Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 03.03.2011 13:25:47 vasta tsitaadiga

taskkiller töötab ise taustal jah.
üleserv "lohista" alla ja seal peaks olema valik "tühjenda", siis kaovad allalaetud asjade teated ja muud teated ära.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!
Shelby-SV

sõnum 03.03.2011 13:55:13 vasta tsitaadiga

selle ülevalt lohistamise avastasin just natuke peale postitamist icon_razz.gif

aga appidesse puutuv on endiselt tume maa
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 55
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 03.03.2011 15:03:36 vasta tsitaadiga

Manual on telefonis. SE lehelt saab ka tõmmata. Wifi, bt, sync ja gps jaoks on widget 'Power Control' telefonis olemas, samuti data jaoks 'Data traffic'.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 03.03.2011 15:55:56 vasta tsitaadiga

google mapile on ilmunud mingi versioon 5, millga peaks offlines ka ühtteist teha saama:
http://solemnslumber.wordpress.com/2011/01/14/se-xperia-x10-mini-pro-part-4/

On keegi kokku puutunud?
Kuidas seda endale saada? marketist mina ei leia.

teisipäeval itaaliasse minek. seal netti kasutada on üsna kallis, oleks hea kui saaks mingi offline mapi.

Teine teema.
tegin selle PC companioni mingi synci. lootsin, et saan enda kontaktid sinna SE lehele ja saan neid seal korrastada ja siis tagasi telefoni tõsta icon_biggrin.gif
Tulemus oli vastupidine icon_eek.gif sinna SE lehele ei tekkinud ühtegi kontakti (leht täitsa tühi) ja selle asemel viskas telefoni mingeid suvalisi numbreid, e-maile ja muudu mudru täis.
Täielik õudusunenägu.

Kas on kuidagi võimalik telefoniraamat ära korrastada. telefonis ükshaaval kõik läbi käia võtaks terve igaviku.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
henzx
HV kasutaja

sõnum 03.03.2011 15:55:57 vasta tsitaadiga

Jehuu, võtsin ka täna kätte ja tegin Mini Pro-l link2SD ära icon_biggrin.gif .. Nüüd internal memoryt jagub lõpuks. icon_razz.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 03.03.2011 16:09:09 vasta tsitaadiga

jon09 kirjutas:
google mapile on ilmunud mingi versioon 5, millga peaks offlines ka ühtteist teha saama:

On keegi kokku puutunud?

teisipäeval itaaliasse minek. seal netti kasutada on üsna kallis, oleks hea kui saaks mingi offline mapi.

Teine teema.
tegin selle PC companioni mingi synci. lootsin, et saan enda kontaktid sinna SE lehele ja saan neid seal korrastada ja siis tagasi telefoni tõsta icon_biggrin.gif
Tulemus oli vastupidine icon_eek.gif sinna SE lehele ei tekkinud ühtegi kontakti (leht täitsa tühi) ja selle asemel viskas telefoni mingeid suvalisi numbreid, e-maile ja muudu mudru täis.
Täielik õudusunenägu.

Kas on kuidagi võimalik telefoniraamat ära korrastada. telefonis ükshaaval kõik läbi käia võtaks terve igaviku.

Vajad Market Enabler'it, seal 'settings list > [it] TIM' ,siis ilmub 'google maps' marketisse ja saad ära tõmmata.

Kontaktide ja kalendri jms jaoks MyPhoneExplorer.

edit: enne muutmist tee backup ka oma praeguse operaatori seadetest muidugi!
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 03.03.2011 16:13:09 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
taskkiller töötab ise taustal jah.
üleserv "lohista" alla ja seal peaks olema valik "tühjenda", siis kaovad allalaetud asjade teated ja muud teated ära.

Mul on sätitud linnuke ka Task Killeri enda kohta ja ühtlasi on shortcut home screenil.
Harjumuseks juba saanud, et peale nö sessiooni lõppu vajutan Rohelist Mehikest ja kõik jooksvad programmid lükatakse automaatselt kinni.

Mõnikord jätan ka selle Killeri taustale, jõudluse poolest ei ole vahet täheldanud.

Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.03.2011 16:22:08 vasta tsitaadiga

jon09 kirjutas:

On keegi kokku puutunud?

Teine teema.
Täielik õudusunenägu.

Google maps'ist on vahepeal isegi 5.1 välja tulnud.
Suurim muudatus on vektorgraafika bitmap kaartide asemel. Väidetavalt andmemahtu kulub nüüd ligi 100x vähem.
Teine asi mis lisandunud on 3D hooned osades linnades (kõik aparaadid seda vist ei toeta). Meile lähim on Helsingi näiteks.

Alates versioonist 5 toetab Google maps cache'mist ehk siis kui korra oled midagi vaadanud, siis peaks see ja vist ka natuke ümbrust cache's olemas olema. Mõeldud on see eelkõige tunnelite ja teiste ajutiste gps nähtavuse osas puudulike kohtade jaoks, päris nii reisiks valmistuda sellega ma ei oska öelda kas saab.

Mina leidsin installiks .apk xda developers foorumist.
Negatiivset niipalju, et väidetavalt sööb versioon 5 akut suurema isuga... Ise pole uurinud kuna pikemal google maps kasutamisel autos on kaabel taga.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 03.03.2011 16:38:33 vasta tsitaadiga

Shelby-SV kirjutas:
Olen ka värske x10 mini omanik ja tekkis paar küsimust...

*wifi kaudu syncis telefon mu telefoniraamatu feissbukiga ära, kontaktide pildid ja puha. aga kui ma tahaks ise kontaktile uut pilti määrata siis ta ei lase...?
*tõmbasin omale paar appi. mingi populaarne taskkiller vms, nüüd see roheline mehikese logo istub üleval tillukeses ekraani nurgas... mida see tähendab? et see app on pidevalt töös?
*ja veel, appe tõmmates tekkis ekraani ülaserva mingi download kujutis linnukesega, see ei lähe ka ära, kuigi ma olen kõiki tõmmatud appe korra käivitanud, vahepeal oli neid logosi isegi kaks.
*ühtegi normaalset manuali telefoniga karbis kaasas polnud, kust ma leiaksin mida mingine kujutis ekraani ülaservas tähendab?

ja paari appi võite ka soovitada, eriti oleks huvi mingi normaalse sms'i kirjutamise klaviatuuri vastu. praegu on tavalised telefoni nupud kus tahetud tähe soovimiseks pead teatud arvu kordi seda nuppu toksima. mingit qwerty't on selle asemele? ja mis saab sel juhul praegusest sms'i saatmisest`"programmist"? kirjutatakse üle?

ja mingi võrguhalduse asja sooviks ka. praegu peab wifi sisse lülitamiseks kuhugi menüüdesse sukelduma, sama bt ja üldse data transferi korral.

1. Vastust ei tea, pole uurinud
2. Jah, see app on töös sel ajal.
3. Tõmba taskbar alla ja vajuta "clear"
4. Võibolla google aitab sel puhul siis
5. Keera telefon külili (horisontaalselt vms), saad qwerty omale.

Võta widgetid lahti, mul oli seal "Power control" ja kasutan seda.

Soovituseks: Navigon, eurokalkulaator, RealCalc, OliveOffice, Adobe Reader, MSN Droid X, Skyfire ning mängudest Angry Birds ning Paper Toss.

Shelby-SV
Jõulud On Läbi!
Shelby-SV

sõnum 03.03.2011 16:44:19 vasta tsitaadiga

The_Boss, tänan soovituste eest aga paraku smsi kirjutamise ajal telefoni külili keeramine ei muuda midagi, isegi pilt ei lähe horisontaalseks

navigon on tasuline?

viimati muutis Shelby-SV 03.03.2011 16:47:22, muudetud 1 kord
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 03.03.2011 16:45:18 vasta tsitaadiga

Võimalik jahm...Marketist ma seda ei leidnud igatahes, aga 2.1 versioonile on ilusti ta olemas küll..

Aa ja pokkerit tahad mängida, siis Live Holdem - läbi neti saad teistega mängida.

viimati muutis The_Boss 03.03.2011 16:46:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 282
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 03.03.2011 16:45:30 vasta tsitaadiga

Tänud vastuste eest.

Küsimus siiski veel selle SE lehekülje ja selle PC companioni synci asja kohta.

miks ta ikkagi sinna lehele minu kontakte üles ei lae?
tegin kõik õpetuse järgi. Kas ma tegin ise ikkagi midagi valesti või ongi see üks ebaõnnestunud asi SE poolt.

mingi selline variant oli ka telefonis, et kontaktid mälukaardile tõsta. See tekitas, kui ma õigesti mäletan, mingi exceli faili. Paraku tookord tekkis sinna faili ainult telefoniraamatu esimene kontakt.
äkki saaks selle kaudu kuidagi mugavalt hallata kontakte? On keegi proovinud?
Kellelgi õnnestunud kõik kontaktid ka sinna faili saada?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 03.03.2011 16:51:21 vasta tsitaadiga

PC companionist ei tea midagi, kustutasin selle õuduse oma arvutist. Telefonis on seadistatud SE Sync ja selle kaudu lähevad ilusti kontaktid sinna, samuti vanast SE w508 sain selle kaudu kõik kontaktid minisse.
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 03.03.2011 16:58:49 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
PC companionist ei tea midagi, kustutasin selle õuduse oma arvutist. Telefonis on seadistatud SE Sync ja selle kaudu lähevad ilusti kontaktid sinna, samuti vanast SE w508 sain selle kaudu kõik kontaktid minisse.

jah, tegin samamoodi. telefonis lõi mingi SE sync konto (samad kasutaja tunnused mis SE lehel), selle kaudu syncisin kontaktid, aga ikkagi netti ei tekkinud midagi ja telefoni tuli, ei tea kust kohast, hulgim igast jama.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 03.03.2011 17:27:58 vasta tsitaadiga

See 'jama' tuli sulle igalt poolt mujalt, googlest, facebookist, kust iganes, oleneb mis online keskkondi sa kasutad ja kus mida lubasid sünkida. Mulle tulid ka last.fm -ist üle 100 inimese, mass contact delete abiks ja alusta uuesti. Idee seal onlines kontakte korrastada pole iseenesest suurem asi icon_razz.gif (minu arvamus ainult muidugi). MyPhoneExploreriga saab tunduvalt kiiremini ja lihtsamalt asjad aetud, eriti kui Outlookis kõik olemas, siis sealt sünkida või google kontoga sünkida icon_wink.gif
tagasi üles
jon09
HV vaatleja

sõnum 03.03.2011 17:29:03 vasta tsitaadiga

selge pilt.
tänud.
tagasi üles
Kr.
HV vaatleja

sõnum 03.03.2011 18:52:55 vasta tsitaadiga

Olen samuti hiljutine X10 Mini omanik.

Küsimus selline, et kas sel telefonil ei töötagi üldiselt dünaamiline taustapilt (jah, võtab küll palju akut, aga ilus on ju...)?

Tõmbasin Android Marketist paar varianti, alguses justkui töötas kõik normaalselt ja nägi kena välja, kuigi jäi hästi natuke - siiski silmaga märgatavalt - aeglasemaks. Järgmisel päeval hakkas pihta selline jama, et vasakus servas ei kuvanud pilti enam normaalselt (oli selline ruuduline) ning telefon hakkas endale pidevalt restarti tegema. Jube häiriv oli, kuna SIM-kaart ei olnud pidevalt aktiveeritud ja telefoni kui sellise mõte kadus üsna tükiks ajaks. Viimaks taipasin asendada dünaamilise taustapildi harilikuga ning nüüd tundub kõik töökorras olevat. Mingeid näpunäiteid, kuidas see asi siiski toimima saada?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 04.03.2011 01:29:42 vasta tsitaadiga

Kasutasin mõnda aega GO Weather dünaamilist tausta ja muid probleeme polnud, kui et ikka tuntav lääg tuli telefonile. Seega eemaldasin. Kas kõigi taustadega tekkisid probleemid? Ehk oli viga pildis.
tagasi üles
Kr.
HV vaatleja

sõnum 04.03.2011 02:36:08 vasta tsitaadiga

Välja lülitama hakkas jah mõlema puhul. Üks oli mingi roheline, kus lepatriinud ja liblikad sibasid ning teine see äikese oma, kus välku lööb ja vihma sajab. Võib-olla on üldse asi milleski muus, kuna täna Angry Birds'i puhul pausi tehes (telefon korraks lauale puhkama mängu keskel) tegi ta jälle restardi. Hiljuti sai ka 2.1 Android peale lastud, kuid esimesel paaril päeval selliseid trikke ei olnud, nii et seda ei oska süüdistada otseselt.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
henzx
HV kasutaja

sõnum 04.03.2011 11:54:14 vasta tsitaadiga

Kas keegi Mini Pro peal teisi ROM-e ka testinud on ? Näiteks Cyanogenmodi vms ?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!
Shelby-SV

sõnum 04.03.2011 20:40:39 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
See 'jama' tuli sulle igalt poolt mujalt, googlest, facebookist, kust iganes, oleneb mis online keskkondi sa kasutad ja kus mida lubasid sünkida. Mulle tulid ka last.fm -ist üle 100 inimese, mass contact delete abiks ja alusta uuesti. Idee seal onlines kontakte korrastada pole iseenesest suurem asi icon_razz.gif (minu arvamus ainult muidugi). MyPhoneExploreriga saab tunduvalt kiiremini ja lihtsamalt asjad aetud, eriti kui Outlookis kõik olemas, siis sealt sünkida või google kontoga sünkida icon_wink.gif

pagana jama, mul ka kontakti list puder ja kapsad. alguses importisin kontaktid sim kaardilt ja siis lasin tal feissbukiga ära syncida - asi lõppes sellega, et kontaktidele tekkisid pildid ja meili aadressid ja ma olin jube rahul. kuni avastasin, et pooltel kontaktidel on telefoni numbrid ära kadunud ja helistada ma neile ei saa. ma võin neile fb'sse kirjutada, meili saata või msn'i kaudu öelda, et ma ei oska neile helistada icon_lol.gif ja peale fb'ga syncimist ei saa käsitsi kontaktidele dp pilte määrata icon_neutral.gif

ilmselt on contact listi delete ainus võimalus? ja pärast sim'ilt importimist ei tohi tal lasta enam millegagi syncida?
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 04.03.2011 21:26:12 vasta tsitaadiga

Kas siis kontaktide alt ei saa FB ja muud kontaktid lihtsalt välja lülitada? Minul küll saab. galaxy s siis.
tagasi üles
zaks
HV vaatleja

sõnum 04.03.2011 21:56:34 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Kas siis kontaktide alt ei saa FB ja muud kontaktid lihtsalt välja lülitada? Minul küll saab. galaxy s siis.

Saab küll jah.Kontaktide listil vajutada vaskakut klahvi ,seal valikutes on kuvatavad kontaktid.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 04.03.2011 22:32:37 vasta tsitaadiga

zaks kirjutas:
olafsand kirjutas:

Saab küll jah.Kontaktide listil vajutada vaskakut klahvi ,seal valikutes on kuvatavad kontaktid.

Arvasin ise ka, et erinevatel telefonidel see sarnane siiski kuna android on põhimõttelt sama ju kõigil icon_smile.gif
tagasi üles
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!
Shelby-SV

sõnum 04.03.2011 23:54:14 vasta tsitaadiga

kuidas telefoniraamatut tühjaks kustutada saaks?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.