Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Auron
HV Guru

|
20.10.2010 09:07:05
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
omalgi Eesti Meistrivõistlused tulekul Laupäeval... |
Platuun, see pole balletiteema
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
20.10.2010 13:47:14
|
|
|
Auron kirjutas: |
Platuun, see pole balletiteema  |
Tantsimine ja jõusaal lähevad ka teinekord kokku, eriti veel siis, kui tantsimiseks on jõudu vaja.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
20.10.2010 13:54:06
|
|
|
Pasktolmleja kirjutas: |
Auron kirjutas: |
Platuun, see pole balletiteema  |
Tantsimine ja jõusaal lähevad ka teinekord kokku, eriti veel siis, kui tantsimiseks on jõudu vaja. |
No mida perset, see pole ikkagi huumorinurk.
Kokku nad ei lähe ja see ei tähenda, et tantsimine füüsilise jõu olemasolu ei vaja.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
26.10.2010 15:56:40
|
|
|
mida treenib kitsa käe haardega kätekõverdused ? ja mida laiaga
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.10.2010 16:03:56
|
|
|
Käte kõverdus on nagu rinnalt surumine, palju lihasgruppe mängus.
Peamiselt: rind, õlg, õlavarre kolmpea- ja kakspealihas (tri, bi), ebaoluline pole ka korrektsel sooritusel nö core ehk kerelihaste töö (kõht, selg).
Kitsalt on suurem suunitlus kolmpealihasel, selliselt mina pumpasin vähemalt seda enne lavale minekut.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
26.10.2010 19:52:11
|
|
|
denis28 kirjutas: |
mida treenib kitsa käe haardega kätekõverdused ? ja mida laiaga |
minuarust on see rohkem aeroobne tegevus, sobib soojenduseks hästi või lõdvestuseks. võta parem hantlid või kang.
bladerunner: see on rohkem ajaraiskamine, kui tahad tulemust mida kindlasti kõik tahavad, tuleb minna jõusaali või tõsta kodus raskuseid. raskusteta harjutusi tehes on väga raske leida tehnika mis lihaseid reaalselt ka koormaks. kui sa teed seljatagant 100kg kangiga tõsteid, siis järgmine päev tunned tulemust. niisama maas end vibutades... jään skeptiliseks.
mul oli aastaid kaelavalu hommikul ärgates. katsetasin neid spets patju ja sadu trikke. tegelikult olid mul seljalihased nõrgad, sai selg kuuaega head koormust ja tänaseni kaelavaludest prii. magan kasvõi padjata ja hommikul pole kaelavalu.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.10.2010 20:11:36
|
|
|
vipu, ma õpin füsioteraapiat ja ütlen ausalt, et inimestel pole aimu ka ahelreaktsioonidest, mis inimkehas toimuvad. Sinu puhul on hea näide. Väga palju esineb seda, et valu punktis A tähendab probleeme punktis B. Elementaarne näide on alaseljavalud, mis oleneb reie eesmistest ja tagumistest lihastest, kõhu ja seljalihastest. Täpsemini nende elastsusest (pikkusest) ja ka toonusest.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
26.10.2010 20:55:44
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
vipu, ma õpin füsioteraapiat ja ütlen ausalt, et inimestel pole aimu ka ahelreaktsioonidest, mis inimkehas toimuvad. Sinu puhul on hea näide. Väga palju esineb seda, et valu punktis A tähendab probleeme punktis B. Elementaarne näide on alaseljavalud, mis oleneb reie eesmistest ja tagumistest lihastest, kõhu ja seljalihastest. Täpsemini nende elastsusest (pikkusest) ja ka toonusest. |
ega ma ei tea seda jah, aga perearst ei osanud ka midagi tarka arvata. soovitas mingeid kreeme...
see kaelavalust lahti sain oli mulle hea juhus lihtsalt, kui ma poleks tegelenud sellega, oleks siiamaani piinelnud.
rühi olen sirgeks saanud, arvutitöö ole sedagi mõjutanud. üritan ennast hoida suuremate raskuste puhul, haiget võib ka endale teha.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
29.10.2010 08:12:58
|
|
|
Metsjeesus, loodan, et ei pahanda
Teisest foorumist su vabakava
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
29.10.2010 09:50:16
|
|
|
Mis mul ikka, polnud aimugi, et netis see olemas.
Põrand oli libe
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
29.10.2010 10:06:39
|
|
|
Oma katist võtsid vähemalt maksimumi.
Induse püüdmiseks jäi massist veel puudu.. Taru oli väga heas vormis ja no Imre on omaette klass
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
29.10.2010 10:17:08
|
|
|
Ma millegipärast kujutasin ette et metsjeebusel on ästipikad juuksed.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
29.10.2010 10:55:35
|
|
|
No kasutaja on tehtud aastal 2004..selle ajaga jõuab juuksuris vabalt ära käia
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
29.10.2010 13:05:45
|
|
|
Imre on mul ühtlasi treener ka.
Neljas oli hästi saadud, ma ei kurda tegelikult. Arvestades, et KORRALIKULT hakkasin treenima 2009 suvest ehk peale sõjaväge. Imre trenni läksin sellel suve alguses.
Kuna ma saan üsna hästi läbi mitmete treeneritega (tegelikult heatahtlikud inimesed kõik), siis tuleb nõu siit ja sealt. Plaan hakata jalgu suureks ajama ja paar head nippi saadud juba ja samuti kevadeks kuivemaks ka.
Ps juuksed olid jah vähe pikemad aastaid tagasi, sealt ka nimi tuli.
Paraku mitte jeesuse väärilised.
Ps2 praegu on sportlabis 2,2kg normaalset valku 500 eeku! Lisaks Smartpost tasuta ajutiselt, tegin oma tellimuse eile ära
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
29.10.2010 17:08:59
|
|
|
Ma leidsin fitnessi lehelt viite http://stronger.ee/ lehele.. 4 kg valku on midagi 800 jaaguga
Mass.fi kaup, aga sealt eesti enam ei saadeta asja
Vaatan vbl võtan kuu alguses ka uue valgu sportlabist..ei epa postiga mässama saab ise järgi minna
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
02.11.2010 15:40:46
|
|
|
Tallinnas mõnd spordisaali poksiringi ja poksikottidega on, kus saaks nt. tunnihinnapõhiselt jaurata?
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
23.11.2010 14:46:56
|
|
|
Metsjeesus: kui teed 1-6x siis kasvatad jõudu, kui 6-12x siis lihasmassi.
huvitav kas ma teen väga valesti kui teen rinna harjutusi hantlitega 8-12x ja kangiga surumist kuni 6 kordusega (kangile ma saan panna suuremaid raskuseid).
mure selles, et kuni 6x lendamiseks on hantleid väga väga raske positsioonidele tõsta.
ma jõuaks teha hetkel 2x30kg, aga pärast 6ndat kordust ma ei saa kodus hantleid põrandale visata. naabri küproklagi muutuks hetkega küprok põrandaks:D
kätelt maha saamine kipub õudsalt randmeid väänama. isegi alustada on jõle raske, kõige pealt peab 30kg sülle tõstma, siis pikali viskama ja neid balansis hoidma.
seetõttu ma teen rohkem korduseid ja väiksemate raskustega.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
wolz
HV kasutaja

|
23.11.2010 15:45:41
|
|
|
vipu kirjutas: |
mure selles, et kuni 6x lendamiseks on hantleid väga väga raske positsioonidele tõsta.
ma jõuaks teha hetkel 2x30kg, aga pärast 6ndat kordust ma ei saa kodus hantleid põrandale visata. naabri küproklagi muutuks hetkega küprok põrandaks:D
kätelt maha saamine kipub õudsalt randmeid väänama. isegi alustada on jõle raske, kõige pealt peab 30kg sülle tõstma, siis pikali viskama ja neid balansis hoidma. |
See harjutus mida sina teed on hantlitega surumine, mitte lendamine. Hantlite mahapanemise kohapealt soovitan proovida koos hantlitega istuli tõusta (võib ka edasi püsti tõusta kui hantlid vaja kuhugi kõrgemale asetada), siis on kerge käed alla sirgeks lasta ja hantlid ära panna. Istuli tõusmine võib algul raske tunduda kuid jalgadega veidi hoogu andes ei tohiks probleeme olla.
PS! Kui sa juba praegu istuli tõused ja ikka rannet väänab, siis ei oska muud soovitada kui rohkem käsi treenida
_________________ If I throw a stick, will you leave? |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
23.11.2010 15:57:04
|
|
|
mu küsimuse mõte kadus eelmises postis ära. ma mõtlesin et pole suurt valesti kui hantlitega teen ainult lihasmassi ja kangiga jõu harjutusi. mul hantlid ei kannatagi rohkem peale panna kui 30kg, rohkem ei mahu ja kui see liiga kergeks osutub siis pole mõtet ainult 6 kordust teha. okei võimalus on teha suure amplituudiga ja rõhku panna negatiivsele faasile, siis on tunduvalt suurem koormus.
lendamine on hantlitega küljelt tõus ja surumine on lihtsalt üles surumine. kaks erinevat harjutust ju, mõlemat teen. sa mõtlesid ületõmmet?
mina istun pingile, tõstan ühe hantli sülle, siis teise sülle. siis nikastan end pikali ja hakkan tegutsema. ma proovin sinu meetodit mingi päev.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
23.11.2010 17:23:47
|
|
|
Kodus treenid, saan ma õigesti aru?
Need vahemikud on sellised nagu nad on, mina üritan nüüd katta vahemikku 3-15 (olenevalt harjutustest jne muidugi), selline hea optimaalne on 6-12.
Üldiselt rinnale on mõistlik saada tehnika paika esmalt, kontrollitud langetamine ja kontrollitud surumine. Variant, mida olen teinud, on teha 3 seeriat ja katta vahemik 6-10 ja neljas seeria jalad pingil või aeglaselt langetada, plahvatuslult suruda.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
23.11.2010 18:12:52
|
|
|
kodus jep. ma nii üldjoontes teengi, aga kordused ajavad segadusse. eks igas foorumis on ka erinevad soovitused, peab leidma endale selle õige.
katsetan sinu soovitusi.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
27.11.2010 10:39:32
|
|
|
Metsjeesus, kas võtsid selle "100% Nitro Pure Whey Gold" (ulme nimi) valgu ära sportlabist?
Kuidas selle maitse on ja kas ka vahutab ja jääb tükki?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
27.11.2010 13:49:39
|
|
|
Jah, eelmine oli french vanilje (maitsed oli toona peale selle veel shokolaad). Praegune on coconut chocolate.
Eelmine oli väga hea veega (piimaga on nad kõik head) ja ka see on mõnusa mekiga. Tükki ei jää tegelikult ükski korralik valk juba ammu minu arust, seda ei tee seegi.
Vahutab vähe rohkem kui vanilje oli, aga see on pigem visuaalne kui funktsionaalne downside. Natuke ootad kasvõi ja vaht kaob (pigem suurte mullidega kui tihe vaht).
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
27.11.2010 15:33:42
|
|
|
Ma söön praegu mingit odavat Taani massilisajat..see jääb küll tükki ja enamus shakerist on vahtu täis
Aga selge..sportlabist on hea osta..kohalik Viljandi firma..saab ise järgi minna
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|