Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 24.08.2010 19:51:25 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
Kui elisa tarkvara töötab ja pulk taga siis windows 7-l kastide liigutamine on veits vastik, kui tõstad mingit akent mis lahti siis liigub ainult mingi ruut, ja kui kohale tõstad siis tekib see sinna vms.. Kas seda saab kuidagi muuta ka et oleks nagu tavaliselt et kogu pilt liigub mitte ainult ääred vms? icon_biggrin.gif

Elisa tarkvaraga ei tohiks siin küll mingit pistmist olla. Vaata üle oma seaded - Control Panel - System - Advanced - Performance Settings - Visual Effects - Show window contents while dragging.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Thetommi
HV kasutaja
Thetommi

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.08.2010 22:25:02 vasta tsitaadiga

Olen sellega suht rahul, kuigi vahepeal levi lihtsalt kaob täiesti icon_evil.gif , paar nädalat tagasi see veel nii ei olnud . Seadetest on võrgu tüüp pandud ainult wcdma.
Lisaks avastasin ühe huvitava asja mis võib ka minu arvuti vms süü olla, nimelt kui olen olnud edge võrgus ja siis lähen üle wcdma-le siis kiirus ei tõuse üle 0,5mb enne kui olen arvutile restarti teinud.

symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2010 11:34:10 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
symmi kirjutas:
Kui elisa tarkvara töötab ja pulk taga siis windows 7-l kastide liigutamine on veits vastik, kui tõstad mingit akent mis lahti siis liigub ainult mingi ruut, ja kui kohale tõstad siis tekib see sinna vms.. Kas seda saab kuidagi muuta ka et oleks nagu tavaliselt et kogu pilt liigub mitte ainult ääred vms? icon_biggrin.gif

Elisa tarkvaraga ei tohiks siin küll mingit pistmist olla. Vaata üle oma seaded - Control Panel - System - Advanced - Performance Settings - Visual Effects - Show window contents while dragging.
see on peal, aga ikka liigub ainult ruut ümber akna, sõbral täpselt sama teema, kui pulk ühendada..
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 25.08.2010 11:40:42 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
2 trini kirjutas:
symmi kirjutas:

see on peal, aga ikka liigub ainult ruut ümber akna, sõbral täpselt sama teema, kui pulk ühendada..

Aga kas seda tarkvara on sul reaalselt tarvis? Probleemid 3g võrgus püsimisega ilma selleta? Pane kinni ja vaata kuidas ilma töötab, ühenduse loomiseks seda ju vaja pole. Kui sms sellega kasutad, siis on teisigi programme millega sms saata, Microsoft SMS sender näiteks.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.08.2010 11:49:16 vasta tsitaadiga

2 trini: Aga selleks, et Win suvatseks oma Dial-upiga selle USB-pulga suhtes midagi ette võtta ühenduse püstiajamiseks on Sul nii ehk naa vaja õige programmi installimist. icon_wink.gif

Mina kasutan küll alati õiget programmi ja oma 5 aastane mobiilinterneti kasutus näitab täiesti üheselt, et originaal (õige) programmiga on ühenduse ja püsimise tulemused ikkagi paremad.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Mehka
HV kasutaja

sõnum 25.08.2010 12:56:36 vasta tsitaadiga

tere,

Sai prooviks ka extra srong pakett võetud ja Huawei E182E pulk.
Kodu masinal Win 7 64 originaal tarkvaraga tööle ei saanud, pulk jäi sisse ja välja plõksima.
Pärast pikka pusimist sain muudmoodi tööle, aga üle 5min link üleval ei seisa sikutamise ajal.
Peale seda hakkas müstika pulgal tuli põleb, mis näitab et ühendus aga
tegalt midagi ei liigu, Disable/enable ei tööta. Võtat pulga välja siis ei saa aru
et pulk kadunud jne.
Ehk siis reaalsest töötamisest asi kaugel.
Mina internetist uusi draivereid ei leidnud!
USB pikendusega ka asi ei töötanud ei tea kas täna viitsin järgmisega proovida.

