Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mteachx
HV Guru

|
13.01.2011 12:54:57
|
|
|
Küll viskas nüüd updatesid ja veel nii, et resa resa otsa.. 2 korda..
Aga mis värk nende läpakatega on, millel "W7 aku ära suretas" ?
Mingit fixi pole vms. Tuttav sattus sellise aceri otsa igatahes.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
13.01.2011 18:51:38
|
|
|
kas sellel krapile saab WIN 7 peale vista, ma mõtlen siia 32 bitist peale visata
Spoiler 
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
13.01.2011 18:54:59
|
|
|
saab küll aga pole kuigi tark mõte
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
13.01.2011 20:13:50
|
|
|
x64 mõte tuleb siis kui on 4+gb RAM-i
|
|
tagasi üles |
|
 |
tizko
HV veteran

|
13.01.2011 22:11:20
|
|
|
mhei kirjutas: |
kas sellel krapile saab WIN 7 peale vista, ma mõtlen siia 32 bitist peale visata
Spoiler 
|
Sellele masinale on vaid 32bit ning jookseks suht kenasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
13.01.2011 22:37:40
|
|
|
siiralt kahtlen, et 480MB RAM'i oleks piisav sujuvaks tööks. see on isegi XP jaoks suhteliselt vähe
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
13.01.2011 23:47:42
|
|
|
Täna tekkis probleem:
Kas oli see mingi update süü mis installisin või muutsin ma kogemata kuskil seadeid, igatahes varem pole sellist jama olnud, et kui kuskile https ühendusega lehele lähen, siis viskab 'security warning' akna ja pean seda klikkima, enne kui edasi saan.
Kuidas maha võtta, et jätaks mind rahule ning laeks kohe lehe ära? Suht närvidele käib, google calendar ,inbox ,igalpool loobib seda akent.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.01.2011 23:54:30
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Kuidas maha võtta, et jätaks mind rahule ning laeks kohe lehe ära? Suht närvidele käib, google calendar ,inbox ,igalpool loobib seda akent. |
IE8/IE9 nagu ma aru saan?
IE sätted üle vaadata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.01.2011 01:56:13
|
|
|
Eh, IE8 ja polnud sealt midagi näppinud, kuid nüüd panin kõik 'enable' peale mis vähegi andis ja see teade kadus ära. Kui selline on MS-i nägemus turvalisusest siis minumeelest saavutatakse sellega täpselt vastupidine efekt Ei hakka ma ju ükshaaval neid seadeid läbi proovima ,et välja uurida, mis selle põhjustas. Tegelikult ma küll kasutan FF hoopis, kuid seal mängis üle proxy online tv, seega ei saanud sealt sisse logida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
14.01.2011 10:01:35
|
|
|
2 trini, kus IE süüdi on, et turvalisel HTTPS lehel laetakse osa sisu üle mitteturvalise HTTP?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.01.2011 13:54:45
|
|
|
No mind ei koti absoluutselt mis või kes on süüdi, mina näen probleemi ja fakt on see, et Firefoxiga pole sellist jama.
Et kui keegi teab, misasi seda teaded IE-s põhjustab, siis võiks teada anda, saaks vaid selle ära muuta ja teised asjad tagasi 'default' peale panna
EDIT: lahendatud! Internet options - security - display mixed content tuleb 'enable' peale panna ja ei mingit tüütut teadet enam
viimati muutis 2 trini 14.01.2011 15:10:00, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.01.2011 14:52:34
|
|
|
2 trini, pole jama, ehk siis firefox ei teavita sind, et osa lehte ei tule üle httpsi?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
14.01.2011 14:52:54
|
|
|
Kas 32bitine litsents 64sele ka sobib ? (vist mitte aga küsin igaks juhuks)
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
14.01.2011 14:53:53
|
|
|
retailil on ühine litsents
OEM'il mitte
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
14.01.2011 14:55:30
|
|
|
Mul win 7 pro OA..
Aga siiski lenovo põhja all, ehk siis oem ikkagi
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.01.2011 15:36:59
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
Kas 32bitine litsents 64sele ka sobib ? (vist mitte aga küsin igaks juhuks) |
Ei
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
14.01.2011 15:37:37
|
|
|
EDIT: lahendatud! Internet options - security - display mixed content tuleb 'enable' peale panna ja ei mingit tüütut teadet enam  |
Mul on endal sama mure aga ma küll sellist kohta ei leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rosin
HV kasutaja

|
14.01.2011 15:55:16
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Taavi© kirjutas: |
Kas 32bitine litsents 64sele ka sobib ? (vist mitte aga küsin igaks juhuks) |
Ei |
Aga 64-bit 32-bitisele sobib
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
14.01.2011 16:29:32
|
|
|
londiste kirjutas: |
2 trini, pole jama, ehk siis firefox ei teavita sind, et osa lehte ei tule üle httpsi?  |
2 trini - no teavitab ikka küll.
Kui see teade kellelgi kinni on keeratud ja selle tõttu ühel hetkel meilikonto kaaperdatakse või pangakonto vahepeal kenasti tühjendatakse, on see selle tohmani enda viga.
Üks peamisi dumbuseri tunnuseid ongi see, et talle on probleemiks kõik turvalisusega seotud teated ja tuleb vabaneda nimelt neist - soovitavalt igaveseks, mitte välja selgitada nende teadete põhjused (sellisest pingutusest võib ju äkki terviserikke saada).
Kui kõik hoiatused on kinni keeratud, siis on dumbuser õnnelik ja talle ei ole mingiks probleemiks arvutis möllavad rootkitid, keyloggerid ega arvuti botnetis istumine - kuni tema endaga midagi juhtunud pole...
Muide - seda teadet põhjustavad enamasti valesti koostatud veebilehed. Turvalisel lehel ei tohiks olla ebaturvalisi elemente, aga on täiesti tüüpiline, et sinna topitakse mingeid reklaame ja bännereid, mis ei asu leheküljega isegi samas serveris mitte ja mille sisu üle puudub lehe omanikul igasugune kontroll.
Samas aga võib põhjuseks olla ka võltsitud sisuga veebileht - nagu näiteks mõningad tüüpilised pangakoodide õngitsemise lehed, mida on ka SEB ja Swedbanki klientide jaoks aeg-ajalt üles seatud. Häda on selles, et brauser neil vahet teha ei oska - oskab ta vaid sellise võimaluse korral hoiatust anda. Kui kasutaja seda hoiatust ignoreerida otsustab või üldse näha ei taha, siis on see tema enda valik ja hiljem on mõtet oma hädasid kaevata vaid politseile. Tarkvara valmistaja on omalt poolt teinud kõik temast oleneva selliste jutumite vältimiseks, lihtsalt kasutaja otsustas hoiatusi ignoreerida ning võttis sellega vastutuse enda peale.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
laiguke
HV vaatleja
|
14.01.2011 17:16:48
|
|
|
Hollow kirjutas: |
meenub, et sellist asja tegi miskine viirus mis mingiaeg levis üsna innukalt... kahjuks enam ei meenu mis see oli... Malwarebytes' Anti-Malware + SuperAnti Spyware + Nod32 said sellest asjast minumälujärgi jagu... võimalik, et mingit registripuhastajat oli ka vaja lõpuks |
Nii see kõik proovitud ei mingit tulemust.Mis võiks veel aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.01.2011 17:17:48
|
|
|
Jah, aga mida ma siis tegema pean? Gmaili kalender on päevläbi lahti, iga refresh'i puhul pean selle teate peale reageerima, nii ei saa ju tööd teha. Jah olen dumbuser kellel lähevad närvid läbi, kui mitusada korda päevas sinna pean klikkima
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
14.01.2011 18:27:25
|
|
|
Hmm. Minul ei ole Gmaili kalendris mingit mixed contenti - kõik on puhas https nii Firefoxi kui Exploreriga. Mulle tundub, et sul ongi Exploreril mingi lisajubin küljes, mis turbest ei hooli. See võib, aga ei pruugi tingimata viirus või nuhkvara olla - lihtsalt ebaturvaline toolbar või miskit sarnast. Roogi Explorer puhtaks või kasuta Firefoxi.
Muide - ma ei nimetanud sind dumbuseriks vaid ütlesin vaid, et hoiatuste ignoreerimine on üldine dumbuseri tunnus. Et sa siiski asja vastu huvi tunned, siia küsima tuled ja ka muid lahendusi peale hoiatuste väljalülitamise otsid, näitab, et sa ei ole dumbuser
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 14.01.2011 19:14:59, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
14.01.2011 18:50:40
|
|
|
IE Pro on installitud, sellel on küll mingid gmaili jaoks mõeldud pluginad. Võtan siis korra maha ja taastan default seaded IE-s, vaatab mis siis saab. Mul FF-ga pole ka google kalendris probleemi, samuti Chromet proovisin ja sellega samuti oli kõik ok. Tõmbasingi praegu Chrome, et kui vaja kahte erinevat brauserit kasutada, siis IE asemel kasutan parem seda.
pois11, security all sealt 'custom level' all olevates seadetes on see valik. Kuid kui sul sellist probleemi ei ole, nagu minul, et iga mõne minuti tagant see kast ees, siis ma ei soovitaks küll sealt midagi näppida.
EDIT: korras, põhjustas seda teadet IE Pro RSS feed plugin, disablesin
viimati muutis 2 trini 14.01.2011 23:37:13, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.01.2011 18:56:05
|
|
|
IE Pro on installitud, sellel on küll mingid gmaili jaoks mõeldud pluginad. Võtan siis korra maha ja taastan default seaded IE-s, vaatab mis siis saab. Mul FF-ga pole ka google kalendris probleemi, samuti Chromet proovisin ja sellega samuti oli kõik ok. Tõmbasingi praegu Chrome, et kui vaja kahte erinevat brauserit kasutada, siis IE asemel kasutan parem seda.
pois11, security all sealt 'custom level' all olevates seadetes on see valik. Kuid kui sul sellist probleemi ei ole, nagu minul, et iga mõne minuti tagant see kast ees, siis ma ei soovitaks küll sealt midagi näppida. |
Aga miks üldse IE-d kasutad?
Alternatiivid on paremad ja kiiremad ju.Kui miski veebileht ei taha ennast korralikult näidata, siis UserAgenti muutmine IE omaks nendel teistel brauseritel tavaliselt lahendab probleemi.Ja kui see ei toimi, siis (FF-le vähemalt - IE Tab ja Coral IE Tab) on lisad mis avavad lehed IE renderdusmootoriga aga kogu kraam jookseb ikka oma baruseri aknas
Ainus erand kui asi nõuab ActiveX kasutamist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
martin187
HV vaatleja
|
14.01.2011 20:42:53
|
|
|
Panin oma vanale HP-le ajaviiteks siis win7 peale, updateisin draiverit ilusti ära ja siis selgus et ATI resolutsiooni ei saagi 1366*768 kõrgemale! Viga otsides avastasin "Devices and Printers" alt kollane kasti ja kirja: "Problem with PnP devices", kuidas selle asja korda saaks? Reinstall kaH seda viga ei parandanud ja device manager all puudub PnP uninstall (seal on muidu kõik korras, puudub see kollane kast).
|
|
tagasi üles |
|
 |
|