Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.08.2010 09:12:22 vasta tsitaadiga

madfury: Noh, mul jookseb Mint Mustam2el kiirusega 3-4 mega keskmiselt p2eva l6ikes ja vahet pole, on selleks Huawei pulk v6i telefon.

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
flake
HV veteran

sõnum 28.08.2010 09:44:40 vasta tsitaadiga

mul on TTÜ kandis viisakalt 3-4Mbps sekundis. ELisa enda maja juures Linnu Teel ainult 0,43Mbps icon_biggrin.gif. Kesklinnas hakkab jälle vähe paremaks.
Carlsberg
HV vaatleja

sõnum 28.08.2010 11:30:03 vasta tsitaadiga

flake, mida tihedam on asustus, seda rohkem saatjaid seal ka on... TTÜ kandis eriti, seal ju päevasel ajal väga väikesel alal mitu tuhat klienti kindlasti thumbs_up.gif
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 28.08.2010 12:14:49 vasta tsitaadiga

Mul on küll TTÜ kandis viimasel ajal samuti valdavalt see juba kõneks olnud 0,46 MB. Vahetevahel läheb mõneks ajaks siiski ka kiiremaks, nii et mingis unustatud lülitis siin asi pole. Pigem teadlikus kiirusepiirangus. Viimastel nädalatel on aga hakatud veel ka pidevalt 384kbit/s võrgu peale ümber lülitama, siis ei saa enam isegi seda 0,46-t kätte. Lollist peast sõlmitud tähtajaline leping läbi saab tuleb hakata ilmselt teenusepakkujat vahetama. Õnneks pole väga palju enam oodata jäänud icon_smile.gif .
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 28.08.2010 17:09:15 vasta tsitaadiga

Carlsberg kirjutas:
flake, mida tihedam on asustus, seda rohkem saatjaid seal ka on... TTÜ kandis eriti, seal ju päevasel ajal väga väikesel alal mitu tuhat klienti kindlasti thumbs_up.gif

Kas TTÜs WiFi t pole, tavaliselt ülikoolides on ja normaalne üliõpilane ei taha midagi maxta, kasutab WiFIt icon_smile.gif
tagasi üles
Carlsberg
HV vaatleja

sõnum 28.08.2010 18:52:35 vasta tsitaadiga

No mobiilside põhiülesanne on ikka kõnede edastamine, ja selle jaoks on ka vaja korralik arv saatjaid. Tänu nendele saatjatele on ka paremas seisus andmeside. TTÜ's muidugi on wifi.
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 28.08.2010 20:55:32 vasta tsitaadiga

Carlsberg kirjutas:
No mobiilside põhiülesanne on ikka kõnede edastamine, ja selle jaoks on ka vaja korralik arv saatjaid. Tänu nendele saatjatele on ka paremas seisus andmeside. ...

Kui operaator pakub andmesidet lisaks kõnedele, siis peab ta ka lisakoormuseks valmis olema.
See pole mittemingi vabandus, et tõmbame netikiiruse alla lubatu, kuna kõned on meil prioriteet nr.1. Mõistetav kui seda tehakse mingi piirini ja hädaolukorral. Mitte, et müüakse selgelt üle oma võrgu võimete ning siis hakatakse mingeid lapsikuid vabandusi otsima, et igavesti=seniks kuni teenusepakkuja heaks arvab; piiramatu=piiratud täpselt teenusepakkujale sobivalt; ülikiire=kui joppab. See ei käi otseselt Elisa kohta vaid üldiselt ... kuigi Elisa kolistab nende ämbritega, viimasel ajal suht hoogsalt.

tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 28.08.2010 21:00:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

No mobiilside põhiülesanne on ikka kõnede edastamine, ja selle jaoks on ka vaja korralik arv saatjaid. Tänu nendele saatjatele on ka paremas seisus andmeside

Ei ole mõtet unustada et tänaseks on veel lõviosa kõnedest 2G-s aga loomulikult ka kasvab igapäevaga 3G torude arv kasutajate käes icon_idea.gif
Seega 3,5G on hetkel siiski enamus ajast andmeside klientidele avatum, just see pärast et sagedust ei kasutata niiplaju kõnedeks.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.08.2010 21:25:44 vasta tsitaadiga

Aga kasutajad peaksid ka olema kõvasti julgemad probleeme - soovitavalt kirjalikult - firmadele ka teatada. Sest kui keegi midagi ei teata ja ainult kodus patja pisaraid valatakse icon_smile.gif , niikaua ei saagi firma tagasisidet et midagi on valest või et millegagi on jama.

