Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 104, 105, 106  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 25.03.2011 18:18:54 vasta tsitaadiga

Olen samamoodi proovinud Kies kaudu uuendada, aga sama jutt alati. Asi selles, et tootekood peab HKSEB olema. Kui ei ole, siis ei uuenda. Custom romiga see muutub ära. Kies patcheriga proovisin, aga ikka ei saanud. Kui leiaks kuskilt CSC faili SEB tootekoodiga, siis oleks vb isegi võimalik.

Androidi peale Opera Mobile ka nüüd beta`st väljas ja lõpuks on flash tugi sees thumbs_up.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.03.2011 22:13:40 vasta tsitaadiga

Kas keegi on proovinud ETV-d ka striimida? Kui jah, siis mis programmi abil?
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 25.03.2011 23:39:42 vasta tsitaadiga

originaalbrauser ja nüüd ka Opera saavad mõlemad sellega ideaalselt hakkama. Paned aadressiks lihtsalt otse.err.ee ja tuleb icon_smile.gif
tagasi üles
wonder
HV vaatleja
wonder

sõnum 26.03.2011 13:14:13 vasta tsitaadiga

tegin factory data reseti ära aga MY FILES kaustas näitab ikka neid Vodoo ja darky foldreid mis olid installitud ennem reseti.
kas see reset ei peaks neid ka maha laskma?

sain lahti ka nendest recovery modes lasin kõik võimalikud formatid ja wiped mis teha oli võimalik, ja korras, telo puhas thumbs_up.gif

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.03.2011 00:13:39 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
originaalbrauser ja nüüd ka Opera saavad mõlemad sellega ideaalselt hakkama. Paned aadressiks lihtsalt otse.err.ee ja tuleb icon_smile.gif

Veebiliidest ei taha kasutada, pidasin mõnd programmi silmas.

tagasi üles
JeNGo
HV vaatleja

sõnum 28.03.2011 11:05:06 vasta tsitaadiga

Mul selline mure, et ei saa oma I9000ndet USB kaudu arvutiga ühendada.
Algul sai kui telefon uus oli, aga mingist teadmata hetkest enam ei saanud.

Arvutil WIN7 32 PRO,
PDA: I9000XWJM5
PHONE: I9000XXJM3,
CSC: I9000OXEJM1.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 28.03.2011 22:48:40 vasta tsitaadiga

http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/6529767-android-2-3-3-leaks-on-samfirmware-com

Keegi käpa juba külge ka pannud? Kuidas on?

/E: Nii palju, kui aru sain, siis väga vahet pole kas Froyo või Ginger. Sammy on järjekordselt suutnud asja downgrade'ida.
Tuleb elada Darky 10 või AOSP ootuses.

viimati muutis Sandrew 28.03.2011 23:53:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
wonder
HV vaatleja
wonder

sõnum 29.03.2011 15:13:11 vasta tsitaadiga

Sandrew kirjutas:
http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/6529767-android-2-3-3-leaks-on-samfirmware-com

Keegi käpa juba külge ka pannud? Kuidas on?

/E: Nii palju, kui aru sain, siis väga vahet pole kas Froyo või Ginger. Sammy on järjekordselt suutnud asja downgrade'ida.
Tuleb elada Darky 10 või AOSP ootuses.

proovisin ja ei meeldi, lägib ja uimerdab, vahetasin kiirelt välja, peale läks 2.3.2 ja darky 10.0 aga sellegi ilmselt varsti 2.2.1 peale tagasi ning darky 9.5+

Nu
HV Guru
Nu

sõnum 29.03.2011 16:35:12 vasta tsitaadiga

seda ei tasu eriti panna jah. oleks midagi põhimtteliselt uut gingerbreadis siis veel kannataks ära aga pregu JS8 jookseb väga hästi koos ext4'ga.
tagasi üles
hullmees
HV kasutaja
hullmees

sõnum 29.03.2011 17:40:49 vasta tsitaadiga

darky 9.5 on tõesti väga hea koos ext4-ga. isegi koos kõigi animatsioonidega jookseb väga sujuvalt ja aku kasutus on väga talutav 2x24 on endal järele jäänud veel 68% akut (minu kasutamise juures veab vist 4päeva välja) thumbs_up.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.03.2011 20:03:47 vasta tsitaadiga

Huvitav, et indias saab antud telefoni kätte 389€ eest (ja kusjuures kõik näitajad tunduvad samad olevat) icon_eek.gif
somnambuul
HV veteran

sõnum 29.03.2011 22:08:22 vasta tsitaadiga

Euroopast saab veel odavamalt
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 30.03.2011 21:56:57 vasta tsitaadiga

Sain ka täna oma kätte ja tundub täitsa okei olema. Aga tahaks kohe kindlasti GPS-i osas midagi ette võtta. Millise gps-i siia peale saaks installida mis töötab ilma netti kasutamatata?

Ning kas softi vahetades telefon tohib ika võrgulukus olla? Inglismaal krt kõik võrgulukus...
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
hemmar
HV kasutaja

sõnum 31.03.2011 00:22:20 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
Sain ka täna oma kätte ja tundub täitsa okei olema. Aga tahaks kohe kindlasti GPS-i osas midagi ette võtta. Millise gps-i siia peale saaks installida mis töötab ilma netti kasutamatata?

Ning kas softi vahetades telefon tohib ika võrgulukus olla? Inglismaal krt kõik võrgulukus...

[tusane kommentaar] Selle kuramuse "soovitage navigatsioonitarkvara mis netti ei kasutaks" küsimuse arutelu peaks kuskile suurelt ja punaselt üles riputama. Iga mobiili ja androidi teemasse tuleb ikka iga nädal vähemalt kolm venda selle küsimusega. Loe ka natuke seda teemat ja androidi teemat ja kindlasti saad oma küsimusele vastuse või lausa mitu.[/tusane kommentaar]

Ise kasutan autoga liigeldes navigatsiooniks Navigon nimelist appi ja olen üldiselt väga rahul.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 31.03.2011 01:00:52 vasta tsitaadiga

Mõlemad teemad tuleks jah otsast lõpuni läbi lugeda ja siis on muresid ja küsimusi palju vähem ning tarkust palju rohkem icon_smile.gif
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 31.03.2011 01:49:21 vasta tsitaadiga

Lugesin hunniku lehti tagasi, aga ei leidnud midagi mis oleks tasuta ja mõistlik.

Tahaks midagi normaalset, mis saan installida telefoni ja sööb sateliite ja asi vask...
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2011 04:04:35 vasta tsitaadiga

Installisin moblasse froyo aga nüüd on see kummaline, et mida ka ei teeks kui tahad tavalist google brauserit (sellist nagu arvutis) avada siis telefon keeldub ja topib mulle IKKA mobiili oma. Kui valin lehekülje menüüst klassikaline siis ei ava ta lehte www.google.com vaid mingi krdi jura googlest

Varem avasin moblas oleva brauseriga www.google.com ja tegin selle otseteeks. Ja kui ikoonile klikkisin siis sain google otsingumootori, kust sain liikuda näiteks mercedes.de kodulehele, mis ei olnd mobiilivariant. Nüüd tee või tina ei saa. Topib mulle mobiilivarianti. Miks küll icon_confused.gif

Ja mitmete teiste kodulehtede puhul näiteks ka postimehe puhul topib mulle mobiilivarianti. Aga ma ei taha! Tahan sellist vaadet nagu arvutis on. icon_evil.gif
Ja kui varem võtsin lahti www.surf.ee sain ilma probleemita jututuppa minna, aga nüüd ei lae lehekülje päises olevat teksti automaatselt vaid peab lisaks veel klikkima mingi noole peal. Kuid sellest pole kasu sest jututuppa ei pääse, selle sõna peal klikkimine enam ei tööta nagu varem. Lisaks on internetiga seotu hakanud veel laagima. icon_sad.gif

Mida teha? Kust saab kinni keerata selle, et hakkab kodulehe mobiilivarianti kuvama?

