ma ei saa aru nendest pidevatest 48h küsimistest. Kui raske on 12 kuud xbl'i ära osta, et ei peaks teemas pidevalt olema kellegi küsimus 48h koodi kohta?
jep aga ei saanud osta kuna tahetakse et oleksid 30 päeva jooksul midagi juba ostnud. Peetakse võimalikuks petjaks ja ei saa osta. Minu puhul öeldi et selel krediitkaardiga pole sa ostu teinud ja koodikaarti seega osta ei saa :S _________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/
Tegin ühe lihtsa eestikeelse video kuda avada Xbox360.
Paari tunni pärast on üleval video kus seletan kuidas RROD-i ise parandada koduste vahenditega
Ning jaa ma kokutan ja mai tea mida veel ärge pahandage, närv sees veel.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias Väga väärt video!!!
Ma ise sooviks veel väga eesti keelset õpetust, kuidas poest ostetud kõvaketast uutele slimidele sisse panna ja kuidas neid natuke häkkida või mis seal vaja oli teha _________________ Futurist
Tegin ühe lihtsa eestikeelse video kuda avada Xbox360.
Paari tunni pärast on üleval video kus seletan kuidas RROD-i ise parandada koduste vahenditega
Ning jaa ma kokutan ja mai tea mida veel ärge pahandage, närv sees veel.
võtma tavalise fööni...,mis ühendame ikka ennem vooluvõrku... _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
"Kas jasperil vms on siis parem "jootetina" " ? _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
vx2, ei, kõigil siiani sama, vähemalt peaks olema, ma ei tea mida nad Slimiga teinud on ainult.. vahe lihtsalt selles, et uuemad on väiksema nm peale ehitatud. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
vx2, ei, kõigil siiani sama, vähemalt peaks olema, ma ei tea mida nad Slimiga teinud on ainult.. vahe lihtsalt selles, et uuemad on väiksema nm peale ehitatud.
Slimmil on GPU ja CPU samas kiibis kui ma ei eksi.
väga viis videod _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
iseasi kas neid on vaja mitmesse teemasse postitada:P
promoda tuleb ka ju ...
Soovitan konsool.eu-sse ka postitada (kui juba pole) .
Videod on _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
jep aga ei saanud osta kuna tahetakse et oleksid 30 päeva jooksul midagi juba ostnud. Peetakse võimalikuks petjaks ja ei saa osta. Minu puhul öeldi et selel krediitkaardiga pole sa ostu teinud ja koodikaarti seega osta ei saa :S
millega pilti pole ? HDMI või rca-ga ? mõlemaga? _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
Lase korda teha, mul oli kunagi sama jama, pilti ette ei võtnud, aga menüü hääled ja muu olid kõik olemas. Videokiibiga midagi vist, korra töötas isegi kui lahti võtsin ja kõvasti peale vajutasin kiibile, lõppes asi siiski maha müümisega ja uue ostmisega, uus omanik lasi ära remontida.
Oleks järgneva isendi umbkaudset turuhinda tarvis, ehk oskab keegi aidata.
Xbox 360 (Pro vist) 20Gb ketas. Hitachi drive, vana isend aga tip-top korras, probleeme pole olnud.
Kaasa 1x wireless pult, composite kaabel, VGA kaabel, toide, 4 mängu (UFC 2009; The Orange Box, Viva Pinata ja Forza 2) + hulgaliselt "boonuseid."
Livest keeld.
Samasuguse isikuga olen rääkinud isiklikult - too kellega minul oli au vestelda, ütles, et ta poeg varastas ta krediitkaardi ja kasutas seda ostudeks. Oletatavasti on aga Microsoft süüdi, et nad pole piisavaid turvameetmeid kasutanud.
Vastuväite peale, et kasutusel on kõik, ja veel rohkemgi turvameetmed mis seadusega sätestatud on - tuli vastu jälle, et oleks pidanud rohkem tegema.
Küsimuse peale - mis see "rohkem" võiks olla, öeldi et ei tea, aga oleks ikkagi midagi pidanud tegema. Poole sõnaga mainiti, et peaksime dokumenti kontrollima ja nt. juhiloast koopiat küsima enne kui ostu saab sooritada kaardiga . Mitte, et seda samamoodi saab varastada.
Teema algas sellest, et poeg oli ~700£ eest kraami ostnud kokku XBL'st.
Loll saab kirikus ka peksa. _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
Kuidas muuta nii et kui xbox360 tööle panen,logiks automaatselt kasutajasse sisse...Tegin uue kasutaja ja vanad kustutasin ära ..ja nüüd pean koguaega valima kasutajat ... vms _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
otsisin päris tükk aega kuni profile alt leidsin _________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele.
Selline mure, et Windows Media Centeri pilt on mustvalge ja resolutsioon vale, kas seda kuidagi normaalseks on võimalik muuta? Või peab xboxi ja arvuti resod samad olema?o.O
This Content Is Not Available From Your Current Location
On mingit võimalust sellest teatest mööda saada? Jutt siis Gears of War 2 DLC'ga mis tuli kaasa OnOff'ist ostetud uue mänguga.
live account on UK oma..
ainult VPNNiga saab. pead regama end kuskil nii et IP ütleb et elad näiteks UKs, siis saab asju.Ma niivisi kasutades sain Doomid ja Duke nukemi ja veel miskit mis keelatud oli. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
kas keegi on kursis, et kui mõni täis mäng digitaalselt osta, kas on mingi piirang ka mitu korda downloadida vms? Jutt siis mitte arcade vaid games on demand mängudest..
Saab ka rohkem - kasutajatoesse peab helistama selleks. _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
mind huvitab rohkem see, et kui mul on konsoolis 3 kontot. mis saab ülejäänud kahe konto ligipääsust mängudele, kui ma kunagi konsooli vahetan...
Hiljuti avastasin, et us konto arcade mänge, mis olid vanas xboxis paar aastat tagasi ostetud ma uues kasutada ei saa "võõraste" kontode alt. ainult sellega millega osteti.
Vot siis selle kontoga, millega sai ostetud arcade mängud sellega tulebki teha see licence transfer uude xboxi, siis saavad jälle kõik kasutajad sinu konsoolis neid mänge mängida.
Vot siis selle kontoga, millega sai ostetud arcade mängud sellega tulebki teha see licence transfer uude xboxi, siis saavad jälle kõik kasutajad sinu konsoolis neid mänge mängida.
see seletamine läks kuidagi pikaks...
Lühidalt öeldes. Vana xbox360 litsentsid tuleb uude xboxi tõmmata
kuna neist väga puudust ei tunne, siis on mul nüüdsest kõik asjad 1 konto küljes... ja kogu DLC/mängud ostan ainult selle 1 kontoga, sellepärast ka uurin, et mismoodi tulevikus probleeme vältida.
Aga tänud kes vastata viitsisid.
Selline asi et ,tuttav ostis xbox 360 slimi ja laenas minult minu vana xbox 360 pulti ja ka wireless rooli aga tema xbox ei tunnista kumbagi ,milles asi olla võib?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.