Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
03.03.2011 13:25:47
|
|
|
taskkiller töötab ise taustal jah.
üleserv "lohista" alla ja seal peaks olema valik "tühjenda", siis kaovad allalaetud asjade teated ja muud teated ära.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
03.03.2011 13:55:13
|
|
|
selle ülevalt lohistamise avastasin just natuke peale postitamist
aga appidesse puutuv on endiselt tume maa
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
03.03.2011 15:03:36
|
|
|
Manual on telefonis. SE lehelt saab ka tõmmata. Wifi, bt, sync ja gps jaoks on widget 'Power Control' telefonis olemas, samuti data jaoks 'Data traffic'.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
03.03.2011 15:55:56
|
|
|
google mapile on ilmunud mingi versioon 5, millga peaks offlines ka ühtteist teha saama:
http://solemnslumber.wordpress.com/2011/01/14/se-xperia-x10-mini-pro-part-4/
On keegi kokku puutunud?
Kuidas seda endale saada? marketist mina ei leia.
teisipäeval itaaliasse minek. seal netti kasutada on üsna kallis, oleks hea kui saaks mingi offline mapi.
Teine teema.
tegin selle PC companioni mingi synci. lootsin, et saan enda kontaktid sinna SE lehele ja saan neid seal korrastada ja siis tagasi telefoni tõsta
Tulemus oli vastupidine sinna SE lehele ei tekkinud ühtegi kontakti (leht täitsa tühi) ja selle asemel viskas telefoni mingeid suvalisi numbreid, e-maile ja muudu mudru täis.
Täielik õudusunenägu.
Kas on kuidagi võimalik telefoniraamat ära korrastada. telefonis ükshaaval kõik läbi käia võtaks terve igaviku.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
03.03.2011 15:55:57
|
|
|
Jehuu, võtsin ka täna kätte ja tegin Mini Pro-l link2SD ära .. Nüüd internal memoryt jagub lõpuks.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
03.03.2011 16:09:09
|
|
|
jon09 kirjutas: |
google mapile on ilmunud mingi versioon 5, millga peaks offlines ka ühtteist teha saama:
On keegi kokku puutunud?
teisipäeval itaaliasse minek. seal netti kasutada on üsna kallis, oleks hea kui saaks mingi offline mapi.
Teine teema.
tegin selle PC companioni mingi synci. lootsin, et saan enda kontaktid sinna SE lehele ja saan neid seal korrastada ja siis tagasi telefoni tõsta
Tulemus oli vastupidine sinna SE lehele ei tekkinud ühtegi kontakti (leht täitsa tühi) ja selle asemel viskas telefoni mingeid suvalisi numbreid, e-maile ja muudu mudru täis.
Täielik õudusunenägu.
Kas on kuidagi võimalik telefoniraamat ära korrastada. telefonis ükshaaval kõik läbi käia võtaks terve igaviku. |
Vajad Market Enabler'it, seal 'settings list > [it] TIM' ,siis ilmub 'google maps' marketisse ja saad ära tõmmata.
Kontaktide ja kalendri jms jaoks MyPhoneExplorer.
edit: enne muutmist tee backup ka oma praeguse operaatori seadetest muidugi!
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
03.03.2011 16:13:09
|
|
|
olafsand kirjutas: |
taskkiller töötab ise taustal jah.
üleserv "lohista" alla ja seal peaks olema valik "tühjenda", siis kaovad allalaetud asjade teated ja muud teated ära. |
Mul on sätitud linnuke ka Task Killeri enda kohta ja ühtlasi on shortcut home screenil.
Harjumuseks juba saanud, et peale nö sessiooni lõppu vajutan Rohelist Mehikest ja kõik jooksvad programmid lükatakse automaatselt kinni.
Mõnikord jätan ka selle Killeri taustale, jõudluse poolest ei ole vahet täheldanud.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.03.2011 16:22:08
|
|
|
jon09 kirjutas: |
On keegi kokku puutunud?
Teine teema.
Täielik õudusunenägu.
Kas on kuidagi võimalik telefoniraamat ära korrastada. telefonis ükshaaval kõik läbi käia võtaks terve igaviku. |
Google maps'ist on vahepeal isegi 5.1 välja tulnud.
Suurim muudatus on vektorgraafika bitmap kaartide asemel. Väidetavalt andmemahtu kulub nüüd ligi 100x vähem.
Teine asi mis lisandunud on 3D hooned osades linnades (kõik aparaadid seda vist ei toeta). Meile lähim on Helsingi näiteks.
Alates versioonist 5 toetab Google maps cache'mist ehk siis kui korra oled midagi vaadanud, siis peaks see ja vist ka natuke ümbrust cache's olemas olema. Mõeldud on see eelkõige tunnelite ja teiste ajutiste gps nähtavuse osas puudulike kohtade jaoks, päris nii reisiks valmistuda sellega ma ei oska öelda kas saab.
Mina leidsin installiks .apk xda developers foorumist.
Negatiivset niipalju, et väidetavalt sööb versioon 5 akut suurema isuga... Ise pole uurinud kuna pikemal google maps kasutamisel autos on kaabel taga.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
03.03.2011 16:38:33
|
|
|
Shelby-SV kirjutas: |
Olen ka värske x10 mini omanik ja tekkis paar küsimust...
*wifi kaudu syncis telefon mu telefoniraamatu feissbukiga ära, kontaktide pildid ja puha. aga kui ma tahaks ise kontaktile uut pilti määrata siis ta ei lase...?
*tõmbasin omale paar appi. mingi populaarne taskkiller vms, nüüd see roheline mehikese logo istub üleval tillukeses ekraani nurgas... mida see tähendab? et see app on pidevalt töös?
*ja veel, appe tõmmates tekkis ekraani ülaserva mingi download kujutis linnukesega, see ei lähe ka ära, kuigi ma olen kõiki tõmmatud appe korra käivitanud, vahepeal oli neid logosi isegi kaks.
*ühtegi normaalset manuali telefoniga karbis kaasas polnud, kust ma leiaksin mida mingine kujutis ekraani ülaservas tähendab?
ja paari appi võite ka soovitada, eriti oleks huvi mingi normaalse sms'i kirjutamise klaviatuuri vastu. praegu on tavalised telefoni nupud kus tahetud tähe soovimiseks pead teatud arvu kordi seda nuppu toksima. mingit qwerty't on selle asemele? ja mis saab sel juhul praegusest sms'i saatmisest`"programmist"? kirjutatakse üle?
ja mingi võrguhalduse asja sooviks ka. praegu peab wifi sisse lülitamiseks kuhugi menüüdesse sukelduma, sama bt ja üldse data transferi korral. |
1. Vastust ei tea, pole uurinud
2. Jah, see app on töös sel ajal.
3. Tõmba taskbar alla ja vajuta "clear"
4. Võibolla google aitab sel puhul siis
5. Keera telefon külili (horisontaalselt vms), saad qwerty omale.
Võta widgetid lahti, mul oli seal "Power control" ja kasutan seda.
Soovituseks: Navigon, eurokalkulaator, RealCalc, OliveOffice, Adobe Reader, MSN Droid X, Skyfire ning mängudest Angry Birds ning Paper Toss.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
03.03.2011 16:44:19
|
|
|
The_Boss, tänan soovituste eest aga paraku smsi kirjutamise ajal telefoni külili keeramine ei muuda midagi, isegi pilt ei lähe horisontaalseks
navigon on tasuline?
viimati muutis Shelby-SV 03.03.2011 16:47:22, muudetud 1 kord |
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
03.03.2011 16:45:18
|
|
|
Võimalik jahm...Marketist ma seda ei leidnud igatahes, aga 2.1 versioonile on ilusti ta olemas küll..
Aa ja pokkerit tahad mängida, siis Live Holdem - läbi neti saad teistega mängida.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
viimati muutis The_Boss 03.03.2011 16:46:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
03.03.2011 16:45:30
|
|
|
Tänud vastuste eest.
Küsimus siiski veel selle SE lehekülje ja selle PC companioni synci asja kohta.
miks ta ikkagi sinna lehele minu kontakte üles ei lae?
tegin kõik õpetuse järgi. Kas ma tegin ise ikkagi midagi valesti või ongi see üks ebaõnnestunud asi SE poolt.
mingi selline variant oli ka telefonis, et kontaktid mälukaardile tõsta. See tekitas, kui ma õigesti mäletan, mingi exceli faili. Paraku tookord tekkis sinna faili ainult telefoniraamatu esimene kontakt.
äkki saaks selle kaudu kuidagi mugavalt hallata kontakte? On keegi proovinud?
Kellelgi õnnestunud kõik kontaktid ka sinna faili saada?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
03.03.2011 16:51:21
|
|
|
PC companionist ei tea midagi, kustutasin selle õuduse oma arvutist. Telefonis on seadistatud SE Sync ja selle kaudu lähevad ilusti kontaktid sinna, samuti vanast SE w508 sain selle kaudu kõik kontaktid minisse.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
03.03.2011 16:58:49
|
|
|
2 trini kirjutas: |
PC companionist ei tea midagi, kustutasin selle õuduse oma arvutist. Telefonis on seadistatud SE Sync ja selle kaudu lähevad ilusti kontaktid sinna, samuti vanast SE w508 sain selle kaudu kõik kontaktid minisse. |
jah, tegin samamoodi. telefonis lõi mingi SE sync konto (samad kasutaja tunnused mis SE lehel), selle kaudu syncisin kontaktid, aga ikkagi netti ei tekkinud midagi ja telefoni tuli, ei tea kust kohast, hulgim igast jama.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
03.03.2011 17:27:58
|
|
|
See 'jama' tuli sulle igalt poolt mujalt, googlest, facebookist, kust iganes, oleneb mis online keskkondi sa kasutad ja kus mida lubasid sünkida. Mulle tulid ka last.fm -ist üle 100 inimese, mass contact delete abiks ja alusta uuesti. Idee seal onlines kontakte korrastada pole iseenesest suurem asi (minu arvamus ainult muidugi). MyPhoneExploreriga saab tunduvalt kiiremini ja lihtsamalt asjad aetud, eriti kui Outlookis kõik olemas, siis sealt sünkida või google kontoga sünkida
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jon09
HV vaatleja
|
03.03.2011 17:29:03
|
|
|
selge pilt.
tänud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kr.
HV vaatleja
|
03.03.2011 18:52:55
|
|
|
Olen samuti hiljutine X10 Mini omanik.
Küsimus selline, et kas sel telefonil ei töötagi üldiselt dünaamiline taustapilt (jah, võtab küll palju akut, aga ilus on ju...)?
Tõmbasin Android Marketist paar varianti, alguses justkui töötas kõik normaalselt ja nägi kena välja, kuigi jäi hästi natuke - siiski silmaga märgatavalt - aeglasemaks. Järgmisel päeval hakkas pihta selline jama, et vasakus servas ei kuvanud pilti enam normaalselt (oli selline ruuduline) ning telefon hakkas endale pidevalt restarti tegema. Jube häiriv oli, kuna SIM-kaart ei olnud pidevalt aktiveeritud ja telefoni kui sellise mõte kadus üsna tükiks ajaks. Viimaks taipasin asendada dünaamilise taustapildi harilikuga ning nüüd tundub kõik töökorras olevat. Mingeid näpunäiteid, kuidas see asi siiski toimima saada?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
04.03.2011 01:29:42
|
|
|
Kasutasin mõnda aega GO Weather dünaamilist tausta ja muid probleeme polnud, kui et ikka tuntav lääg tuli telefonile. Seega eemaldasin. Kas kõigi taustadega tekkisid probleemid? Ehk oli viga pildis.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kr.
HV vaatleja
|
04.03.2011 02:36:08
|
|
|
Välja lülitama hakkas jah mõlema puhul. Üks oli mingi roheline, kus lepatriinud ja liblikad sibasid ning teine see äikese oma, kus välku lööb ja vihma sajab. Võib-olla on üldse asi milleski muus, kuna täna Angry Birds'i puhul pausi tehes (telefon korraks lauale puhkama mängu keskel) tegi ta jälle restardi. Hiljuti sai ka 2.1 Android peale lastud, kuid esimesel paaril päeval selliseid trikke ei olnud, nii et seda ei oska süüdistada otseselt.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
henzx
HV kasutaja
|
04.03.2011 11:54:14
|
|
|
Kas keegi Mini Pro peal teisi ROM-e ka testinud on ? Näiteks Cyanogenmodi vms ?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
04.03.2011 20:40:39
|
|
|
2 trini kirjutas: |
See 'jama' tuli sulle igalt poolt mujalt, googlest, facebookist, kust iganes, oleneb mis online keskkondi sa kasutad ja kus mida lubasid sünkida. Mulle tulid ka last.fm -ist üle 100 inimese, mass contact delete abiks ja alusta uuesti. Idee seal onlines kontakte korrastada pole iseenesest suurem asi (minu arvamus ainult muidugi). MyPhoneExploreriga saab tunduvalt kiiremini ja lihtsamalt asjad aetud, eriti kui Outlookis kõik olemas, siis sealt sünkida või google kontoga sünkida  |
pagana jama, mul ka kontakti list puder ja kapsad. alguses importisin kontaktid sim kaardilt ja siis lasin tal feissbukiga ära syncida - asi lõppes sellega, et kontaktidele tekkisid pildid ja meili aadressid ja ma olin jube rahul. kuni avastasin, et pooltel kontaktidel on telefoni numbrid ära kadunud ja helistada ma neile ei saa. ma võin neile fb'sse kirjutada, meili saata või msn'i kaudu öelda, et ma ei oska neile helistada ja peale fb'ga syncimist ei saa käsitsi kontaktidele dp pilte määrata
ilmselt on contact listi delete ainus võimalus? ja pärast sim'ilt importimist ei tohi tal lasta enam millegagi syncida?
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
04.03.2011 21:26:12
|
|
|
Kas siis kontaktide alt ei saa FB ja muud kontaktid lihtsalt välja lülitada? Minul küll saab. galaxy s siis.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaks
HV vaatleja
|
04.03.2011 21:56:34
|
|
|
Kas siis kontaktide alt ei saa FB ja muud kontaktid lihtsalt välja lülitada? Minul küll saab. galaxy s siis. |
Saab küll jah.Kontaktide listil vajutada vaskakut klahvi ,seal valikutes on kuvatavad kontaktid.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
04.03.2011 22:32:37
|
|
|
zaks kirjutas: |
Kas siis kontaktide alt ei saa FB ja muud kontaktid lihtsalt välja lülitada? Minul küll saab. galaxy s siis. |
Saab küll jah.Kontaktide listil vajutada vaskakut klahvi ,seal valikutes on kuvatavad kontaktid. |
Arvasin ise ka, et erinevatel telefonidel see sarnane siiski kuna android on põhimõttelt sama ju kõigil
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
04.03.2011 23:54:14
|
|
|
kuidas telefoniraamatut tühjaks kustutada saaks?
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|