Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
flake
HV veteran
|
14.01.2011 15:03:36
|
|
|
tegin läbi.. aga ei täheldanud mingit muutust
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
14.01.2011 15:04:27
|
|
|
flake kirjutas: |
tegin läbi.. aga ei täheldanud mingit muutust |
Kõik arvavad nii?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
14.01.2011 15:30:16
|
|
|
võid ju proovida, midagi halba sellest vaevalt, et juhtub:)
olen ka läbi teinud, kuid kindlat seisukohta võtta ei saa, kuna siis vahetasin ka rom-i ja saadud tulemus võis palju kinni olla teises romis, seega ei julge kindlalt midagi väita.
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
1 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.01.2011 17:03:50
|
|
|
koby kirjutas: |
flake kirjutas: |
tegin läbi.. aga ei täheldanud mingit muutust |
Kõik arvavad nii? |
Tegin ise ka läbi, kuid kuna aparaat oli suht värskelt käes, siis ei oska mõju hinnata.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
14.01.2011 20:39:02
|
|
|
lullaby kirjutas: |
Tervitus. Ma nii siin foorumis uus kui ka Androidi maailmas täiesti roheline. Sai kolitud ifööni pealt Desire peale, seoses sellega ka küsimus, kas Desire mitte kuidagi kahte MS exchange kontot ei toeta? Kolleegi Desire Z toetab. Mõlemal meil Android 2.2, kuid minul kahte exchange ei õnnestu seadistada... |
... miks ei toeta ? Kontode all on veel ekstra nö. corporate konto lisamise võimalus, mis ongi sisuliselt Exchange konto seadistamiseks mõeldud
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renzo
HV vaatleja
|
17.01.2011 09:57:00
|
|
|
Nii, sain siis lõpuks hakkama ja kukutasin oma desire'i maha, displei jäi õnneks terveks, aga nö korpuse klaas on mõrasid täis. Keegi oskab öelda, palju selle parandamine maksma võib minna ja kus seda teostatakse? Ahjaa, wifi ka enam peale kukkumist tööle ei lähe, ütleb et error.
|
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
17.01.2011 12:13:58
|
|
|
Renzo, Ekraani klaasi vahetamine vist mingi hull kunst ei ole. Leidsin mingi threadi, kus sel teemal arutletakse -> http://www.htcdesireforum.com/htc-desire-general-discussion/htc-desire-screen-shattered/ Sealt saad edasised lingid step-by-step juhistele piltidega.
Küll aga võib probleemseks saada see, et wifi ei tööta. See on praegu ainuke asi, mida nimetada saad, kuid see ei tähenda, et kõik muu sisikond oleks endiselt töökorras. Hakkad mingeid lambi erroreid saama ning funktsionaalsus on poolik vms. Enne kui paranduse alla mingit raha hakkad toppima, tuleks see kindlasti läbi mõelda, võibolla pole asjal üldse mõtet
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renzo
HV vaatleja
|
17.01.2011 12:33:08
|
|
|
Guugeldasin natuke ja leidsin, et teistel inimestel on ka esinenud seda wifierrorit, aga neil on see tulnud peale softi updatemist, mida ma ka paar päeva tagasi tegin ja ma nüüd ei olegi kindel, et millal see wifi error esimest korda ette tuli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
17.01.2011 12:54:09
|
|
|
Need OTA uuendused on saatanast Kui oled kindel, et Wifi kala on tarkvaraga seotud, siis võid vist hakata ebayst nodi tellima. Üldkulud vist jäävad siis umbes 110USD ümber.
_________________ Avatar by Flacko |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
17.01.2011 14:12:24
|
|
|
nothing important
viimati muutis mario20031 19.08.2012 04:27:52, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marxx20
HV vaatleja

|
17.01.2011 14:28:01
|
|
|
Olen ka nüüd Desire õnnelik omanik mõnda aega olnud. Mingi aeg oli ka tohutu huvi selle MIUI vastu - sai see see ära installatud, kokku oli see mu telefonil peale vb 24 tundi pärast seda taastasin telefoni vana oleku. Põhjused, vb oli asi ainult telefoni, aga kui MIUI peale panin siis ühe ööga sõi telefon ära 50% akust, ei olnud just meeldiv. Teiseks selleks et mingit asja kuskilt sätete alt otsida pidin vahepeal lolliks minema. Ühesõnaga ei meeldinud mulle see MIUI ning jäin truuks tavalisele välimusele.
_________________ Don't be so open minded, your brains will fall out |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
17.01.2011 14:32:05
|
|
|
Marxx20, Huvitav kogemus. Mul peab telefon väikese kasutamisega nüüd umbes 3päeva. See on ka paljuski selletõttu, et MIUI tirib unereziimis (või üldse jõudeolekus) CPU alla 250MHz peale. Kui ikka fööni tarbida, siis saab aku päeva pooleteisega tühjaks, kuid ööga 50% - siin on mingi muu kala sees.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
17.01.2011 14:37:10
|
|
|
Kusjuures mul on Desire HDl kahel korral olnud mingi anomaalne akutühjenemine. Ei olegi sotti saanud, et millest. Mõne tunniga on poolelt täituvuselt punasesse visanud.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
17.01.2011 16:06:55
|
|
|
Marxx20 kirjutas: |
Olen ka nüüd Desire õnnelik omanik mõnda aega olnud. Mingi aeg oli ka tohutu huvi selle MIUI vastu - sai see see ära installatud, kokku oli see mu telefonil peale vb 24 tundi pärast seda taastasin telefoni vana oleku. Põhjused, vb oli asi ainult telefoni, aga kui MIUI peale panin siis ühe ööga sõi telefon ära 50% akust, ei olnud just meeldiv. Teiseks selleks et mingit asja kuskilt sätete alt otsida pidin vahepeal lolliks minema. Ühesõnaga ei meeldinud mulle see MIUI ning jäin truuks tavalisele välimusele. |
Tee kindlaks mis Radiot sa kasutad ning siis vaata MIUI saidilt, mis Radiot nad soovitavad et aku kauem vastu peaks.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marxx20
HV vaatleja

|
17.01.2011 16:19:25
|
|
|
Radioks oli siis viimane mis telefonil oli ehk 5.11.05.27, aga see polnud ainuke põhjus miks MIUI sai eemaldatud, mingite konkreetsete seadete otsimine oli ka selline väga vaevaline ja nõme - nagu nõela otsiks heinakuhjast. Ootan veel veidi ja siis vast proovib uuesti.
_________________ Don't be so open minded, your brains will fall out |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
eckh
Kreisi kasutaja
|
17.01.2011 17:49:53
|
|
|
Tekkis küsimus, et kas telefon peaks EXT partitsiooni näitama internal storage osana ? Tegin gparted live CD abil kaardile 512MB EXT3 partitsiooni, flashisin ROMi, mis peaks seda kasutada oskama (GingerVillain 0.8), aga internal storage näitab ikka ainult 148MB, vaba ruumi ~100MB, mis endiselt ei lase justkui eriti palju app'e installida.
Kas teen miskit valesti ?
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
lampisjalg
HV kasutaja
|
17.01.2011 21:26:27
|
|
|
Kuidas te peale uuendusi käitute? Teete ka factory reseti? Ma niisama siin huvi pärast mõtlesin, et kui läksin üle android 2.1-lt 2.2-le, siis kas oleks pidanud tegema ka reseti? Annab see ka mingi performance võidu?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
18.01.2011 00:57:47
|
|
|
ei, mingit reseti ei tee, kui just uut ROMi peale ei flashi, siis on läbi Clockworkmod recovery wiped...
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
lullaby
HV vaatleja
|
18.01.2011 10:26:07
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
Tervitus. Ma nii siin foorumis uus kui ka Androidi maailmas täiesti roheline. Sai kolitud ifööni pealt Desire peale, seoses sellega ka küsimus, kas Desire mitte kuidagi kahte MS exchange kontot ei toeta? Kolleegi Desire Z toetab. Mõlemal meil Android 2.2, kuid minul kahte exchange ei õnnestu seadistada... |
... miks ei toeta ? Kontode all on veel ekstra nö. corporate konto lisamise võimalus, mis ongi sisuliselt Exchange konto seadistamiseks mõeldud  |
Ma ei tea, ma ei leia sellist kohta
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.01.2011 13:33:12
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... miks ei toeta ? Kontode all on veel ekstra nö. corporate konto lisamise võimalus, mis ongi sisuliselt Exchange konto seadistamiseks mõeldud  |
Ma ei tea, ma ei leia sellist kohta  |
Vaatasin ka huvi pärast järgi, et kas õnnestub lisada.
Kui minna tavalise 2.2 Desire peal Settings > Accounts & sync > Add account, siis valides Exchange Activesync, antakse võimalus olemasolevat Exchange kontot muuta, uue lisamist tegelikult ei pakuta.
DigeBeni, kas oled ise proovinud 2 exchange kontot lõpuni ära seadistada?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
18.01.2011 15:28:39
|
|
|
Ise sain hetk tagasi hakkama kahe Exchange-i konto seadistamisega. Mail>New account(sealt kus valid erinevaid kontosid juba mis salvestatud on)>Täitsin vajalikud väljad ja tehtud ta ongi.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
18.01.2011 16:23:38
|
|
|
Exchanget seal valikus ei paista..rooditud originaal 2.2.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
18.01.2011 18:42:02
|
|
|
Ostsin ka Deisre aga kvaliteedis oli tohutu pettumus, sain päeva kasutada ning ekraani alla läks tolm vasakusse äärde ühe ööpäevaga ja päris palju nii lühikese ajaga. Ehk siis peale ostu oli telefon käes 1,5 päeva pmst ja viisin garantiisse, ootasin 17 päeva ja sain tagasi. Ekraani alune oli puhas kuigi vasak ekraani serv oli ikka imelik, tihend ühe koha pealt kõver ja kuidagi kahtlane. Ekraani parem serv oli ilusti vastu korpust. Ei tea aga olin skeptiline natukene kas on ikka korras. Läksin koju ja avastasin järgmine hommik et samas kohas ekraani vasakus servas on jälle tolm. Krt nii vihale ajas, et ma ei teadnudki kohe kuhu helistada ja kelle peale karjuda. Klienditeenindus on eestis ikka täielik saast, kui sulle poes öeldakse et see pole meie mure vaid tootja mure. Kurat kui teie müüte neid siis on see väga palju kohe teie mure võimalikult kiiresti asi korda ajada nii, et klient jääks ikka rahule. HTC hoolduse kvaliteet tundub, et ei kannata ka mingisugust kriitikat. Seade jõudis hooldusesse, võeti lahti ja puhastati, pandi kokku ja saadeti tagasi ning mitte kedagi ei huvitanud, et miks see tolm sinna satub veel vähem, et keegi oleks põhjust otsinud mitte tagajärge likvideerinud. Ja noh kirss tordi peal on loomulikult see, et eestis ei tehta midagi vaid lätis ja 3 nädalat on igal juhul ebanormaalselt kaua jalgsi viivad ja toovad vist neid sealt Lätist hooldusest. 26. dets ostsin ja olen 2 korda näinud asja, loomulikult viisin uuesti garantiisse a nüüd ootan jälle 3 nädalat. Infocare helistasin ka sa sealt devushka ütles, et tavaliselt tolmust puhastamine ei lähe garantii alla no siis mõtlesin küll et lähen ja löön kuskil jalaga mõne kontori ukse vaibaks ja nõuan raha tagasi. Eesti säädused ei kõlba ka koera p...e mitte, kui ostad toote ja sa ei saa järgmisel päeval seda ringi vahetada kuna asi on vigane vaid hakkab üks garantii ralli peale ja selle eest pead ka iga hinna eest ise võitlema. Ma loodan et nüüd see korda tehakse või veel parem välja vahetatakse eks siis paistab kui hea või halb see Desire on aga vaikselt hakkab nagu isu ära kaduma juba.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
18.01.2011 18:58:27
|
|
|
Meremees1, mnja, tunnen kaasa vigase isendi puhul. Klienditeeninduse osas on küll täppi.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
18.01.2011 19:35:25
|
|
|
Kahju kuulda, et sellised probleemid. Korraliku klienditeeninduse puudumine, üldine hoolimatus (ehk siis kui müüdud, pole minu mure enam) ja normaalse järelteeninduse puudumine on väga tugev vastuargument HTC toodete ostmisele.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|