Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
12.03.2011 10:25:07
|
|
|
Tonsor kirjutas: |
Ei saa aru, kuidas see mäng saab huvi üldse tekitada, ise pmts traineriga sõidan iga autoga mingi 15min, siis viskab üle, kui kõik autod proovitud, siis gg ka. |
proovi online.. ah jaa
Auron kirjutas: |
Tegelt on teine osa ikka nõrk. On küll häid asju aga üldiselt on enamustel mängudel tavaks, et esimene on teerajaja kus ei olda veel kõige vägeva peale tuldud, teine on parim kõigelt ja samas mitte ülepakutud, kolmas on lahjem ja peale kolmandat hakkab rasvapeal sõitmine. Antud juhul siis olgem ausad tundub asi vägakiirelt ja sisutühjalt kokkuklopsitud olevat. Näiteks üks asi on juba see, et igast huinjaade ärategemise eest on tasu jura või suisa olematu. Näiteks need pommisõidud - lootsin mingi huvitava masina saada aga ei saanud üldse midagi, rääkimata sellest ühesugusest voiceover plärast mida spämmib pidevalt. Samuti need duell sõidud - ilge mõte on saada selline auto milline sul niikuinii juba olemas on või siis sellega samaväärne. Sama keiss nende wreckidega - mingid vanad käulad. Tuuning võrreldes esimesega samuti kipub sakkima, lihtsalt paar punkti juurde statsi ja ongi kõik - esimeses osadele masinatele sai näiteks mingi spetsvälimuse a'la mustang sai saleeni paketi vms. ja jõudluse kasv oli kabe. Nüüd rääkides autodest endeist siis keegi siin kraaksatas, et on ju uusi küll. On jah aga ägedaid uusi on äärmiselt vähe ning samas on terve persetäis vanu legendaarseid autosid välja jäetud. Rääkimata sellest, et mitmed nö. uued on ühest ja samast autost eri variant a'la astoni DB nii kupee kui kabriona. Sõites mitme ringi sõitu tekivad liiklusmärgid iseensest tagasi, 3 tonnine maastur takerdub suvalise rohututi taha nigu oleks see betoonist ja samuti paljud muud asjad - kui pilt välja jätta siis mängu mehhaanika on nigu 10 aastat vanal põlveotsas tehtud pelal. |
kui räägid esiemses osas olnud tuuningust, ksu mustangist sai saleen, siis sellist tuuningut oli kõikide autode puhul vaid üks, see ei olnud reegel - olen nõus, et auhindadena võiksid olla uhkemad pilld, nagu eelnevas, kuid kas see on puudus mängus?
voice over on võimalik ilusalt mingi buttoniga eos ära killida või siis vapsee kinni panna, kuid seda probleemi on igas fusking games
ja autode osas on erinevatel inimestel legendaarsetest ja mõttetutest autodest oma seisukoht - vingujate arvamusi ei kaeta mitte kunagi, heal juhul vahetuvad vingujad
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
12.03.2011 12:30:46
|
|
|
Jaa, libe, saime aru, tegu on ideaalse mänguga.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
ventt
HV kasutaja
|
12.03.2011 12:32:15
|
|
|
Minuarust on nende uuendustega juhitavus halvemaks läinud.
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.03.2011 13:31:26
|
|
|
Rudolf112 kirjutas: |
Jaa, libe, saime aru, tegu on ideaalse mänguga. |
ära topi mulle sõnu suhu
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.03.2011 01:07:06
|
|
|
jõudsin ka a4/a5 kooli ja enne kirutud aston martinini... ega ei saa aru küll, mida kurat toimub. overtake ei olnud probleemne, aga mäesõit on wtf. ma pole siiani aru saanud, millest see sõltub kas auto spinnib või mitte. gaasist see igastahes ei sõltu.
selle mängu füüsika on täiesti piixus igastahes.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
13.03.2011 01:50:15
|
|
|
Kaks nädalad nüüd mängitud ja paneb ikka mõtlema mida beta testimise ajal sest viimaste patchidega on mäng kohati ikka katki või tujurikkuv nii olen uurinud saart ja niisama sõitnud ringi ja kohanenud kenade vigade ja mängu veidrustega.A-kat autokoolid on ikka väga piixud eriti Hawaii Oahu omad ka ei saa aru mida autod vahepeal teevad endale tundub,et käigukad katki jääb piirajase liiga kauaks jurama madaladel käikudel ja siis teeb auto lõbusalt mitu tiiru ja teelt väljas .
