Minult ka üle pika aja üks uus pilt . HDR on küll üle keeratud, aga äkki annab andestada, mulle meeldib.
Spoiler
Ega sa täissuuruses ei jaga seda pilti? kena väga =)
Kuidas te aga teete ni ilusaid pilte? kõik pildid siin foorumis on nii ilusad Ostsin omale peegli pool kuud tagasi, minu pildid küll nii ilusad pole
Alustuseks loe see õpetus läbi ja muu tuleb harjutamise ja sorteerimisoskusega. Muidu nagu enne mainitud, lase mõned pildid üles ja küll inimesed kommenteerivad ja jagavad näpunäiteid jne.
No ausõna, on küll lingina, aga 8,2MB pilt üles riputada siia? Keegi ei viitsi seda vaadata.
Mnjah, muigasin ise ka kui nüüd pildi suurust vaatasin.
upload.ee clipboard upload on mind ära spoilinud... Katsun edaspidi JPGna salvestada ja siis alles uploadida
Ebaterav (kuid see võib olla järeltöötluse viga), liiga kõrge võttenurk, luige igav poos, kivide ja luige paigutus kaadris on halb. Kas ma juba ütlesin, et way liiga kõrge võttenurk?
Pluss on see, et luige valge sulestik ei ole välja põletatud
Ebaterav (kuid see võib olla järeltöötluse viga), liiga kõrge võttenurk, luige igav poos, kivide ja luige paigutus kaadris on halb. Kas ma juba ütlesin, et way liiga kõrge võttenurk?
Kivide kohapealt oleks siis hea kui äärmised kivid oleksid tervelt peal. Luige asukoht on antud kohas küll minu meelest peaaegu parim( kõige parem oleks, kui ta seisaks selle kivi peal mis praegu jääb tema taha), või kus ta võiks Sinu arvates paikneda?
A-I-R, auto režiim on saatanast.
See pilt on vist natuke üle säritatud (säriaeg, ehk kaua sensor valgust endale ligi laseb liiga pikk).
Keegi teine ehk oskab paremini kommenteerida.
Kivide kohapealt oleks siis hea kui äärmised kivid oleksid tervelt peal. Luige asukoht on antud kohas küll minu meelest peaaegu parim( kõige parem oleks, kui ta seisaks selle kivi peal mis praegu jääb tema taha), või kus ta võiks Sinu arvates paikneda?
Arvestades, et mina ei oleks sellise kompositsiooniga üldse pilti teinud, ei oska ma ka paremat nõuannet anda. Mulle tundub, et neid kive on lihtsalt liiga palju ja kuna need on temaga samas mõõdus ei teki ka mingit dünaamikat.
Põhimõtteliselt oleksin ma puu kadreerinud rohkem vasakule ja säriaega vähendanud, et taevas ära ei põleks. Selle puhul aitab ka histogrammi vaatamine.
Edaspidi kasuta ainult manual reziimi.
Põhimõtteliselt oleksin ma puu kadreerinud rohkem vasakule ja säriaega vähendanud, et taevas ära ei põleks. Selle puhul aitab ka histogrammi vaatamine.
Edaspidi kasuta ainult manual reziimi.
see viimane alasäris ja ebareaalse wb-ga. algne pilt oli kõige parem, kuigi kadreering jah küsitav. ise tol hetkel seal ei olnud, seega ei oska kommenteerida _________________
Teed juues jäi toru ette Minolta Dynax 800si + Tamron SP 60 F2.0 + Kodak ColorPlus 200 _________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.