Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
raul141
HV veteran

|
16.02.2011 23:01:48
|
|
|
Põhiline ongi see, et internetti küll selt tellida ei julgeks. Pärast on see raha klienditoele helistamiseks kulunud summa suurem kui see kuumakse neti eest? Elion- il see tasuta infotelefon hää.
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
16.02.2011 23:17:30
|
|
|
raul141 kirjutas: |
Põhiline ongi see, et internetti küll selt tellida ei julgeks. Pärast on see raha klienditoele helistamiseks kulunud summa suurem kui see kuumakse neti eest? Elion- il see tasuta infotelefon hää. |
Starmanil on ka 1770 tasuta kui starmani lauakalt helistada.. et pole see elion midagi parem.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
PAUKA
HV veteran

|
17.02.2011 00:10:51
|
|
|
krt, mina ei taha siiamaani millegi üle nuriseda, ok see google värk oli tiba feil, aga see tundub olevat viimase aja trend juba (Elionil oli suur fail ja EMT'l ka, eks mingi kotermann käib ringi)
täna kell 23 õhtul
|
|
Kommentaarid: 207 loe/lisa |
   |
1 :: |
191 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.02.2011 00:44:51
|
|
|
PAUKA kirjutas: |
krt, mina ei taha siiamaani millegi üle nuriseda, ok see google värk oli tiba feil, aga see tundub olevat viimase aja trend juba (Elionil oli suur fail ja EMT'l ka, eks mingi kotermann käib ringi)
täna kell 23 õhtul
 |
mis see elion siia puutub, siin stabiilselt 10MB/s, no problemo..... seda ka, et see stabiilselt nii
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.02.2011 00:56:11
|
|
|
No torrentite järgi kiirust hindama hakata siis olen oma xl'i otsas alla tirinud ka ~15G vidina keskmise kiirusega 17M/s
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.02.2011 03:40:17
|
|
|
Google kohta tunnistas Starmani tehnik telefonis et oli jah miski kala aga nad ei olevat tuvastanud probleemi enda võrgus.
Hetkel aga, mingi 5-10 minutit tagasi kukkus kogu välisvõrk maha vist.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
17.02.2011 11:31:38
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Google kohta tunnistas Starmani tehnik telefonis et oli jah miski kala aga nad ei olevat tuvastanud probleemi enda võrgus.
Hetkel aga, mingi 5-10 minutit tagasi kukkus kogu välisvõrk maha vist. |
Aga mina sain hoopis sellise vastuse
Tere Vahur,
Välislink toimis ilusti aga google, youtube ja mõned google firmaga seotud leheküljed olid häiritud, seoses google`i enda poolse hooldustöödega. Tänaseks peaks olema mure lahendatud.
Parimate tervitustega
AS Starman klienditeenindus
Info: 1770
Faks: 677 9901
E-post: klienditugi@starman.ee
http://www.starman.ee/
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.02.2011 11:33:09
|
|
|
Spott kirjutas: |
Aga mina sain hoopis sellise vastuse  |
mikk36 rääkis siiski veidi erinevast asjast. Eile suts enne kolme öösel kukkus kogu starmani võrk maha mõneks minutiks.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Forgotten
HV kasutaja
|
17.02.2011 14:55:01
|
|
|
Kas neil mitte hooldust ei tehtud öösiti keset nädalat ?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
17.02.2011 16:36:05
|
|
|
pois11 kirjutas: |
raul141 kirjutas: |
Põhiline ongi see, et internetti küll selt tellida ei julgeks. Pärast on see raha klienditoele helistamiseks kulunud summa suurem kui see kuumakse neti eest? Elion- il see tasuta infotelefon hää. |
Starmanil on ka 1770 tasuta kui starmani lauakalt helistada.. et pole see elion midagi parem. |
millega sa helistad kui internet maas on?
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.02.2011 16:38:46
|
|
|
Mul on küll mõned korrad nett kadunud kuid ei meenu kas ja millal koos sellega ka lauatelefonist ilma oleks jäänud.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
17.02.2011 16:52:27
|
|
|
Ho Ho, sellal kui mina Starmani klient olin, siis kadus küll ka telefon koos internetiga... sest tegemist ju ikkagi VoIP tehnoloogiaga...
Igatahes seda lühinumbrit moblaga kasutades läks asi suht kulukaks.
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.02.2011 17:21:14
|
|
|
Telefon toimib jah vaid siis, kui modem saab liinile korrektselt.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.02.2011 17:22:47
|
|
|
Telekas sama moodi? Selle kohta tean raudkindlalt et vähemalt paaril korral kui olen katsetanud siis nett on kadunud olnud kuid telekal pilt ees. Pole küll iga kord infotelefoni pruukinud ning hetkel täielik must auk selle koha peal et kas kasutasin lauakat või mobiili.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
17.02.2011 17:37:44
|
|
|
Starmani digi TV ei ole IP põhine, erinevalt Elionist... vaid DVB-C standardil baseeruv... ehk siis piltlikult - Starmani puhul on internet (ja ka sellega koos telefon) kaabelTV lisateenus ning Elionil on TV interneti lisateenus, mis ADSL variandi puhul on veel omakorda telefoni lisateenuseks.
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
kobakasu
HV vaatleja
|
18.02.2011 21:23:42
|
|
|
Mul oleks selline küsimus.
Meil oli enne Starmani analoog kaabelTV, mida vaatasime nii telekast kui ka arvutist (arvutis on TV-kaart AVerTV GO 007 FM Plus).
Nüüd pandi sisse Starmani digikaabelTV koos interneti ja telefoniga (seadmeteks kaabelmodem WebSTAR EPX2203 ja digiboks Kaon KCF-ES270CO). Mind huvitab, kas oleks kuidagi võimalik vaadata arvutis kas digiboksist või telekast tulevat analoogpilti, valides kanaleid digiboksist? Ja kui on võimalik, siis kuidas seda teha? Mis kaablit kasutada ja kuhu selle otsad torgata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
19.02.2011 03:03:29
|
|
|
Miks mitte arvutis vanamoodi TV kaardiga kaablist tulevat analoogi edasi vaadata?
Digiboxist võid tuua analoog video TV kaarti (s-video sisendisse).
Telekal ei pruugi video väljundit olla, aga võib, sõltub mudelist. Kui on, siis samamoodi s-video kaudu.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.02.2011 17:47:03
|
|
|
Iseteenindus on ikka pehmelt öeldes s*tt Starmanil.
Paketivahetust teha, siis on üks kilomeetri pikkune nimekiri variantidest, muuhulgas peale klikkides, et lisainfot saada, viskab infoakna lahti lehekülje ülemisse serva. Ja siis nii keri ja kliki ja keri ja kliki.
Vahepeal viskab mingit script errorit, vahepeale automaatselt logib välja ja viskab avalehele.
Nüüd pean ootama klienditeeninduse kõnet, et reaalselt ära seletada neile, mis tegelikult tarvis on.
Ühesõnaga jabur süsteem. Samas, Starmanist nagu paremat asja ei oska oodata ka.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
seier
HV vaatleja
|
19.02.2011 22:20:12
|
|
|
seier kirjutas: |
Vahetasin ka riigi ära ja siis leidis ikka hulgim neid digi kanaleid üles, ainuke jama see, et näen ainult Eesti kanaleid, kui liigun mõne muu kanali peale, tuleb kiri, et "skrambleeritud kanal".
Ja kui lähen sellise kanali peale, mida paketis olema ei pea siis ütleb, et puudub juurdepääs, mis iseenesest on loogiline. |
Sain ka vahepeal oma murele lahenduse ja nüüd kõik tip-top.
Ise olen hetkel küll väga rahul Starmaniga
Pilt on Digi Tv puhul ikka oluliselt parem, kui ennem analoogiga, vahe on märgtav.
Kui rääkida veel klienditoest, siis see nooremees, kes minu kõnele vastas oli küll pädev ja asjalik ning lahendas probleemi.
Samuti jättis meeldiva ja asjaliku mulje klienditeenindaja, kui käisin vana modemit, Cam mooduli vastu vahetamas ning lepingut muutmas.
Loodan, et ei pea oma sõnades tulevikus pettuma
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
20.02.2011 13:28:40
|
|
|
Ma jõuan ka esmaspäeval Elionist Starmani. Mind aga huvitaks kui kiirelt te torrentit sikutate oma XXL internetiga?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
20.02.2011 14:13:54
|
|
|
ertr2 kirjutas: |
Ma jõuan ka esmaspäeval Elionist Starmani. Mind aga huvitaks kui kiirelt te torrentit sikutate oma XXL internetiga? |
Eks ole igasuguseid kiirusi. Rohkem sõltub konkreetsest torrentist.
Paar tundi tagasi tirisin 8.65GB 36 minutiga. Polnud ühtegi eestimaist seedi.
Tegelikult on ka kiiremat nähtud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.02.2011 14:43:48
|
|
|
Ainus mille taha kiirus kinni jääb on serverite või seederite poolt välja antav. Vähegi populaarsemate failide või korralikemate seederite puhul pole 15MB/s eriline probleem.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
20.02.2011 15:31:03
|
|
|
okei aga kuidas üleslaadimisega on? Et kui vaja saaks omatarbeks mänguserveri nurgas jooksma panna küll?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.02.2011 15:51:17
|
|
|
Mänguserverit pole proovinud teha aga miski 500-1000kB/s tuleb suht lõdva randmega uploadiks. Latentsuse kohta ei tea kommenteerida.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
21.02.2011 14:51:57
|
|
|
kobakasu kirjutas: |
Mul oleks selline küsimus.
Meil oli enne Starmani analoog kaabelTV, mida vaatasime nii telekast kui ka arvutist (arvutis on TV-kaart AVerTV GO 007 FM Plus).
Nüüd pandi sisse Starmani digikaabelTV koos interneti ja telefoniga (seadmeteks kaabelmodem WebSTAR EPX2203 ja digiboks Kaon KCF-ES270CO). Mind huvitab, kas oleks kuidagi võimalik vaadata arvutis kas digiboksist või telekast tulevat analoogpilti, valides kanaleid digiboksist? Ja kui on võimalik, siis kuidas seda teha? Mis kaablit kasutada ja kuhu selle otsad torgata?
 |
Kuna sellel Kaonil on kaks SCART väljundit, siis ühest kaabel telekasse ja teisest arvutisse. Telekasse SCART-SCART juhtmega ja arvutisse SCART-s-video adapteri/kaabliga. Mul endal on umbes selline adapter + s-video kaabel kasutusel digiboksist telekakaarti - http://www.euronics.ee/tootekaart/29264/Telerid_ja_3D/Juhtmed_ja_adapterid/00042357
Aga niipalju kui ma seda Kaoni menüüd mäletan, siis seal minu arust polnud valikut, et SCARTist S-video välja tuleks. See ei tähenda, et asi kindlasti ei tööta, kuid 100% kindel ka pole. Mul on kodus ühe SCARTiga Humax digiboks ja sellel sai igatahes menüüst valida väljundiks S-video ja pilt on väga hea.
EDIT: vaatasin manuaali üle ja tõesti sellel Kaonil on valikud RGB ja CVBS, mis kumbki ei ole s-video ja seega ei saa kindlalt väita, et s-video ühenduse abil pildi arvutisse saab. Võimalik, et töötab nii s-video kui ka composite over s-video lahendus, aga see kõik selgub alles proovides. Kuna need kaablid ja adapterid päris kommiraha ei ole, siis oleks hea, kui saaks kuidagi enne proovida. Äkki kellegilt õnnestub laenata.
Telekat see asi ei puuduta, sinna saab tavalise SCART juhtmega kindlasti pildi ette.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|