Online pole kah suurem asi suht raske on suhelda või teha klubi sõite ei saa ühendust ja nii passid niisama session is allready over.Proovid teisega sõita siis kah on asi ebameeldiv kui tuleb keegi oma veyroniga sisse ja ei vaheta seda siis ootad pooltundi kuni vahetab oma autod ja siis ka üks klass kõrgem või madalam enamik õnneks sõita nendega ei oska sest ei tea mis asi pidur on ja kurv tuleb good bye paneb kuskile metsa ära või kui liitud kuhugi lobbyse ja pannakse start siis on teine oma auto veyroniks vahetanud igatahes kahtlased vennad ja paha mainega auto ise rammida võivad aga kui ise natuke otsa paned kukub kisama this blue subaru is rammer bla bla
Tegelt on mäng ok aga kohati häiriv osade asjadega what where they thinking!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Est_RuLx
HV kasutaja

|
13.03.2011 02:10:14
|
|
|
nagu lasteaed. Kui ei meeldi ära mängi.
_________________ PSN - Est_Rulx87
Gran Turismo Planet Eesti - Eesti Gran Turismo foorum ja võidusõitude sarjad |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
purexpure
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
13.03.2011 10:36:17
|
|
|
londiste kirjutas: |
jõudsin ka a4/a5 kooli ja enne kirutud aston martinini... ega ei saa aru küll, mida kurat toimub. overtake ei olnud probleemne, aga mäesõit on wtf. ma pole siiani aru saanud, millest see sõltub kas auto spinnib või mitte. gaasist see igastahes ei sõltu.
selle mängu füüsika on täiesti <b>piixus</b> igastahes. |
Ma olen küll ps3 peal ja puldiga, kuid koolid on võrreldes hilisema a1ga köömes. Muidugi ma tahtsin kõikides sõitudes esikohad võtta. Nüüdseks sõidud tehtud ja mänguga väga rahul. Nüüd pommid ja online.
_________________ PSN: weaselEST |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
nitramra
HV kasutaja
|
13.03.2011 11:00:52
|
|
|
kust raha saab? mingi 2-3k kaupa pommisõitudest koguda on ikka tõsine pita.
HV-lastel mingi klubi ka on? |
HinnaVaatlus nimeline klubi on aga klubi on siiani 1mese leveli oma kuna see club vs club süsteem tundub katki olevat ja kellelgi pole huvi olnud neid sõite teha.
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
13.03.2011 11:15:46
|
|
|
weasel kirjutas: |
Ma olen küll ps3 peal ja puldiga, kuid koolid on võrreldes hilisema a1ga köömes. Muidugi ma tahtsin kõikides sõitudes esikohad võtta. Nüüdseks sõidud tehtud ja mänguga väga rahul. Nüüd pommid ja online. |
imho oli A2/A3 kõige raskem seal, kus pidi CLK 63'ga mäest alla sõitma.. muidu kõik litsentsid tehtud ja mängin klaviatuuriga
keegi g25/g27'ga kah mängib? kuidas te H shifteriga 7nda käigu saate?
_________________ ei toeta õigekirja
viimati muutis elka 13.03.2011 11:32:03, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
13.03.2011 11:24:10
|
|
|
Päris paljud mägiteed on vigased. Nö mängufüüsiliselt. Kui TDU1 oli lihtsalt sakiline üles-alla tee, siis nüüd on sujuvam, aga mõnes kohas ikka silmale nähtamatud lohud, kus pidamine ära kaob jne.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
13.03.2011 16:43:06
|
|
|
Mina mängin seda mängu samuti puhtalt kruiisimise eesmärgil. Samamoodi esimest osa.
Ühesõnaga kui kellelgi on läbi tehtud või ligilähedanegi savegame jagada, siis oleks väga tänulik. Netist leidsin hetkel vaid mingi level 30 savegame.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
13.03.2011 18:53:41
|
|
|
Ei tasu ikka rattaid vedelema jätta.
_________________ PSN: weaselEST |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
peeter90
HV vaatleja

|
13.03.2011 22:23:12
|
|
|
elka kirjutas: |
weasel kirjutas: |
Ma olen küll ps3 peal ja puldiga, kuid koolid on võrreldes hilisema a1ga köömes. Muidugi ma tahtsin kõikides sõitudes esikohad võtta. Nüüdseks sõidud tehtud ja mänguga väga rahul. Nüüd pommid ja online. |
imho oli A2/A3 kõige raskem seal, kus pidi CLK 63'ga mäest alla sõitma.. muidu kõik litsentsid tehtud ja mängin klaviatuuriga
keegi g25/g27'ga kah mängib? kuidas te H shifteriga 7nda käigu saate?  |
H-sifteriga ei saagi 7ndat käiku. See on mingi bug, et viskab hoopis R peale.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
14.03.2011 11:42:45
|
|
|
boxile tuli vähemalt see corrupt save patch ära, nüüd julgen mängida täna peab klubipatch ka tulema, siis saab proovida seda aspekti kah.
Muidu praeguseks õnnestunud kõik pommimisioonid ära teha. Viimane mis jäi oli üks adrenaliinimissioon Havai idapoolses osas. No ei suutnud kuidagi ära teha.
Spinnisin bagiga muru peal, proovisin erinevaid püssautosid, ostsin Koenigseggi ja proovisin sellega ka, eimidagi- maksimum mis sain oli 57 punkti kanti. Siis mingi hetk proovisin, et äkki tuleb powerslidemisega ära, võtsin Mustangi ja läksin vihmaga tegema.... ei olnud mingid slidemist vaja, sõitsin põmst lihtsalt otse ja tüüp hakkas juba selle peale kõrval onama. Missioon tehtud esimese korraga.
Saa nüüd siis aru mida mängijalt taheti
Litsensid kah tehtud. Kõige karmimad olidki vist A2 ja A3. A1 tuli miskipärast üllatavalt lihtsalt, võibolla lihtsalt vedas. Mitmetel treeningutel on võimalik nurki lõigata, nendes kohtades kus 90-kraadilised nurgavõtmised peavad olema, saab laia kaarega suurel kiirusel kurvi sisse tõmmata, jääb rohkem aega nende neetud slaalomite jaoks.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
14.03.2011 19:22:52
|
|
|
krt lõpuks sain TG784 ruuteril pordid suunatud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
14.03.2011 20:00:23
|
|
|
Graafika põhja 1920x1080 resoga.. nagu lubab hetkel
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
14.03.2011 21:20:43
|
|
|
ise lasen 1920x1200 4xAA, 16 AF, environment High - sellega töötab 45-50fps
very high peal läheb alla 40fps
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
18.03.2011 20:39:45
|
|
|
Sai ka 200 km sõit ära tehtud, rohkem enam sõita ei viitsi
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
18.03.2011 22:23:38
|
|
|
Kas kuidagi on võimalik seda piduri "äkilisust" vähemaks keerata? Praegu on nii, et kas ei pidurda üldse või pidurdab blokki. Vahepealset astet on väga raske leida. Mängin muidugi rooliga.
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.03.2011 00:01:51
|
|
|
Lasin mängu maha.Absoluutselt ei viitsinud pärast Ibiza ära tegemist enam midagi teha.Lisaks oma muusikat mängu sees kasutada ei saa,juhitavus on ikka veel kahtlane,mitmeid buge pole senimaani ära parandatud,mäng näeb suht sama välja mis tdu1 aga ei jookse pooltki nii hästi jne jne.Seda nimekirja võib siin veel pikalt jätkata aga mul pole ei viitsimist ega tahtmist.
Jätan veel teema paariks päevaks vaatluse alla, et vastuseid lugeda (v.a libe vastuseid - sealt tuleb kiidulaul ainult ).
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
19.03.2011 00:37:54
|
|
|
mulle niikaua meeldis see mäng kuni pidin hakkama mingit a6 või a7 ( no need esisillalised julgad) seeria sõite tegema. ükski neist ei püsi teel, lihtsalt ei viitsi enam ja oli täielik raha raiskamine minu jaoks. Kui juhuslikult peaks kunagi ka 3 ilmavalgust nägema siis ma piran selle ennem täiesti pilbasteks ja siis alles ostan, kui ostan, selle omale.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.03.2011 09:26:35
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Lasin mängu maha.Absoluutselt ei viitsinud pärast Ibiza ära tegemist enam midagi teha.Lisaks oma muusikat mängu sees kasutada ei saa,juhitavus on ikka veel kahtlane,mitmeid buge pole senimaani ära parandatud,mäng näeb suht sama välja mis tdu1 aga ei jookse pooltki nii hästi jne jne.Seda nimekirja võib siin veel pikalt jätkata aga mul pole ei viitsimist ega tahtmist. |
Nu see, et oma musooni ei saa kasuta on mul suht savi. Viimati panin enda mussi taha kunagi siis kui everquest kahes grindisin Juhitavuse üle ei kurda, mängin ise pmst pleikari puldiga ja probleeme pole olnud. Õnneks mingeid olulisi buge pole kohanud kui välja arvata see, et teed mõnes kohas nagu katki on ehk siis tundub sile aga registreerib nagu oleks matsu pannud - jolt sõitu thes insta feil. Muidu aga jahh, selle tdu2'he asemel oleks võinud suure expansioni parem tdu1'le teha kuhu lihtsalt uus saar ja siis käputäis vahepeal välja tulnud superautosid lisatud + multiplayer ja kogu moos. Teise osa nime väärt asi küll pole. Probleemi on muarust suht lihtne kokku võtta selliselt, et kui mängu esimese osapuhul saab öelda, et "see või too asi võiks ka olla" siis teise osapuhul tekib küsimus, et "miks seda või toda asja pole". Õnneks on kohe shift 2 kohal.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
07.04.2011 09:27:09
|
|
|
Kõik TDU2 preorder autod on nüüd saadaval http://www.testdriveunlimited2.com/store
Sh Veyron SS ja Zonda Tricolore
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |