Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
flake
HV veteran

sõnum 14.01.2011 15:03:36 vasta tsitaadiga

tegin läbi.. aga ei täheldanud mingit muutust
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
koby
HV kasutaja
koby

sõnum 14.01.2011 15:04:27 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:

Kõik arvavad nii?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
m2ka
HV kasutaja

sõnum 14.01.2011 15:30:16 vasta tsitaadiga

võid ju proovida, midagi halba sellest vaevalt, et juhtub:)

olen ka läbi teinud, kuid kindlat seisukohta võtta ei saa, kuna siis vahetasin ka rom-i ja saadud tulemus võis palju kinni olla teises romis, seega ei julge kindlalt midagi väita.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 52
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2011 17:03:50 vasta tsitaadiga

koby kirjutas:
flake kirjutas:

Kõik arvavad nii?

Tegin ise ka läbi, kuid kuna aparaat oli suht värskelt käes, siis ei oska mõju hinnata.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 14.01.2011 20:39:02 vasta tsitaadiga

lullaby kirjutas:
Tervitus. Ma nii siin foorumis uus kui ka Androidi maailmas täiesti roheline. Sai kolitud ifööni pealt Desire peale, seoses sellega ka küsimus, kas Desire mitte kuidagi kahte MS exchange kontot ei toeta? Kolleegi Desire Z toetab. Mõlemal meil Android 2.2, kuid minul kahte exchange ei õnnestu seadistada...

... miks ei toeta ? Kontode all on veel ekstra nö. corporate konto lisamise võimalus, mis ongi sisuliselt Exchange konto seadistamiseks mõeldud icon_rolleyes.gif

Renzo
HV vaatleja

sõnum 17.01.2011 09:57:00 vasta tsitaadiga

Nii, sain siis lõpuks hakkama ja kukutasin oma desire'i maha, displei jäi õnneks terveks, aga nö korpuse klaas on mõrasid täis. Keegi oskab öelda, palju selle parandamine maksma võib minna ja kus seda teostatakse? Ahjaa, wifi ka enam peale kukkumist tööle ei lähe, ütleb et error.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 17.01.2011 12:13:58 vasta tsitaadiga

Renzo, Ekraani klaasi vahetamine vist mingi hull kunst ei ole. Leidsin mingi threadi, kus sel teemal arutletakse -> http://www.htcdesireforum.com/htc-desire-general-discussion/htc-desire-screen-shattered/ Sealt saad edasised lingid step-by-step juhistele piltidega.
Küll aga võib probleemseks saada see, et wifi ei tööta. See on praegu ainuke asi, mida nimetada saad, kuid see ei tähenda, et kõik muu sisikond oleks endiselt töökorras. Hakkad mingeid lambi erroreid saama ning funktsionaalsus on poolik vms. Enne kui paranduse alla mingit raha hakkad toppima, tuleks see kindlasti läbi mõelda, võibolla pole asjal üldse mõtet icon_sad.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Renzo
HV vaatleja

sõnum 17.01.2011 12:33:08 vasta tsitaadiga

Guugeldasin natuke ja leidsin, et teistel inimestel on ka esinenud seda wifierrorit, aga neil on see tulnud peale softi updatemist, mida ma ka paar päeva tagasi tegin ja ma nüüd ei olegi kindel, et millal see wifi error esimest korda ette tuli.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 17.01.2011 12:54:09 vasta tsitaadiga

Need OTA uuendused on saatanast icon_razz.gif Kui oled kindel, et Wifi kala on tarkvaraga seotud, siis võid vist hakata ebayst nodi tellima. Üldkulud vist jäävad siis umbes 110USD ümber.
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 17.01.2011 14:12:24 vasta tsitaadiga

nothing important

viimati muutis mario20031 19.08.2012 04:27:52, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Marxx20
HV vaatleja
Marxx20

sõnum 17.01.2011 14:28:01 vasta tsitaadiga

Olen ka nüüd Desire õnnelik omanik mõnda aega olnud. Mingi aeg oli ka tohutu huvi selle MIUI vastu - sai see see ära installatud, kokku oli see mu telefonil peale vb 24 tundi pärast seda taastasin telefoni vana oleku. Põhjused, vb oli asi ainult telefoni, aga kui MIUI peale panin siis ühe ööga sõi telefon ära 50% akust, ei olnud just meeldiv. Teiseks selleks et mingit asja kuskilt sätete alt otsida pidin vahepeal lolliks minema. Ühesõnaga ei meeldinud mulle see MIUI ning jäin truuks tavalisele välimusele.
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 17.01.2011 14:32:05 vasta tsitaadiga

Marxx20, Huvitav kogemus. Mul peab telefon väikese kasutamisega nüüd umbes 3päeva. See on ka paljuski selletõttu, et MIUI tirib unereziimis (või üldse jõudeolekus) CPU alla 250MHz peale. Kui ikka fööni tarbida, siis saab aku päeva pooleteisega tühjaks, kuid ööga 50% - siin on mingi muu kala sees.
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 17.01.2011 14:37:10 vasta tsitaadiga

Kusjuures mul on Desire HDl kahel korral olnud mingi anomaalne akutühjenemine. Ei olegi sotti saanud, et millest. Mõne tunniga on poolelt täituvuselt punasesse visanud. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
flake
HV veteran

sõnum 17.01.2011 16:06:55 vasta tsitaadiga

Marxx20 kirjutas:
Olen ka nüüd Desire õnnelik omanik mõnda aega olnud. Mingi aeg oli ka tohutu huvi selle MIUI vastu - sai see see ära installatud, kokku oli see mu telefonil peale vb 24 tundi pärast seda taastasin telefoni vana oleku. Põhjused, vb oli asi ainult telefoni, aga kui MIUI peale panin siis ühe ööga sõi telefon ära 50% akust, ei olnud just meeldiv. Teiseks selleks et mingit asja kuskilt sätete alt otsida pidin vahepeal lolliks minema. Ühesõnaga ei meeldinud mulle see MIUI ning jäin truuks tavalisele välimusele.

Tee kindlaks mis Radiot sa kasutad ning siis vaata MIUI saidilt, mis Radiot nad soovitavad et aku kauem vastu peaks.

Marxx20
HV vaatleja
Marxx20

sõnum 17.01.2011 16:19:25 vasta tsitaadiga

Radioks oli siis viimane mis telefonil oli ehk 5.11.05.27, aga see polnud ainuke põhjus miks MIUI sai eemaldatud, mingite konkreetsete seadete otsimine oli ka selline väga vaevaline ja nõme - nagu nõela otsiks heinakuhjast. Ootan veel veidi ja siis vast proovib uuesti.
eckh
Kreisi kasutaja

sõnum 17.01.2011 17:49:53 vasta tsitaadiga

Tekkis küsimus, et kas telefon peaks EXT partitsiooni näitama internal storage osana ? Tegin gparted live CD abil kaardile 512MB EXT3 partitsiooni, flashisin ROMi, mis peaks seda kasutada oskama (GingerVillain 0.8), aga internal storage näitab ikka ainult 148MB, vaba ruumi ~100MB, mis endiselt ei lase justkui eriti palju app'e installida.

Kas teen miskit valesti ?
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
lampisjalg
HV kasutaja

sõnum 17.01.2011 21:26:27 vasta tsitaadiga

Kuidas te peale uuendusi käitute? Teete ka factory reseti? Ma niisama siin huvi pärast mõtlesin, et kui läksin üle android 2.1-lt 2.2-le, siis kas oleks pidanud tegema ka reseti? Annab see ka mingi performance võidu?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 18.01.2011 00:57:47 vasta tsitaadiga

ei, mingit reseti ei tee, kui just uut ROMi peale ei flashi, siis on läbi Clockworkmod recovery wiped...
lullaby
HV vaatleja

sõnum 18.01.2011 10:26:07 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
lullaby kirjutas:
Tervitus. Ma nii siin foorumis uus kui ka Androidi maailmas täiesti roheline. Sai kolitud ifööni pealt Desire peale, seoses sellega ka küsimus, kas Desire mitte kuidagi kahte MS exchange kontot ei toeta? Kolleegi Desire Z toetab. Mõlemal meil Android 2.2, kuid minul kahte exchange ei õnnestu seadistada...

... miks ei toeta ? Kontode all on veel ekstra nö. corporate konto lisamise võimalus, mis ongi sisuliselt Exchange konto seadistamiseks mõeldud icon_rolleyes.gif

Ma ei tea, ma ei leia sellist kohta icon_redface.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.01.2011 13:33:12 vasta tsitaadiga

lullaby kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
lullaby kirjutas:

Ma ei tea, ma ei leia sellist kohta icon_redface.gif

Vaatasin ka huvi pärast järgi, et kas õnnestub lisada.

Kui minna tavalise 2.2 Desire peal Settings > Accounts & sync > Add account, siis valides Exchange Activesync, antakse võimalus olemasolevat Exchange kontot muuta, uue lisamist tegelikult ei pakuta.

DigeBeni, kas oled ise proovinud 2 exchange kontot lõpuni ära seadistada?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 18.01.2011 15:28:39 vasta tsitaadiga

Ise sain hetk tagasi hakkama kahe Exchange-i konto seadistamisega. Mail>New account(sealt kus valid erinevaid kontosid juba mis salvestatud on)>Täitsin vajalikud väljad ja tehtud ta ongi.
Spezz
HV veteran

sõnum 18.01.2011 16:23:38 vasta tsitaadiga

Exchanget seal valikus ei paista..rooditud originaal 2.2.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
Meremees1
HV kasutaja
Meremees1

sõnum 18.01.2011 18:42:02 vasta tsitaadiga

Ostsin ka Deisre aga kvaliteedis oli tohutu pettumus, sain päeva kasutada ning ekraani alla läks tolm vasakusse äärde ühe ööpäevaga ja päris palju nii lühikese ajaga. Ehk siis peale ostu oli telefon käes 1,5 päeva pmst ja viisin garantiisse, ootasin 17 päeva ja sain tagasi. Ekraani alune oli puhas kuigi vasak ekraani serv oli ikka imelik, tihend ühe koha pealt kõver ja kuidagi kahtlane. Ekraani parem serv oli ilusti vastu korpust. Ei tea aga olin skeptiline natukene kas on ikka korras. Läksin koju ja avastasin järgmine hommik et samas kohas ekraani vasakus servas on jälle tolm. Krt nii vihale ajas, et ma ei teadnudki kohe kuhu helistada ja kelle peale karjuda. Klienditeenindus on eestis ikka täielik saast, kui sulle poes öeldakse et see pole meie mure vaid tootja mure. Kurat kui teie müüte neid siis on see väga palju kohe teie mure võimalikult kiiresti asi korda ajada nii, et klient jääks ikka rahule. HTC hoolduse kvaliteet tundub, et ei kannata ka mingisugust kriitikat. Seade jõudis hooldusesse, võeti lahti ja puhastati, pandi kokku ja saadeti tagasi ning mitte kedagi ei huvitanud, et miks see tolm sinna satub veel vähem, et keegi oleks põhjust otsinud mitte tagajärge likvideerinud. Ja noh kirss tordi peal on loomulikult see, et eestis ei tehta midagi vaid lätis ja 3 nädalat on igal juhul ebanormaalselt kaua jalgsi viivad ja toovad vist neid sealt Lätist hooldusest. 26. dets ostsin ja olen 2 korda näinud asja, loomulikult viisin uuesti garantiisse a nüüd ootan jälle 3 nädalat. Infocare helistasin ka sa sealt devushka ütles, et tavaliselt tolmust puhastamine ei lähe garantii alla no siis mõtlesin küll et lähen ja löön kuskil jalaga mõne kontori ukse vaibaks ja nõuan raha tagasi. Eesti säädused ei kõlba ka koera p...e mitte, kui ostad toote ja sa ei saa järgmisel päeval seda ringi vahetada kuna asi on vigane vaid hakkab üks garantii ralli peale ja selle eest pead ka iga hinna eest ise võitlema. Ma loodan et nüüd see korda tehakse või veel parem välja vahetatakse eks siis paistab kui hea või halb see Desire on aga vaikselt hakkab nagu isu ära kaduma juba.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.01.2011 18:58:27 vasta tsitaadiga

Meremees1, mnja, tunnen kaasa vigase isendi puhul. Klienditeeninduse osas on küll täppi.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 18.01.2011 19:35:25 vasta tsitaadiga

Kahju kuulda, et sellised probleemid. Korraliku klienditeeninduse puudumine, üldine hoolimatus (ehk siis kui müüdud, pole minu mure enam) ja normaalse järelteeninduse puudumine on väga tugev vastuargument HTC toodete ostmisele.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.