välisele boxile ja läbi boxi plaadile lastes õnnestus. Ei tea kas programmi kala või SSD mõjutab? _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
paigaldasin masinasse SSD ketta, kuid ei viitsinud installeerimisega otsast alustada ning seetõttu panin sinna oma vana plaadi tõmmise peale. mingist paragoni softi kasutades. ketast kasutama hakates ma mingit märgatavat kiiruse kasvu kogenud ei ole. AHCI sisselülitamine põhjustas selle, et arvuti ei lugenud enam hiirt ega klaverit sisse ning jäi enne windowsi laadimist pidama (aitas ainult emaplaadi reboot st patarei ära ja uuesti tagasi). milles võib olla kamm ja kuis ma uue kanni eeliseid saaksin nautida? proovisin kasutada ka seda õpetust http://www.fanhow.com/knowhow:Enable_AHCI_in_Windows_7_26944413, kuid selle järgi oli mul kõik juba paigas so value oli juba 0. (ga millegipärast on selles aknas , mis avaneb kui klikata "Modify" pealkiri 'Edit DWORD (32-bit) Value'. mul aga Win7 64-bit). oskab siin keegi nõu anda? kogu raud on mul profiilis kirjas. _________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809
paigaldasin masinasse SSD ketta, kuid ei viitsinud installeerimisega otsast alustada ning seetõttu panin sinna oma vana plaadi tõmmise peale. mingist paragoni softi kasutades. ketast kasutama hakates ma mingit märgatavat kiiruse kasvu kogenud ei ole. AHCI sisselülitamine põhjustas selle, et arvuti ei lugenud enam hiirt ega klaverit sisse ning jäi enne windowsi laadimist pidama (aitas ainult emaplaadi reboot st patarei ära ja uuesti tagasi). milles võib olla kamm ja kuis ma uue kanni eeliseid saaksin nautida? proovisin kasutada ka seda õpetust http://www.fanhow.com/knowhow:Enable_AHCI_in_Windows_7_26944413, kuid selle järgi oli mul kõik juba paigas so value oli juba 0. (ga millegipärast on selles aknas , mis avaneb kui klikata "Modify" pealkiri 'Edit DWORD (32-bit) Value'. mul aga Win7 64-bit). oskab siin keegi nõu anda? kogu raud on mul profiilis kirjas.
Oled jõudlusteste jooksutanud uue SSD peal?
Näeb kohe ära kui jõudlus ebanormaalselt väike on.Pane pilt kah siia mõnest testist.Nt CrystalDiskMark vms.
aga kas testi tulemused mitte nadid ei ole? eks ma seda Alignement tooli ka proovi kodus, kuid vaevalt, et see tulemusi kuigivõrd drastiliselt parandab... _________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809
nujah, mu probleem ongi selles, et saada samasuguseid või veel paremaid tulemusi, et kapitalimahutus ennast õigustaks. aga ei oska ju _________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809
Alusta sellest, et keera SATA omal BIOSest AHCI režiimi. Teiseks tee partition alignment korda. Kolmandaks räägi, mis emaplaat ja millises pordis sul see F120.
oma seiklusest AHCI-ga rääkisin mõned postid tagasi. emme on mul profiilis. kuidas ma kindlaks teen, mis pordis see F120 mul on? _________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809
nujah, tundub,et minu küsimus on saanud vastuse so SSD puhul pole mõtet plaaditõmmistega tõmmelda _________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809
Kas keegi teab mis SSD kettad on delli läpakate sees. Näiteks E4200, mis kiirusega nad on ja kas neil on TRIM tugi?
Ise küsin ise vastan
Midagi sellist siis:
Tänan suure saladuse avaldamise eest. Nüüd 100% kindel, et Dell arvutit SSDga osta on lollus.
Oleneb mis hinnaga kätte tuleb!HDD-st ikka kiirem&parem ja läppar ei ole mingi rekordi üritamise masin.Jutt käib 128GB / 120EUR mis on nati kallis aga kõlbab
ka kuidagi.
Crucial m3 64GB ja SATA1
link vale või puudu _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tundub, et link parandatud... igatahes hinnad on küll head. M4 ettevalmistus tundub tõesit olemas, peaks ju see kuu lettidele jõudma. Mis seda vana ladu ikka hoida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.