Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jägaja
HV Guru

|
09.02.2011 18:24:20
|
|
|
Miks kohe kahjuks. Selline see elu mitmekesisus juba kord on.
Enda jaoks ei ole see probleemiks, kuna kõik toimub automaatselt ehk siis ilma kasutaja sekkumiseta.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
sacher
HV kasutaja

|
09.02.2011 23:28:34
Re: Kumma kasuks otsustada |
|
|
mudahai kirjutas: |
kas Philipsi 42PFL8404H või 46PFL 5605 ostmisel? kasutaks enamasti sati hd kanalite ja hdd+box pealt vaatamiseks. Kaugus 3-4 metra.
Ehk keegi lahke kasutaja jagab tedmisi mis mlussid js miinused nendel on.
Tänud juba ette. |
5605 odavamaotsa toodang, millele pole eriti midagi ette heita (va sd digitv pilt ja heli). küll aga soovitaks alates 6 seeriast philipsit, sest paneel juba etem, disain parem- pole ilge plastiku käkk ning mis kõige tähtsam- parem protsessor sees pilti liigutamas! selle vanema 8 seeria kohta mainiks ära, et tegemist kallimaotsa eelmisepõlvkonna lcd-ga, kuid pilt etem kui viiendaseeria ledil ning siit ka soovitus 42PFL8404H kasuks.
_________________ no shit sherlock |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.02.2011 00:11:20
|
|
|
fedja kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
fedja kirjutas: |
Keegi LG 60PK250 / 550 / 750 mudelitega omab kogemusi ?
Pixmania-s on 60PK760 saadaval, 750 ja 760 vahe on milline, toitekaablis ?
|
Kas oled LG õnnelik omanik ?
Või kahetsed? |
Ise otsustasin Jaanuarini oodata, ehk tuleb veel midagi uut ja põnevat, sõbrale aga tellisin eBay-st 60PK950 mudeli (ca 2000.- EUR),
võrreldes minu praeguse 52" Bravia LCD-ga on vahe väga tuntav, plasma kasuks muidugi, soovitan soojalt.  |
Veebruar käes, ja hetkel on paras aeg osta LG 50PK950 omale koju, kes ihkavad suurt ekraani ja sõna Plasma ei pelga .
Julgen antud isendit igati soovitada, kuigi hetkel tundub 50" ikkagi hirrrmus suur, vaatan 4,5 meetri kauguselt. Küll peatselt ära harjun .
Faunis..LG 50PK950 Soodushind: 954.00 € (14926.86 EEK)
Aate.ee müüb lausa 925 EURiga hetkel.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZacXz
HV kasutaja

|
10.02.2011 01:05:17
|
|
|
Avastasin paar päeva tagasi oma VT20´el toreda IR´i, TV3 märk paremal ja MTV märk vasakul ilusasti rohelisel taustal näha. Näis kas kaob ära mõne aja pärast.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mudahai
HV vaatleja
|
10.02.2011 09:17:51
|
|
|
Tänud Sacher, tellin Philipsi 42PFL8404H ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
10.02.2011 10:31:34
|
|
|
ZacXz kirjutas: |
Avastasin paar päeva tagasi oma VT20´el toreda IR´i, TV3 märk paremal ja MTV märk vasakul ilusasti rohelisel taustal näha. Näis kas kaob ära mõne aja pärast. |
plasma mehed ütlevad selle peale, et kujutad ette endale.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.02.2011 11:13:15
|
|
|
aise kirjutas: |
Avastasin paar päeva tagasi oma VT20´el toreda IR´i, TV3 märk paremal ja MTV märk vasakul ilusasti rohelisel taustal näha. Näis kas kaob ära mõne aja pärast. |
plasma mehed ütlevad selle peale, et kujutad ette endale. |
Kasuta ekraanipesu...
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZacXz
HV kasutaja

|
10.02.2011 14:05:49
|
|
|
Kasuta ekraanipesu... |
Mis mul siin ette kujutada on mängisin RDR´i järsku märkasin taevas TV3 märki. Lasin siis slideshowna RGB pildid jooksma ja kenasti on näha .
Mis mõttes ekraanipesu? valgusta mind selles vallas palun
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
10.02.2011 21:12:40
|
|
|
Kasuta ekraanipesu... |
Mis mul siin ette kujutada on mängisin RDR´i järsku märkasin taevas TV3 märki. Lasin siis slideshowna RGB pildid jooksma ja kenasti on näha .
Mis mõttes ekraanipesu? valgusta mind selles vallas palun  |
Displaying a bright, or moving snow image (as with a DVD or VCR with no input) will "wash" a ghost image from the screen in most cases.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.02.2011 22:37:40
|
|
|
Ei tea, mis võimalused Panosonicul menüüs peituvad, kuid pea kõigil plasmadel on funktsioon, mis liigutab pilti mõne piksli võrra teatud ajavahemiku tagant.
Kui sellest funktsioonist ei peaks piisama siis lisaks on võimalik teleri kasutajamenüüst sisse lülitada funktsioon, mis eemaldab fantoompildi-varjupildi jäänuseid valge tausta sisselülitamisega teatud ajavahemikuks.
LG teleril on need funktsioonid olemas, mitte kaduda tahtva varjupildi jaoks peaksid (olemasolul) sisse lülitama valge tausta Panasonicu menüüst.
Või siis kasutad vastavat DVD plaati või valget tausta mängivat videofaili varjupildi eemaldamiseks.
Loe siit inglise keeles .. Plasma Screen Burn Prevention
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZacXz
HV kasutaja

