Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
attrs
HV Guru

|
01.09.2010 16:54:08
|
|
|
Räige pang või puhas äri - kuidas võtta.
|
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
01.09.2010 17:00:48
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
virks kirjutas: |
Microsoft pakub tööriista "KeyUpdateTool" millega näeb peal olevat võtit. |
Näeb ta jah pärast kettaseadme füüsilist purunemist või failisüsteemi hävinemist. |
Vastus oli esimesele postile. Ketta rikkest ei ole seal juttu.
Litsentsi legaalsus loetamatu kleepeka korral on juba teine jutt ja seda ma ei kommenteeri(nud).
Ja alati ei ole tegu tehases pandud võtmega (kui win on uuesti paigaldatud).
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
1 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
01.09.2010 17:14:20
|
|
|
ferry kirjutas: |
Kulunud, või mitte, aga mida tähendab see, kui kleepsul on üks key, aga Everest ja Auslogigics SysInf näitavad teist? |
Ma seda nagu mainisin ja mõned teised ka - arvutite tootjad kasutavad neile väljastatud hulgivõtmeid, mis erinevad kleepsul olevatest individuaalsetest võtmetest
Spoiler 
OEM hulgivõtmed on seotud arvutitootjale antud spetsiaalse koodiga arvuti BIOS-is. Kui installer tunneb ära BIOS-is oleva koodi ja seega arvuti tootja, siis tunnistab võtme kehtivaks. Samasugused võtmed on näiteks Dell-i installikatel - need ei küsi product key-d, kui kasutad plaati Delli läpakal.
Uuel arvutil tootja poolt paigaldatud Windows on just selle hulgivõtmega ja samuti võib hulgivõtit automaatselt kasutada kindla tootja oem installikas (Dell näiteks).
Microsoft pakub tööriista "KeyUpdateTool" millega näeb peal olevat võtit. |
Näeb ta jah pärast kettaseadme füüsilist purunemist või failisüsteemi hävinemist. |
Vastus oli esimesele postile. |
Selge, palun vabandust. Teinekord tsiteeri siis palun seda algset postitust, sest kui teema on veidi algsest kõrvale ujunud, tekitab selline vastus segadust.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ferry
HV vaatleja
|
01.09.2010 17:20:20
|
|
|
Tänud.
Kuigi väheke jäi segaseks, millisest numbrist pean pilti tegema, või millist üles kijutama.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
01.09.2010 17:34:17
|
|
|
Sinu jaoks on oluline Windowsi litsentsikleeps, nn COA (Certificate of Authenticity), mille peal on product key kood. Sellest tee pilt ja hoia kindlas kohas. Avalikult näidata seda kusagil ka eriti hea mõte pole, kuigi ta on igaühele ka arvuti küljes nähtav. (Sellest ma ka aru ei saa, mis kuradi mõte sellisel avalikul salajasel asjal on)
Üles aga kirjutada võid ka Everesti, MagicalJellyBean või Microsofti enda KeyUpdateTool poolt näidatava koodi, kui see kleepsul olevast erineb - ka see töötab sinu arvuti peal.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ferry
HV vaatleja
|
01.09.2010 18:24:06
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Sinu jaoks on oluline Windowsi litsentsikleeps, nn COA (Certificate of Authenticity), mille peal on product key kood. Sellest tee pilt ja hoia kindlas kohas. Avalikult näidata seda kusagil ka eriti hea mõte pole, kuigi ta on igaühele ka arvuti küljes nähtav. (Sellest ma ka aru ei saa, mis kuradi mõte sellisel avalikul salajasel asjal on)
Üles aga kirjutada võid ka Everesti, MagicalJellyBean või Microsofti enda KeyUpdateTool poolt näidatava koodi, kui see kleepsul olevast erineb - ka see töötab sinu arvuti peal. |
Lõpuks arusaadav, ostsin saia ja arvasin, et võin ise ära süüa, aga siis selgub, et ka poodnik võib hammustada. Naise osas ei julge isegi mõelda.
Igal juhul tänud Dogbertile, paneks mingi plussi, aga selle portaali programmeerijad on ilmselt türklased.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
OhMyGod
HV kasutaja

|
19.10.2010 15:09:26
|
|
|
OT:sõber tõmbas endale ms win7 ultimate x64 ja microsoft peab identseks selle key
Siis pole küll nende developerid eriti targad.
Säh microsoftile et 50% piravad.
MSE jookseb tal ka nagu kuld.
Jah tean täiesti mõttetu post.
Mul endal muidu OEM kerge kile juba peal algeselt ja asub dvd-rom kohal, jalad ka üsna kõrgel ja ei kulu ta midagi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
21.10.2010 14:01:05
|
|
|
Mul asuse läppakal home xp kleeps püsinud üle 3a täiesti loetav ja tegu selle kõige nõrgema versiooniga kleepsust. Lihtsalt antud läpaka põhi pole ühetasane ja kleeps asetseb 2 kõrgema koha vahel, ehk isegi sülles olles puutub harva vastu. Samas näinud IBMe millel kleeps tõesti ca 1kuuga muutunud pea loetamatuks :/ Ehk sõltub suuresti kuhu see kleebitud ja kui ühetasane läpaka põhi on.
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 452 loe/lisa |
   |
342 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
21.10.2010 16:32:29
|
|
|
Kusjuures osadel masinatel olen näinud, et kleeps on hoopis aku all (dell inspironid mingid). Kui aku ei logise, ei tohiks sellega seal küll midagi juhtuda
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 452 loe/lisa |
   |
342 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.10.2010 17:03:55
|
|
|
Delli uuematel masinatel on see tõesti seal. Väga arukas lähenemine iseenesest. Mida vähem põhja peal kleepekaid ja muid silte on, seda vähem neid sealt maha koorub-kulub
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|