Kas froyo saab maha võtta ja vana tagasi panna?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 31.03.2011 07:51:19 vasta tsitaadiga

Jann1, head kaarditarkvara, koos kaartidega, ei anna sulle keegi tasuta doh.gif
wonder
HV vaatleja
wonder

sõnum 31.03.2011 09:09:40 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:

Sa ostad sellise telefoni ja ei kasuta netti? kõige targem on mingi mob interneti pakett teha omale ning kui ei taha kasutada navigeerimisel interneti siis sul on alati võimalus andmeside välja lülitada hoides all POWER nuppu ja siis sealt valikust deaktiveerida andmeside ning kui hiljem vaja siis samamoodi saab selle ka sisse lülitada. Seni need navid mis mina proovinud olen on kõik töötanud nii neti kui gps'ga, lükka andmeside välja ja funkab ainult gpsi peal. Proovi!

Jõudu!

Draqula
HV Guru

sõnum 31.03.2011 09:14:18 vasta tsitaadiga

wonder kirjutas:
Jann1 kirjutas:

Sa ostad sellise telefoni ja ei kasuta netti? kõige targem on mingi mob interneti pakett teha omale ning kui ei taha kasutada navigeerimisel interneti siis sul on alati võimalus andmeside välja lülitada hoides all POWER nuppu ja siis sealt valikust deaktiveerida andmeside ning kui hiljem vaja siis samamoodi saab selle ka sisse lülitada. Seni need navid mis mina proovinud olen on kõik töötanud nii neti kui gps'ga, lükka andmeside välja ja funkab ainult gpsi peal. Proovi!

Jõudu!

Neti kasutus on probleemiks välismaal, ei taheta neti otsas navigeerida ja roaming tasusid maksta - igati mõistetav.
Korralike kaartidega offline töötavat tasuta asja pole mina veel näinud.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
wonder
HV vaatleja
wonder

sõnum 31.03.2011 09:54:48 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
wonder kirjutas:
Jann1 kirjutas:

Jõudu!

Neti kasutus on probleemiks välismaal, ei taheta neti otsas navigeerida ja roaming tasusid maksta - igati mõistetav.

eks keegi ei taha maksta icon_biggrin.gif eks nii palju kui ma neid navisid olen proovinud siis ega neist pole seni veel miskit mulle kasutusse jäänud ka, kõik üks paras jama olnud jah..

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 31.03.2011 10:51:36 vasta tsitaadiga

wonder kirjutas:
Draqula kirjutas:
wonder kirjutas:
Jann1 kirjutas:

Jõudu!

eks keegi ei taha maksta icon_biggrin.gif eks nii palju kui ma neid navisid olen proovinud siis ega neist pole seni veel miskit mulle kasutusse jäänud ka, kõik üks paras jama olnud jah..

... ostad sellise telefoni ja ei taha maksta, milline iroonia icon_razz.gif Samas, mille jaoks nad jamad olnud on ? Vigu ja valgeid laike on praktiliselt kõigil, vahet pole, kas maksad näpuotsaga või mitmeid kiloeure. Hiljuti sai näpitud ühe väga kalli mesa navisüsteemi ja no see tundus isegi kõige viletsama droidi navirakenduse kõrval naljakoht, seega mina ei kurda ...

wonder
HV vaatleja
wonder

sõnum 31.03.2011 11:02:04 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... ostad sellise telefoni ja ei taha maksta, milline iroonia icon_razz.gif Samas, mille jaoks nad jamad olnud on ? Vigu ja valgeid laike on praktiliselt kõigil, vahet pole, kas maksad näpuotsaga või mitmeid kiloeure. Hiljuti sai näpitud ühe väga kalli mesa navisüsteemi ja no see tundus isegi kõige viletsama droidi navirakenduse kõrval naljakoht, seega mina ei kurda ...

Nö maitse asi icon_wink.gif

Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 31.03.2011 11:40:00 vasta tsitaadiga

Netikasutus pole probleem. Lihtsalt, igal pool ei pruugi levi olla, et kaarti saaks n2ha.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 31.03.2011 12:38:36 vasta tsitaadiga

GSMArena: 1.4 GHz Samsung I9001 Galaxy S Plus with Gingerbread surfaces

lihtsalt "Galaxy"-sid on nii palju, et raske järge pidada. nüüd hakkab "Galaxy S" sortiment üksi juba nii kirjuks vedama, et õudne icon_razz.gif (GSMArena otsingusse "galaxy s" toksides tuleb 16 vastet, vaid üks neist vale, I5700 Galaxy Spica icon_eek.gif )
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 104, 105, 106  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.