Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mteachx
HV Guru
mteachx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.01.2011 12:54:57 vasta tsitaadiga

Küll viskas nüüd updatesid ja veel nii, et resa resa otsa.. 2 korda..

Aga mis värk nende läpakatega on, millel "W7 aku ära suretas" ?
Mingit fixi pole vms. Tuttav sattus sellise aceri otsa igatahes.

- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 13.01.2011 18:51:38 vasta tsitaadiga

kas sellel krapile saab WIN 7 peale vista, ma mõtlen siia 32 bitist peale visata

Spoiler Spoiler Spoiler

HV Guru
arm2004

sõnum 13.01.2011 18:54:59 vasta tsitaadiga

saab küll aga pole kuigi tark mõte icon_rolleyes.gif
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 13.01.2011 20:13:50 vasta tsitaadiga

x64 mõte tuleb siis kui on 4+gb RAM-i icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tizko
HV veteran
tizko

sõnum 13.01.2011 22:11:20 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
kas sellel krapile saab WIN 7 peale vista, ma mõtlen siia 32 bitist peale visata

Spoiler Spoiler Spoiler

Sellele masinale on vaid 32bit ning jookseks suht kenasti.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 13.01.2011 22:37:40 vasta tsitaadiga

siiralt kahtlen, et 480MB RAM'i oleks piisav sujuvaks tööks. see on isegi XP jaoks suhteliselt vähe icon_rolleyes.gif
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 13.01.2011 23:47:42 vasta tsitaadiga

Täna tekkis probleem:

Kas oli see mingi update süü mis installisin või muutsin ma kogemata kuskil seadeid, igatahes varem pole sellist jama olnud, et kui kuskile https ühendusega lehele lähen, siis viskab 'security warning' akna ja pean seda klikkima, enne kui edasi saan.
Kuidas maha võtta, et jätaks mind rahule ning laeks kohe lehe ära? icon_neutral.gif Suht närvidele käib, google calendar ,inbox ,igalpool loobib seda akent.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.01.2011 23:54:30 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Kuidas maha võtta, et jätaks mind rahule ning laeks kohe lehe ära? icon_neutral.gif Suht närvidele käib, google calendar ,inbox ,igalpool loobib seda akent.

IE8/IE9 nagu ma aru saan?

IE sätted üle vaadata?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.01.2011 01:56:13 vasta tsitaadiga

Eh, IE8 ja polnud sealt midagi näppinud, kuid nüüd panin kõik 'enable' peale mis vähegi andis ja see teade kadus ära. Kui selline on MS-i nägemus turvalisusest siis minumeelest saavutatakse sellega täpselt vastupidine efekt icon_neutral.gif Ei hakka ma ju ükshaaval neid seadeid läbi proovima ,et välja uurida, mis selle põhjustas. Tegelikult ma küll kasutan FF hoopis, kuid seal mängis üle proxy online tv, seega ei saanud sealt sisse logida.
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 14.01.2011 10:01:35 vasta tsitaadiga

2 trini, kus IE süüdi on, et turvalisel HTTPS lehel laetakse osa sisu üle mitteturvalise HTTP?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.01.2011 13:54:45 vasta tsitaadiga

No mind ei koti absoluutselt mis või kes on süüdi, mina näen probleemi ja fakt on see, et Firefoxiga pole sellist jama.
Et kui keegi teab, misasi seda teaded IE-s põhjustab, siis võiks teada anda, saaks vaid selle ära muuta ja teised asjad tagasi 'default' peale panna icon_smile.gif

EDIT: lahendatud! Internet options - security - display mixed content tuleb 'enable' peale panna ja ei mingit tüütut teadet enam icon_smile.gif

viimati muutis 2 trini 14.01.2011 15:10:00, muudetud 1 kord
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.01.2011 14:52:34 vasta tsitaadiga

2 trini, pole jama, ehk siis firefox ei teavita sind, et osa lehte ei tule üle httpsi? icon_smile.gif
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 14.01.2011 14:52:54 vasta tsitaadiga

Kas 32bitine litsents 64sele ka sobib ? (vist mitte aga küsin igaks juhuks)
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 14.01.2011 14:53:53 vasta tsitaadiga

retailil on ühine litsents
OEM'il mitte

Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 14.01.2011 14:55:30 vasta tsitaadiga

Mul win 7 pro OA..
Aga siiski lenovo põhja all, ehk siis oem ikkagi

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.01.2011 15:36:59 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:

Ei
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 14.01.2011 15:37:37 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:

EDIT: lahendatud! Internet options - security - display mixed content tuleb 'enable' peale panna ja ei mingit tüütut teadet enam icon_smile.gif

Mul on endal sama mure aga ma küll sellist kohta ei leidnud.
tagasi üles
rosin
HV kasutaja
rosin

sõnum 14.01.2011 15:55:16 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Taavi© kirjutas:

Ei

Aga 64-bit 32-bitisele sobib
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 14.01.2011 16:29:32 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
2 trini, pole jama, ehk siis firefox ei teavita sind, et osa lehte ei tule üle httpsi? icon_smile.gif
2 trini - no teavitab ikka küll.

Kui see teade kellelgi kinni on keeratud ja selle tõttu ühel hetkel meilikonto kaaperdatakse või pangakonto vahepeal kenasti tühjendatakse, on see selle tohmani enda viga. icon_rolleyes.gif
Üks peamisi dumbuseri tunnuseid ongi see, et talle on probleemiks kõik turvalisusega seotud teated ja tuleb vabaneda nimelt neist - soovitavalt igaveseks, mitte välja selgitada nende teadete põhjused (sellisest pingutusest võib ju äkki terviserikke saada).
Kui kõik hoiatused on kinni keeratud, siis on dumbuser õnnelik ja talle ei ole mingiks probleemiks arvutis möllavad rootkitid, keyloggerid ega arvuti botnetis istumine - kuni tema endaga midagi juhtunud pole...

Muide - seda teadet põhjustavad enamasti valesti koostatud veebilehed. Turvalisel lehel ei tohiks olla ebaturvalisi elemente, aga on täiesti tüüpiline, et sinna topitakse mingeid reklaame ja bännereid, mis ei asu leheküljega isegi samas serveris mitte ja mille sisu üle puudub lehe omanikul igasugune kontroll.
Samas aga võib põhjuseks olla ka võltsitud sisuga veebileht - nagu näiteks mõningad tüüpilised pangakoodide õngitsemise lehed, mida on ka SEB ja Swedbanki klientide jaoks aeg-ajalt üles seatud. Häda on selles, et brauser neil vahet teha ei oska - oskab ta vaid sellise võimaluse korral hoiatust anda. Kui kasutaja seda hoiatust ignoreerida otsustab või üldse näha ei taha, siis on see tema enda valik ja hiljem on mõtet oma hädasid kaevata vaid politseile. Tarkvara valmistaja on omalt poolt teinud kõik temast oleneva selliste jutumite vältimiseks, lihtsalt kasutaja otsustas hoiatusi ignoreerida ning võttis sellega vastutuse enda peale.

laiguke
HV vaatleja

sõnum 14.01.2011 17:16:48 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
meenub, et sellist asja tegi miskine viirus mis mingiaeg levis üsna innukalt... kahjuks enam ei meenu mis see oli... Malwarebytes' Anti-Malware + SuperAnti Spyware + Nod32 said sellest asjast minumälujärgi jagu... võimalik, et mingit registripuhastajat oli ka vaja lõpuks

Nii see kõik proovitud ei mingit tulemust.Mis võiks veel aidata?
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.01.2011 17:17:48 vasta tsitaadiga

Jah, aga mida ma siis tegema pean? Gmaili kalender on päevläbi lahti, iga refresh'i puhul pean selle teate peale reageerima, nii ei saa ju tööd teha. Jah olen dumbuser kellel lähevad närvid läbi, kui mitusada korda päevas sinna pean klikkima icon_neutral.gif
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 14.01.2011 18:27:25 vasta tsitaadiga

Hmm. Minul ei ole Gmaili kalendris mingit mixed contenti - kõik on puhas https nii Firefoxi kui Exploreriga. Mulle tundub, et sul ongi Exploreril mingi lisajubin küljes, mis turbest ei hooli. See võib, aga ei pruugi tingimata viirus või nuhkvara olla - lihtsalt ebaturvaline toolbar või miskit sarnast. Roogi Explorer puhtaks või kasuta Firefoxi.

Muide - ma ei nimetanud sind dumbuseriks vaid ütlesin vaid, et hoiatuste ignoreerimine on üldine dumbuseri tunnus. Et sa siiski asja vastu huvi tunned, siia küsima tuled ja ka muid lahendusi peale hoiatuste väljalülitamise otsid, näitab, et sa ei ole dumbuser icon_smile.gif

viimati muutis Dogbert 14.01.2011 19:14:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 14.01.2011 18:50:40 vasta tsitaadiga

IE Pro on installitud, sellel on küll mingid gmaili jaoks mõeldud pluginad. Võtan siis korra maha ja taastan default seaded IE-s, vaatab mis siis saab. Mul FF-ga pole ka google kalendris probleemi, samuti Chromet proovisin ja sellega samuti oli kõik ok. Tõmbasingi praegu Chrome, et kui vaja kahte erinevat brauserit kasutada, siis IE asemel kasutan parem seda.

pois11, security all sealt 'custom level' all olevates seadetes on see valik. Kuid kui sul sellist probleemi ei ole, nagu minul, et iga mõne minuti tagant see kast ees, siis ma ei soovitaks küll sealt midagi näppida.

EDIT: korras, põhjustas seda teadet IE Pro RSS feed plugin, disablesin icon_cool.gif

viimati muutis 2 trini 14.01.2011 23:37:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.01.2011 18:56:05 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
IE Pro on installitud, sellel on küll mingid gmaili jaoks mõeldud pluginad. Võtan siis korra maha ja taastan default seaded IE-s, vaatab mis siis saab. Mul FF-ga pole ka google kalendris probleemi, samuti Chromet proovisin ja sellega samuti oli kõik ok. Tõmbasingi praegu Chrome, et kui vaja kahte erinevat brauserit kasutada, siis IE asemel kasutan parem seda.

pois11, security all sealt 'custom level' all olevates seadetes on see valik. Kuid kui sul sellist probleemi ei ole, nagu minul, et iga mõne minuti tagant see kast ees, siis ma ei soovitaks küll sealt midagi näppida.

Aga miks üldse IE-d kasutad?

Alternatiivid on paremad ja kiiremad ju.Kui miski veebileht ei taha ennast korralikult näidata, siis UserAgenti muutmine IE omaks nendel teistel brauseritel tavaliselt lahendab probleemi.Ja kui see ei toimi, siis (FF-le vähemalt - IE Tab ja Coral IE Tab) on lisad mis avavad lehed IE renderdusmootoriga aga kogu kraam jookseb ikka oma baruseri aknas thumbs_up.gif

Ainus erand kui asi nõuab ActiveX kasutamist.
tagasi üles
martin187
HV vaatleja

sõnum 14.01.2011 20:42:53 vasta tsitaadiga

Panin oma vanale HP-le ajaviiteks siis win7 peale, updateisin draiverit ilusti ära ja siis selgus et ATI resolutsiooni ei saagi 1366*768 kõrgemale! Viga otsides avastasin "Devices and Printers" alt kollane kasti ja kirja: "Problem with PnP devices", kuidas selle asja korda saaks? Reinstall kaH seda viga ei parandanud ja device manager all puudub PnP uninstall (seal on muidu kõik korras, puudub see kollane kast). thumbs_down.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.