See Sony suht ära keeranud.Pmts pooled funktsioonid on ära kaotatud viimase 2 aasta jooksul.
LoL Mitte midagi pole ära kaotatud. Asi lihtsalt selles et su sõbral kellelt sa laenasid ps3, selle peal on "asjad" mis Sonyle ei meeldi ja sellepärast ei tohi sellega PSNi logida ega update teha, sest muidu Sony keerab selle prse ja edaspidi
võite seda ps3 kasutada kohvitassi alusena.
Täiesti poogen sellest piramisest ja tasuta kraamist, üldse ei ahvatle. Mängida saab, online saab, multimeediat taasesitada saab (mõningate mööndustega), mida mul veel vaja. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
ta tahtis väita seda piixu keeramist sellega, et tal on CFW ning kui sellele paned ametliku peale siis ps3 on telliskivi:P
sain aru, aga ei usu, et keegi tuleb CFWga vinguma, et update ei tohi teha ja kõik asjad on ära kaotatud. Lasen kellegi maha ja siis hakkan nutma, et ei saa kuskile reisida, toll otsib mind, äääääääää... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Tegelt võiks see piramise võimalus võimatuks muutuda, siis kaoks see tasuta saadud kraami ahvatlus ära ka
parem tootku kvaliteet kraami õiglase hinnaga + mugav kasutada jne... siis ei olegi põhjust pirada... online coop etc. A'la Uncharted/Demon's Souls stiilis kvaliteedi standardiga mängud + iga kord üritataks mängude taset tõsta mitte stabiilselt langetada, et kiiremini paar $$$$ ruttu sisse saada. Ehk siis vähem meinstream paska millega uputatakse turgu üle a'la EA sugune perversne toodang mis lihtsalt vorbib paska ja ostab ülevaate kirjutajaid ära. + derpide magnet DLC mis enamasti läheb aina haigemaks lüpsmiseseks.
Pira nagunii soodustab PS3 müüki kuna siis ostaks vast selle purgi needki kes ei taha perverset sony oma konsooli jälgima ja ei luba kasutada asja nn "arvutina" vms otstarbeks.
... või siis, nagu rahvas kangesti soovib, igale ps3'elele kiip sisse et kui midagi valesti teed brikkitakse konsool igaveseks ära. või siis ps3 võib kasutada vaid kaameraga ja iga kord kui mängu tööle paned skännitakse lõust sisse... kui kahtlustatakse väärtegu tuleb sony võmmidega kohale ja peksavad kõik segi. Natuke veel ja uus eula ongi @ oled sony omand. Praegunegi eula on suht rõve
ei mõika miks inimesed neid suuri corpe kaitsevad nii väga... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kui tellimuseks läheb siis lööks punti, saaks ühtse postikuluga. Kui just keegi nüüd lagedale ei tule kohaga kus tühjaks ei tõsteta ja odavamalt saab. Beyond Good and Evil HD remake pidi psn'i mingi aeg tulema... endal selle vasut huvi. Uued mängud imevad sellise vilinaga, et parem mängin vanu mänge uues kuues + ei ole kordagi seda mängu tagunud. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kui just keegi nüüd lagedale ei tule kohaga kus tühjaks ei tõsteta ja odavamalt saab.
Nädalavahetusel oli Zavvi's £20 kaart £15.85 (saadavad ka Eestisse nüüd tasuta); müüdi läbi paari tunniga...
P.S ega keegi endale mõnda fitness mängu (Move toega) pole soetanud - kommentaarid/muljed _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Tegelt shopto-s saadaval isegi Instant Code versioon aga sisse logides ütleb, et see ainult uk klientidele. Ei tea kas sellest kuidagi mööda ei pääse?
Ise olen sealt xboxlive koode ostnud ja need tulid insta kohale.
Link
Ma oleks nõus isegi 50 naelase kaardiga kui keegi teab head kohta? Ja veel... kas ma olen ainus kellel Dragon Age 2 pleissi kokku jooksutab üllatavalt tihti?
Ma oleks nõus isegi 50 naelase kaardiga kui keegi teab head kohta? Ja veel... kas ma olen ainus kellel Dragon Age 2 pleissi kokku jooksutab üllatavalt tihti?
pira da2 jooksebki enamasti kokku kõigil, point on selles,et tuleb kasutada välist ketast mitte ps3 sisemist
pira da2 jooksebki enamasti kokku kõigil, point on selles,et tuleb kasutada välist ketast mitte ps3 sisemist
jaahm aga ma ei kasuta pira DA2 (tellisin Bioware signature editioni) ega ühtki teist pira mängu ja üleüldiselt on mul mõlemad PS3-med täiesti originaal tarkvaraga....
ahjaa point oli selles et kas kellelgi veel esineb sellist asja või hakkab ilmnema mu slimil kuumakahjustused äkki?(praksub ja raksub küll kui üles soojeneb ja maha jahtub) fatil on kuidagi asjalikum jahutus :S
http://www.wired.com/threatlevel/2011/03/playstation-hacker-paypal/
Isegi kui lõpuks Sony kaotab kohtuasja; on ta juba praeguseks näidanud, et vajadusel võidakse mõne tegelase elu väga "ebameeldivaks" teha... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Küsimus targematele siin - Hakkas minu PS3 (60GB) punast tulukest vilgutama nii et õpetuse järgi panin ta ahju, võtsin välja, lasin jahtuda ning panin PS-i uuesti kokku(loomulikult panin ka uue termo pasta). Nüüd siis selline probleem et kui tagant sisse lülitan siis läheb umbes 3-4 sekundit enne kui eest punane tuluke põlema läheb ja edasi ei saa enam midagi teha, ei nupu vajutuse ega puldiga, oskab keegi äkki mingit nõu anda?
PS! Olen PS-i uuesti lahti võtnud ja kõik ühendused üle vaadanud ja uuesti kokku pannud nii et vaevalt selles probleem.
[quote="cky2k"]Küsimus targematele siin - Hakkas minu PS3 (60GB) punast tulukest vilgutama nii et õpetuse järgi panin ta ahju, võtsin välja, lasin jahtuda...
Nüüd võtad noa ja kahvli ja võid sööma hakata. Head isu !
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.