|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
sant
HV veteran

|
03.12.2010 04:50:28
|
|
|
Käima läheb nii nagu peab, extractin ära ja panen custom install, siis installib mõned secundid ja siis tuleb finish ette, aga draiverit ei jõua ju mõne secundiga installida, seega mul on standard vga graafika adapter praegu, 60 hz ja puha
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
03.12.2010 05:52:33
|
|
|
Oli ka mingi analoogne jama,täpsemalt ei mäleta.Korda sai kui win ise otsis sobiva draiveri.Samas osadele vanematele kaartidele ei olegi normaalseid draivereid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
03.12.2010 19:57:57
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| sav1saar kirjutas: |
| bladerunner kirjutas: |
| Kuidas kõige lihtsamalt ja mulle kõige kasulikumalt viia Win7 seisu, kus pean sisestama Product Key? |
http://www.blogsdna.com/2233/how-to-change-windows-7-product-key.htm
1) Click the Start button
2) Right-click Computer
3) Select Properties
4) Scroll down window and click 'Change Product Key'
1) Click on the Start Button and type: CMD (into the 'Search programs and files' field in the Start Menu)
2) The Start Menu will show 'CMD.exe',
3) Right-click the CMD.exe file and select Run As Administrator.
4) In the CMD window, type: slmgr.vbs -ipk <type your product key here>
5) To activate windows after changing the key, type: slmgr.vbs -ato |
Mitte, et tahaks hirmsasti muuta Product Key'd. Tahan Product Key'i maha võtta üldse. Et hakkaks tiksuma aeg, millal Trialversioon kasutuks muutub. Ja seda Run CMD värki olen juba proovinud. Ei lähe läbi.
Aga tänud ikkagi.
Kas on veel mingeid võimalusi? |
või siis
| slmgr.vbs /upk [Activation ID] |
Ei garanteeri, et need töötavad.ID saad Control Panel\System and Security\System
|
Ei töötanud miski pärast. Accsess Denied ja error.
Win 7 ongi sis nii tehtud, et kui kord juba aktiveeritud, siis enam tagasiteed ei ole?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.12.2010 20:34:08
|
|
|
sav1saar, miks peaks tagasiteed olema?
Võtme vahetuse võimalus ju on.
Kui sa tahad Trial't proovida, paigalda omale olemasoleva Win7 all Vmware/Virtualbox ja installi tolle sisse omakorda Win7. Saad katsetada niiet vähe pole.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.12.2010 07:05:07
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| bladerunner kirjutas: |
| Kuidas kõige lihtsamalt ja mulle kõige kasulikumalt viia Win7 seisu, kus pean sisestama Product Key? |
http://www.blogsdna.com/2233/how-to-change-windows-7-product-key.htm
1) Click the Start button
2) Right-click Computer
3) Select Properties
4) Scroll down window and click 'Change Product Key'
1) Click on the Start Button and type: CMD (into the 'Search programs and files' field in the Start Menu)
2) The Start Menu will show 'CMD.exe',
3) Right-click the CMD.exe file and select Run As Administrator.
4) In the CMD window, type: slmgr.vbs -ipk <type your product key here>
5) To activate windows after changing the key, type: slmgr.vbs -ato |
Mitte, et tahaks hirmsasti muuta Product Key'd. Tahan Product Key'i maha võtta üldse. Et hakkaks tiksuma aeg, millal Trialversioon kasutuks muutub. Ja seda Run CMD värki olen juba proovinud. Ei lähe läbi.
Aga tänud ikkagi.
Kas on veel mingeid võimalusi? |
või siis
| slmgr.vbs /upk [Activation ID] |
Ei garanteeri, et need töötavad.ID saad Control Panel\System and Security\System
|
Ei töötanud miski pärast. Accsess Denied ja error.
Win 7 ongi sis nii tehtud, et kui kord juba aktiveeritud, siis enam tagasiteed ei ole? |
Jooksutasid commandi administraatorina ikka?
Adminina ka sisse logitud ja UAC maas?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
04.12.2010 15:10:33
|
|
|
tomorrow, ausalt öeldes ma olen seda juba katsetanud mitmeid kordi, adminnina ja mitte, igatepidi. Alati üks sama error. Njeh, ei töötanud. Aga kui taastada kõik muudatused, Restore miskit vms, kas siis Productkey kaob? Mis kõige hullem stsenaarium on, mis võib juhtuda?
bladerunner, aga miks ei võiks olla tagasi teed? Ma ei taha võtit vahetada, tahan ära võtta. Aga ei saa, krt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
04.12.2010 16:33:43
|
|
|
tomorrow, ausalt öeldes ma olen seda juba katsetanud mitmeid kordi, adminnina ja mitte, igatepidi. Alati üks sama error. Njeh, ei töötanud. Aga kui taastada kõik muudatused, Restore miskit vms, kas siis Productkey kaob? Mis kõige hullem stsenaarium on, mis võib juhtuda?
bladerunner, aga miks ei võiks olla tagasi teed? Ma ei taha võtit vahetada, tahan ära võtta. Aga ei saa, krt. |
Aitab "key changer windows",kahjuks küll tasuline.Restore samuti muidugi kui restore point on õiges kohas.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sav1saar
HV kasutaja

|
04.12.2010 21:10:29
|
|
|
| sama123, esimene asi, mis ma selle süleraaliga teinud olen, oli võtme sisse toksimine. Kui ma nüüd vajutan restore, siis kas kõik insalleeritud programmid, salvestatud failid võivad kuidagi vigaseks muutuda? Näiteks ei saa enam kirjatükke avada vms?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
05.12.2010 02:40:02
|
|
|
| sama123, esimene asi, mis ma selle süleraaliga teinud olen, oli võtme sisse toksimine. Kui ma nüüd vajutan restore, siis kas kõik insalleeritud programmid, salvestatud failid võivad kuidagi vigaseks muutuda? Näiteks ei saa enam kirjatükke avada vms? |
System restore taastab arvuti seisu sellel ajahetkel mil restore oli tehtud (alati tuleb restores kuupäev ja kellaaeg).Muidugi kui restore on aktiveeritud.Peale seda installitud programmid kaovad.Lihtsalt arvuti läheb ajas tagasi....Lisaks mõned backup programmid ja win7 systemi pilt võimaldavad sama.On veel üks proge vist oli nimi EAZ Fix mis teeb ka restore punkte,aga kasutada ei soovita kuna võib terve systemi 100% nässu keerata.Juhtus lauarvutil elektrikatkestusega
Tulevikus kohe võtme sissetoksimisega pole mõtet kiirustada,oodata millal hakkab nõudma..
Tahaks tarkadelt küsida: kui on local võrgus win7&vista&xp arvuti miks xp arvutilt on teiste arvutite jagatud kaustade/ketaste täielik kasutamine piiratud,samas aga vista ja win7 alt saadaval.Jagatud ei ole kaustad vaid kettad C;B;D j.n.e.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
05.12.2010 03:57:48
|
|
|
Panin endale win 7 pro 64 peale ja pärast win xp pro 64-ja tagasi bootimist on mul xp theme kadunud ja mingi classikaline scheme vaatab vastu kuda ma xp theme tagasi saan?
Edit: leidsin juba, panin themes service käsitsi käima win 7 paistab päris bugine olema ma vaatan
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
| tagasi üles |
|
 |
NLI
HV vaatleja
|
07.12.2010 09:34:59
|
|
|
| Sain uue kasti, lasin Windows 7-me kõvakettal eraldi partitsioonile. Probleem aga selles, et Computeri alt ei näita ta ülejäänud ketast. Kas tuleb Windows uuesti peale lasta või saab ka kuidagi lihtsamalt?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.12.2010 09:45:21
|
|
|
disk managemedis annad ülejäänud partitsiooni(de)le tähe(d).
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| tagasi üles |
|
 |
NLI
HV vaatleja
|
07.12.2010 09:58:09
|
|
|
Korras, tänud
|
|
| tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
07.12.2010 17:44:57
|
|
|
tervist
selline küsimus et miss windows7 ver sobib kõige paremini low-end läpakatele (see mis profiilis näiteks)
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
07.12.2010 17:44:57
|
|
|
krt, mul kisub ikka julmalt masinat kooma jälle Arvutit välja lülitades jääb päris pikalt toppama mingi User Profile Service juurde, ning vahest ei lähegi sealt edasi ja tuleb füüsiliselt välja lülitada Mis värk on?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
07.12.2010 17:48:23
|
|
|
| caarel123 kirjutas: |
tervist
selline küsimus et miss windows7 ver sobib kõige paremini low-end läpakatele (see mis profiilis näiteks) |
Sellise masina peal jääb Windows 7 kogemus ikka suht kehvaks, soovitaks parem XP-d kasutada, aga küll sa sellest isegi aru saad . Starter on muidu kõige lahjem, järgmiseks suvaline 32-bitine.
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard, MX Master 3S
M: 16GB DDR4, 1TB SSD
M: 2021 MacBook Pro 14 M1/16/500/SWE |
|
| tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
07.12.2010 17:52:51
|
|
|
mul oli windows xp kuid läägas lõpus sama moodi nagu hetkel teeb w7 enterprise
jah starter oligi see mida kuulda tahtsin
tänud abi eest
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
08.12.2010 16:14:41
|
|
|
PALUN ABI :
Spoiler 
NB: kella asukoha leidsin
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.12.2010 16:22:18
|
|
|
| mhei kirjutas: |
PALUN ABI :
Spoiler 
NB: kella asukoha leidsin |
Kolmanda osapoole ikoonid on enamasti nende endi .exe failides.
Windowsi ikoonid nagu nt võrguikoon jms on erinevates .dll ja .exe failides /System32 kataloogis
Muidugi ikooniressursside vahetamisega on see suur jama, et kui tuleb programmiuuendus või win puhul nüüd varsti SP1, siis on default ikoon jälle tagasi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
08.12.2010 16:26:58
|
|
|
sellega olen juba arvestanud, aga äkki oled nii hea ja juhatad mind nende .dll failideni..... olen juba lolliks end otsinud
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.12.2010 19:21:30
|
|
|
| sellega olen juba arvestanud, aga äkki oled nii hea ja juhatad mind nende .dll failideni..... olen juba lolliks end otsinud |
"C:\Windows\System32\pnidui.dll" 383/395/419 peaksid olema kõrgeima resoga võrguikoonid
"C:\Windows\System32\SndVolSSO.dll" 17/29/41/53/65/77 peaksid olema erinevad kõrgeima resoga ikoonid heli jaoks.Pole kindel seega pead testima.
Muid hetkel ei leidnud.Kasutasin Anolis Resourcerit.
Vaata ka siia:
http://forums.mydigitallife.info/threads/12713-Windows-7-Theme-amp-Resource-Mods
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
08.12.2010 21:56:33
|
|
|
sry, et veel tüütan , aga kas need kõik tleb originaal mõõtu jätta (krt naine tööl ja mul ei jookse üldse eesti keel, mõni kilo õllet juba)
küsa siis selles, et kas nad kõik tuleb SAVEda original möödus OR saab ka muud moodi?
MÕTLEN NEID : pnidui.dll" 383/395/419
SndVolSSO.dll" 17/29/41/53/65/77
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.12.2010 22:17:32
|
|
|
sry, et veel tüütan , aga kas need kõik tleb originaal mõõtu jätta (krt naine tööl ja mul ei jookse <b>ül<font color=red>d</font>se</b> eesti keel, mõni kilo õllet juba)
küsa siis selles, et kas nad kõik tuleb SAVEda original möödus OR saab ka muud moodi?
MÕTLEN NEID : pnidui.dll" 383/395/419
SndVolSSO.dll" 17/29/41/53/65/77 |
Soovitan jah originaalmõõtu jätta
|
|
| tagasi üles |
|
 |
studiosus
HV kasutaja
|
08.12.2010 22:20:57