Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WaHur
HV kasutaja
|
27.02.2011 00:49:18
|
|
|
mini proga olen alati peale uut installi käsitsi kirjutanud Mobiilvõrgud -- Pöörduspunktide nimed -- Uus APN ja sinna Nimi "internet" ja APN "internet" ja kõik! wap ja mms tuleb võrgust (Elisa) ise, vaatasin et praegu neid ei olegi tulnud, ega puudust ei tunne kah.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
27.02.2011 00:55:15
|
|
|
Mobiilis on mul nett olemas. Mobiilist läpakasse ei saa, tahaks teha tethering.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
28.02.2011 00:03:14
|
|
|
Nii nii aeg jälle seda telefoni kiruda. Nimelt sai telefon hakkama uue lollusega. Võtsin oma ema kontakti lahti ja vaatasin, et kole palju nr seal kustutasin topelt ära. Aga oh imet nüüd kustutas see ka mu isa, õe ja venna ära ning enda profiili. Nagu täiesti haige telefon. Ma tavaliselt ei vihasta telefonide peale aga see on juba 3 korda mööda maad vihaga lennanud. Minupuhul näitab see nii mõndagi telefoni kvaliteedi kohta ... olematu kvaliteedi. Mini Pro.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
28.02.2011 00:40:08
|
|
|
Luba seadetest ainult telefoni enda kontaktide näitamine. See ongi haige süsteemiga telefon, kuna kõiki kontakte on nii mitu koopiat, kuimitu kontot sul süngib. SE enda oma, gmail, roadsync, face book, isegi last.fm konto sünkis ära mul Eks ma ise lubasin ka Oleneb mida seadistanud oled Soovitan mass contact delete tõmmata, plats puhtaks teha ja uuesti alustada.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
28.02.2011 10:02:00
|
|
|
Haige on veel see, et backup taastatakse sama haigelt . kuigi ma tean kindlalt, et kala on telefonis, mitte selles kuidas ma kontakti tegin. Õnneks on Elm'is kõik veel õige ning saan sealt taastada.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
28.02.2011 10:03:53
|
|
|
Huvitav, mu X10 pakkus ise täna telefoni kaudu update, pidi olema multitouchi tugi ja miskit veel...
On keegi juba peale lasknud?
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
28.02.2011 10:58:04
|
|
|
Jaanus kirjutas: |
Huvitav, mu X10 pakkus ise täna telefoni kaudu update, pidi olema multitouchi tugi ja miskit veel...
On keegi juba peale lasknud? |
Avastasin ka selle uuenduse eile. Aga ei saanud tõmmata seda, andis "Could not download software. Try again later". Võtsin praegu seadeteks et uuendusi tõmbaks wifi only ja sain tõmbama(andmeside on keelatud hetkel telefonis). Eks siis saab selle multitouchi ka ära proovida
E: 1. kord viskas poole tõmbamise ajal errorit, 2. korral sain update'i tõmmatud ja hakkas uuendama, kui valmis sai, siis andis errori "could not update software". 3. korral ei hakanud üldse update'i tõmbama. Peab õhtu poole uuesti proovima.
Aga selline küsimus, et kas on mingit app'i vms, et saaks menüüs olevaid ikoone panna kaustadesse vms? Ja kas(kuidas) saab Helix launcherile panna 5 ekraani(hetkel on ainult 3)?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
28.02.2011 14:44:25
|
|
|
See update tuli juba ammu mulle, telefon on expansys.com'ist ja soft 'generic'. Heli kvaliteet läks halvemaks, oleks seda teadnud, poleks peale lasknud. Ei viitsi sellepärast fläshima ka hakata, vahe on vaevu märgatav tegelikult.
Helixil Configure - Screen Size ja sealt saab muuta mitu ekraani.
Olen märganud, et aeg-ajalt tekib telefonil probleem Marketiga ja tuleb browser resettida default seadetesse, siis jälle kõik toimib, muidu jäävadki apid igavesti alla laadima ja ei lõpeta. Muidugi jälle kõik salvestatud passwordid läinud resetiga.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
28.02.2011 14:52:30
|
|
|
Seda update'i ei saanudki peale. 2 korda proovisin, update'ib küll. Lõpuks kui telefon resa ära teeb ja tahad sim'i aktiveerida, siis viskab sama errori. Ja kui tõmbab heli kvaliteeti maha, siis ei viitsi sellega praegu edasi ka jamama hakata.
Sain aru jah et helix configure, aga ei suutnud välja nuputada kust sinna saab Lõpuks taipasin vasakut nuppu vajutada.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
28.02.2011 17:25:43
|
|
|
Ma ei saa update-i peale lasta ... kui tahan wifiga tõmmata, ütleb et mälu pole piisavalt, wtf ? Ja kui tahan läbi PC Companioni, ütleb et Unable to install or start phone software update components.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
28.02.2011 17:39:54
|
|
|
Mina panin selle peale Sony Ericsson Update Service programmiga, mida saab SE lehelt tõmmata.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
28.02.2011 19:16:55
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Mina panin selle peale Sony Ericsson Update Service programmiga, mida saab SE lehelt tõmmata. |
Sain ka sellega tehtud ... tänud.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
01.03.2011 11:14:19
|
|
|
Peale uuendust on Mediascape'i kujundus muutunud, Support all on igast kola ja mingi Postcard rakendus. Hetkel pole muud silma jäänud.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
01.03.2011 18:44:05
|
|
|
Aga lubatud multitouch?
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaana
HV vaatleja

|
01.03.2011 19:49:34
|
|
|
softis kirjutas: |
Peale uuendust on Mediascape'i kujundus muutunud, Support all on igast kola ja mingi Postcard rakendus. Hetkel pole muud silma jäänud. |
Vist on lisandunud ka mõned nn. taustapildid, muutunud on kalender ja kontaktiloend, loomulikult on multitouch.
Mul ei õnnestu nüüd kahjuks rootimine enam!
|
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
01.03.2011 19:58:26
|
|
|
Mini Pro-l ei ole dualtouchi võimalust tulemas ?
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ämbrisse
HV vaatleja

|
01.03.2011 20:34:16
|
|
|
Mingil määral on multitouch tavalisel x10'l olemas ju. Mängudes pole proovinud, aga netilehekülgi suumib küll kahe näpuga.
-e- mul on miskipärast viimasel ajal hakanud ise kõnesid vastu võtma või väidetavalt olen kellelegi helistanud, kuigi klahviluku panen alati peale.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaana
HV vaatleja

|
01.03.2011 20:46:41
|
|
|
ämbrisse kirjutas: |
-e- mul on miskipärast viimasel ajal hakanud ise kõnesid vastu võtma või väidetavalt olen kellelegi helistanud, kuigi klahviluku panen alati peale. |
Mul õnnestus nüüd root.
See on suht tavaline, et ise helistab, see vist sõltub temperatuurist mis taskus on tundub mulle, sest mul ka tihti taskus olles telefon möllab menüüs, teeb seal muudatusi ja helistab. olen avastanud, et kui panen ekraani taskus olles väljapoole siis ei ava lukku aga vastupidi olles on pidev jama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ämbrisse
HV vaatleja

|
01.03.2011 21:05:07
|
|
|
Olgu, pean vist ka end niipidi harjutama, kugi suht häiriv on tegelikult teistpidi hoida. Samas menüüs toimetamine ja helistamine/smsi saatmine on piisavalt mõjuv põhjus, et peaks lihtsalt ära harjuma.
Keegi töötavat rootimis varianti pakub ka?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
01.03.2011 23:57:51
|
|
|
M. Selle avastasin, et kalender on tuksis
Kuidagi ilma hard reset'i /tarkvara reinstallita korda ei saa?
Manage Applications'i all pole Calendar data't ka, mida puhastada?
EDIT: Sain korda, soft key näitab ime lisasid vahel.
Või on mingi parem app soovitada ehk?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaana
HV vaatleja

|
02.03.2011 10:47:27
|
|
|
ämbrisse kirjutas: |
Keegi töötavat rootimis varianti pakub ka? |
Ma kasutasin seda Flashtooli ja sain hakkama, uuri siit http://www.xperiax10root.com/
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi130
HV vaatleja
|
02.03.2011 19:38:47
|
|
|
Kas keegi kasutab Mini Pro-d ja 16Gb- st mälukaarti? Toimib korralikult ja telefon toimetab probleemideta?
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkj2006
HV kasutaja
|
02.03.2011 21:21:30
|
|
|
Taavi130, mina endal tööle ei saanud, Kingstoni 4 klassi kaart oli siis. Algul töötas hästi, päev hiljem hakkas kinni jooksma, üritas kaardile formatit teha, lasin küll telefoni softi üle, formattisin kaarti jne... Ühegi valemiga tööle ei saanud, tundub et liiga suur tükk läbi närida telefonil.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi130
HV vaatleja
|
03.03.2011 01:04:00
|
|
|
Mul ka probleem kokkujooksmises. Eriti siis kui telefon on jahe, olnud näiteks püksi- või põuetaskus ja tuul peale puhunud, siis pmst telefoni kasutada ei saa, sest kokkujooks on garanteeritud. Proovisin 2Gb kaardiga, probleemi polnud. Samas proovisin 16Gb teises telefonis samadel tingimustel, ka probleemi polnud. Lisaks laeb väga tihti fotoalbumis olevaid pilte terve igaviku ja mõnikord osad pildid tema jaoks vigased, et näitab seal sellist ikooni, et pilti ei saa näidata. Ei oska kohe midagi peale hakata. Kas viga telefonis, mälukaardis või selline käitumine ongi täiesti okei, kui 16Gb kaarti kasutada?
Vaatasin järgi, mul ka Kingstoni 4ne kaart...
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
03.03.2011 11:58:39
|
|
|
Olen ka värske x10 mini omanik ja tekkis paar küsimust...
*wifi kaudu syncis telefon mu telefoniraamatu feissbukiga ära, kontaktide pildid ja puha. aga kui ma tahaks ise kontaktile uut pilti määrata siis ta ei lase...?
*tõmbasin omale paar appi. mingi populaarne taskkiller vms, nüüd see roheline mehikese logo istub üleval tillukeses ekraani nurgas... mida see tähendab? et see app on pidevalt töös?
*ja veel, appe tõmmates tekkis ekraani ülaserva mingi download kujutis linnukesega, see ei lähe ka ära, kuigi ma olen kõiki tõmmatud appe korra käivitanud, vahepeal oli neid logosi isegi kaks.
*ühtegi normaalset manuali telefoniga karbis kaasas polnud, kust ma leiaksin mida mingine kujutis ekraani ülaservas tähendab?
ja paari appi võite ka soovitada, eriti oleks huvi mingi normaalse sms'i kirjutamise klaviatuuri vastu. praegu on tavalised telefoni nupud kus tahetud tähe soovimiseks pead teatud arvu kordi seda nuppu toksima. mingit qwerty't on selle asemele? ja mis saab sel juhul praegusest sms'i saatmisest`"programmist"? kirjutatakse üle?
ja mingi võrguhalduse asja sooviks ka. praegu peab wifi sisse lülitamiseks kuhugi menüüdesse sukelduma, sama bt ja üldse data transferi korral.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|