Miks te poode üldse röövite, viid romulasse paar autot ja korras. Mõtlesin kohe, et ei ole võimalik, et lasevad mul 27k kokku kraapida poode röövides kui näiteks tanklast sain 60$ ja ühest sööklast 35$ Olekski jäänud neid röövima
Kusjuures suht räme tüng on selle missiooni alguses. Dereki juurde sai luksusautosid viia, Lassiter 75 eest maksti umbes 2,5k mõtlesin, et sõidan kohe Lassiteriga sinna, viskan laevale, teen mingi missiooni seal ja toon paar autot veel ja ongi raha olemas. Suur oli aga mu pettumus kui transpordialust enam ei olnudki seal ja ainult konks rippus nööri otsas nukralt _________________
kui kaks masinat ajada purustajasse, saad üle 800$. ühe auto pead tooma, teine on alati väljakul. väga suur töö pole. ma kah kogusin raha mingi 10k ringis mängu keskel ja ükshetk enam polnud. teine kord kadus raha siis kui põlevasse majja jäi, see oli arusaadav. aga nii lambist sul äkki raha pole enam, vbl ma sain surma ka, ma ei mäleta.
vipu, kui peale missiooni surma saad siis kaob jah kogu vahepeal tekkinud vara ära, koju pead ka jõudma oma uue varandusega, et see säiliks
Vahepeal jahtisin luskusmasinaid ja viisin sadamasse ning sain kena summa kokku aga siis panin matsu ja kõik kadus ära, suht savi oli tegelt kokkuvõttes, sest järgmine missioon tuldi maja kallale _________________
kui kaks masinat ajada purustajasse, saad üle 800$. ühe auto pead tooma, teine on alati väljakul. väga suur töö pole. ma kah kogusin raha mingi 10k ringis mängu keskel ja ükshetk enam polnud. teine kord kadus raha siis kui põlevasse majja jäi, see oli arusaadav. aga nii lambist sul äkki raha pole enam, vbl ma sain surma ka, ma ei mäleta.
ma surusin isegi 3 sisse, aga siis läks see aparaat lolliks. hakkas kordama ennast ja ma siis käisin sõitsin natuke ringi, tagasi tulin siis oli kast õnneks lahti jälle. politseiauto eest raha ei saanud. üldse see autode ärakadumine on nõme.
Kuidas ma saaksin mafia 2 key-d steamsit maha võtta, et mäng maha myya( kahjuks endal kogemus puudub varasemast). Või ma ei pea seda yldse tegema?
See ei ole myygikuulutus, lihtsalt kysin tuleviku mõttes
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei saagi ju
Steamiga seotud mägud jäävadki sinu kontole.
Kusagilt ma ennem siit foorumist lugesin, et mingi võimalus on ikka olemas ( mitte mafia2 foormumist), et saab võtme kustutada.
Kas siis tõesti nii tehtud, et ma mängu ei saa myya
Kui vaja, siis myyn kontoga maha _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tänud info eest _________________ This message was sent from space using stargate
Kas kellelgi on playboy kaaned kogutud?
Ise olen vaid siiani kolm tükki leida(c13)
ma 2, kuigi mänginud vist tunnike kaks _________________ This message was sent from space using stargate
Kas kellelgi on playboy kaaned kogutud?
Ise olen vaid siiani kolm tükki leida(c13)
Ma 36tk leidsin. Osad vedelevad niisama mööda linna ka laiali? Ma ainult konkreetsete missioonide ajal otsisin.
Ajakirjade otsimine pikendas mänguaega ~1.5-2h.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.