Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N8 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 82, 83, 84  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 21.03.2011 22:49:33 vasta tsitaadiga

djstyler1 kirjutas:
Tere kõigile, mul N8 ja mingi jamps on usb laadimisega, nimelt sai ostetud EMT'st Insmati 520-8745 USB autoadapteri, et saaks usb data kaabli kaudu autos oma N8-t laadida. Selgus tõsi asi et see ei lae N8't. sai proovitud teisi kaableid ja teist samasugust insmati jubinat, aga ei midagi. Autos ei lae, aga arvuti taga ok. Samas võtan samsung D600E ja laeb. D600E vajab 700mA ja N8 vajab 800mA, kuid insmati jubin annab välja 1200mA. Seega peab mure olema hoopis telefonis. Teistes foorumites ka sellised mured, kuid ei midagi. Oskab keegi kommenteerida ja midagi pakkuda? Kas keegi saab kontrollida sellist väidet, et äkki on N8'l sama teema, mis I-PODi laadimisega 3d partei auto usb laadijaga, et data soontel peab olema teatud nivoo nagu arvuti küljes olles on. Kui seda pole ei hakka ka laadima.

Mul suhteliselt suvaline usb autolaadija töötab. Sai ostetud krooniaja lõpus 70 EEK eest Lilleküla toidupoest icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
djstyler1
HV vaatleja

sõnum 23.03.2011 17:52:47 vasta tsitaadiga

Nii sain sellele küsimusele ise vastuse. Ehk siis nokia ongi teinud N8-ga selle lükke, et kui soovid laadida läbi usb laadija, siis data soontel peab olema õige nivoo peal muidu laadima ei hakka. See muidugi Nokia poolt väga nõme. See sunnib inimest ostma nende endi originaal laadijaid. icon_sad.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 23.03.2011 17:57:00 vasta tsitaadiga

djstyler1 kirjutas:
Nii sain sellele küsimusele ise vastuse. Ehk siis nokia ongi teinud N8-ga selle lükke, et kui soovid laadida läbi usb laadija, siis data soontel peab olema õige nivoo peal muidu laadima ei hakka. See muidugi Nokia poolt väga nõme. See sunnib inimest ostma nende endi originaal laadijaid. icon_sad.gif

Mul polnud originaal, aga laeb küll
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 23.03.2011 19:53:31 vasta tsitaadiga

Ei sunni Nokia midagi, mul samuti mingi x firma usb laadija ja laeb ilma igasuguste probleemideta. Sai soetatud kui oli kas N85 mu mäletamist mööda, ja siiamaani kõiki Nokiasid laadinud millel selline võimalus.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 23.03.2011 20:11:55 vasta tsitaadiga

iseenesest pole seal midagi halba, et ta igasugu suva laadijaga laadima ei hakka (mis võivad mingit väga mööda pinget välja anda)
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 23.03.2011 20:17:14 vasta tsitaadiga

Tean, et osad nokiad oskavad USB kaudu küsida reaalset max pordi väljundvõimsust ning võivad küsida rohkem, kui USB standard ette näeb, et saaks kiiremini laadida. See küll vajab ka teisest pordi otsast mingit sorti tarkust. Võimalik, et too lambilaadija siis üritab vastata ning teeb seda valesti või siis teeb muid lollusi.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sakurock
HV kasutaja

sõnum 23.03.2011 20:22:02 n8 vasta tsitaadiga

PR1.2 on väljas icon_smile.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 23.03.2011 20:24:52 vasta tsitaadiga

eile ma seda tõmmata veel ei saanud, täna ei ole kontrollinud.
tagasi üles
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 23.03.2011 21:02:33 vasta tsitaadiga

1.2 puhul palju just veel muutunud pole. Panin lõuna ajal peale ja erinevust ei märganud veel eriti
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.03.2011 21:30:49 vasta tsitaadiga

1.2 peaks olema ainult soovitatav exchange-i veaparandus.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 24.03.2011 00:24:49 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
1.2 peaks olema ainult soovitatav exchange-i veaparandus.

