ma ei saa aru nendest pidevatest 48h küsimistest. Kui raske on 12 kuud xbl'i ära osta, et ei peaks teemas pidevalt olema kellegi küsimus 48h koodi kohta?
jep aga ei saanud osta kuna tahetakse et oleksid 30 päeva jooksul midagi juba ostnud. Peetakse võimalikuks petjaks ja ei saa osta. Minu puhul öeldi et selel krediitkaardiga pole sa ostu teinud ja koodikaarti seega osta ei saa :S _________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/
Tegin ühe lihtsa eestikeelse video kuda avada Xbox360.
Paari tunni pärast on üleval video kus seletan kuidas RROD-i ise parandada koduste vahenditega
Ning jaa ma kokutan ja mai tea mida veel ärge pahandage, närv sees veel.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias Väga väärt video!!!
Ma ise sooviks veel väga eesti keelset õpetust, kuidas poest ostetud kõvaketast uutele slimidele sisse panna ja kuidas neid natuke häkkida või mis seal vaja oli teha _________________ Futurist
Tegin ühe lihtsa eestikeelse video kuda avada Xbox360.
Paari tunni pärast on üleval video kus seletan kuidas RROD-i ise parandada koduste vahenditega
Ning jaa ma kokutan ja mai tea mida veel ärge pahandage, närv sees veel.
vx2, ei, kõigil siiani sama, vähemalt peaks olema, ma ei tea mida nad Slimiga teinud on ainult.. vahe lihtsalt selles, et uuemad on väiksema nm peale ehitatud. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
vx2, ei, kõigil siiani sama, vähemalt peaks olema, ma ei tea mida nad Slimiga teinud on ainult.. vahe lihtsalt selles, et uuemad on väiksema nm peale ehitatud.
Slimmil on GPU ja CPU samas kiibis kui ma ei eksi.
väga viis videod _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
jep aga ei saanud osta kuna tahetakse et oleksid 30 päeva jooksul midagi juba ostnud. Peetakse võimalikuks petjaks ja ei saa osta. Minu puhul öeldi et selel krediitkaardiga pole sa ostu teinud ja koodikaarti seega osta ei saa :S
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.