Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
25.03.2011 18:18:54
|
|
|
Olen samamoodi proovinud Kies kaudu uuendada, aga sama jutt alati. Asi selles, et tootekood peab HKSEB olema. Kui ei ole, siis ei uuenda. Custom romiga see muutub ära. Kies patcheriga proovisin, aga ikka ei saanud. Kui leiaks kuskilt CSC faili SEB tootekoodiga, siis oleks vb isegi võimalik.
Androidi peale Opera Mobile ka nüüd beta`st väljas ja lõpuks on flash tugi sees
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.03.2011 22:13:40
|
|
|
Kas keegi on proovinud ETV-d ka striimida? Kui jah, siis mis programmi abil?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.03.2011 23:39:42
|
|
|
originaalbrauser ja nüüd ka Opera saavad mõlemad sellega ideaalselt hakkama. Paned aadressiks lihtsalt otse.err.ee ja tuleb
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
26.03.2011 13:14:13
|
|
|
tegin factory data reseti ära aga MY FILES kaustas näitab ikka neid Vodoo ja darky foldreid mis olid installitud ennem reseti.
kas see reset ei peaks neid ka maha laskma?
sain lahti ka nendest recovery modes lasin kõik võimalikud formatid ja wiped mis teha oli võimalik, ja korras, telo puhas
_________________ dimidium facti, qui caepit, nabet - alustamine on juba pool tehtut |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.03.2011 00:13:39
|
|
|
olafsand kirjutas: |
originaalbrauser ja nüüd ka Opera saavad mõlemad sellega ideaalselt hakkama. Paned aadressiks lihtsalt otse.err.ee ja tuleb  |
Veebiliidest ei taha kasutada, pidasin mõnd programmi silmas.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
JeNGo
HV vaatleja
|
28.03.2011 11:05:06
|
|
|
Mul selline mure, et ei saa oma I9000ndet USB kaudu arvutiga ühendada.
Algul sai kui telefon uus oli, aga mingist teadmata hetkest enam ei saanud.
Arvutil WIN7 32 PRO,
PDA: I9000XWJM5
PHONE: I9000XXJM3,
CSC: I9000OXEJM1.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sandrew
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
29.03.2011 15:13:11
|
|
|
proovisin ja ei meeldi, lägib ja uimerdab, vahetasin kiirelt välja, peale läks 2.3.2 ja darky 10.0 aga sellegi ilmselt varsti 2.2.1 peale tagasi ning darky 9.5+
_________________ dimidium facti, qui caepit, nabet - alustamine on juba pool tehtut |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
29.03.2011 16:35:12
|
|
|
seda ei tasu eriti panna jah. oleks midagi põhimtteliselt uut gingerbreadis siis veel kannataks ära aga pregu JS8 jookseb väga hästi koos ext4'ga.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
hullmees
HV kasutaja

|
29.03.2011 17:40:49
|
|
|
darky 9.5 on tõesti väga hea koos ext4-ga. isegi koos kõigi animatsioonidega jookseb väga sujuvalt ja aku kasutus on väga talutav 2x24 on endal järele jäänud veel 68% akut (minu kasutamise juures veab vist 4päeva välja)
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.03.2011 20:03:47
|
|
|
Huvitav, et indias saab antud telefoni kätte 389€ eest (ja kusjuures kõik näitajad tunduvad samad olevat)
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
30.03.2011 21:56:57
|
|
|
Sain ka täna oma kätte ja tundub täitsa okei olema. Aga tahaks kohe kindlasti GPS-i osas midagi ette võtta. Millise gps-i siia peale saaks installida mis töötab ilma netti kasutamatata?
Ning kas softi vahetades telefon tohib ika võrgulukus olla? Inglismaal krt kõik võrgulukus...
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
31.03.2011 00:22:20
|
|
|
Jann1 kirjutas: |
Sain ka täna oma kätte ja tundub täitsa okei olema. Aga tahaks kohe kindlasti GPS-i osas midagi ette võtta. Millise gps-i siia peale saaks installida mis töötab ilma netti kasutamatata?
Ning kas softi vahetades telefon tohib ika võrgulukus olla? Inglismaal krt kõik võrgulukus... |
[tusane kommentaar] Selle kuramuse "soovitage navigatsioonitarkvara mis netti ei kasutaks" küsimuse arutelu peaks kuskile suurelt ja punaselt üles riputama. Iga mobiili ja androidi teemasse tuleb ikka iga nädal vähemalt kolm venda selle küsimusega. Loe ka natuke seda teemat ja androidi teemat ja kindlasti saad oma küsimusele vastuse või lausa mitu.[/tusane kommentaar]
Ise kasutan autoga liigeldes navigatsiooniks Navigon nimelist appi ja olen üldiselt väga rahul.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
31.03.2011 01:00:52
|
|
|
Mõlemad teemad tuleks jah otsast lõpuni läbi lugeda ja siis on muresid ja küsimusi palju vähem ning tarkust palju rohkem
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
31.03.2011 01:49:21
|
|
|
Lugesin hunniku lehti tagasi, aga ei leidnud midagi mis oleks tasuta ja mõistlik.
Tahaks midagi normaalset, mis saan installida telefoni ja sööb sateliite ja asi vask...