Tõsi ta on, arvan, et kes seda ei kasuta, neil pole pointi ka kibeleda. Saab rahu 2.0'i edasi oodata.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 24.03.2011 00:43:40 vasta tsitaadiga

djstyler1 kirjutas:

Uuri volte. Ma ostsin mingi Vivanco USB võrgulaadija SONY pleieri jaoks. Ei lae. Kõike muud on seni laadinud - mobiilid, taskulamp. Siis võrdlesin LG laadijaga, mis mingil põhjusel suudab seda laadida. Selgus, et Vivanco laadija väljund oli täpselt 5V, LG omal rohkem.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
djstyler1
HV vaatleja

sõnum 25.03.2011 02:53:38 vasta tsitaadiga

Mul see insmati isend ütleb 5V ja 1200mA ning nokia laadijal on 5V 800mA. peaks sobima. Olen proovinud nelja erineva laadijaga ja ei midagi, kuid kuidas ma selle data soone jutu teada sain. Nimelt töökaaslane automaatika osakonnast oli teinud oma tütrele vanast usb hubist sellise seade kus port neljas antakase data soontele õige nivoo ja hakkab laadima. panin selle vahele ja ühendasi 4.porti ja hakkas kohe laadima, kui tõstsin teistesse portidesse siis ei laadinud. selline lahendus ka müügis http://www.galador.ee/catalog/product/102969-73336-usb-laadimisadapter-ipad-ile . Kus juures ilma selle vahe vidinata laevad selle insmati jubina taga, nii htc, blackberry, kui iPhone4.
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 25.03.2011 05:39:43 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif
tagasi üles
YvaaT
HV kasutaja

sõnum 28.03.2011 20:48:51 vasta tsitaadiga

Mul oli ka mingi kamm uue autolaadijaga, hiljem selgus, et see pesa ongi selline, et igas asendis ei laegi. Nüüd kui asi pisut paika kulunud on, töötab paremini.

Üks häiriv asi on Ovi Storega, alati kui seda kasutada jääb mingil põhjusel data ühendus käima. Ei olegi leidnud moodust selle lõpetamiseks peale telefoni väljalülitamise.

KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 29.03.2011 12:22:08 vasta tsitaadiga

Äkki on kellelgi aimu kuidas teada saada mis app võiks lakkamatult netis käia? Praegu on mul selline seis kus telefon käib omavoliliselt tunnis mitu korda netis ja justkui miskit programmi lahti pole mis seda teeks. Lükkasin homescreen widgetid doffline'i.

Programme uninstall meetodiga eemaldamiseks ja tagasi panekuks kuluks ilmselt terve kuukene kuna olen siin pannud 2 nädala jooksul saamisest miskine ~50 programmi peale.. Vaatasin task manageriga läbi ja seal olid ainult tavalised telefoni enda programmid nagu messaging, contacts, calendar, clock jne. Midagi netti kasutavat seal ei tohiks olla. Emaili synci korjasin ka spetsiaalselt välja.

Tegu on küll E7-ga aga soft on sama suuremal osal. Siin teemas ehk pisut rohkem jälgijaid kui E7 omas.
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 29.03.2011 12:33:16 vasta tsitaadiga

Netis käimine sellel telefonil tõesti väga veidralt lahendatud. Kui näiteks veebis pole lehitsejat korralikult suletud hakkab telefon iga minuti tagant jälle võrku otsima ja sellega teeb kõnelogi kiiresti tühjaks. Keelata ka kuidagi ei saa (vblla aitab AP kustutamine ühenduse seadete alt). Erinevate appidega see veel keerulisemaks aetud.

Lihtsalt minu senised tähelepanekud.

KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 29.03.2011 12:35:06 vasta tsitaadiga

No ma üldiselt ei muretse selle andmeside pärast mis tekitatakse ja internet on mul rakendustel lubatud telefonis. Operaatoriga m-internet olemas. Pigem ma kardan seda mis akuga juhtub arvestades pidevalt loodavaid ühendusil. Tahaks teada mis rakendus seda teeb ja siis vaataks üritaks seda konfida ümber vms.
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 29.03.2011 12:38:15 vasta tsitaadiga

Üks võimalus on see, et lase netti kasutavad rakenduse üks haaval käima ja siis välju neist viisakalt. Kilplase töö aga senini toiminud.

Nii peaksid ka teada saama mis rakendus seda põhjustama jäi.
Kommentaarid: 414 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 365
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 29.03.2011 12:42:53 vasta tsitaadiga

attrs kirjutas:
Üks võimalus on see, et lase netti kasutavad rakenduse üks haaval käima ja siis välju neist viisakalt. Kilplase töö aga senini toiminud.

Nii peaksid ka teada saama mis rakendus seda põhjustama jäi.

Mnjamh praegu jälle vaatasin... mingi rakendus läks netti... shared rubriigis oli 2x (unknown) ja kõik.... kestis ühendus 17 sekki ja liigutati 63kb andmeid.

EDIT: võimalik, et tegu on widgetitega... kuigi ma nad offline režiimi panin tundub, et nad käivad ikka netis.. Nt läksin tabile kus oli mailid (maili sync kinni, widget offline mode) ja ikka uuendas. Lülitasin social ja foursquare'i välja ja vaatan kas asi paraneb.
tagasi üles
kris
HV kasutaja

sõnum 30.03.2011 14:09:37 vasta tsitaadiga

Kas keegi Podcatcher nimelist programmi ka kasutab? On tekkinud kummaline probleem et oleks nagu ettemääratud mälukasutus täis saanud ning kui midagi lisaks laed kustutab mingi suvalise teise podcasti ära. Ometi on mälukaardil mitu GB vaba ruumi ...

terv
Kris.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
djstyler1
HV vaatleja

sõnum 31.03.2011 18:58:16 vasta tsitaadiga

Nii, ja minu laadimise teema sai sellise lahenduse, et võtsin ühe lühikese usb pikendus juhtme ja sai siis data soonte omavahele joodetud 400k takistus. Ja nüüd laeb nii nagu peab. thumbs_up.gif
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 31.03.2011 19:00:55 vasta tsitaadiga

soovita jah siin, mõni laseb +5V datasse ja ongi pees icon_lol.gif
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 31.03.2011 19:05:11 vasta tsitaadiga

mehaanikud doh.gif onfire.gif
Kommentaarid: 138 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 132
tagasi üles
sakurock
HV kasutaja

sõnum 01.04.2011 13:39:27 n8 vasta tsitaadiga

[quote="Kutsikas15"]Hei N8 omanikud....kuidas teil lood ekraaniga? Nimelt osad(paljud) C7 ja N8 ekraanid on vigased-kuvavad halli asemel lillakat tooni-minu N8-l on see probleem küljes ja kavatsen selle remonti viia. Nokia poolt roheline tuli antud, sest niiõelda viga tunnistati ja ekraanid vahetatakse välje garantiikorras-kuid jah...lootust sealt korraliku ekraaniga telefoni tagasi saada on imepisike, sest siiani pole kuulnud, et mõni oleks korraliku ekraaniga tagasi saanud... esimesed paar korda vahetatakse ekraan ja kui ikka ei midagi, siis vahetatakse välja telefon...aga jahm...eks näis mis edasi saab.... aga kel huvi on : http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-C7-PURPLE-SCREEN-ISSUE-AND-HOW-TO-SPOT-IF-YOU-HAVE-IT-PLEASE/td-p/952377[/quote

...kuidas tänaseks seis on, oled ekraani lasknud ära vahetada?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N8 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 82, 83, 84  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.