Kusagil maikuus avastasin ise Elisa võrgus, Mustamäel, probleemsed kiiruse-kukkumised Prime-Time ajal EDGE ja GPRS-i kiirusele.
Siis tegin monitoorimisi, tulemuste edastamist koos pretensioonidega, kuni tuli teade, et probleem on edastatud tehnikutele.

- Siis kulus ligikaudu kuu ja siis olid kõik antud probleemid kadunud. Kiirus igati OK ja ei mingeid EDGE ega GPRS-kiirust. Ja siiani on kõik OK. Vähemkoormatud kellaaegadel 3-4 mega ja koormatud aegadel nii 2-3 mega.
Momendil kiirus: Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 2.7 kuni 3.2 Mbps.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 28.08.2010 21:35:06 vasta tsitaadiga

tahanteada, Pean nõustuma thumbs_up.gif
Korralikult monitooritud ja dokumenteeritud mure (printscreen näol näiteks) viib kiiremini sihile kui niisama kirjtamine, et a'la mul ei ole kiirust icon_idea.gif
tagasi üles
pinnawaatluz
HV kasutaja

sõnum 29.08.2010 00:51:25 vasta tsitaadiga

%#£$* sellest on siin juba eelnevalt räägitud, et klient ei pea/peaks midagi monitoorima, ekspertiise ja mõõdistamisi jne. tegema kui ta teenuspakkuja poolt kõlava meediakära saatel välja reklaamitud teenust lubatud kujul ei saa. peaks täiesti piisama, kui ta lihtalt annab teada, et teenus teda ei rahulda ja ta ei saanud lubatut. edasine on juba teenuspakkuja mure välja selgitada probleemsed kohad, teostada teenuse monitoorimisi ja mõõdistamisi ning probleemi ilmnemisel vastavalt lahendusi otsida. kasvõi oma tobedad ja katteta lubadused niikauaks sahtlisse panna kui reaalselt asi toimima saadakse.
kujutleme ette kui näiteks mingi saiatootja hakkaks müüma saia reklaamides "nüüd saate suve läbi piiramatus koguses saia vaid kahe sendi eest!" ja tegelikult selgub, et jätkub ainult koorukesi. kas siis peaks hakkama saia ostja kogu tootmisprotessi isiklikult läbi katsetama tegemaks kindlaks kustmaalt muutub sai koorukeseks ning kuskohas on tootmisprobleemid? icon_lol.gif
tegelikkuses on isegi oma mure või probleemi elisale edastamine paras ettevõtmine. veebikeskkonna kaudu saab heal juhul vastuse 10+ päevaga, telefonitsi aga võidki sinna otsa rippuma jääda. kopp.gif
kõige selle taustal on erii koomiline lugeda sellist asja: elisa-on-konkursi-aasta-ettevotja-suurtoetaja
http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Firmast/Uudised/342/elisa-on-konkursi-aasta-ettevotja-suurtoetaja
nominandiks kehvima ja saamatuima klienditeenindaja tiitlile oleks paras. enne, kui teisi toetama asuda tehku kõigepealt oma elementaarsed asjad kodusiseselt korda! icon_evil.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.08.2010 02:00:06 vasta tsitaadiga

pinnawaatluz, Ma näiteks ei muretse, peab mul olemas 3,5g aga elutoas ei levi GPRS, kuid kööki lähen siis on 3,5G thumbs_up.gif
Vahe ulme meetrites 3m...
Ei kirjuta ega joonista lihtsalt lepin eluga, äkki teed sama thumbs_up.gif
Närvid on ikka ühed, lihtsalt eluiga pikeneb beer_yum.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 29.08.2010 03:29:17 vasta tsitaadiga

wanawoll: Pole hullu - mul on olemas selja taga paarikymne aastane kogemusperiood omaaegse Eesti Telefoniga, kuidas tuleb asju ajada, et saada midagi paremaks v6i et firma viitsiks vigu parandada.
Ja ega ma maikuus ka Elisalt muud ei tahtnud, kui et m6ni to"o"mees suvatseks natuke ennast liigutada ning meie kandi Elisa-poolsed vead 2ra likvideerida.

Ja mis sest halba ikka on, kui m6ni to"o"mees ennast oma palga eest ka natuke reaalselt liigutab... Ma ei usu nagu, et Elisas makstakse niisama kohalk2imise eest raha...

Postitatud mobile device
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 29.08.2010 11:10:10 vasta tsitaadiga

huvitav, et see kevadest saadik elisa kodulehel ilutsev levikaart seisuga 31.08.2010 näitab Kuusallu 3.5G-d.
samas täna on 29.08.2010 ja 3.5G-st pole endiselt haisugi.
aga noh, eks kaks päeva ole veel aega kuigi vaevalt see midagi muudab thumbs_down.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.08.2010 12:17:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga noh, eks kaks päeva ole veel aega kuigi vaevalt see midagi muudab

icon_cool.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.08.2010 13:18:43 vasta tsitaadiga

Millal Mint´i "piiramatud" kiirused ära kaovad? Oli nagu sügisel, aga kuidas seda mõista - alates 1. september, 21. septembril või veel mingi kuupäev...?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.08.2010 13:22:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

alates 1. september, 21. septembril või veel mingi kuupäev...?

Sügisel thumbs_up.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 29.08.2010 13:33:49 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
tsitaat:

alates 1. september, 21. septembril või veel mingi kuupäev...?

Sügisel thumbs_up.gif

Ja ülejärgmisel siis? thumbs_up.gif ...
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.08.2010 13:37:32 vasta tsitaadiga

ewur, Kasutad Extra Strong-i et muretsed?
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 29.08.2010 13:42:12 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
ewur, Kasutad Extra Strong-i et muretsed?

thumbs_up.gif Yep, ootan juba kannatamatult, millal teistel kiirus "maha tõmmatakse", eestlaslik kadedus, you know...
Aga paku veelkord...
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 29.08.2010 14:24:12 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
... thumbs_up.gif Yep, ootan juba kannatamatult, millal teistel kiirus "maha tõmmatakse", ...
mul see 99/kuu ja huawei telefoniga kasutan, enamus kohtades 384kbit/s, aga siis ka korralikult,
plaanin pulka hankida
kas see tele2 huawei hakkab tööle?
PS kui keegi annab katsetada!

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 29.08.2010 14:37:42 vasta tsitaadiga

kfl kirjutas:
mul see 99/kuu ja huawei telefoniga kasutan, enamus kohtades 384kbit/s, aga siis ka korralikult,
plaanin pulka hankida
kas see tele2 huawei hakkab tööle?
PS kui keegi annab katsetada!

Mul sama pakett ja sama pulk, kõik töötab thumbs_up.gif ...
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 29.08.2010 21:52:12 vasta tsitaadiga

Siin jah tunduvad arvamused minevat kahte lehte: mõned arvavad, et klient peaks monitoorima ja pinda käima, et teenust saada, teised arvavad, et kui teenus reklaamitud, siis selle tööle panemine ja troubleshooting on teenusepakkuja teha. Ma üldiselt maksan raha selle eest, et ma saaks teenust tarbida, mitte teenusepakkujale betatester olla. Samas, kui keegi saab oma mure peale paari kuust monitooringut korda siis tore - vähemalt keegi on õnnelik. Ma vahetasin enda paketi kõige odavama vastu ära, mis neil pakkuda oli kuniks ma välja mõtlen kuidas ja kuhu võrku ma liigun. Peaks selle sügisese teenuste kohendamise ära ootama ja siis näeb, kes suudab kiirust pakkuda ja kes ei suuda. Elisast olen igatahes lahkumas, ei viitsi seinaga rääkida ning 10+ päeva kirjale vastust oodata. Sooviks oma raha eest ikka midagi saada ka icon_smile.gif

Visamatele hingedele aga soovin jõudu!
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Carlsberg
HV vaatleja

sõnum 29.08.2010 22:10:03 vasta tsitaadiga

madfury, kõige odavamas paketis on ju kõige kallim minutihind doh.gif . või räägid andmesidest?
Thetommi
HV kasutaja
Thetommi

sõnum 29.08.2010 22:51:08 vasta tsitaadiga

Väga haige, proge all nurgas näitab HSPA levi 3 pulka (49%). Aga kui tahan netti minna siis lihtsalt ei saa. Vajutan neti peale siis need numbrid mis peaks näitama mis kiirusega hetkel alla laen ei liigu ka grammigi. icon_rolleyes.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.