Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
huviline03
HV vaatleja
|
14.02.2011 22:46:38
|
|
|
Mis moodi? Kui lihtsalt mõnda numbri klahvi vajutan siis tuleb see number ja taustal on mingid suvalised kontaktid. Näiteks nr.5 vajutades tulevad E, B ja A algavad kontakdid.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
seier
HV vaatleja
|
14.02.2011 22:57:31
|
|
|
no näiteks, kui Sul on mõni tuttav Tiit, siis valid 8448 ja kontakt on kohe olemas. Samas see ei olenagu smsi kirjutamine, et mitu kordapead toksima, et õige täheni jõuda, piisab ühest korrast.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
14.02.2011 23:56:08
|
|
|
seier kirjutas: |
no näiteks, kui Sul on mõni tuttav Tiit, siis valid 8448 ja kontakt on kohe olemas. Samas see ei olenagu smsi kirjutamine, et mitu kordapead toksima, et õige täheni jõuda, piisab ühest korrast. |
Vau, ma seda ei teadudki! SMSi kirjutades saab muidu sama asja rakendada, kasutan igapäev.
seier kirjutas: |
Aasta kasutanud ja ehk ainule mure on ka selle ragiseva kõlariga, aga isegi mind see väga ei häiri, kui volume maksimumi peal ei ole. Muidu julgen soovitada Kasutan wifit, gpsi ja lobisen suht palju. |
Mul ka alguses kaks korda hakkas kõlar ragisema kuni taipasin, et asi on mu töös. Kõlari magnet imeb metallipuru endasse ja siis mingi moment hakkab ragisema, kahjuks on nokia mehed kõlari kaitseks korpuse küljes kasutanud imeõhukest kaitsevõrku. Imepeened metalliosakesed poevad võrgust läbi ja kogunevad membraani peale (silmaga kenasti nähtav) Tugeva kõvakõtta magnetiga saab puru ohutult eebaldada (tel. peab lahti võtma). Et seda rohkem ei korduka siis panin kõlari ette veel ühe kihi tiheda õmblusega riiet. Peale seda pole enam kõlari probleemi olnud.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
15.02.2011 00:27:48
|
|
|
Minul pole ka selliseid jamasid olnud, mis telefonivahetusele mõtlema paneks. Tarkvaraversioon on 034.001.
huviline03 kirjutas: |
kas sisse lülitamise heli/tunnus muusikat välja lülitada ei saa? |
Lülita hoiatustoonid välja, siis on käivitusel ka vait.
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
djuuk
HV vaatleja

|
15.02.2011 15:23:41
|
|
|
Keegi oskab öelda, kas E52-l on võimalik kaamera läätse ja selle klaaskatet eraldi vahetada lasta kuskil? Käib see sealt küljest ära? Mul kukkus telefon maha ja mõranev klaaskate kriimustas läätse ära ning nüüd on pilt udune..
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
huviline03
HV vaatleja
|
16.02.2011 17:52:33
|
|
|
mihhkel kirjutas: |
Lülita hoiatustoonid välja, siis on käivitusel ka vait. |
Jah aga siis ei hoiata ka tühjeneva aku eest.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
16.02.2011 20:38:24
|
|
|
Lülita hoiatustoonid välja, siis on käivitusel ka vait. |
Jah aga siis ei hoiata ka tühjeneva aku eest. |
Kindel? (Menüü -> Juhtpaneel -> Teemad -> Heliteemad -> Akutoimingud)
_________________ ... |
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiira89
HV vaatleja
|
23.02.2011 10:45:14
|
|
|
TERE! selline probleem, et sissetulnud-väljuvaid-vastamata kõnesi ei näita? järsku hakkas niimodi tegema, ja ennem oli jama et kui kõne tuli sisse siis ei näidanud nime vaid numbrit:( ootan kiiret vastust
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
23.02.2011 12:40:20
|
|
|
kiira89, helistaja nime ei suudeta üldjuhul näidata siis, kui sul sama number esineb kontaktide loetelus 2x.