|
10.02.2011 23:21:23
|
|
|
Ei tea, mis võimalused Panosonicul menüüs peituvad, kuid pea kõigil plasmadel on funktsioon, mis liigutab pilti mõne piksli võrra teatud ajavahemiku tagant.
Kui sellest funktsioonist ei peaks piisama siis lisaks on võimalik teleri kasutajamenüüst sisse lülitada funktsioon, mis eemaldab fantoompildi-varjupildi jäänuseid valge tausta sisselülitamisega teatud ajavahemikuks.
LG teleril on need funktsioonid olemas, mitte kaduda tahtva varjupildi jaoks peaksid (olemasolul) sisse lülitama valge tausta Panasonicu menüüst.
Või siis kasutad vastavat DVD plaati või valget tausta mängivat videofaili varjupildi eemaldamiseks.
Loe siit inglise keeles .. Plasma Screen Burn Prevention |
Pana usa variandil on tõesti need pixel orbiterid ja asjad UK omal asjad puuduvad. Eks ma nv uurin siis.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
11.02.2011 10:24:28
|
|
|
mis see piksli liigutamine aitab... põleb lihtsalt suurem logo sisse kui muidu. pigem laiguline led lcd kui see, et ükspäev avastad, et oled 2000€ maha visanud...
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
11.02.2011 12:01:38
|
|
|
Ah, ärge dramatiseerige siin.
Kui päev otsa andunult seepe ühel kanalil vahtida, võib plasmal tõesti logo mingil hetkel õrnalt näha jääda.
Ja mis siis?
Pane DVD või meediamängija pealt film jooksma ja on see logo sealt suht-koht kähku kadunud.
Loomulikult, kes tahab, vahtigu oma laigulist LCD pilti õndsa näoga edasi.
Kes pole plasmat omanud, ega see saagi pildivahest aru.
// Ususõda korraldada pole siin plaanis. Poolt ja vastuargumente terve nett täis.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZacXz
HV kasutaja

|
11.02.2011 12:40:08
|
|
|
Mõttetu teema mille üle vaielda. Kellele sportauto ja kellele maastur, eks igaüks ikka oma maitse järgi. Tulin lihtsalt abi küsima, kuna plasmadega kokkupuude eelnevalt puudub. Üritan antud soovitusi proovida ja vaatab mis saab, ega neid logosid nüüd nii jubedalt ka näha pole, aga olen lihtsalt pedant
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
11.02.2011 13:02:08
|
|
|
Ikkagi otsin omale 52-55" LCD telekat, oskab keegi midagi soovitada? Hea oleks, kui omaks sisseehitatud DVB-T tüünerit!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.02.2011 14:18:05
|
|
|
solution kirjutas: |
Ikkagi otsin omale 52-55" LCD telekat, oskab keegi midagi soovitada? Hea oleks, kui omaks sisseehitatud DVB-T tüünerit! |
Soovitada oskan, et sellise 55" LCD hinna eest saab juba 2 üle keskmise 50" plasmatelerit.
Suurte LCD telerite hind ei ole lihtsalt sõbralik rahakotile.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
11.02.2011 17:02:36
|
|
|
Mõttetu teema mille üle vaielda. Kellele sportauto ja kellele maastur, eks igaüks ikka oma maitse järgi. Tulin lihtsalt abi küsima, kuna plasmadega kokkupuude eelnevalt puudub. Üritan antud soovitusi proovida ja vaatab mis saab, ega neid logosid nüüd nii jubedalt ka näha pole, aga olen lihtsalt pedant  |
Kas need logo kohad on nähtavad samal päeval või ka siis, kui telekas on öö otsa välja lülitatud olnud?
Ise olen plasma puhul täheldanud sellist pikaajalist efekti, et kui enamuse ajast 4:3 formaadis pilti vaadatud, siis külgedel olevad mustad ribad jäävad erksamaks kui piirkond, kus pilt peal jooksnud (pikslite erinev kulumine).
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZacXz
HV kasutaja