Läpakal (xp pro) töötas pulk millegi pärast ainult ühes USB pesas teistes lihtsalt ühendust ei loonud.
Ehk siis tundis pulga ära aga pin koodi ei küsinud ja ühendust ei saanud
Samuti ei tahtnud pulk allalaadimise korral üle 5 min võrgus olla, lambist link kukkus.
Kui internetile koormust ei anna siis seisis ühendus pea tunni üleval või isegi rohkem.

Katsed tegin kolmes erinevas kohas: Raekoja plats, Mustamäe, Pärnu ligidal levinäitas üle 90%.

Praegu suht isu läinud. Tuleb, vist oma vana aeglase interneti otsas edasi istuda. vähemalt oli
see stabiilne.

Ehk on veel kellelgi kogemusi antud pulgaga või antud ühenduse koormuse taluvusest.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 25.08.2010 15:32:26 vasta tsitaadiga

Thetommi kirjutas:
Olen sellega suht rahul, kuigi vahepeal levi lihtsalt kaob täiesti icon_evil.gif , paar nädalat tagasi see veel nii ei olnud...

Mehka kirjutas:
Pärast pikka pusimist sain muudmoodi tööle, aga üle 5min link üleval ei seisa sikutamise ajal...

Ma olen võibolla "vandenõuteoreetik", aga tundub et Elisa on "sikutajapoiste" vastu lahenduse leidnud... icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Mehka
HV kasutaja

sõnum 25.08.2010 15:47:51 vasta tsitaadiga

Pakun välja, et sa oledki vandenõuteoreetik. Aga mina ka mis siis ikka.
Asi tunduski liiga ilus, et tõsi olla
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2010 15:48:19 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Thetommi kirjutas:
Olen sellega suht rahul, kuigi vahepeal levi lihtsalt kaob täiesti icon_evil.gif , paar nädalat tagasi see veel nii ei olnud...

Mehka kirjutas:
Pärast pikka pusimist sain muudmoodi tööle, aga üle 5min link üleval ei seisa sikutamise ajal...

Ma olen võibolla "vandenõuteoreetik", aga tundub et Elisa on "sikutajapoiste" vastu lahenduse leidnud... icon_smile.gif

Samas see ei viita sellele: "Võtat pulga välja siis ei saa aru et pulk kadunud jne." St ma ei usu et nad nii sügavale arvutisse poevad icon_wink.gif

See pigem arvutiteema icon_question.gif. Samas mul endal 182E ja win7/64 bit toimib nagu kulda.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.08.2010 15:55:32 vasta tsitaadiga

Mehka,
Lihtsalt soovitus.
Lase originaal soft üle, kuna on sagenenud E182e ühenduse mured (katkestab peale ühenduse loomist erineva ajavahemiku sees).
Kui ei aita siis vii pulk tagasi või garantiisse, tundub et on pulga viga icon_idea.gif
Ise testin neid jubinaid pea igapäev ja tundub et mingi stas kalab.
On sul must või valge,valge on OK
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2010 16:20:06 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
Mehka,
Lihtsalt soovitus.
Lase originaal soft üle, kuna on sagenenud E182e ühenduse mured (katkestab peale ühenduse loomist erineva ajavahemiku sees).
Kui ei aita siis vii pulk tagasi või garantiisse, tundub et on pulga viga icon_idea.gif
Ise testin neid jubinaid pea igapäev ja tundub et mingi stas kalab.
On sul must või valge,valge on OK