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
31.03.2011 04:04:35
|
|
|
Installisin moblasse froyo aga nüüd on see kummaline, et mida ka ei teeks kui tahad tavalist google brauserit (sellist nagu arvutis) avada siis telefon keeldub ja topib mulle IKKA mobiili oma. Kui valin lehekülje menüüst klassikaline siis ei ava ta lehte www.google.com vaid mingi krdi jura googlest
Varem avasin moblas oleva brauseriga www.google.com ja tegin selle otseteeks. Ja kui ikoonile klikkisin siis sain google otsingumootori, kust sain liikuda näiteks mercedes.de kodulehele, mis ei olnd mobiilivariant. Nüüd tee või tina ei saa. Topib mulle mobiilivarianti. Miks küll
Ja mitmete teiste kodulehtede puhul näiteks ka postimehe puhul topib mulle mobiilivarianti. Aga ma ei taha! Tahan sellist vaadet nagu arvutis on.
Ja kui varem võtsin lahti www.surf.ee sain ilma probleemita jututuppa minna, aga nüüd ei lae lehekülje päises olevat teksti automaatselt vaid peab lisaks veel klikkima mingi noole peal. Kuid sellest pole kasu sest jututuppa ei pääse, selle sõna peal klikkimine enam ei tööta nagu varem. Lisaks on internetiga seotu hakanud veel laagima.
Mida teha? Kust saab kinni keerata selle, et hakkab kodulehe mobiilivarianti kuvama?
Kas froyo saab maha võtta ja vana tagasi panna?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.03.2011 07:51:19
|
|
|
Jann1, head kaarditarkvara, koos kaartidega, ei anna sulle keegi tasuta
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
31.03.2011 09:09:40
|
|
|
Ning kas softi vahetades telefon tohib ika võrgulukus olla? Inglismaal krt kõik võrgulukus... |
Sa ostad sellise telefoni ja ei kasuta netti? kõige targem on mingi mob interneti pakett teha omale ning kui ei taha kasutada navigeerimisel interneti siis sul on alati võimalus andmeside välja lülitada hoides all POWER nuppu ja siis sealt valikust deaktiveerida andmeside ning kui hiljem vaja siis samamoodi saab selle ka sisse lülitada. Seni need navid mis mina proovinud olen on kõik töötanud nii neti kui gps'ga, lükka andmeside välja ja funkab ainult gpsi peal. Proovi!
Jõudu!
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
31.03.2011 09:14:18
|
|
|
wonder kirjutas: |
Sa ostad sellise telefoni ja ei kasuta netti? kõige targem on mingi mob interneti pakett teha omale ning kui ei taha kasutada navigeerimisel interneti siis sul on alati võimalus andmeside välja lülitada hoides all POWER nuppu ja siis sealt valikust deaktiveerida andmeside ning kui hiljem vaja siis samamoodi saab selle ka sisse lülitada. Seni need navid mis mina proovinud olen on kõik töötanud nii neti kui gps'ga, lükka andmeside välja ja funkab ainult gpsi peal. Proovi!
Jõudu! |
Neti kasutus on probleemiks välismaal, ei taheta neti otsas navigeerida ja roaming tasusid maksta - igati mõistetav.
Korralike kaartidega offline töötavat tasuta asja pole mina veel näinud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
31.03.2011 09:54:48
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Jõudu! |
Neti kasutus on probleemiks välismaal, ei taheta neti otsas navigeerida ja roaming tasusid maksta - igati mõistetav.
Korralike kaartidega offline töötavat tasuta asja pole mina veel näinud. |
eks keegi ei taha maksta eks nii palju kui ma neid navisid olen proovinud siis ega neist pole seni veel miskit mulle kasutusse jäänud ka, kõik üks paras jama olnud jah..
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.03.2011 10:51:36
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Jõudu! |
Korralike kaartidega offline töötavat tasuta asja pole mina veel näinud. |
eks keegi ei taha maksta eks nii palju kui ma neid navisid olen proovinud siis ega neist pole seni veel miskit mulle kasutusse jäänud ka, kõik üks paras jama olnud jah.. |
... ostad sellise telefoni ja ei taha maksta, milline iroonia Samas, mille jaoks nad jamad olnud on ? Vigu ja valgeid laike on praktiliselt kõigil, vahet pole, kas maksad näpuotsaga või mitmeid kiloeure. Hiljuti sai näpitud ühe väga kalli mesa navisüsteemi ja no see tundus isegi kõige viletsama droidi navirakenduse kõrval naljakoht, seega mina ei kurda ...
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
31.03.2011 11:02:04
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... ostad sellise telefoni ja ei taha maksta, milline iroonia Samas, mille jaoks nad jamad olnud on ? Vigu ja valgeid laike on praktiliselt kõigil, vahet pole, kas maksad näpuotsaga või mitmeid kiloeure. Hiljuti sai näpitud ühe väga kalli mesa navisüsteemi ja no see tundus isegi kõige viletsama droidi navirakenduse kõrval naljakoht, seega mina ei kurda ... |
Nö maitse asi
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
31.03.2011 11:40:00
|
|
|
Netikasutus pole probleem. Lihtsalt, igal pool ei pruugi levi olla, et kaarti saaks n2ha.
|
|
   |
128 |
|
tagasi üles |
|