Endal küsimus GPS kohta, et kaua peaks GPS->Positsioneerimine aega võtma? Kiri 'Ootan GPSi' on juba pikalt ees.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
JAANU5
Kreisi kasutaja
|
23.02.2011 13:16:13
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Endal küsimus GPS kohta, et kaua peaks GPS->Positsioneerimine aega võtma? Kiri 'Ootan GPSi' on juba pikalt ees. |
Mul pooltel kordadel ei ühendanudki ära. Panin programmi korra kinni ja siis hakkas tööle. Ei tea, millest see sõltus
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
XXL
HV kasutaja

|
24.02.2011 16:31:26
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
kiira89, helistaja nime ei suudeta üldjuhul näidata siis, kui sul sama number esineb kontaktide loetelus 2x.
Endal küsimus GPS kohta, et kaua peaks GPS->Positsioneerimine aega võtma? Kiri 'Ootan GPSi' on juba pikalt ees. |
3-5 mintit umbes isegi kui aGPS-i ei kasuta, minul igatahes kunagi peale softiuuendust ei leidnudki midagi kuskilt üles ja käis garantiis
Oskab äkki keegi öelda kas nokia kaarti kasutades on asukoha otsimiseks võimalik seda teha ka nn. sellises formaadis nagu kõigil gps seadmetel, et sisestad eraldi lahtritesse riik, linn, tee, maja nr., see ühele reale kogu teksti trükkimine ikka niivõrd ebamugav ja tapab igasuguse kasutusmugavuse?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
25.02.2011 01:06:10
|
|
|
XXL kirjutas: |
Oskab äkki keegi öelda kas nokia kaarti kasutades on asukoha otsimiseks võimalik seda teha ka nn. sellises formaadis nagu kõigil gps seadmetel, et sisestad eraldi lahtritesse riik, linn, tee, maja nr., see ühele reale kogu teksti trükkimine ikka niivõrd ebamugav ja tapab igasuguse kasutusmugavuse? |
Mingi varasema kaarditarkvara versiooniga vist sai (a kindel pole)... Kuigi ma ei saa aru, kust otsast see mitmele reale kirjutamine mugavam peaks olema.
_________________ ... |
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
otttt
HV vaatleja
|
09.03.2011 12:08:06
|
|
|
Miks mul ütleb, et kõige uuem soft on 051.018?
Viimase softi uuendusega on telefon jube aeglaseks jäänud.
Tele2-st ostetud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
09.03.2011 14:14:46
|
|
|
Paigaldasin just versiooni 054.003 peale. Uuendasin läbi tel. ehk siis teistele õpetuseks juhend ka... *#0000# > valikud > otsi uuendusi
Uuenduse sisu:
•Removed Ovi files
•In homescreen Camera shortcut is replaced with Ovi Store shortcut in Business and Personal modes.
•New localisation string has been added to phone.loc to handle invalid sim card , text_invalid_card , has been added
•Wrong timezone for Vietnam (Merge task for Vietnam fix)
•Israel is available in Search application country list instead of Jerusalem.
•Some Chinese characters cannot be find out if using the “*” key to switch the tone
•Blank Spaces are displayed in symbol table with Thai Vowels
•Wrong Internet APN issue
•Java Applications downloaded from operator Turkcell channel fails to launch if the phone language is Turkish
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
XXL
HV kasutaja

|
12.03.2011 14:28:17
|
|
|
XXL kirjutas: |
Oskab äkki keegi öelda kas nokia kaarti kasutades on asukoha otsimiseks võimalik seda teha ka nn. sellises formaadis nagu kõigil gps seadmetel, et sisestad eraldi lahtritesse riik, linn, tee, maja nr., see ühele reale kogu teksti trükkimine ikka niivõrd ebamugav ja tapab igasuguse kasutusmugavuse? |
Mingi varasema kaarditarkvara versiooniga vist sai (a kindel pole)... Kuigi ma ei saa aru, kust otsast see mitmele reale kirjutamine mugavam peaks olema. |
Mugavam sellepärast, et üldjuhul oskavad nad poolelt sõnalt õige valiku välja pakkuda (väljamaal mingi ülipikk tänavanimi sisse trükkida, eriti veel kui õigekirjas päris kindel pole suht tüütu).
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
rahzel
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
21.03.2011 22:16:14
|
|
|
N-ö satelliidiluku saamine võtab natuke aega. Kui telefonil taevaga otsenähtavus on ja siis isegi 5 minuti pärast asukohta leidnud pole, hakka muretsema.
_________________ ... |
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
rahzel
Kreisi kasutaja
|
22.03.2011 10:58:23
|
|
|
N-ö satelliidiluku saamine võtab natuke aega. Kui telefonil taevaga otsenähtavus on ja siis isegi 5 minuti pärast asukohta leidnud pole, hakka muretsema. |
Vist laeb isegi ära,aga kaart ei ole üldse detailne: http://www.upload.ee/image/1212071/IMG_1997.JPG
Kuidas seda paremaks saada? (btw,tegemist on Tallinnaga )
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
22.03.2011 11:53:27
|
|
|
rahzel, ovi suite abil lae eesti kaart telefoni.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
huviline03
HV vaatleja
|
23.03.2011 09:47:16
|
|
|
Milles võib probleem olla et Ovi Suite ei näe telefoni. Varem töötas. Üteleb et ühenda oma seade. Intstallisin programmi uuest, tegin restardi nii arvutile kui telefonile, aga ei tööta ikka.
Telefonis olevale mälukaardile saab ligi.
Samas tarkvara uuenduse programm toimib. Uuendas tarkvara ära.
Teises arvutis toimib Ovi Suite.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
23.03.2011 20:53:29
|
|
|
-Re-Flex- kirjutas: |
probleem selles,et kuhu on kadunud telefoni mälu? vaba mälu on NÜÜD kui olen pmst kõik asjad ära kustutanud mis telefoni mälus ,alates OVI storidest ja Nokia Mappidest Gpsis ,sõnumid,pildid,muusika,videod,mängud...midagi pmst pole...üksikud väiksed asjad alles ainult...kuid telefonil 13mb vaba mälu ainult...olin sunnitud kustutama asju kuna kui alla 3mb vaba ruumi on siis ei lubanud netti enam..kuid tekib ikkagi küsimus kuidas ma teada saan kus on mu ülejäänud telefoni ruum...mis seda kasutab _edit- täna hommikuks on saanud 13mb vaba mälust 11,9mb . Ei ole midagi alla tirinud,olen ainult netis olnud ja kustutasin gmaili e-maile. |
Oleks vaja ikka selles vallas abi olen kustutanud KÕIK asjad ära mis on telefoni mälus ,pmst tühi on igast asjast kuid mälu on vaba 1,1MB
Mis anomaalia mul on...või mida ma tegema pean,ei saa sinihambaga enam asju ka vastu võtta kuna ütleb ,et mälu täis ja mälukaarti ei saa kasutada wtf ju...
kuidagi formattida telefoni ? Ütlen igaksjuhuks,et datakaabel puudub mul!
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
23.03.2011 21:23:53
|
|
|
Mul oli midagi sarnast ja ma muud lahendust ei leidnud kui kasutasin koodi *#7370# (kustutab kõik seaded) või hoia all nuppe Call * 3 (seda siis kui tel. sisse lülitad (samamoodi kustutab kogu mälu ära)
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
huviline03
HV vaatleja
|
24.03.2011 15:40:32
|
|
|
Posits.meetodite all on Wi-FI/võrk mida see endast kujutab? Kui see on lubatud näitab ruumis sees ka enamvähem asukoha ära. A-GPS on väljas.
Kas see on tasuline teenus (Elisa võrgus)?
Ja kas A-GPS on Eestis tasuline?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
25.03.2011 12:17:23
|
|
|
Wi-Fi/Võrk ei ole tasuline (sõltumata teenusepakkujast) -- niipalju, kui jälginud olen, siis telefon ühendub mõnda leitud wifi-võrku ja selle järgi määrab umbkaudse asukoha.
AGPS on tasuline, hind sõltub sinu kõnepaketi andmesidehinnast (ühe kasutuskorraga saadab u 4 KB andmeid).
_________________ ... |
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
huviline03
HV vaatleja
|
31.03.2011 14:32:39
|
|
|
Milles võib probleem olla et Ovi Suite ei näe telefoni. Varem töötas. Üteleb et ühenda oma seade. Intstallisin programmi uuest, tegin restardi nii arvutile kui telefonile, aga ei tööta ikka.
Telefonis olevale mälukaardile saab ligi.
Samas tarkvara uuenduse programm toimib. Uuendas tarkvara ära.
Teises arvutis toimib Ovi Suite. |
Ei oska keegi miskit pakkuda?
|
|
   |
1 |
|