Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Mac või PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 52, 53, 54  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mac või PC
Mac
22%
 22%  [ 148 ]
PC
77%
 77%  [ 504 ]
hääli kokku : 652

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 09.12.2010 18:37:15 vasta tsitaadiga

No kui Sina tahad, pane oma PC ise kokku ja hiljem vaata, kuidas Sa abi saad mõne esineva vea puhul. Mõnel inimesel ei ole sellist aega ja tahtmist oma närvirakke raisata, ostab Avid-Certified masina ja teab, et kõik töötab nii nagu peab.
Helistad Avidi helpdeski, et sul on "selle" videokaardiga selline anomaalia, öeldakse sulle, et aga "see" videokaart ei olegi mõeldud Avidit jooksutama ja ise vaatad edasi kuda asja lahendatud saad. Sellepärast ongi testitud masinatel see natukene hinda juures, sest neid kasutades tead alati, et probleemid saavad lahendatud. PC mehed peaksid ju ometi teadma, et mõni mälu töötab paremini kui teine, mõni prose on mingiks spetsiifiliseks tööks parem kui teine ja et erinevad videokaardid käituvad erinevate programmidega erinevalt, 1 jooksutab ühte paremini, teine teist. Kuidas ma tean, milline mälu, video, prose kõige paremini Avidi softi jooksutab kui ma ise masina kokku panen?

Või siis ostan Dellilt mõne Avid-Certified masina, maksan 10k peale ja tean, et saan tööd teha maksimaalse performiga ja ilma pideva muretsemiseta? Tööjaam on ikka selleks, et tööle keskenduda, mitte muretsemiseks et mis ma küll teen kui midagi peeti läheb. Sellist turvalisust ei saa sa Arvutikeskusest, ükskõik kui head garantiitingimused neil on. Kui laseksid neil panna kokku arvuti, mis jooksutakid Pro Toolsi kõige paremini siis küsiksid ka nemad Delliga samaväärset hinda.

Aga jah, eks nüüd kui tõsiste tööjaamade tootjate ja arvutikeskuse vahe on selgeks tehtud siis võiks tagasi naasta Mac vs Pc teemasse icon_wink.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jules
HV veteran
jules

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.12.2010 18:37:42 vasta tsitaadiga

gan3b, no kuule. komuuteri juppe saab ju tasuta ka, kõike ei pea ostma.

PS: kasutan mõlemit, eelistan pc'd.

viimati muutis jules 09.12.2010 18:42:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.12.2010 18:40:57 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
No kui Sina tahad, pane oma PC ise kokku ja hiljem vaata, kuidas Sa abi saad mõne esineva vea puhul
Tõstke käsi kellel on olnud sääraseid vigu kas maci või pc'ga. Viimase 15a jooksul pole mul ainsamatki olnud ning ei tea kedagi kel oelks vaja olnud. Ainsad jamad on olnud läbi põletatud videokaart ning mõned kõvakettad, kõik 100% oma süül.
Priido kirjutas:
PC mehed peaksid ju ometi teadma, et mõni mälu töötab paremini kui teine
Vahe on alla mõõtmisviga.
Priido kirjutas:
mõni prose on mingiks spetsiifiliseks tööks parem kui teine
Kui prosede tüübid on sama siis pole vähimatki vahet. Või väidad, et õuna logoga xeon on parem kui ilma logota?
Priido kirjutas:
erinevad videokaardid käituvad erinevate programmidega erinevalt
mac pro puhul on valikuvabadus muidugi meeletu. Keegi ei keela võtmast sama kaarti mis seal kastis istub.
Priido kirjutas:
Kuidas ma tean, milline mälu, video, prose kõige paremini Avidi softi jooksutab kui ma ise masina kokku panen?
Vaatad avid'i infost järgi? Kui macpro niiväga hea on siis võid identsetest juppidest üüratult palju odavamalt panna samasuguse kasti kokku.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
erick
HV Guru
erick

sõnum 09.12.2010 18:46:00 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
Ma ei tahaks nagu uskuda, et asi nii lihtne on?

Suudab windows ilma suurema käberniidita selle 24 giga rammiga midagi ette kah võtta, või on see rohkem mälulekete tasakaalustamiseks?

See on Windows 7 64bit, see suudab kasutada vabalt kuni 128GB RAM'i. Muide, SuperFetch featuur cacheb seda ka mõnuga. Sain ühel 16GB RAM'iga masinal näha, kuidas 13GB läks cache alla ... ja kasutajaliides ning programmide avamine muutus imekiireks.

