Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2III7
HV veteran
2III7

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2011 12:49:41 vasta tsitaadiga

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z and original Desire will all be eating Gingerbread by the end of June
http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/ bananadance2.gif

need kes custom ROMidega ei viitsi jännata peavad siis juunini ootama icon_biggrin.gif

endal oxygen 2.0 gingerbread peal ja no PARIM ROM EVER. kiirus ja aku eluiga on lihtsalt ülivõrdes!
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 28.02.2011 12:56:11 vasta tsitaadiga

Seda uudist on siin teemas juba vähemalt kolm korda nüüd mainitud icon_razz1.gif
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 28.02.2011 13:22:03 vasta tsitaadiga

2III7 kirjutas:

endal oxygen 2.0 gingerbread peal ja no PARIM ROM EVER. kiirus ja aku eluiga on lihtsalt ülivõrdes!

+1

Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 28.02.2011 14:36:24 vasta tsitaadiga

Shadow25 kirjutas:
Meremees1 kirjutas:
Ekraani puutetundlikuse asi mulle ka rahu ei anna ikka veel. No ei reageeri alati. Ei tea mis jama see on, mõni hetk tagasi siin proovisin HTC enda widgetil (turn on/off WIFI) lülitada sisse wifi-t no 3 x vajutasin ennem kui reageeris. Kas ekraani kaitsekile segab või peabki nii olema või ma ei oska lihtsalt. Marketis ka tihtipeale kui vajutad downloadile, siis ei mõika kohe, vaja uuesti vajutada. Samas tundub, et kõik korras ja siis jälle ajab tigedaks kui vaja mitu korda näppida icon_evil.gif ei tea kas peaks ekraani kaitsekile maha rebima pealt ja siis proovima icon_rolleyes.gif ?

Mina sellist käitumist normaalseks pidada ei saa. Eks muidugi sinu kaitsekile võib ehk tõesti kehvasti mõjuda. Mina enda proged ja widgetid saan ühe kerge puudutusega toimima. Ainult Marketis installimisel on see jama, nagu kirjeldasid ja see oli ka siis, kui mul kaitsekilet peal polnud. Ma arvan, et siin on Market ise süüdi, kuna mujal sellist asja pole. Tahab peaaegu alati kahte vajutust. Ma soovitaks küll sul kaitsekileta proovida, et kas muudab midagi. Kui ei muuda, ehk tasuks sul asi garantiisse toimetada.

Nii, reedel rebisin kaitsekile maha (peal oli see: http://www.kannukas.ee/id/kataloog/act/seadista/toode/736/ ) ja puutetundlikkus tundub palju mõnusam selle lühikese aja jooksul mis nüüd kasutanud olen, tundub et on parem ja ei ole vaja mitu korda vajutada wifi-t ega ka notification baril clear nuppu. Samuti on ekraani pilt palju ilusam ilma kileta icon_biggrin.gif . Eks vaatab edaspidi kuidas on aga kui enam tõrkeid ei ole, siis oli see tõesti kile viga, mis seda puutetundlikkust mõjutas kohati korralikult. Enam ei topi mingit jama ekraanile.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 28.02.2011 14:49:12 vasta tsitaadiga

Loota et puutetundlikust ja ekraani pilti kile üldse ei mõjuta on väga naiivne. Olgu kile kui hea tahes on mingi asi vahel.
Pigem on asja mõte ... vähemalt minujaoks see et ma ei pea põdema kui mobiil peaks sattuma võtmetega samasse taskusse või kui panen telefoni autos pastakate kirjaklambrite ja mõõdulindiga samasse sahvtlisse kus vahepeal võib ka kruusatee tolmu olla näiteks. Siis võin kindel olla et kriime küll ei teki. Hetkel endal siis fullbody kile peal.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 28.02.2011 17:41:22 vasta tsitaadiga

Ei olnud ma midagi nii naiivne, kahtlustasin alguses kohe et see mõjutab aga et nii palju mõjutab see oli natukene üllatav. Ma veel väga ei hõiskaks kuna ilma kileta pole nüüd väga palju näperdanud aga tundub igal juhul palju parem ja ei taha toppida enam mingit kile kuskile peale. Ostmise hetkel väideti küll, et ei mõjuta see kile kuidagi puutetundlikkust. Eks saigi selle pärast pandud, et kui satub taskusse koos millegi muuga siis ei kraabi ära aga nagu ma aru saan siis see klaas on üsna asjalik ja ei teki sinna ka need kriimud nii kergelt. Kuna nüüd on aga telefonil kott ümber, siis ei ole seda kile vaja.
tagasi üles
vik
HV vaatleja

sõnum 02.03.2011 17:31:50 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Ma kännukas ka millalgi näppisin neid, ei raatsin osta.

Võtsin hoopis siit selle:

http://www.dealextreme.com/p/universal-car-windshield-swivel-mount-for-pda-cell-phones-mp3-mp4-gps-5-12cm-34524

kuna väga tihti telefon pole plaanis nagunii autosse riputada, siis ajab asja ära.

Kõige lihtsam autohoidja on naiste käekoti magnetsulgur. Liimid ühe poole mobla tagaküljele ja teise paned auto külge, keera mobiili mis asendisse soovid.
Ma kasutasin Qtek 2020 hoidjana seda moodust. Nüüd Desire suurema akuga, väga hästi hoiab.

[/img]

viimati muutis vik 04.03.2011 11:52:42, muudetud 2 korda
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 02.03.2011 17:57:02 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Ma kännukas ka millalgi näppisin neid, ei raatsin osta.

Võtsin hoopis siit selle:

http://www.dealextreme.com/p/universal-car-windshield-swivel-mount-for-pda-cell-phones-mp3-mp4-gps-5-12cm-34524

kuna väga tihti telefon pole plaanis nagunii autosse riputada, siis ajab asja ära.

Mul on ka sama, aga iminapaga
esimest korda üritasin midagi teha, siis kaks asja, millel ma tegelikult ka vajadust ei näinud ega näe, murdusid üldse küljest ära. Üsna selline habras konstrui tundub, ja kuna mul laadija juhe veab telefoni landscape korral viltu, ning see hoidja ei suuda teda kindlalt paigal hoida, tuleb viltu ekraani vaadata. Kui veidi puudutada/keerata/logistada, siis kukub üldse akna küljest ära.
aganoh, sellise raha eest on isegi bangforbuck

Keegi teab mõnd korralikku Desire HD romi porti? Kõik romid (sh DHD pordid) on seni olnud mingisuguste kaladega, cyanogen kalab vist isegi kõige vähem, aga probleeme selle internal storagega ikka, mis keset appide tasstamist otsa saab, ja managa applications kaudu SD-kaardile liigutada ei lase

madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 02.03.2011 18:08:13 vasta tsitaadiga

Kõik need odavad hoidjad on sellised kobakad telefoni ümber icon_sad.gif
ja normaalse väljanägemisega http://www.kannukas.ee/id/kataloog/act/seadista/toode/802/ hind on ikka jube ulme töökindlust ka ei tea muidugi.
tagasi üles
Tafka
HV vaatleja

sõnum 03.03.2011 01:16:45 vasta tsitaadiga

Plaan endale ka Desire ("tavaline" mitte Z/HD jne) muretseda aga tekkis küsimus GPSi kohta.
Sirvisin siin seda teemat ja osad räägivad, et ei leia signaali üldse teised et paremini kui tava gps.
Et kumba siis tasuks uskuda? Kuna tava gps olemas siis Desire-t kasutaks teekonna logimiseks (miskine app jäi silma mis logib teekonda). Et kuidas siis ikkagi selle GPSiga on...maanteel,metsateel,linnas(majade vahel)?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 03.03.2011 01:26:39 vasta tsitaadiga

GPS toimib vähemalt minul küll normaalsel...
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.03.2011 09:48:58 vasta tsitaadiga

krusu70 kirjutas:

+1
Minumeelest toimib väga hästi. Praegu pole võrrelnud käsigps'iga, kuid eelmise telefoni (Xperia X1, ka HTC disainitud, kuigi müüdi SonyEricssoni nime all) puhul tegin katse - panin X1 ja Garmini GPS'i (Nüvi 660) sõbra juures aknalauale, sõber arvas et kumbki ei korja sealt signaali. Mõne aja istusid seal ning järsku sai X1 signaali kätte, Garmin ei saanudki.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 03.03.2011 10:46:11 vasta tsitaadiga

krusu70 kirjutas:

sama siin.. mingit probleemi ei ole.

rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 03.03.2011 11:34:08 vasta tsitaadiga

Ma isegi kaalun tõsiselt tavalise desire hankimist endale icon_smile.gif usun, et isegi nüüd, kui pea aasta vana telefon, ei saa ma vastu pükse. Saab veel 2.1 süsteemiga ja lihstamini rootida.
Mis puutub neid netikommentaaridesse ja igasugustesse reviewdesse, siis üks kiidab, et über hea on. Teile ütleb, et täielik kaka on. Nii et väga tõsiselt neid ei võtaks.

Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 03.03.2011 11:48:33 vasta tsitaadiga

rocki, tegelikuses on Desirel ainult üks viga. See on sisemise mälu vähesus. icon_rolleyes.gif
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 03.03.2011 11:51:19 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
Ma isegi kaalun tõsiselt tavalise desire hankimist endale icon_smile.gif usun, et isegi nüüd, kui pea aasta vana telefon, ei saa ma vastu pükse. Saab veel 2.1 süsteemiga ja lihstamini rootida.
Mis puutub neid netikommentaaridesse ja igasugustesse reviewdesse, siis üks kiidab, et über hea on. Teile ütleb, et täielik kaka on. Nii et väga tõsiselt neid ei võtaks.

Kõik oleneb sellest, kuidas joppab seadmega, kui töötab siis on super aga kui mingid hädad siis ajab vihale seda enam, et eestis ei ole garantiiremonti ja pead ootama nädalaid ja kui siis ka midagi korda ei tehta ja vaja uuesti saata nädalateks nagu minul oli siis kaob Desire isu ära.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.03.2011 12:12:14 vasta tsitaadiga

Meremees1 kirjutas:
rocki kirjutas:

Kõik oleneb sellest, kuidas joppab seadmega, kui töötab siis on super aga kui mingid hädad siis ajab vihale seda enam, et eestis ei ole garantiiremonti ja pead ootama nädalaid ja kui siis ka midagi korda ei tehta ja vaja uuesti saata nädalateks nagu minul oli siis kaob Desire isu ära.

Tean mida sa tunned...

Mu HTC TyTN II käis aasta jooksul vist mingi 5-6x garantiis. Lõpuks lihtsalt ei kannatanud enam ning sai uus telefon võetud.
Samas järgmine telefon oli ikkagi HTC väljatöötatud SE Xperia X1 (omad jamad olid ka sellel) ning hetkel on vana Desire. HTC Sense teeb elu mugavaks.
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

sõnum 03.03.2011 12:54:24 vasta tsitaadiga

Steff. kirjutas:
rocki, tegelikuses on Desirel ainult üks viga. See on sisemise mälu vähesus. icon_rolleyes.gif

Kui rootimist ei pelga, siis mälu vähesuse probleem on lahendatav custom romiga. Kasutan mõnda aega Oxygen 2.0 rom'i koos Oxygen hboot'iga. Sisemist mälu 337mb ja ei ole kordagi suutnud nii palju app'e installida, et see täis saaks.
SDEXT kasutamisega saaks veel rohkem ruumi, aga mul tekkis alati pärast mõnda aega kasutamist lõpuks talumatu lag, kuigi mälukaart on class 6.

Kõige rohkem häirib mind oma telefoni juures see, et speakeri kvaliteet on pehmelt öeldes kehv.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 03.03.2011 14:39:39 vasta tsitaadiga

eckh kirjutas:
Kõige rohkem häirib mind oma telefoni juures see, et speakeri kvaliteet on pehmelt öeldes kehv.

Just, ka see oli pettumus minu jaoks. Lühidalt öeldes ma ei proovi leida ülesse kõiki vigu ja vinguda aga mina olen hinna ja kvaliteedi suhtes pettunud.
Mugavamaks teeb Desire küll elu ja on palju häid asju ning kindlasti on palju avatsamata androidi maailmast aga ma ilmselt ootasin liiga palju ja neid kiikse mis mulle ei meeldi on ikka omajagu.
tagasi üles
koby
HV kasutaja
koby

sõnum 03.03.2011 15:51:10 vasta tsitaadiga

Tafka kirjutas:
Plaan endale ka Desire ("tavaline" mitte Z/HD jne) muretseda aga tekkis küsimus GPSi kohta.
Sirvisin siin seda teemat ja osad räägivad, et ei leia signaali üldse teised et paremini kui tava gps.
Et kumba siis tasuks uskuda? Kuna tava gps olemas siis Desire-t kasutaks teekonna logimiseks (miskine app jäi silma mis logib teekonda). Et kuidas siis ikkagi selle GPSiga on...maanteel,metsateel,linnas(majade vahel)?

GPS mul ikka vahel otsib jubedalt kaua (nii umbes5-10 minni), mis ajab marru kui tahaks et otsiks minutiga. Aga alati on leidnud ja alati töötab ei katke ega midagi. Ehk see 5-10 minni ongi äkki normaalne vahel, on ka häid päevi kus leiab kohe ruttu.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.03.2011 15:55:04 vasta tsitaadiga

Meremees1 kirjutas:
eckh kirjutas:

Just, ka see oli pettumus minu jaoks. Lühidalt öeldes ma ei proovi leida ülesse kõiki vigu ja vinguda aga mina olen hinna ja kvaliteedi suhtes pettunud.
Mugavamaks teeb Desire küll elu ja on palju häid asju ning kindlasti on palju avatsamata androidi maailmast aga ma ilmselt ootasin liiga palju ja neid kiikse mis mulle ei meeldi on ikka omajagu.

Speakeriga on minu hinnangul nii, et gps hääljuhiste jaoks on piisav, muusikat kindlasti sellega ei kuula (ei kuulaks nii ehk naa telefoni kõlarist - nii pisike kõlar ei saa teha piisavalt tugevat ja kvaliteetset heli, et kannataks muusikat kuulata) ning tel kõne ühe laua taga istuvatele inimestele kuuldavaks tegemisega saab ka kuskil hindele 3+ hakkama.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 03.03.2011 16:43:25 vasta tsitaadiga

Draqula, kõvasti oskab mängida küll muusikat, nii kõvasti lausa, et kõrvad hakkavad uugama, aga seda ainult "tänu" meeletutele moonutustele. thumbs_down.gif kokkuvõtteks, heli on pask. icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 03.03.2011 16:51:49 vasta tsitaadiga

Aga kaasas olevad klapid on thumbs_up.gif soundi poolest kuid nupud on ebamugavad kasutada
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.03.2011 17:04:20 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Draqula, kõvasti oskab mängida küll muusikat, nii kõvasti lausa, et kõrvad hakkavad uugama, aga seda ainult "tänu" meeletutele moonutustele. thumbs_down.gif kokkuvõtteks, heli on piix. icon_lol.gif thumbs_up.gif

Sellepärast kirjutasingi täpsemalt - tugevat ja kvaliteetset. Tugevat müra tekitada on lihtne tõesti.
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 03.03.2011 17:37:09 vasta tsitaadiga

Mind see muusika kvaliteet ei sega, telefoniga suurt mussi ei kuula, peamine, et heliseks normaalselt. Nüüd sellel 2.2 väljas ka. Rootimist ei pelga aga netis uurides pole veel aru saanud, et kui 2.1 peal rootida, et kas siis ota updates(2.2) tulevad ka peale ja root säilib. Tahtsin lihtstalt stock romi, mis ennem rooditud ja saaks ise kohendada ja ei pea custom rom'e kasutama.
Muidugi töö ka selline, et telefon on suht tihti punane, nii et juhtmetega peab olema hästi varustatud ja aku ilmselt ei pea kaua. Lihstalt see 1ghz prose võlub ehk kiiire ja võimas telefon koos maili, weebi ja muu sotsiaalvärkidega. navigatsiooni värkist kasutasin legendi peal igo'd. nö vinge lelu helistamis ja sms võimalusega icon_lol.gif
autolaadijana kasutan seda
http://www.dealextreme.com/p/car-cigarette-powered-1000ma-usb-adapter-charger-white-dc-12v-40469
Siiani toimetab kenasti ja eraldi autolaadija vajadust pole näinud icon_smile.gif Loodan, et link õige.

viimati muutis rocki 03.03.2011 22:47:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.