Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Test Drive Unlimited 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 75, 76, 77  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.03.2011 20:34:32 vasta tsitaadiga

Panin siis täna asja tööle ja tegin siis A litsentsid kõik kätte ära ja no kuidagi kopp sai. Kraami on mängus nagu taiooba aga nö. mingit tühitähit on rämedalt täis topitud ja lihtsalt ühel hetkel nagu saab siiber ette. Ehk sis sama emotsioon tuleb peale nagu Facrcry 2'es need kõrvalmissioonid mis kokkuvõttes olidki üks ja sama pask suht lõpmatuseni. No nahhui naada mingit 100't maja omale osta ja ma ei tea mis paska kõike veel. TDU1 oli asi suht parlanksis - siin tundub ikka siuke äärmiselt vägistamine, et mängu pikemaks venitada.

Enivei kas stoori näeb sedapsi ära, et ainult need krdi võistlused ära teha ja kõik?
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 01.03.2011 20:45:47 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Panin siis täna asja tööle ja tegin siis A litsentsid kõik kätte ära ja no kuidagi kopp sai. Kraami on mängus nagu taiooba aga nö. mingit tühitähit on rämedalt täis topitud ja lihtsalt ühel hetkel nagu saab siiber ette. Ehk sis sama emotsioon tuleb peale nagu Facrcry 2'es need kõrvalmissioonid mis kokkuvõttes olidki üks ja sama piix suht lõpmatuseni. No nahhui naada mingit 100't maja omale osta ja ma ei tea mis paska kõike veel. TDU1 oli asi suht parlanksis - siin tundub ikka siuke äärmiselt vägistamine, et mängu pikemaks venitada.

Enivei kas stoori näeb sedapsi ära, et ainult need krdi võistlused ära teha ja kõik?

Nii ta on jah, mängu jooksul on kuus duelli ka, et saad konkurendi auto võita ja kogu moos, endal hakkab ka koppa ette viskama, a4,a3,a2 ja a1 sõidud teha veel aint.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.03.2011 21:01:35 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Auron kirjutas:
Panin siis täna asja tööle ja tegin siis A litsentsid kõik kätte ära ja no kuidagi kopp sai. Kraami on mängus nagu taiooba aga nö. mingit tühitähit on rämedalt täis topitud ja lihtsalt ühel hetkel nagu saab siiber ette. Ehk sis sama emotsioon tuleb peale nagu Facrcry 2'es need kõrvalmissioonid mis kokkuvõttes olidki üks ja sama piix suht lõpmatuseni. No nahhui naada mingit 100't maja omale osta ja ma ei tea mis paska kõike veel. TDU1 oli asi suht parlanksis - siin tundub ikka siuke äärmiselt vägistamine, et mängu pikemaks venitada.

Nii ta on jah, mängu jooksul on kuus duelli ka, et saad konkurendi auto võita ja kogu moos, endal hakkab ka koppa ette viskama, a4,a3,a2 ja a1 sõidud teha veel aint.
aga mängige online, selleks see ju tehtigi, see ongi kogu pela iva icon_idea.gif
need majad ja muud tegevused on vaid selleks ajaks, kui sõpru pole vms
ja ega see ei olegi 24/7 nolifemiseks tehtud

Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 01.03.2011 21:31:16 vasta tsitaadiga

Mingid faili ei anna käppida, et offlines koguaeg välku lööks, pauguks, müristaks ja vihma kallaks ?
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 54
tagasi üles
Est_RuLx
HV kasutaja
Est_RuLx

sõnum 02.03.2011 00:06:50 vasta tsitaadiga

libe, Et sõpradega pelida, vaja ikka häid autosid. Et autosid omada, vaja maju ja garaazi kohti ning et neid omakorda omada, vaja raha. Raha saab championship'e sõites. Tuleb ikkagi välja et ennem tuleb muud tegevused ära teha, et sõpradega saaks pelida icon_biggrin.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.03.2011 00:26:58 vasta tsitaadiga

Est_RuLx kirjutas:
libe, Et sõpradega pelida, vaja ikka häid autosid. Et autosid omada, vaja maju ja garaazi kohti ning et neid omakorda omada, vaja raha. Raha saab championship'e sõites. Tuleb ikkagi välja et ennem tuleb muud tegevused ära teha, et sõpradega saaks pelida icon_biggrin.gif
sõpradega sõitmisel saad klassid lukku määrata või spetsjomm klasside sõite sõita onlines - sõida või põrnikaga
Est_RuLx
HV kasutaja
Est_RuLx

sõnum 02.03.2011 00:51:53 vasta tsitaadiga

libe, pole veel põrnika wrecke üles leidnud icon_lol.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.03.2011 02:06:43 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:

Sama siin.Mingi aeg lihtsalt viskas bloki ette ja ma pole üle nädala enam käima tõmmanud thumbs_down.gif
Ahf kirjutas:
Mingid faili ei anna käppida, et offlines koguaeg välku lööks, pauguks, müristaks ja vihma kallaks ?

Uusim patch peale.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 02.03.2011 10:34:13 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
aga mängige online, selleks see ju tehtigi, see ongi kogu pela iva icon_idea.gif
need majad ja muud tegevused on vaid selleks ajaks, kui sõpru pole vms
ja ega see ei olegi 24/7 nolifemiseks tehtud
Vaata asja idu on selline, et kui mängida siis tahaks ikka kõik asjad ilusti ära teha, et ei oleks miskit ripakile jäänud. Samas on nõme kui paljude nende asjade tegemine muutub suht nüriks - a'la need pomimissoonid ja näiteks nendest jolt kus pmst peadki venima nigu täi mööda märga mu**i - satud kusepeatust tegema ja ratas teepervel muruliblet puudutab siis saab kõrvalistuja südari icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 02.03.2011 13:10:58 vasta tsitaadiga

Jolt mulle isegi meeldib- proovida sõita korralikult aga hoida sõitu maksimumpiiril ilma et kõrvalistuja ropsima hakkaks. Samal põhjusel meeldib driving ja convoy.

Mulle ei meeldi jälitamismissioonid:
jälitatav satub avariisse ja passib ühe koha peal pikka aega, resetib ära ja satub vahest sinu kõrvale... korras;
vahe kus on "liiga lähedal" või "liiga kaugel" on imeväike;
jälitatav kiirendab oma kolaka SUV'ga nii, et Imprezaga ei saa järgi;
samuti seda vahe asja hoitakse piinliku täpsusega- missioon katkeb, kuigi sul on jälitatavaga silmside sirgel teel kust tal pole kuskile võimalik pöörata;
ja lõppudelõpuks, naised petavad alati- wtf? huvitavam oleks kui enamus neist lähevad tegelt poodi või sbrantsi juurde ja ainult imeväikesel protsendil juhtudest tuleb välja et jah, petab;
lisaks tahaks, et oleks võimalus nupulevajutusega kõrvalistujale küünarkukiga äsada kui ta liiga palju mögiseb- failiks missiooni aga tunne oleks hea

Ametlikul foorumil tekkis teooria, et kuna tegemist on alati ühe ja sama tüübiga ja naisi on palju, sõidutad sa tegelikult mingit sarimõrvarit. See seaks asjad perspektiivi küll icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 02.03.2011 15:14:30 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Ahf kirjutas:

Uusim patch peale.

Peal ikka, aga nii kaua kui mna seda mänginud olen, havail ma pole "koerailma" veel näinud.
Ibizal on pidevalt, aga seal juba ammu kõik asjad tehtud..
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 02.03.2011 16:00:44 vasta tsitaadiga

Mis kamm on? icon_biggrin.gif Häälestasin rooli ära, kõik tundus toimivat - annan gaasi ja tahhomeeter ning helid näitavad et pöörded põhjas...käik sisse - ei midagi. Auto ei liigu :/ Ükskõik mis käiguga ei liigu. Klaviatuuriga töötas kenasti..
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 02.03.2011 16:16:18 vasta tsitaadiga

KAs seda idiootlikku vihma saab välja ka kuidagi lülitada? icon_evil.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 02.03.2011 16:20:15 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
Mis kamm on? icon_biggrin.gif Häälestasin rooli ära, kõik tundus toimivat - annan gaasi ja tahhomeeter ning helid näitavad et pöörded põhjas...käik sisse - ei midagi. Auto ei liigu :/ Ükskõik mis käiguga ei liigu. Klaviatuuriga töötas kenasti..

sidur?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 02.03.2011 16:25:14 vasta tsitaadiga

sidur? Sequentaly peal on settingutes. Seades kontrollid klava peale hakkab auto liikuma icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 02.03.2011 16:32:52 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:

Alguses kisatakse "kus offline vihm on", nüüd tahetakse sellest lahti saada icon_lol.gif
Installi vanilla 1.0.... vabandust 0.65... tagasi ja naudi vihmatut ilma.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.03.2011 17:35:16 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
K3ndu kirjutas:

Alguses kisatakse "kus offline vihm on", nüüd tahetakse sellest lahti saada icon_lol.gif

Tuleb välja, et mõned pole nii ässad kui nad arvasid end olevat icon_razz.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 02.03.2011 17:42:44 vasta tsitaadiga

Kui vihma hakkab sadama siis ma a) tõmban teise saare peale või b) teen kõrvalmissioone/explorationit

Ei ole mina kah piisavalt kõva vend, et häid aegu vihmas teha- eriti mõnede autotüüpidega millel kuiva ilmagagi kets pidevalt ringi käib

Aga muidu mulle vihm meeldib- kui olen mingil championshipi sõidul ja hakkab tibama, siis läheb ikka väga kiireks, et seda sõitu veel normaalse ajaga ära sõita icon_biggrin.gif Niiet vihm lisab mõnusat force majeure effekti juurde ikka mängule
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.03.2011 17:47:48 vasta tsitaadiga

Ega DB9 roolis just vihmaga olla ei taha jah icon_smile.gif .Klaviatuuri taga eriti, kus full throttle peale lajatakse gaasi andes icon_neutral.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.03.2011 20:23:11 vasta tsitaadiga

aga miks mitte endale rool osta, see tuhk ei maksa ju midagi - MOMO maksab kuhugi 30€ kanti
arvestades, et seda ikka aegajalt kasutab, siis aasta peale tuleb alla 0,10€

ise ostsin G25 2008 september 2200.- eekuga ja arvestuslikult on ta mulle maksnud 2,5 eeku päeva eest, mis teda omanud olen
lõbu ja naudingut olen selle raha eest rohkem saanud

mul üks pisikese puudusega momo rool kapi otsas, keegi ära ei taha osta? 25€

Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 02.03.2011 20:43:12 vasta tsitaadiga

Kui tuning shop asub Area 1 peal, kas selleks et seal lvl4 tuuningut lahti saada on mul vaja area 1 peal discovery punkte saada, või tuleb arvesse ikkagi kogu saar ?
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 02.03.2011 20:55:59 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
K3ndu kirjutas:

Installi vanilla 1.0.... vabandust 0.65... tagasi ja naudi vihmatut ilma.

Kui sa viitsiks süveneda, siis Offline'is on peale viimast patchi esimesel saarel igas Championshipis sõidud ainult vihmas icon_rolleyes.gif

Ja oma pirajutuga võid kassisaba alla käia. 35 naelasest mängust eeldaks, et Online ja Offline on mõlemad korras ja funktsioneerivad.

peeter90
HV vaatleja
peeter90

sõnum 02.03.2011 21:21:51 vasta tsitaadiga

Ahf kirjutas:
Kui tuning shop asub Area 1 peal, kas selleks et seal lvl4 tuuningut lahti saada on mul vaja area 1 peal discovery punkte saada, või tuleb arvesse ikkagi kogu saar ?

Ainult vastava area discovery mõjutab jah.
Keegi muidu huvi pärast vaatab ka, mis on leaderboardis parim koht olnud?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 02.03.2011 21:59:41 vasta tsitaadiga

libe, oleks huvitatud, asjaga suht kiire momost!
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 02.03.2011 22:32:40 vasta tsitaadiga

nõrgad olete, ma sõidan kogu aeg ilma full assistita (va teiste inimeste vastu). Seda klaviatuuriga icon_smile.gif

see on palju lõbusam, saab driftida, tuleb autoga natuke maadelda jne
aga ka palju aeglasem. Ma ei ole veel leidnud olukorda kus Sport oleks kas või sekund kiirem kui Full assist icon_sad.gif Tavaliselt on 10-15 sek aeglasem, no chance

Kas on viis teha võistlust teiste vastu kus kõik sõidavad Sport modes (nagu autokoolis)?

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Test Drive Unlimited 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 75, 76, 77  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.