praegune kellaaeg 23.02.2026 16:51:07
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
arm2004
HV Guru

|
18.01.2011 18:37:27
|
|
|
| tsitaat: |
üldine hoolimatus (ehk siis kui müüdud, pole minu mure enam)
|
see pole enam HTC mure, selle eest vastutab ikka müüja.
_________________ nooope! |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
18.01.2011 18:42:08
|
|
|
Mitte, et teenindus ainult selles kitsas osas kehva oleks
Imo ütleks, et üleüldiselt. Osta midagi Hiinast kasvõi 5$ eest ja koheldakse automaatselt kui kuningat
|
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
18.01.2011 18:51:28
|
|
|
| arm2004 kirjutas: |
| tsitaat: |
üldine hoolimatus (ehk siis kui müüdud, pole minu mure enam)
|
see pole enam HTC mure, selle eest vastutab ikka müüja. |
Ma tsiteerisin siinkohal Tele2 klienditeenindaja sõnu, kus mulle öeldi et see on tootja probleem. Isegi asendustelefoni saamiseks esimesel korral vaata et oli vaja põlvili laskuda ja paluda. Klienditeenindaja ütles et neil ei ole ja kõik. Võta siis krt telefon ja uuri välja kus on lähim koht kust saaks aga ei, kus sa sellega ikka pead ise helistama klienditeenindusse ja jaurama. Mitte keegi ei viitsi leida probleemile lahendust vaid vahitakse sulle sellise töllaka pilguga otsa, et millal sa siit juba minema hakkad. Saaga sai alguse kui eelmine aasta Nokia E52 ostsin millega 3 korda garantiis käisin ja lugematu arv e-maile saatsin kaebuste ja nõuetega Tele2 ning lõpuks võimaldati tel ringi vahetada millegi muu vastu. Mõtlesin et maksan juurde ja võtan Desire, nii saigi tehtud aga nagu ära neetud rallitan taaskord garantii vahet. Ma leian, et kui on suht kalli telefoniga müügile järgneval päeval silmnähtavad probleemid (tolm ekraani all) siis võiks saada ikka koheselt seadme ringi vahetada või siis paari päeva jooksul mitte ei pea hakkama jälle nädalaid ja kuid müttama et asi korda saada. Kui asi tagasi tuli ning ikka vigane oli, kasvõi siis oleks pidanud kohe ringi vahetama seadme aga no kus sa sellega oota veel 3 nädalat äkki joppab et saab korda.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
18.01.2011 19:09:55
|
|
|
Meremees1, defacto toimiv tarbijakaitse on eestis täitsa olemas.
54541010
Peeter
Krt mis moodi saab olla, et euroopas, mis on muust maailmast sadu, kui mitte tuhandeid kordi arenenum, selliste probleemidega kimpus ollakse.
Kusi lööb ikka täiega pähe keema, kui selliseid asju loed, näed, kuuled ja imestad.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
18.01.2011 19:35:58
|
|
|
| arm2004, Ma ei pidanud silmas selle märkusega HTC-d, vaid telefoni müünud firmat. HTC tooteid ametlikult müüv firma on siiski HTC esindaja. Kui sulle müüb telefoni EMT/Tele2/Elisa, siis on nende asi seda ka hooldada ja järelteenindust teha. See pole mingi seadusepügala küsimus, vaid tegu on klienditeeninduse kultuuriga ja just sellega, mida nimetatakse järelteeninduseks. See, et kohalikud operaatorid ise garantiitöid ei teosta või isiklikult HTC-ga ei suhtle ei loe absoluutselt. Kahjuks on eestlased liiga tagasihoidlikud (ma ise ka alles harjun mõttega toote/teenuse müüja vastutusele võtta ja oma õiguste eest seista) ja ei tõsta kisa ning ei kasuta tarbijakaitset. Antud juhul oleks korrektne olnud, et müüja aitab sind nõu ja jõuga, sest rahulolev klient on korduvaid oste sooritav klient. Minule käib ülemõistuse, et tuleb paluda asendustelefoni või et garantiist tulnud toode on TÄPSELT sama veaga, mille pärast garantiisse viidi. See on debiilsus kuubis.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
18.01.2011 19:45:30
|
|
|
madfury, kui tuli sama veaga tagasi, siis saadad niikaua tagasi, kuni korda teevad. InfoCare kaudu garantiid ajad, siis ütled lihtsalt, et ekraani ja korpuse vahele tuleb tolm sisse. Kui lätlased ainult puhastavad ja korda asja ei tee, saadad sama kirjeldusega tagasi. Küll nad kuradid ära vahetavad sul seal, mis vaja vahetada on. Muidugi peale paari korda, nagu siin mulle on soovitatud, telefon lihtsalt välja vahetada või raha tagasi nõuda.
Pole ise seda teed ette võtnud, aga kui müüja mingit iba hakkab ajama, siis kas kõvemat häält teha, nõuda juhatajat ja teda tarbijakaitse/võsapetsi'ga ähvardada.
Muidugi kõik dokumendid peavad kaasas olema sellisel juhul.
Nagu ütlesin, siis endal pole tolm kuskilt august sisse läinud telefoni ja sinu juhtum 100% garantii keiss.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
18.01.2011 22:51:43
|
|
|
| madfury kirjutas: |
| Minule käib ülemõistuse, et tuleb paluda asendustelefoni |
Ma olen sinu poolt kirjutatuga pmst 100% nõus va. see asenduse teema, siinkohal on see ju puhas operaatori poolne vastutulek, et ta sulle mingi asja ajutiselt kasutamiseks annab. Vigase aparaadi tootja ei korva operaatorile kuidagi asendusaparaatide fondi pidamisega tekkivaid kulusi, loogish, et on hea ja mugav seda asendust saada aga me võtame seda suht "for granted", kui sul külmkapp katki läheb, kas siis pead iseenesest mõistetavaks, et onoff sulle asenduskülmiku annab ? Eriti silmas pidades, et tegu hädavajaliku seadmega.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
18.01.2011 23:09:57
|
|
|
igaksjuhuks võikski kodus üks varutelefon olla. isegi, kui asendust pakutakse, on see sihuke käsn, et karju appi Desire kasutajale asenduseks Nokia 1100 vmt on ju naeruväärne. helistada ehk saab aga ega see luts muuga ka hakkama ei saa.
kui eelmise telefoni ostsin ja see oli DOA, siis Elion pakkus mulle päevinäinud Nokia 6210't. polnud tarvis kaua mõelda kas kasutan ideaalses korras Samsung G600't paar nädalat edasi või mingit vana nätakat ja nüüd on ka eelmine telefon (seesama DOA Samsung INNOV8) igaksjuhuks karbis ootamas, et kui miskit praeguse telefoniga juhtub, siis ei pea kiviaega tagasi pöörduma.
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
18.01.2011 23:27:37
|
|
|
Ei noh, ma ka ei tea, võibolla reageerisin kogu selle teemaga üle (jälle ). Ma lihtsalt olen kogenud nn. euroopaliku teenindust Saksamaal, Rootis ja Austrias. Või noh, sellist euroopaliku-ameerikaliku, kus kliendi heaolu on nr1. Operaator ei pea tõesti andma asendust, kuid mulle seda võõral maal pakuti, kuniks minu Ericsson remonti läks. Kisub räigeks OTks ja ma usun, et Meremees1 minu vihasest lahmimisest abi ei saa. Kahju muidugi, nüüd võib inimesele brändist jääda kohe selline sitt mulje, et kunagi enam ei osta ja võibolla ei soovi ka kunagi Androidi proovida. Ma usun, et mul jääks ka sitamaitse suhu, kui esimene tehnikajubin tootjalt X osutub vigaseks ja asja korda seadmine nõuab mõttetult palju aega & energiat.
_________________ Avatar by Flacko |
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
21.01.2011 11:51:43
|
|
|
Ei tea kas asi teenusepakkujas, olen mitukümmend aastat emt klient olnud ja kui on tulnud eelmise telefoniga garantii tee ette võtta ei olnud mingit probleemi asendustelefoni saamisega (küll väike viga mida pärast neile telefoni tagastasin ka mainisin, et tehku telefonile miski full reset või midagi sellist, mina sain eelmise kasutaja sms jne vaadata). Eelmisel telefonil üks viga oli see et aku jamas ei suutnud täis laadida ennast jne ja kuna neil oli asendus telefon sama mida mina kasutasin vahetas ta akud ära ja ütles proovi seda, teada saamaks kas viga akus või telefonis- küsisin kui nüüd OK mis siis. Ütles et palju õnne siis. Selline suhtumine mulle väga meeldis.
Mina olen saanud lõpuks oma HTC kontaktid enamvähem korda, enne oli ikka sega pudru ja kordusid paljud nimed jne päris jube oli. Eile kustutasin kõik kontaktid telefonist ära ja synici kasutades lasin outlooki abiga kõik uuesti sisse. Tundub et läks hästi enam ei ole tuublis midagi, ainult mis viga on et näitab Perenimi, Eesnimi -> kui võtan edit siis seal saab panna küll et kuva Eesnimi Perekonnanimi aga seda kõigile 300 inimesel teha tundub päris tüütu. Kas keegi teab lihtsamat teed?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
21.01.2011 12:10:05
|
|
|
koby, kui kontaktide üldseadetes valida eesnimi, perekonnanimi, siis vahetab see ju automaatselt kõigil ära korraga
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
21.01.2011 13:28:40
|
|
|
On ka vaks vahet, kust osta. Ostes EMT-st või HTC-st on loomulikult teenindus parem. QGSM või K-arvuti muidugi ei paku sellist teenindust, see-eest on hinnad odavad.
Ja see "klient on kuningas" unustage ära. Mõelge muud moodi, kui rusikaga rinnale tagumine.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
21.01.2011 16:05:49
|
|
|
kui keegi oskab mind minu kontkati murega aidata, siis on teretulnud.
E: olafsand
vaatasin töökaaslase Desire telefonist järgi ja ei ole jah. Suht nüditud tundus see telefoniraamat võrreldes Galaxy S omaga. Seetõttu ei oska kahjuks jah aidata. Android mõlemal, aga väga erinev.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
21.01.2011 16:36:38
|
|
|
| inca kirjutas: |
On ka vaks vahet, kust osta. Ostes EMT-st või HTC-st on loomulikult teenindus parem. QGSM või K-arvuti muidugi ei paku sellist teenindust, see-eest on hinnad odavad.
Ja see "klient on kuningas" unustage ära. Mõelge muud moodi, kui rusikaga rinnale tagumine. |
Selleks, et klienti koheldaks kui kuningat, tuleb kuninga moodi käituda - väärikalt ja rahulikult. Kui ülbitseda ja sõimata, siis pole paremat vastu oodata v.a. ehk väga kallid eksklusiivkohad, kus sa maksad olulise osa hinnast selle eest, kuidas interjöör välja näeb ja et sinuga tegelevad ebanormaalselt pika kannatusega hästi koolitatud ja tasustatud inimesed.
Samas saab enda normaalne käitumine olla vaid üks eeldustest - kahjuks ei garanteeri see veel, et sinuga normaalselt vastu käitutakse.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
21.01.2011 17:11:46
|
|
|
| koby kirjutas: |
Ei tea kas asi teenusepakkujas, olen mitukümmend aastat emt klient olnud ja kui on tulnud eelmise telefoniga garantii tee ette võtta ei olnud mingit probleemi asendustelefoni saamisega (küll väike viga mida pärast neile telefoni tagastasin ka mainisin, et tehku telefonile miski full reset või midagi sellist, mina sain eelmise kasutaja sms jne vaadata). Eelmisel telefonil üks viga oli see et aku jamas ei suutnud täis laadida ennast jne ja kuna neil oli asendus telefon sama mida mina kasutasin vahetas ta akud ära ja ütles proovi seda, teada saamaks kas viga akus või telefonis- küsisin kui nüüd OK mis siis. Ütles et palju õnne siis. Selline suhtumine mulle väga meeldis.
Mina olen saanud lõpuks oma HTC kontaktid enamvähem korda, enne oli ikka sega pudru ja kordusid paljud nimed jne päris jube oli. Eile kustutasin kõik kontaktid telefonist ära ja synici kasutades lasin outlooki abiga kõik uuesti sisse. Tundub et läks hästi enam ei ole tuublis midagi, ainult mis viga on et näitab Perenimi, Eesnimi -> kui võtan edit siis seal saab panna küll et kuva Eesnimi Perekonnanimi aga seda kõigile 300 inimesel teha tundub päris tüütu. Kas keegi teab lihtsamat teed? |
people->menu->view->view contact name as->first name first ei aita siis või?
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
21.01.2011 17:16:58
|
|
|
Kui ma oma asju olen eelpool mainitud firmaga ajanud, siis ma ei ole kunagi hakanud karjuma. Olen ennast väga tagasi hoidnud ja küsinud konkreetselt et millist parimat lahendust pakute, siis öeldakse sulle, et see ei ole meie probleem. Et siis kuidas peaks esindusse minema probleemi korral, hakkama kilomeeter ennem põlvili minema esinduse poole nina tatine põlved verised ja külmast kange, et klienditeenindajal hakkaks sinust hale ja siis tegeletakse sinuga võibolla ... ?
Olen saksamaal elanud ja seal viisin korra teleka tagasi 14 päeva sees ja pakkumisi tuli kohe uksest ja aknast: raha tagasi, ümbervahetus, midagi muud asemele.... soovisin raha ja sularahas laoti peopeale ja vabandati veel ebamugavuste pärast ja sooviti kõike paremat, et ehk ikka leian nende tootevalikust omale meelepärase toote. Vot see on klienditeenindus ja ma jätsin oma raha ka edaspidi sinna poodideketti. Ma ei taha ennast kuningana tunda vaid kliendina aga tihtipeale peab meil võitlema. Fakt on aga see, et mina sinna firmasse oma raha enam edaspidi tõenoliselt ei jäta ja ei soovita ka kellelegi, pigem vastupidi. Mis on firmale olulisem kas toote eest raha kätte saamine või rahulolev klient, kes oma rahuloluga toob veel raha ja kliente juurde ? OT aga ei saanud jätta kriblamata.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.01.2011 17:24:53
|
|
|
Meremees1, mingist eesti poest jutt ve? kellest nimelt? teaks ka sealt eemale hoida.
kui HTC pihta konkreetselt kribad, siis HTC ise ei saa sinna midagi teha, et meie poed oma kliente orjadeks peavad.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
viimati muutis NATAS999 21.01.2011 17:25:21, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
21.01.2011 17:24:55
|
|
|
| namstoop kirjutas: |
| koby kirjutas: |
Mina olen saanud lõpuks oma HTC kontaktid enamvähem korda, enne oli ikka sega pudru ja kordusid paljud nimed jne päris jube oli. Eile kustutasin kõik kontaktid telefonist ära ja synici kasutades lasin outlooki abiga kõik uuesti sisse. Tundub et läks hästi enam ei ole tuublis midagi, ainult mis viga on et näitab Perenimi, Eesnimi -> kui võtan edit siis seal saab panna küll et kuva Eesnimi Perekonnanimi aga seda kõigile 300 inimesel teha tundub päris tüütu. Kas keegi teab lihtsamat teed? |
people->menu->view->view contact name as->first name first ei aita siis või? |
Proovisin sinu õpetuse järgi ja ei ole sellist asja nagu view contact name as
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.01.2011 17:36:30
|
|
|
| people->menu->view->view contact name as->first name first ei aita siis või? |
vaatasin ise ka üle ja sellist valikut tõesti pole. Sealt people>menu>view saab ainult valida, mis kontakte kuvatakse, kas sim, google, phone, ainult numbrida kontakte ja/või google auto contacts, mis iganes see ka poleks. rohkem valikuid view alt välja ei mana.
koby, btw, vaata täpselmalt üle, mis moodi tul nimi salvestatud on sinna telefoni. võtad kontakti lahti, edit, vajutad nime peal ja vaata, mis sealt ette tuleb. Kui eesnime lahter on täidetud Perekonnanimi, Eesnimi ja perekonnanime lahter on tühi, siis ei saagi muud moodi, kui pead käsitsi lappama hakkama neid.
Mul by default näitab kõiki kontakte eesnimi perekonnanimi.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
21.01.2011 17:46:04
|
|
|
See valik on galaxy s oma. Küllap pead siis jah ükshaaval üle käima, aga õlle kõrvale paras tegevus
Saad vb lisaks ka muid andmeid kohe lisada ning osad üldse kustutada
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
21.01.2011 18:25:01
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
| people->menu->view->view contact name as->first name first ei aita siis või? |
vaatasin ise ka üle ja sellist valikut tõesti pole. Sealt people>menu>view saab ainult valida, mis kontakte kuvatakse, kas sim, google, phone, ainult numbrida kontakte ja/või google auto contacts, mis iganes see ka poleks. rohkem valikuid view alt välja ei mana.
koby, btw, vaata täpselmalt üle, mis moodi tul nimi salvestatud on sinna telefoni. võtad kontakti lahti, edit, vajutad nime peal ja vaata, mis sealt ette tuleb. Kui eesnime lahter on täidetud Perekonnanimi, Eesnimi ja perekonnanime lahter on tühi, siis ei saagi muud moodi, kui pead käsitsi lappama hakkama neid.
Mul by default näitab kõiki kontakte eesnimi perekonnanimi. |
Vaatasin üle, kui avan kontakti ja võtan edit siis seal on kaks tükki üks on phone (seal on ilusti eesini pere nimi) selle all on Exchange ActiveSync (seal on Pere nimi, Eesnimi) ja kui selle viimase avan on ilusti ees nime real eesnimi ja perenime peal siis pere nim. Lihtsalt valik on et kuva eesnimi pere nimi ja kui selle valin siis muudab ilusti õigeks <-- kas tõeti pean üks haaval seda tegema
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.01.2011 18:36:51
|
|
|
koby, pole ise active synci kasutand, kõik käib mul läbi google. Aga telefonis kontaktide seadeid uurides muud varianti ei leidnud.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
21.01.2011 18:48:14
|
|
|
Meremees1, mingist eesti poest jutt ve? kellest nimelt? teaks ka sealt eemale hoida.
kui HTC pihta konkreetselt kribad, siis HTC ise ei saa sinna midagi teha, et meie poed oma kliente orjadeks peavad. |
Tele2-ga ma üritan asju ajada ja edaspidi sealt väga suure kaarega eemale hoida.
No HTC hoolduspartneri kapsaaeda lendab see kivi, et nad seda korda ei teinud kui käis seal esimene kord ehk siis ei otsitud viga ja põhjust vaid lihtsalt kõrvaldati tagajärg. Ma loodan, et see kord nüüd ikka ära parandavad või välja vahetavad seadme.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
21.01.2011 20:17:59
|
|
|
Mul by default näitab kõiki kontakte eesnimi perekonnanimi. |
Misasja. Mul küll on. Desire HD. Rootimata.
Nende kontovalikute kohal (sim/phone/google conto) on eraldi kolm valikut View Contact kohta
Only with phone number
Sort contact list -> first name /last name
View contact name as -> first name first / last name first
krt kas screenshoti saab tõesti teha ainult rootitud telefoniga?
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
21.01.2011 20:30:30
|
|
|
Meremees1, Siin on paljudel kusjuures arvamus, et peale teenuse/toote ostmist on ülejäänud kõik enda teha a la müüja ei vastuta millegi eest. Ja kui punkt on lepingus kirjas, siis on sinu enda viga, et tõlgendasid valesti jne. Seda, kui sitalt siin reeglina klienti suhtutakse mõistavad ainult need, kes on väljaspool mülgast elanud ja probleeme lahendanud. Tegelikult pole vahet kas ma ostan telefoni EMT-st või AS Nälg & Võlg käest. A see selleks, ma juba Elisa teemas vaidlesin ühega, väldi minu viga.
Anna kindlasti aga teada, kas saad asja korda. Siiani pole vist ühtegi täispositiivset kogemust kirjeldatud HTC & Riia garantiiremondiga seoses.
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|