Ho Ho kirjutas:
Priido kirjutas:
Kuidas ma tean, milline mälu, video, prose kõige paremini Avidi softi jooksutab kui ma ise masina kokku panen?
Vaatad avid'i infost järgi? Kui macpro niiväga hea on siis võid identsetest juppidest üüratult palju odavamalt panna samasuguse kasti kokku.

Point! icon_smile.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 09.12.2010 18:54:04 vasta tsitaadiga

Oeh mõttetu vaidlemine. See ei käind Mac Pro kohta, see oli tootud näiteks, brändiarvuti ja ise kokku visatud masina võrdluseks.
Loomulikult võib kõik ise teha. Võid endale ise auto ka ehitada ja lennuki ja kõik ja keegi ei keela. Mõnel inimesel ei ole seda aega et kolada netis ja otsida "kas minu kokkupantud arvuti jooksutab mingit softi või mitte" Ja eks kõik inimesed maailmas ei ole ka nii targad nagu Ho Ho või mõni eelmine kasutaja. On ka lolle, nagu mina.
Mõni inimene on pühendunud oma hobile. Kui Hans Zimmer peaks õppima kuidas arvuteid veel kokku panna siis vaevalt ta nii kõva skoorija oleks.
Aga pointlessiks kisub see vaidlus ära. Iga li*s kiidab ikkagi oma per*et päeva lõpuks.

Muide te poisid võiksite oma firma teha, hakake pakkuma ise kokku visatud tööjaamu firmadele 5a garantiiga näiteks. Te oleks aastaga miljonärid sest te saaksite ju asjad kokku 6 korda odavamalt.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.12.2010 18:58:30 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
On ka lolle, nagu mina.
Lollidelt tulebki raha ära võtta icon_razz.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 09.12.2010 18:59:55 vasta tsitaadiga

Ma olen juba mõnda aega mõelnud, et tuleks teha kasvõi vastav blogi, ja võibolla seejärel teha koostööd suuremate arvutipakkujatega, et mõned ekspertide poolt kokku pandud konfiguratsioonid riiulitele ka saada.
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 09.12.2010 19:06:33 vasta tsitaadiga

Ma hea meelega ostaks odavamalt kui saaksin. Enne kui mõni teist tarkpeadest siin ei hakka 5a garantiivõimalusega tööjaamu pakkuma 6 korda odavamalt kui Dell või Apple, ei saagi vist nii hää elu peale nagu teie olete.
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 09.12.2010 19:15:58 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Priido kirjutas:

Kui sa teed arvuteid koostava firma, mis on sellise suhtumisega, siis jääd igavesti järel-jooksikuks.

Brändi arvutitel (ma ei mõtle ainult Applit), on ka R&D osakond, mille peab samuti lõpptarbija kokkuvõttes kinni maksma. Väiksed firmad muidugi saavad lubada endale teha arvutied, mis on "nagu Apple" või "nagu Dell". Aga kui ettevõttel on taga suur koormus ja vastutus, siis ta ei saa toetuda igasugustel "nagu <insert brand here>" seadmetel.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.12.2010 19:33:57 vasta tsitaadiga

Ohohh kirjutas:

Brändi arvutitel (ma ei mõtle ainult Applit), on ka R&D osakond, mille peab samuti lõpptarbija kokkuvõttes kinni maksma. Väiksed firmad muidugi saavad lubada endale teha arvutied, mis on "nagu Apple" või "nagu Dell". Aga kui ettevõttel on taga suur koormus ja vastutus, siis ta ei saa toetuda igasugustel "nagu <insert brand here>" seadmetel.

Eks maksta kümneid tuhandeid kroone rohkem samade komponentide eest samas konfiguratsioonis on ju ilmselgelt professionaali tunnusmärk. Mõistame.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 09.12.2010 19:47:29 vasta tsitaadiga

Jah, proffessionaali videotöötleja või helitöötleja või raamatupidaja või kelle iganes. Professionaale on teisigi peale arvutikokkupanijate. See, et me siin oskame endale PC kokku panna et WoWi mängida, ei tähenda et kõik seda teha oskama peavad. Ja see ei tähenda et nad lollid on. Siinsed targad võiksid siis pakkuda endi kokku visatud tooteid ettevõtetele kes kasutavad sadu arvuteid ja rahuldada päevast-päeva ka kõige spetsiifilisemate tellijate nõudmised, lisaks garantii ja support. Vaadake siis, kas saate ikka nii odavalt nagu siin räägite.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.12.2010 20:26:17 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
lisaks garantii ja support. Vaadake siis, kas saate ikka nii odavalt nagu siin räägite.

