Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maxman321
Kreisi kasutaja

|
06.04.2011 13:01:40
|
|
|
Napsi kirjutas: |
Spoiler 
TheDJ kirjutas: |
DrZ kirjutas: |
Napsi kirjutas: |
Enamasti tavaline inimene sellist kaarti ostma ei lähe.
Tavaline inimene ostab kohe valmis komplekti kus vastav raud juba sobitud õigeks.
Inimene kes läheb eraldi kaarti ostma uurib kindlasti ennem netist või kui ise ei oska siis palub mõnel "IT-targal" sõbral seda teha.
Nii et vähemalt mind see ei huvitanud mida ja kui palju see kaart tahab ja tarbib,niiguni enne osta uurin mujalt asja mitte ei osta kaarti ainult 10 minutilise ülevaate järgi. |
Arvuti kokkupanemine pole mingi teadus, ma arvan, et "Tavalised" inimesed saavad hakkama küll, vaadaku kasvõi manuali. |
Kui päris käpard olla siis ei pruugi esimene kord õnnestuda (keerad midagi tuksi vms) aga üldjuhul on raamatupoes juba tänapäeval saadaval toredaid raamatuid, näiteks "Arvuti kokkupanek võhikutele", mis on üsnagi ülevaatlik ja hea abistaja
See-selleks. |
Enamus isegi raamatuga ei oska kokku panna.
No ja raamat arvuti kokkupanemisest ei räägi 1000+ pisiasjast mis arvuti kokkupanemisel vaja on.
No ja tahals näha lolli kes ainult 1-2 video peale jookseb poodi 600 euri 1 jubina peale raiskama. |
Palun loetle need 1000+ pisiasja, mida peab silmas pidam arvuti kokkupanemisel.
minu eismene arvuti kokkupanek(totaalne võhik, absoluutselt midagi ei teadnud ning kasutasin vidinatega kaasa tulnuid manuale) läks väga edukalt.
Sai arvuti kokku ja töötas niisamahästi, võttis küll tiba rohem aega kui see võtaks nüüd, kuid ei mingeid probleeme.
najalt seal midagi peeti ei keera, kui just vasaraga ja toore jõuga lammutama ei hakka, mida juhtub ka ainult siis kui inimese mõtlemis oskus jätab tugevalt soovida.
"No ja tahals näha lolli kes ainult 1-2 video peale jookseb poodi 600 euri 1 jubina peale raiskama."
miks on inimene loll, kui tal selleks raha jätkub ning sellega seonduvalt ei teki ka mingeid probleeme? kui soovib oma arvutile paremat jõudlust, siis palun väga.
sama hästi võiksid öelda, et suitsetajad on lollid...
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
06.04.2011 13:43:41
|
|
|
Alustame sellest et toiteplokkil võib jääda jõudlusest puudu,6990 vajab 2x8 vist minul neid ei ole.
Jah kokku võib panna küll,kuid kas mälud sobivad,prose sobib jne.Niisama uurimata arvutit manuali järgi kokku ei pane iga inimene.
Ega asjata enamus inimesi ei osta valmis koplekti mis on ise kokku panemisest tunduvalt kallim,enamus tavakasutajaid isegi ei tea mis op süsteem neil peal on ja draiverid on mingi "IT-meeste" salaloom.
Ja kui inimene läheb eraldi endale kaarti ostma 600 euri eest siis ma arvan et ta juba on eelnevalt arvutite kokkupanemisega tegelenud.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
06.04.2011 16:14:03
|
|
|
Keegi ei ole kuskil väitud et see antud ülevaadegi oleks mõeldud "algajatele", selliseid välismaiseid videosid on netis päris palju kui otsida, seega loen suureks plussiks et keegi ka kodukeeles neid teostab. Arenegemisruumi on alati igal inimesel ja õpime ju terve elu. Vaadake kasvõi Tanelit, ajas Piiberi soengu maha, kohe oli areng Ja küll ka järgmine ülevaade kobedam tuleb. Mida võiks jah mainida: Nimetada võiks ära millisesse tüüpi kasti kaart mahub, milline toide võiks olla, palju ülejäänud näitajad (nt. kas kahetuumasesse arvutisse seda on mõtet soetada), samuti võiks välja tuua draiverites olevad funktsioonid (TV-Out, HDMI vms muud pordid ja kuidas need töötavad ja kuidas kaardiga kasutada) pudi-padi veel juurde ja küll läheb
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
amd phenom
HV Guru
|
06.04.2011 20:42:01
. |
|
|
..
viimati muutis amd phenom 28.01.2016 01:58:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 533 loe/lisa |
   |
7 :: |
5 :: |
415 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
06.04.2011 21:17:59
|
|
|
amd phenom kirjutas: |
väga normaalne ,et inimene on sellise video teinud,tead sa võiksidki hakata tegema igasuguseid võrdluseid,videosid ka vanemate prosede,videote ja mis iganes muude detailidega,ja see et vahepeal on mingid oma fraasid või naljad,kuulge see on selle inimese eripära,kui ei meeldi vaadata tõmba uttu,ütlen ma selle peale ja rohkem infot oma hdmide ja voolutarbimise kohta saab inimen küsida ka poemüüjalt või tehase manuaalist igat jura ei pea lahti seletama hakkama,sedasi veniks video 2 tunniseks, ja see kes arvutit ise kokku panna ei oska,ostab kompelkti ja kes oskab see saab ise aru et 200w toitega põletad kõik maha. igasugused mõttetud kriitikud,kes kõike oskavad paremini ja kelle raha pole,ple mõtet hakata sõna võtma,600euri pole mingi hind sellise kaardi eest,kui raha pole on 10 euri ka suur raha.mina sain igati oma info kätte ja paar tarkust ka juurde.selliseid võrdlusteste võiks olla rohkem ja just võiks olla rohkem odavamate ja nn rahva seas enim levinud detailide ülevaateid.sis igasugused ei vinguks,kuna ei jõua kallist asja osta.mis kasti kaart mahub,selline suur kaart mahub ikka suurde atx kasti,kus krt video tegija teab mis kast sul on,osta kaart küll sis näed mis kasti vaja on ,tleb uus kast ka osta.jama jälle selles kui liiga palju infot on sis enamus ei saa nagunii aru sellest kõigest,sis veel hullem ja asi segasem,nii et liiga palju pole ka hea, video igati tasemel,paar tühist asja oleks võinud lisada jah.ja kui pappi pole,sis pole ka mõtet sellist kaarti ihaldada,ostke komplekt ja rahu maapeal.suht tigedaks ajab selline mölin ja vingumine iga asja kallal.suured inimesed võiks mõistus nagu peas olla. |
Väga raske oli seda teksti lugeda
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
06.04.2011 22:23:26
|
|
|
amd phenom, Pea muutus raskeks seda lugedes.
|
|
Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxman321
Kreisi kasutaja

|
07.04.2011 09:04:20
|
|
|
ppg kirjutas: |
amd phenom, Pea muutus raskeks seda lugedes. |
+1
aga amd phenom, ilma kriitikata ei ole lihtne ennast arendada ega näe ka vigu. Tegu ei ole virisemisega ega vingumisega, vaid positiivse kriitikaga mis on ainult kasuks, et järgmised videod saaksid olema paremad kui eelmised.
Muidugi inimesed on erinevad, ühele istub üks variant paremini kui teisele. Nii ka on vead ja konarused erinevad, mida inimesed märkavad. Mõnele on elementaarne, et säärane "enthusiast" kaart on võimas ning see vajab korralikult voolu(seal 300w kandis või enamgi) või et nii suur kaart lihtsalt ei mahu minATX kasti ning võib tekkida ka probleeme paljude ATX kastide puhul..
Ma ei leia ühteki postistust, mis teeks Platooni maha või mõistaks hukka, kõik paistavad olevat positiivsel arvamusel, nii ka mina.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
07.04.2011 10:05:47
|
|
|
Leidsimegi kautajategrupi kellele see video vajalik on
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
07.04.2011 10:10:39
|
|
|
jeanman kirjutas: |
amd phenom kirjutas: |
väga normaalne ,et inimene on sellise video teinud,tead sa võiksidki hakata tegema igasuguseid võrdluseid,videosid ka vanemate prosede,videote ja mis iganes muude detailidega,ja see et vahepeal on mingid oma fraasid või naljad,kuulge see on selle inimese eripära,kui ei meeldi vaadata tõmba uttu,ütlen ma selle peale ja rohkem infot oma hdmide ja voolutarbimise kohta saab inimen küsida ka poemüüjalt või tehase manuaalist igat jura ei pea lahti seletama hakkama,sedasi veniks video 2 tunniseks, ja see kes arvutit ise kokku panna ei oska,ostab kompelkti ja kes oskab see saab ise aru et 200w toitega põletad kõik maha. igasugused mõttetud kriitikud,kes kõike oskavad paremini ja kelle raha pole,ple mõtet hakata sõna võtma,600euri pole mingi hind sellise kaardi eest,kui raha pole on 10 euri ka suur raha.mina sain igati oma info kätte ja paar tarkust ka juurde.selliseid võrdlusteste võiks olla rohkem ja just võiks olla rohkem odavamate ja nn rahva seas enim levinud detailide ülevaateid.sis igasugused ei vinguks,kuna ei jõua kallist asja osta.mis kasti kaart mahub,selline suur kaart mahub ikka suurde atx kasti,kus krt video tegija teab mis kast sul on,osta kaart küll sis näed mis kasti vaja on ,tleb uus kast ka osta.jama jälle selles kui liiga palju infot on sis enamus ei saa nagunii aru sellest kõigest,sis veel hullem ja asi segasem,nii et liiga palju pole ka hea, video igati tasemel,paar tühist asja oleks võinud lisada jah.ja kui pappi pole,sis pole ka mõtet sellist kaarti ihaldada,ostke komplekt ja rahu maapeal.suht tigedaks ajab selline mölin ja vingumine iga asja kallal.suured inimesed võiks mõistus nagu peas olla. |
Väga raske oli seda teksti lugeda  |
Selle tekstiga soovitaksin pöörduda MC Battle 2011-nimelisele üritusele
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Patsaan
HV kasutaja
|
08.04.2011 09:27:28
|
|
|
Mulle meeldivad su ülevaated ,ootan uut juba.
Mingid logod küll ei häiri,just hea kui keegi sponsoreerib.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Coolest
HV veteran
|
10.04.2011 13:05:39
|
|
|
TheDJ kirjutas: |
jeanman kirjutas: |
Väga raske oli seda teksti lugeda  |
Selle tekstiga soovitaksin pöörduda MC Battle 2011-nimelisele üritusele  |
ditto =).
aga jah, kriitika alati teretulnud IMHO. Ma küll midagi juurde lisama ei hakka, lihtsalt mainin, et keep it up .
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
11.04.2011 17:22:17
|
|
|
"selline on ta siis idles, väga häält ei teegi"
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
11.04.2011 19:19:20
|
|
|
Enda Asus-e 6990 peaks jõudma nädala lõpus, eks muljetan samuti paari testi ja müra suhtes.
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxman321
Kreisi kasutaja

|
12.04.2011 11:14:31
|
|
|
Jääb siis ootama
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martin112
HV kasutaja

|
12.04.2011 21:05:25
|
|
|
Tahaks ka Seda video
_________________ hiihiii |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
16.04.2011 09:36:37
|
|
|
Enda Asus on käes, ootasin müra suhtes hullemat, aga samasse auku jääb ta kõrva järgi mu eelmiste kaartidega (HD 5970, GTX 295), hetkel vaid korra jooksutasin 3D Mark 11 kõik default 8900 ning unlocked 9200. Eks millalgi kellab ka kõike ning jooksutab rohkem teste, 1 asi mis riivab mu silma on see, et minu kastis istuv X-fi helikaart istub täpselt ühe video gpu peal, vahe täpselt selle kummipadjakese suurune mis videol peal on, mitte et see polnud samamoodi ka teiste kaartidega...
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
16.04.2011 10:33:27
|
|
|
ppg, prose defaultis, et nii väike skoor?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
16.04.2011 11:00:48
|
|
|
PlatoonSgtElias, lasin meelega kõik defauldis alustuseks.
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
esseker
Kreisi kasutaja

|
19.02.2012 16:02:58
|
|
|
Endal ka Asus 6990 peab mainima et, kui vendike ikka põõrded ülesse võtab siis suht lärmakas ( ootaks ikka vaiksemaid kaarte tulevikus)
Suur miinus minupoolt on jah see et, ta ei puhu kõike kuuma õhku korpusest välja vaid osa puhutakse sisse ja mulle kohe üldse ei meeldi selline süsteem.
Kui kellelgi vahendeid ja aega võiks teha ülevaate 2x6990
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |