Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raul141
HV veteran

|
14.02.2011 19:53:35
|
|
|
Senimaani kaabeltelevisiooniga rahul, üllatavalt hea pilt. Digitelevisiooni küll ei hakka tellima, kardan, et pilt läheb hoopis hullemaks. Pealegi imeodav kuumakse.
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.02.2011 20:08:09
|
|
|
raul141 kirjutas: |
Senimaani kaabeltelevisiooniga rahul, üllatavalt hea pilt. Digitelevisiooni küll ei hakka tellima, kardan, et pilt läheb hoopis hullemaks. Pealegi imeodav kuumakse. |
kusjuures mul läks pilt küll paremaks . Mingeid katkestus või heli ja pildi erinevust pole ka eriti olnud, kui siis ainult reklaamipauside ajal.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
14.02.2011 20:15:49
|
|
|
Ka mul läks pilt paremaks, mitte muidugi väga palju, aga piisavalt, et silmaga vahet teha.
Ja siis veel telekava, mis digiga kaasa tuleb.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
pennu
Kreisi kasutaja

|
14.02.2011 20:31:23
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Möödunud on 4 tööpäeva ja ikka ei ole keegi minuga ühendust võtnud...tore. |
Ole päris rahulik, lõpetatakse selle kuupäevaga, millal sa avalduse tegid, seni, kuni ühendust võetakse, saad niisama teenuseid kasutada, selle aja osas tehakse tagasiarvestus.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
14.02.2011 20:45:58
|
|
|
Ikka Starmani kaabel Tv oli ikka? Ma lihtsalt aru ei saa,mis seal üldse paremaks saab minna. Kui saabki, minu silm küll ei tohiks seda eristada, mõttetu maksta veel peale, mida ei märka.
namstoop kirjutas: |
Senimaani kaabeltelevisiooniga rahul, üllatavalt hea pilt. Digitelevisiooni küll ei hakka tellima, kardan, et pilt läheb hoopis hullemaks. Pealegi imeodav kuumakse. |
kusjuures mul läks pilt küll paremaks . Mingeid katkestus või heli ja pildi erinevust pole ka eriti olnud, kui siis ainult reklaamipauside ajal. |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.02.2011 22:10:07
|
|
|
Ikka Starmani kaabel Tv oli ikka? Ma lihtsalt aru ei saa,mis seal üldse paremaks saab minna. Kui saabki, minu silm küll ei tohiks seda eristada, mõttetu maksta veel peale, mida ei märka.
kusjuures mul läks pilt küll paremaks . Mingeid katkestus või heli ja pildi erinevust pole ka eriti olnud, kui siis ainult reklaamipauside ajal. |
|
kaabel ikka jah oli, kodu kolmik või mis selle nimi oli enne. Eks ilmselt oleneb telekast ka kas saab aru või mitte, ega ma eelmise telekaga poleks ka saanud vist. Aga pärast telekavahetust mul oli tuntav vahe sees kas vaadata DVDd või analoogsignaalilt TVd, siis see oligi peamine ajend digi peale üleminekuks. Võibolla sul parem signaal analoogil või midagi.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
15.02.2011 11:45:14
|
|
|
Analoog oli digiga väga hea signaali ja kaabelduse puhul võrreldav siis, kui telekanalid ei olnud veel 16:9 peale üle läinud. Sellest alates on aga digi palju parem. Digis on 16:9 anamorphic signaal, analoogis letterboxed. Umbes kolmandik pildiinfost läheb analoogis kaduma.
See pädeb muidugi ainult 16:9 teleka puhul. 4:3 telekaga pole tõesti vahet, kui analoogmüra on piisavalt vähe.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
15.02.2011 12:09:47
|
|
|
ihvike kirjutas: |
See pädeb muidugi ainult 16:9 teleka puhul. 4:3 telekaga pole tõesti vahet, kui analoogmüra on piisavalt vähe. |
ah sellepärast mulle tunduski, et uue telekaga läks pilt nagu kehvemaks mitte paremaks.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
15.02.2011 17:31:09
|
|
|
ah sellepärast mulle tunduski, et uue telekaga läks pilt nagu kehvemaks mitte paremaks. |
Kui su vana telekas oli kineskoop, siis on täiesti mõistetav, miks uuema-suurema LCD või plasma peal pilt kehvem tundub. LCD peab erinevalt kinekaga telekast tegema ka deinterlace-i, mis on alati kadudega protsess ja pilti kõvasti suuremaks venitama, mis teeb pildi uduseks ja on eriti märgatav just siis, kui analoogis letterboxitud signaal üle ekraani venitatakse. Ja analoogmüra paistab ka LCD peal paremini silma.
Ühesõnaga, tänapäevase teleka puhul tasub igatahes digile üle minna ja soovitavalt telekasisest digiboksi või HDMIga digiboksi kasutades, kuna siis kaob üks mõttetu digitaal-analoog-digitaal konversioon vahelt ära.
Ja teisalt, kui kasutusel on kineskoobiga antiik , siis ei ole mõtet digi peale raha kulutada, niikaua kuni analoogi veel pakutakse.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
15.02.2011 17:44:02
|
|
|
Jep vana oli 97. aastast pärit 21" Sony. Omal ajal oli täitsa hea tükk muidugi
Ahjaa, ja siis lõpetuseks oma varasemale probleemile neti kiirusega pärast paketivahetust - selle sain ka korda, viimatine tehnik tõstis mingeid filtreid ja splittereid ringi.
Nii et ma on üldiselt Starmaniga rahul.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
15.02.2011 17:51:03
|
|
|
Mul ei olnud Starman, aga teine teenusepakkuja ja tõesti, kui kineka pealt lcd peale asi läks,siis oli see võrreldav telliskividega. Aga Starmanile üle minnes isegi vanemad filmid nauditavad, mille pilt ikka jookseb väga hästi. Kaabliühendaja jutu järgi põhjustab selle asja fiiberoptiline kaabel. Mine tea.
Jep vana oli 97. aastast pärit 21" Sony. Omal ajal oli täitsa hea tükk muidugi
Ahjaa, ja siis lõpetuseks oma varasemale probleemile neti kiirusega pärast paketivahetust - selle sain ka korda, viimatine tehnik tõstis mingeid filtreid ja splittereid ringi.
Nii et ma on üldiselt Starmaniga rahul. |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
15.02.2011 21:58:59
|
|
|
kas hetkel probleem minus või ei tööta teistel ka paljud saidid?
orkut, youtube, vahepeal google.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
15.02.2011 22:07:09
|
|
|
Kuna enamus saateid on madala resoga salvestatud, siis peamine kehva pildi põhjus on ikkagi see. Kineka reso ongi ca 720x576, mis vastab sellele hästi ja seega pilt on "selge".
Kui LCD saab oma 1920x1080 paneeli madala resoga signaali, siis ei suuda ta lihtsalt piisavalt intelligentselt seda madala resoga signaali üles skaleerida.
Võrrelge näiteks vanade plasmadega, millel reso 1024x768 ja madalam... märksa "parem" pilt analoogsignaaliga kui uutel pildiparandustega FullHD LCD-del...
Reixx kirjutas: |
orkut, youtube, vahepeal google. |
Kõik Google'ga seotud saidid jah häiritud praegu. Ka näiteks Google Finance. Pole veel lahti hammustanud, milles point.
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaz32
HV kasutaja

|
15.02.2011 22:33:32
|
|
|
Kellel on vaja otsingumootori siis kasutage link1 või link2
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
15.02.2011 22:42:18
|
|
|
_marek kirjutas: |
Kõik Google'ga seotud saidid jah häiritud praegu. Ka näiteks Google Finance. Pole veel lahti hammustanud, milles point. |
Tundub, et mul hakkab kogu neti kasutus hanguma, isegi ohtuleht, imageshack, apple.spot, HV jne... kõik on väga aeglane... samas speedtest endiselt ok
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.02.2011 22:48:11
|
|
|
See teil vist starmani jura et google teenused ei tööta. Elioni otsas lippab kenasti.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
15.02.2011 22:50:01
|
|
|
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
15.02.2011 23:07:20
|
|
|
ei tea, millal korda võiks saada, töö suht seisab selle taga
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
15.02.2011 23:34:14
|
|
|
Tundub, et mul hakkab kogu neti kasutus hanguma, isegi ohtuleht, imageshack, apple.spot, HV jne... kõik on väga aeglane... samas speedtest endiselt ok |
Sama seis siin.
HV foorum on niisamagi kohati koomas.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.02.2011 23:40:42
|
|
|
softis kirjutas: |
Tundub, et mul hakkab kogu neti kasutus hanguma, isegi ohtuleht, imageshack, apple.spot, HV jne... kõik on väga aeglane... samas speedtest endiselt ok |
Sama seis siin.
HV foorum on niisamagi kohati koomas. |
vahepeal tundb kuidagi kahtlaselt aeglane.
upload.ee oli hiilgavalt aeglane kiirus ennem
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
15.02.2011 23:58:13
|
|
|
postimees.ee on ka täiesti koomas, lisaks google saitidele... osad torud umbes vist.
ohoh, HV foorum hakkas ka nüüd jurama, muidu jooksis hästi ette nagu.
mu maja kohta ütles starman üldse, et ebastabiilne ühendus ja, et tehnikud tulevad vaatama.. eks näis millal tulevad KUI tulevad
elion hakkab vb. fiibrit paigladama ka varsti, vaatab kumb ette jõuab omadega
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
16.02.2011 00:36:47
|
|
|
Endal täpselt sama jama hetkel Starmaniga, google ei võta üldse pilti ette ja paljud leheküljed on häiritud ja aeglased. Nõme
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
elkur
HV kasutaja
|
16.02.2011 01:33:04
|
|
|
Tundub Starmani spetsiifiline häda, praeguse seisuga Eesti-sisene liiklus tundub OK, kuid väljamaine, eriti google'ga seotud teenused täiega uimavad.
Kui VPNin ennast Elioni või Linxtelecomi taha siis hakkab asi kohe lendama...
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.02.2011 09:44:25
|
|
|
Tanel kirjutas: |
See probleem siis ilmselt vaid Starmaniga seotud?
Keegi Starman klienditoesse on helistanud juba ja pärinud probleemi kohta? |
Starmani klienditugi on suhteliselt mõttetu. Asjalikku nõu nad üldiselt anda ei oska, kui just üldise suure rikkega ei ole tegemist.
Ja kui saa HV foorumit silmas pead, siis see on pidevalt mõneks hetkeks koomas kui foorumis asjatada.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |