Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Test Drive Unlimited 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 75, 76, 77  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 10.02.2011 17:23:03 vasta tsitaadiga

Kui ei meeldi sims-like story v tegelased v lisad, siis milleks sa seda mängu üldse mängid? Ette oli teada, et seekord muudetakse mäng sisukaks võrreldes esimese osaga.
Jah, selle tunnikese proovimise põhjal meenub tõesti, et autode juhitavus oli esimeses osas märksa parem.
Samas story mode ja kõiksugu lisad on igati teretulnud. Pealegist, tegu on ju lowbudget mänguga.

Väga rahul selle mänguga ja selle asemel, et otsida vigu, mida nagunii võib igast mängust leida, leian mina väga palju positiivseid asju.

ja seepärast ütlekski, et üleootuste hea mänguga on tegemist. Hinnangut on veel vara anda, kuid kipub sinna 8 v 9 kanti olema kindlasti.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 10.02.2011 17:33:38 vasta tsitaadiga

automängu sisu on sims tänapäeval?
oh aegu oh inimesi.

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 10.02.2011 17:56:14 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Kui ei meeldi sims-like story v tegelased v lisad, siis milleks sa seda mängu üldse mängid? Ette oli teada, et seekord muudetakse mäng sisukaks võrreldes esimese osaga.
Jah, selle tunnikese proovimise põhjal meenub tõesti, et autode juhitavus oli esimeses osas märksa parem.
Samas story mode ja kõiksugu lisad on igati teretulnud. Pealegist, tegu on ju lowbudget mänguga.

Väga rahul selle mänguga ja selle asemel, et otsida vigu, mida nagunii võib igast mängust leida, leian mina väga palju positiivseid asju.

ja seepärast ütlekski, et üleootuste hea mänguga on tegemist. Hinnangut on veel vara anda, kuid kipub sinna 8 v 9 kanti olema kindlasti.
ennem olgu juba üldse sisuta, kui et sisutu sisuga. TDU1 oli piisavalt sisukas.

libe, nii, sain nüüd shifti käima ja seal ei keera kaamerat üldse pööramise ajal kuhugi poole. vb õrnalt apexisse, kui üldse. pigem on efekt selles, et kaamera oleks nagu piloodi kiivri küljes ja igast rappumist ja g-jõude näeb ja sellega tunnetus paremaks tehtud. ilmselt sulle ainult tundus, et kaamera keerab pildi kuhugi ära keeramise ajal, või mäletad valesti.

tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.02.2011 17:56:26 vasta tsitaadiga

Checkpointide süsteem ajab ikka päris vähe vihale, kui meeter mööda sõidad siis keera ots ringi. icon_evil.gif
Sama ka finishiga läks lõpus käest ära ja meetriga panin mööda ja kohe pidin otsa ümber keerama ja finisisse minema ja sellega kohe 1 kohalt kolmandale. icon_evil.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.02.2011 18:09:50 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
automängu sisu on sims tänapäeval?
oh aegu oh inimesi.
sulle juba mängu väljakuulutamise hetkel ei jõudnud kohale, et tegu ei ole automänguga vaid millegi enamaga icon_question.gif
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 10.02.2011 18:13:01 vasta tsitaadiga

Ma ei tea on sellest räägitud siin, aga üks TDU foorumis väidab ,et autosi saab müüma hakata alates level 25-st.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 10.02.2011 18:41:37 vasta tsitaadiga

Tegin siis selle Ümbersaare ralli ära, Ibzal.
45min oma untuned imprezaga, nüüd natukene raha puudu Veyronist icon_razz.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 54
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.02.2011 18:46:21 vasta tsitaadiga

on wreckside list

mul ibizal on kõik teed läbi sõidetud icon_biggrin.gif mingid mõne meetri jupid mõnes kohas aint tegemata
selle ibiza ringi tegin mingi 42min ära ja lõikasin igalt poolt kus võimalik icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 10.02.2011 18:54:55 vasta tsitaadiga

See impreza on võimatu auto klaviatuuriga. Auto kas üldse ei pööra või pöörab 90* igas suunas.
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 10.02.2011 18:55:11 vasta tsitaadiga

100% savet pole kellelgi? Ei viitsi sõite teha, tahaks Ferruga cruisida lihtsalt
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 10.02.2011 18:58:32 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
See impreza on võimatu auto klaviatuuriga. Auto kas üldse ei pööra või pöörab 90* igas suunas.

Eriti nagu arvamust ei jaga icon_biggrin.gif
tagasi üles
tim78o78
HV vaatleja

sõnum 10.02.2011 19:41:53 vasta tsitaadiga

Kas keegi saab aidata mul on Intel i5 750 2.66Ghz,4GB Ram,Ati Radeon 4890 1GB,Windows 7 64bit
Mul mäng lag spikeb kas very highiga või lowwiga kui vaatad rammi kasutust on ta 80-92% kas selles on viga et rammi kasutus on kõrge kas keegi saab aidata sellest lahti saada ? icon_cry.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.02.2011 20:16:02 vasta tsitaadiga

tim78o78 kirjutas:
Kas keegi saab aidata mul on Intel i5 750 2.66Ghz,4GB Ram,Ati Radeon 4890 1GB,Windows 7 64bit
Mul mäng lag spikeb kas very highiga või lowwiga kui vaatad rammi kasutust on ta 80-92% kas selles on viga et rammi kasutus on kõrge kas keegi saab aidata sellest lahti saada ? icon_cry.gif

väga vabalt võib olla mängu viga icon_biggrin.gif
mul jookseb mäng suht normaalselt ja olen kahe päeva peale näinud ühte errorit vist icon_biggrin.gif ja on profiili kast
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 10.02.2011 20:18:49 vasta tsitaadiga

Kuskohas leiduks mingi kaart või midagi, kus kõik asjad peale märgitud ? Olemas selline asi üldse?
Secret autojupid, poed, särgid-värgid.

viimati muutis Ahf 10.02.2011 20:27:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.02.2011 20:19:01 vasta tsitaadiga

leidsin sigakõva offroad raja icon_razz.gif thumbs_up.gif

NATAS999
HV Guru

sõnum 10.02.2011 20:46:38 vasta tsitaadiga

tim78o78 kirjutas:
lihtne, kui rammi kasutus liiga kõrge, siis lihtsalt lao mõned pulgad rammi juurde. thumbs_up.gif

endal 8GB ja ei saa öelda, et läägiks eriti.

tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 10.02.2011 20:50:12 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
tim78o78 kirjutas:
lihtne, kui rammi kasutus liiga kõrge, siis lihtsalt lao mõned pulgad rammi juurde. thumbs_up.gif

See lihtsalt pole loogiline, et mäng millel pole graafikat nõuab niivõrd palju. monkey.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 77
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.02.2011 21:01:11 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
tim78o78 kirjutas:

See lihtsalt pole loogiline, et mäng millel pole graafikat nõuab niivõrd palju. monkey.gif
nu see kuni 92% ram kasutus pole ju midagi hullu - näitab, et on veel varu
seega piduriks ta ei ole icon_idea.gif thumbs_up.gif
antud pela puhul on pigem 4890 pisut piduriks

NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 10.02.2011 21:02:45 vasta tsitaadiga

Okei, mängu idee, mängu mõte ja enmus teostusest on lahe. Mind see sims-like asjad üldse ei häiri.
Kuid käisin audi shopis rs6,e r8 ja ttrsiga testisõitu tegemas ja saan aru, miks mõni inimene seda mängu maatasa teeb.
Et jah, kahju. Kõige muu puhul, mis mängus on, tahaks vaid kiita, et maailm on tehtud päris detailne, usutav, graafika, kõigega oleks nagu vaeva nähtud, kuid auto käitumisega teepeal mitte.
Eeeeet.... gamebrakingly halb on. Seepärast jätan mängu hindamata ka. Ta ei ole iseenesest halb mäng, lihtaslt liiga halb on seal autodega sõita:P

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.02.2011 21:14:17 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Okei, mängu idee, mängu mõte ja enmus teostusest on lahe. Mind see sims-like asjad üldse ei häiri.
Kuid käisin audi shopis rs6,e r8 ja ttrsiga testisõitu tegemas ja saan aru, miks mõni inimene seda mängu maatasa teeb.
Et jah, kahju. Kõige muu puhul, mis mängus on, tahaks vaid kiita, et maailm on tehtud päris detailne, usutav, graafika, kõigega oleks nagu vaeva nähtud, kuid auto käitumisega teepeal mitte.
Eeeeet.... gamebrakingly halb on. Seepärast jätan mängu hindamata ka. Ta ei ole iseenesest halb mäng, lihtaslt liiga halb on seal autodega sõita:P
peale seda ... tean miks mõni maatasa teeb...
puudub selgitus - tunnistan, et mulle see pela sobib, selliseks õhtuseks tööväliseks maanduseks - kulged ja kimad, rohkesti saavutusi ja g25'ga 900° on täitsa mõnus keerutada
juhitavuses ma mingit simu ei oota, looda ega soovi - sest see on tujumurdja peale töist päeva - kui mängimine ja enesearendamine mängude põhjal on eesmärgiks, siis valigu selline, mis on juba projektiplaanis simulaator
mäng, ei pea olema ilmtingimata keeruline, realistlik ega üldse sarnanev realismile - mängu tingimused ja reeglid määrab alati mängu looja - ei ole olemas põhitõdesid ega fikseeritud lootusi - TDU2 ei ole kunagi pidanud olema simulaator autode juhitavuses ega olema ainult a->b sõitmise peale

kes selle peale on arvestanud, siis lõpetagu ohkimine

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.02.2011 21:18:02 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Checkpointide süsteem ajab ikka päris vähe vihale, kui meeter mööda sõidad siis keera ots ringi. icon_evil.gif
Sama ka finishiga läks lõpus käest ära ja meetriga panin mööda ja kohe pidin otsa ümber keerama ja finisisse minema ja sellega kohe 1 kohalt kolmandale. icon_evil.gif

Jah pinda käib, et mööda oled põrutanud, siis mäng muneb 5 sek ja siis hakkab karjuma.Siis on muidugi hilja juba ja tuleb restart teha thumbs_down.gif
K3ndu kirjutas:
Ma ei tea on sellest räägitud siin, aga üks TDU foorumis väidab ,et autosi saab müüma hakata alates level 25-st.

On keegi juba 25 peal?.Saab mõne rivaalilt võidetud auto müüa.Ise olen lv 10 suht kerge vaevaga, seega keegi siis peab juba 25+ olema.
gan3b kirjutas:

Proovi WW golfiga.Täielik ujuk mitte auto icon_lol.gif .Impreza on ok, kuigi Alfa Romeo meeldib mulle isegi rohkem.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.02.2011 21:24:23 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
K3ndu kirjutas:

Jah pinda käib, et mööda oled põrutanud, siis mäng muneb 5 sek ja siis hakkab karjuma.Siis on muidugi hilja juba ja tuleb restart teha thumbs_down.gif
siin mängus häirib mingi 5 sekundit, kuid ME2's mingid mõttetult pikad laused ja keerutamised ning pingeta jooksmised ei häiri grammigi - ega sa ei kaeble liiast?

tunistan, et mõned korrad on see teavitamine checkpointist möödasõitmine mind häirinud, kuid olen sellest ka õppinud - tark ei torma thumbs_up.gif

prtv
HV Guru

sõnum 10.02.2011 21:28:54 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

gan3b kirjutas:

Proovi WW golfiga.Täielik ujuk mitte auto icon_lol.gif .Impreza on ok, kuigi Alfa Romeo meeldib mulle isegi rohkem.

Brera(?) kohta ütleks isegi, et kui kellelegi pidurdada meeldib mõnusalt äkiliselt, siis see auto pole selleks icon_lol.gif

NATAS999
HV Guru

sõnum 10.02.2011 21:45:54 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
ega siis ainult graafika mälus pole, ehk et siia nüüd sellist paralleeli küll ei tooks.

endal mälukasutus mängimise ajal üle 3GB küll ei läinud, noh nii silma järgi task managerist vaadates.

libe, extreemiga on üritatud mingit simu teha, aga pole just eriti õnnestunult välja tulnud.

salongivaate koha pealt ütlen veel niipalju, et golfiga sõites näiteks käis pepu ikka väga libedalt paremale/vasemale ja takka-pihta veel sõidusuundagi. panin kapotivaate ja sellega sellist jama enam pole. see kaamera kõigutamine segab ikka midagi täiega ära, et nii puusse läheb. kontrat ka võimatu lasta, kuna libisemissuunda rattaid keerates hüppab kaamera juba nii palju ja nii kiiresti minema vale külje peale, et suunataju kaob isegi ära. icon_confused.gif äge on muidugi salongis see taha vaatamine. ikka läbi tagu-akna, nagu päriselt thumbs_up.gif

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.02.2011 22:01:33 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
libe, extreemiga on üritatud mingit simu teha, aga pole just eriti õnnestunult välja tulnud.

salongivaate koha pealt ütlen veel niipalju, et golfiga sõites näiteks käis pepu ikka väga libedalt paremale/vasemale ja takka-pihta veel sõidusuundagi. panin kapotivaate ja sellega sellist jama enam pole. see kaamera kõigutamine segab ikka midagi täiega ära, et nii puusse läheb. kontrat ka võimatu lasta, kuna libisemissuunda rattaid keerates hüppab kaamera juba nii palju ja nii kiiresti minema vale külje peale, et suunataju kaob isegi ära. icon_confused.gif äge on muidugi salongis see taha vaatamine. ikka läbi tagu-akna, nagu päriselt thumbs_up.gif
mingit sõidusimu pole üritatud teha, mitte kunagi

ja ei mõista mis sind salongis niivõrd häirib

ütle rada ja proovin ka golfiga

ega sa klaveriga mängi, sest seda ma ei kavatsegi proovida icon_biggrin.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Test Drive Unlimited 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 75, 76, 77  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.