Garantii on arvutijupi müünud arvutipoe rida. Support on tarkvaratootja rida. Milles on küsimus? Vägisi jääb mulje, et tegu on taaskord mingi mäkifänni omapärase nägemusega suppordist. Nimelt ta helistab kuhugi müütilisse supporditelefoni ning viis minutit hiljem uisutavad uksest sisse säravalgetes hilpudes ja siidkinnastes mäkipoisid ja tüdrukud, kes lahendavad filigraanse kergusega ka kõige keerukama (Õuna jaoks tegelikult täiesti arusaamatu probleemi, sest tootja mure pole garanteerida kümne triljoni eri lisaseadme töötamine tema tootega, selleks on tolle kümne triljoni eri seadme tootjate support) mure, ise samal ajal ootavale kliendile, kes muidugi pandi ehtsatest sulgedest padjale istuma nii kauaks, palmilehega hästi lõhnavat õhku peale lehvitades.

Ei käi päris elus need asjad nii, ei käi. Tarkvaratootja vastutab oma toote eest, rauatootja vastutab oma toote eest.
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 09.12.2010 20:30:23 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Ohohh kirjutas:

Eks maksta kümneid tuhandeid kroone rohkem samade komponentide eest samas konfiguratsioonis on ju ilmselgelt professionaali tunnusmärk. Mõistame.

Nagu mormooni misjonäridega vaidleks siin. Sa ilmselgelt tahtlikult ei saa aru, mis ma mõtlen.

Kui sul on kodus väiksemat sorti youtube videote valmistamis stuudio, siis ei ole tõesti nii suurt vahet, kas ostad brändi arvuti või paned ise kokku. Aga suuremal ettevõttel on ikkagi mingit kindlust vaja.

Näiteks ML Arvutid läks ju hiljuti bankrotti. Mis peaks ühes ettevõttes usalduse tekitama, et sinu Garaažikompanii OÜ ühel päeval lihtsalt ära ei haihtu? Selliste fa-fa firmade bossid lasevad oma kliendid esimesel võimalusel üle ja ise mõtlevad veel seal juures, et on väga geniaalsed ärimehed.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.12.2010 20:34:10 vasta tsitaadiga

Ohohh kirjutas:
Mis peaks ühes ettevõttes usalduse tekitama, et sinu Garaažikompanii OÜ ühel päeval lihtsalt ära ei haihtu?

Miks see sind kottima peaks? Juppidel on garantii endiselt olemas, tarkvaragarantii ja suppordi annab selle valmistaja.
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 09.12.2010 20:59:59 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Ohohh kirjutas:
Mis peaks ühes ettevõttes usalduse tekitama, et sinu Garaažikompanii OÜ ühel päeval lihtsalt ära ei haihtu?

Miks see sind kottima peaks? Juppidel on garantii endiselt olemas, tarkvaragarantii ja suppordi annab selle valmistaja.

Selleks, et ettevõte saaks tegeleda oma põhitegevusega, mitte ajama mingeid mälusid mööda poode taga.
Viid oma katkise arvuti esindusse ütled, et näite, siin on katkine arvuti, tehke nii, et enam ei oleks katki.

Või kui arvuti on moraaselt ära vananenud saad osta asemele uue sama seeria arvuti ja võid kindel olla, et kvaliteedi tase on sama. Isegi välimus on harjumuspärane.

Siin teie vastuväited on väga imelikud. Kuidagi ei taha aru saada, et on kindel sihtrühm, kellele see mugavus ja kindlustunne on olulisemad, kui raha, mis rohkem makstakse.

See, et minu arust lennukis äriklass mõttetult kallis on, ei tähenda, et need kellel piisavalt ressurssi ja vajadust on seal lendamiseks, lollid oleks.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.12.2010 21:11:54 vasta tsitaadiga

Ohohh kirjutas:

Selleks, et ettevõte saaks tegeleda oma põhitegevusega, mitte ajama mingeid mälusid mööda poode taga.
Viid oma katkise arvuti esindusse ütled, et näite, siin on katkine arvuti, tehke nii, et enam ei oleks katki.

Ja mis sind täpselt takistab katki läinud arvutit esindusse viimast? Meil on tegelikult olemas lausa "päris" arvutipoed, kellel on ka teenindused ja korralikud remondimehed. Ma saan aru, et midagi sellist on lausa ketserlik aga no siiski - aasta on 2010, mine Ordisse, lase endale kokku panna oma nägemuse järgi masinad ja oled tehtud. Raha hoiad ka kümneid tuhandeid kokku.
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 09.12.2010 21:27:26 vasta tsitaadiga

Kahjuks ei leia lehte üles aga oli väljatoodud,et Mac pro maksumus on 2x osade maksumus.Vahe 6 ja 2 vahel on ka olemas.Brändi arvutil pika garantiiga kas max pro kuni 5a?on see normaalne,sama kehtib ka pc läpakatel:delli ja lenovo mobiilsed tööjaamad on 2x sama kallid kui acer samaväärsed arvutid.Ordit näiteks ei too kuna see kuulub juba võsa petsi saadete klassi.Ma mõtlen just ordis müügiks kokkupanduid mitte tellituid.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 09.12.2010 21:32:48 vasta tsitaadiga

Ohohh kirjutas:

Nagu mormooni misjonäridega vaidleks siin. Sa ilmselgelt tahtlikult ei saa aru, mis ma mõtlen.

Kui sul on soovi oponentide hingeellu süüvida siis siinsamas HV's on kõrval üks tore teema "Konsoolid vs. PC". Ma juba imestan, et lighT pole siia teemasse tulnud Quakest, 50% rail acc'ist ja Korea arvutimänguritest rääkima.

On inimesi, kes on tulihingeliselt mingit usku ning hoia alt kui peaksid esimese käsu ("Mina olen Issand, sinu Jumal. Sul ei tohi olla muid jumalaid minu kõrval.") vastu eksima. Sulle tõestatakse kümnel viisil, miks sa oled loll ning eluaeg valesid otsuseid langetanud. Arvutikeskus ühes ning Google teises käes taotakse sind oimetuks, seejärel loobitakse 10000 erineva videokaardiga surnuks.

viimati muutis Dirty Harry 09.12.2010 21:34:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 09.12.2010 21:38:53 vasta tsitaadiga

Tavaliselt tembeldatakse asjad, millest aru ei saa, mõttetuks. Apple on mõttetu sest ma ei saa aru, miks kõik tõsised tegijad seda kasutavad. Dell on mõttetu sest "mina" suudan 6 korda odavamalt sama arvuti kokku panna! Avaks äkki silmad ja näeks natukene kaugemale kui ainult endi jalge ette? Ei Dell ega Apple ei ole enda usaldust inimestes võitnud sellepärast, et nad on mõttetud. Maailma suurimad korporatsioonid ei kasuta Delli või Apple tooteid sellepärast, et nad on lollid või sellepärast, et Dell ja Apple on mõttetud ja kallid. Elu toimub ka väljaspool meie ninaalust ja kui me ei saa sellest aru siis ei ole mõtet tühja pasundada, et mõttetu ja mõttetu ja kõik on lollid jne. Kõik asjad ei toimu maailmas lihtsalt lollusest ja kultusest.

Miks ei võiks me näha postitusi: "Mina eelistan Ordi arvutit, sest ma saan selle kätte endale sobiliku hinnaga ja mul ei ole vaja mingit esmaklassilist teenindust ja garantiid"
Selle asemel näeme: "Mac on mõttetu, nii kallis ja kole ja mis iganes veel"
Olgem natukene mõistlikumad.

viimati muutis Priido 09.12.2010 21:47:09, muudetud 1 kord
tagasi üles
Kivikas
HV vaatleja
Kivikas

sõnum 09.12.2010 21:42:21 vasta tsitaadiga

http://www.max.ee/?p=2287&utype=3 nu üks näide PC tööjaamast. icon_smile.gif Kõik PC fännid, et miks see aparaat siis nii üle mõistuse kallis ja nõnna s_tt on võrreldes ise juppidest komplekteerituga? icon_confused.gif
küsimus on suht debiilne, aga samas ehk paneb mõtlema, et "sõna" ja garantii maksab ka midagi. Lihtne näide: MacBook Air... rev.A teadatuntud hingeprobleem. (google: MBA hinge problem). Minu laptopil liikus lihtsalt ekraan ebameeldiva kergusega. Uurisin siis natuke ja kae nalja. Apple oli välja kuulutanud, et probleemsed hinged vahetatakse (reaalselt vahetati terve ekraan) ja seda 1,5 aastat peale garantiid. (Ja veel üks näide: ühel iMac G5 vahetati 2 a. peale garantiid ekraan välja)
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 09.12.2010 21:54:16 vasta tsitaadiga

Kivikas, lihtsalt on s*tt ja kõik! Kas Sa ei saa juba aru, et Apple ja Dell on mõttetud elukad beer_yum.gif icon_lol.gif

(Säästsin vaeva, sest nagunii oleks selline vastus tulnud)
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 09.12.2010 22:00:06 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Ohohh kirjutas:

Ja mis sind täpselt takistab katki läinud arvutit esindusse viimast? Meil on tegelikult olemas lausa "päris" arvutipoed, kellel on ka teenindused ja korralikud remondimehed. Ma saan aru, et midagi sellist on lausa ketserlik aga no siiski - aasta on 2010, mine Ordisse, lase endale kokku panna oma nägemuse järgi masinad ja oled tehtud. Raha hoiad ka kümneid tuhandeid kokku.

Kas sa kujutad ette olukorda, kus Swedbanki serveri pargis läheb üks server katki, keegi võtab siis selle kaenlasse ja jalutab Ordi Narva maantee esindusse, kuna arvutid olid soodukaga ostetud Garaažikompanii OÜ käest, kelle omanik põgenes soojale maale ja firma varad on pankrotihalduri poolt arestitud? [/retooriline küsimus]

Sellel teemal jätkamine tundub lootusetult mõttetu...
tagasi üles
Kivikas
HV vaatleja
Kivikas

sõnum 09.12.2010 22:06:03 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Kivikas, lihtsalt on s*tt ja kõik! Kas Sa ei saa juba aru, et Apple ja Dell on mõttetud elukad beer_yum.gif icon_lol.gif

(Säästsin vaeva, sest nagunii oleks selline vastus tulnud)

icon_biggrin.gif ma juba arvasin.
(ja nõustun ülemise postiga.)
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.12.2010 22:06:38 vasta tsitaadiga

Ohohh kirjutas:

Kas sa kujutad ette olukorda, kus Swedbanki serveri pargis läheb üks server katki, keegi võtab siis selle kaenlasse ja jalutab Ordi Narva maantee esindusse, kuna arvutid olid soodukaga ostetud Garaažikompanii OÜ käest, kelle omanik põgenes soojale maale ja firma varad on pankrotihalduri poolt arestitud? [/retooriline küsimus]

Sellel teemal jätkamine tundub lootusetult mõttetu...

Jätkamine tõesti mõttetu. Kliiniliste diagnooside panekut seekord ei harrasta aga mõne mehe äärmused meenutavad tõesti toda teist VS teemat icon_lol.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 09.12.2010 22:08:16 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, kust selline usk Apple'isse ja Dell'i. Mõlemad on kuulsad selle poolest, et kasumimarginaali nimel lastakse igatsorti defekte läbi, mis tavainimesel seljakarvad püsti ajavad.

Apple'i policy ütleb nt, et Apple'i poolt müüdud toodete LCD ekraanid (ja see hõlmab ka Apple Cinema displaysid) ei kuulu ümbervahetamisele, kui neil pole vähemalt 15 !!! surnud pikslit. Kui ma oleksin video/pilditöötlusega tegelev proff, siis ma röögiksin ennast siniseks müügimehe peale, kes julgeb mulle sellise toote müüa. Kas selline on see firma, mis hoolib oma kasutajatest või?

Dell on muide teenimatult hea kuulsusega Eestis - UKs on tegu praktiliselt sõimusõnaga. Enne ma seda ei uskunud, aga siis ma nägin asju ... näide: sõbranna ostis endale paar aastat tagasi Dell XPS mänguarvuti, mingi 35K mudel. Speccide järgi jumala vinge masin, 4-tuumaline 3,0GHz QX6850 CPU, 4GB RAM, 1000W toide, 2x 3870X2 1GB videokaarti. Aga vaatad sisse, ja mida sa näed - arvuti on Windows XP 32bit peal. Kuna masinas on kaks 1GB videokaarti, siis reaalselt kasutatav RAM on 2GB, rohkem Windows XP addresseerida ei suuda kui 4GB (videomälu käib sinna alla). Lisaks sellele on Crossfire lahendus pandud ... nVidia nForce emaplaadile. MIS EI TOETA CROSSFIRE'IT JA POLE SEDA KUNAGI TEINUD. See tähendab, et teine kunagi 8K maksnud videokaart EI TÖÖTA.

Niiet üldiselt - selle jutuga et brändiarvuteid kasutades oled sa kullas, võib kassi saba alla minna. Mina ei tee elus selliseid prohmakaid kui ma oma perele/sõpradele arvuteid komplekteerin. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Mac või PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 52, 53, 54  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.