|
11.02.2011 17:17:25
|
|
|
Lemmy kirjutas: |
Mõttetu teema mille üle vaielda. Kellele sportauto ja kellele maastur, eks igaüks ikka oma maitse järgi. Tulin lihtsalt abi küsima, kuna plasmadega kokkupuude eelnevalt puudub. Üritan antud soovitusi proovida ja vaatab mis saab, ega neid logosid nüüd nii jubedalt ka näha pole, aga olen lihtsalt pedant  |
Kas need logo kohad on nähtavad samal päeval või ka siis, kui telekas on öö otsa välja lülitatud olnud?
Ise olen plasma puhul täheldanud sellist pikaajalist efekti, et kui enamuse ajast 4:3 formaadis pilti vaadatud, siis külgedel olevad mustad ribad jäävad erksamaks kui piirkond, kus pilt peal jooksnud (pikslite erinev kulumine). |
Need logod on mul seal olnd ilmselt juba nädala kanti 4:3 suhtes pilti ei tule mul ühesti sisendist.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
11.02.2011 22:46:31
|
|
|
Ikkagi otsin omale 52-55" LCD telekat, oskab keegi midagi soovitada? Hea oleks, kui omaks sisseehitatud DVB-T tüünerit! |
Soovitada oskan, et sellise 55" LCD hinna eest saab juba 2 üle keskmise 50" plasmatelerit.
Suurte LCD telerite hind ei ole lihtsalt sõbralik rahakotile. |
Plasma jubedalt paks, mul plaanis TV seinale riputada. Et see variant ei sobi eriti
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
12.02.2011 11:02:03
|
|
|
Ise olen plasma puhul täheldanud sellist pikaajalist efekti, et kui enamuse ajast 4:3 formaadis pilti vaadatud, siis külgedel olevad mustad ribad jäävad erksamaks kui piirkond, kus pilt peal jooksnud (pikslite erinev kulumine). |
No see on küll mingi iidvana telekas, mul endal ka juba suht vana 720p plasma, aga sellist jama küll ei ole, et midagi nii pikalt sisse põleks, muidu menüüs on olemas täiesti selline asi, et "burn protection on/off" see siis liigutab seisvaid osi ringiratast, silmale suht nähtamatult.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZacXz
HV kasutaja

|
12.02.2011 11:52:09
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
No see on küll mingi iidvana telekas, mul endal ka juba suht vana 720p plasma, aga sellist jama küll ei ole, et midagi nii pikalt sisse põleks, muidu menüüs on olemas täiesti selline asi, et "burn protection on/off" see siis liigutab seisvaid osi ringiratast, silmale suht nähtamatult. |
Iidvana telekas? Eelmise aasta 50VT20 ei tohiks nüüd küll nagu eriti vana olla või mis. Aga jah, hetkel olen vaadanud 1080p filme, 3D blu-raysid. Logod ähmaselt ikka nähtavad.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
12.02.2011 12:47:45
|
|
|
Plasma jubedalt paks, mul plaanis TV seinale riputada. Et see variant ei sobi eriti  |
Milline plasma see "jubedalt paks" on? Kui otsitakse 50"+ suurusega telekat, siis andke andeks aga mis tähtsust on paksusel +5cm? Tegelikult on kurb kui esmaseks kriteeriumiks teleka valimisele saab disain, mitte see, milleks telekas mõeldud on.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kettler
HV vaatleja
|
12.02.2011 18:47:16
|
|
|
Panasonic TX-29PX20P probleem: tugev kahin kanalitel millel Sound Menu valikus MPX pakub vaid "mono" või "no service". Muude valikutega kõik OK. STV kaabeltelevisioon. Kas võib viga olla selles, et televiisorit kasutati varem digiboksiga? Palun abi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
purexpure
HV veteran
|
12.02.2011 19:34:50
|
|
|
2korda2 kirjutas: |
Plasma jubedalt paks, mul plaanis TV seinale riputada. Et see variant ei sobi eriti  |
Milline plasma see "jubedalt paks" on? Kui otsitakse 50"+ suurusega telekat, siis andke andeks aga mis tähtsust on paksusel +5cm? Tegelikult on kurb kui esmaseks kriteeriumiks teleka valimisele saab disain, mitte see, milleks telekas mõeldud on. |
Eks mõned inimesed ostavad LCD teleri disainielemendiks ehk eputamiseks. Näeb ju hulga stiilsem välja, kui vana kineskoop kast.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.02.2011 19:48:37
|
|
|
purexpure kirjutas: |
2korda2 kirjutas: |
Milline plasma see "jubedalt paks" on? Kui otsitakse 50"+ suurusega telekat, siis andke andeks aga mis tähtsust on paksusel +5cm? Tegelikult on kurb kui esmaseks kriteeriumiks teleka valimisele saab disain, mitte see, milleks telekas mõeldud on. |
Eks mõned inimesed ostavad LCD teleri disainielemendiks ehk eputamiseks. Näeb ju hulga stiilsem välja, kui vana kineskoop kast. |
no mul on täiega savi, kas see telekas seinal on 4 cm või 4 mm, iga kell võtan paksema( nii ka tegin) et paremat pilti nautida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |