Tüüpiline ping kipub olema serverites sinna 60-90 kanti. Väga harva näeb neid alla kolmekümne pingi mehi ja 30-60 mehi on matšis üks kuni kaks. Ei tea miks BO serverid nii vihase pingiga on.
Tüüpiline ping kipub olema serverites sinna 60-90 kanti. Väga harva näeb neid alla kolmekümne pingi mehi ja 30-60 mehi on matšis üks kuni kaks. Ei tea miks BO serverid nii vihase pingiga on.
Mul Tallinnas elades oli headel aegadel kusagil 60-80 (elion), aga viimastel aastatel (2008-2009) naljalt alla 80 ei saanud. PIgem seal 80 ja 100 ringis (torrenteid vms taustal ei jooksnud).
Nüüd Tartus asi chillim Elionil siin kliente karpide otsas vähem, ping väiksem. Parem shuutereid mängida
Kas treyarch üldse valmistab pätsi mida oodata? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Olles nüüd oma 35 tundi MP'd mänginud, tooks välja paar asja, mis mind häirivad.
Esiteks, idiootne otsus oli panna claymore'id eraldi equipmenti alla. Nüüd kasutavad pea kõik mängijad claymore'sid ning jõle tüütu on mängida. Mul on vähemalt 30% surmadest claymore'i otsa jooksmise tõttu. Mingid tüübid lihtsalt istuvad kuhugi majja sisse, topivad claymore'i use ette ja siis ootavad seal. Roundi lõpuks on neil mingi 5-10 killi (arvatavasti pea kõik claymore'idest), nii et suurt kasu neist tiimile sel viisil pole. Vastik mängustiil minu meelest.
Teine asi, mis sügavalt häirib, on RC-XD, ehk siis see puldist juhitav auto/pomm. See on jällegi üks riistapuu, mis skilli absoluutselt ei vaja. Teine põhjus, miks ta mulle ei meeldi, on see, et oma tiimis olevad noobid kasutavad seda koguaeg, selle asemel, et Spy Plane taevasse saata. RC-XD'ga saad ühe killi... väga tore... Spy Plane aitab tervet tiimi! Aga ei! Minu üks kill on tähtsam! Ja ma tahan autoga kihutada herp derp durr!
Mapid pole ka just suuremad asjad. CoD4'jas ja isegi MW2'es olid nad kõvasti paremad. Suurim probleem mappide juures on see, et nad on liiga kirjuks aetud. Igalpool on aknaid, uksi ja nurgataguseid, kus inimesed campida saavad. Edu sõltub suuresti sellest, kes keda enne märkab ning vähem sellest, kui hästi sa sihtida oskad. See aga sobib jälle väga hästi nendele nurgas istujatele.
Igastahes, varsti prestige 2 käes. :p
viimati muutis LightsabeR 16.11.2010 17:14:58, muudetud 1 kord
SP päris hea. Koguaeg action käib. Päris hästi tehtud isegi. Mulle meeldis
päris hea film oli jah, kahju et eriti mängida ei lastud.
natuke ikka lasti kah
lõpp tuli küll ootamatult
Minu jaoks oli küll lõpp nii cliché kui olla saab. Kes natukenegi filme on näinud või mänge mänginud oleks pidanud juba kaugelt lõpptulemust nägema.
Spoiler
Alguses arvasin, et tehakse BioShock ripoff (see koht, kus Kennedy'ga räägid vilgub korraks stseen, kus sihid teda relvaga jms), aga lõpus oli kohe aru saada, et minnakse pigem Fight Club'i teed pidi koos Reznov'iga.
Proovisin ka sõbra juures MP-d. Esmamulje järgi tundub nagu et Treyarch on asjaga hakkama saanud, aga eks näeb kui kunagi endale soetatud saab. Multi nagu väga hea, kuigi vahel natuke nõmedalt läggas. _________________ Battlefield 3: MrStriky
Bad Company 2: Mr.Striky
Steam: ruusmae
Olles nüüd oma 35 tundi MP'd mänginud, tooks välja paar asja, mis mind häirivad.
Esiteks, idiootne otsus oli panna claymore'id eraldi equipmenti alla. Nüüd kasutavad pea kõik mängijad claymore'sid ning jõle tüütu on mängida. Mul on vähemalt 30% surmadest claymore'i otsa jooksmise tõttu. Mingid tüübid lihtsalt istuvad kuhugi majja sisse, topivad claymore'i use ette ja siis ootavad seal. Roundi lõpuks on neil mingi 5-10 killi (arvatavasti pea kõik claymore'idest), nii et suurt kasu neist tiimile sel viisil pole. Vastik mängustiil minu meelest.
Teine asi, mis sügavalt häirib, on RC-XD, ehk siis see puldist juhitav auto/pomm. See on jällegi üks riistapuu, mis skilli absoluutselt ei vaja. Teine põhjus, miks ta mulle ei meeldi, on see, et oma tiimis olevad noobid kasutavad seda koguaeg, selle asemel, et Spy Plane taevasse saata. RC-XD'ga saad ühe killi... väga tore... Spy Plane aitab tervet tiimi! Aga ei! Minu üks kill on tähtsam! Ja ma tahan autoga kihutada herp derp durr!
Mapid pole ka just suuremad asjad. CoD4'jas ja isegi MW2'es olid nad kõvasti paremad. Suurim probleem mappide juures on see, et nad on liiga kirjuks aetud. Igalpool on aknaid, uksi ja nurgataguseid, kus inimesed campida saavad. Edu sõltub suuresti sellest, kes keda enne märkab ning vähem sellest, kui hästi sa sihtida oskad. See aga sobib jälle väga hästi nendele nurgas istujatele.
Igastahes, varsti prestige 2 käes. :p
1) Kanna hackerit, kui claymore on nii suur probleem. Siin on ikka mäng rohkem balanssis, nii et kas flak jacket või hacker peale.
2) Nõustun RC kohapealt, kuid võid ise ka kanda UAV-d, või tahad ise suuremaid killstreake, et kille saada?
3) Mulle jällegi mapid meeldivad. See "kirju" jutt on loll jutt. Tahad mingit masendavat hallikates toonides mappe?
Edu sõltub suuresti sellest, kes keda enne märkab ning vähem sellest, kui hästi sa sihtida oskad. See aga sobib jälle väga hästi nendele nurgas istujatele.
Sa kirjeldasin just täpselt tervet Call of Duty multiplayer experience'i.
Aga noh, kahtlaselt rahuldust pakub see camperite niitmine. Teistes mängudes midagi sellist eriti ei leia, sest puuduvad camperid ja kõik asjad on ilusti balanced.
Tundub , et ega nad selle patchiga väga ei kiirusta :=) närvi ajab küll kui su pc on min nõuetest mitu korda võimsam aga low peal mäng ikkagi välja ei jookse
Kuda ma serverisse saan connectiga ipga , /connect 173.199.105.69:3204 ei funka
Selle mängu spawnimine on niigi debiilne, tahetud teha anti-camper, aga tegelikkuses jooksed nurga tagant mööda, siis vastane tekib sinna ja laseb sind selga. Just kõige hullem on see TDM's.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.