Meenus et mul E182E katkestas siis kui 3Gst läks 2Gsse või oli see vastupidi...algul ei saanud midagi aru, milles jama....
Sest mõnes kohas seda polnud. miski uus soft aitas (st modemi sise-elusse mitte arvutiproge)
tagasi üles
Mehka
HV kasutaja

sõnum 25.08.2010 17:23:24 vasta tsitaadiga

oli 6.0.1.247 driverid ja leidsin uued 6.0.1.257
ja tegemist on musta värvi pulgaga.
kust ma võiksin leida uue soft. nende kodukas ei ole
eriti läbipaistev olen seal juba piisvalt sobranud
tagasi üles
explode
Kreisi kasutaja
explode

sõnum 25.08.2010 18:25:23 vasta tsitaadiga

AKE, sain tegelikult juba tööle aga tänud info eest.
Jah, 200st megast on mul mingi 90 alles ja ma pole nagu eriti suuremahulisi asju avanud. Ainult foorumeid lugenud.

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.08.2010 18:56:04 vasta tsitaadiga

Mehka, Siin peaks oelma paar asja, aga ega niisama enam sellele ei saa.
Huawei keeras update kraanid kinni ja pani regamise peale thumbs_down.gif

http://3g-modem.wetpaint.com/page/Huawei+E182e+%28E1820,+E1823%29
Rootsi t2 firmware võid külmalt proovida.
Dashboardi ma ei uuendaks kuna see ei oma tähtsust eriti.
tagasi üles
Thetommi
HV kasutaja
Thetommi

sõnum 26.08.2010 19:18:50 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Thetommi kirjutas:

Mehka kirjutas:

Ei ole eriline sikutaja. Isegi niisama netis surfates kaob lihtsalt ära...
Heh vandenõu, pakuvad selleks netti, et siis sellega jamama hakata?, kes teab icon_lol.gif
seda posti üritan teist korda teha juba loodan et nüüd läheb õnneks:D

ReneDreier
HV veteran
ReneDreier

sõnum 26.08.2010 23:20:18 vasta tsitaadiga

Tervist,

Võtsin elisast prooviks 7p kampaania. Teisel korrusel majas siseruumides 3G nettust ei levi, kuid aga EDGE, seda sai proovitud nii mobiil Nokia 6700 SLIDiga + 3G pulk mis tasuta kaasa antakse.
Rõdul on aga teine lugu, 3G pulgaga rõdule ei pääsenud, kuid aga mobiiliga enda pea kohal hoides sain lausa 3,5G kätte mille ruuter.ee mõõtis 3,8mbit-seks olevat.

Küsimus seisneb selles, et kas selle marsruut ruuteriga saab ehk akna lauapealt selle 3G kätte ? Kuna ülevaateid/kommentaare lugedes tuleb välja, et tal parema tundlikkusega antenn, aga kas piisavalt parem mobiilist ? Siseruumis ju 3G ei levinud mitte üks pulk ka, kuid rõdul oli lausa 3-4 pulka 3,5G levi ja seda mobiiliga.

Teine võimalus, võtta see kõige odavam pulk ja sinna ~7m kaabliga antenn külge tinutada, et kas see variant toimiks ?

On ehk kellelgi kogemusi ? 3G ruuteritel/USB vidinatel on need antenni pistikud MIMO signaaliks mis jällegi Eestis täielikult puudub ?

Asukoht endal Valgast 5Km väljas Viljandi/Tartu maante vahel.
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 177
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 26.08.2010 23:34:20 vasta tsitaadiga

Kaabel ei aita icon_idea.gif
Ruuter räästa all on parim(tasuta ei saa).
Pikka kaablit ära proovi, kuna modem võib maha põleda,kui pohh siis katseta thumbs_up.gif
Kui sul ei ole reaalselt kaardi järgi 3.5G-d siis ära näe vaeva, kuna mahu suurendamise üritus tuleb väga palju hiljem icon_exclaim.gif
tagasi üles
ReneDreier
HV veteran
ReneDreier

sõnum 27.08.2010 00:02:24 vasta tsitaadiga

Kaardi järgi näitab 3,5G 1 pulk üle terve jaanikese icon_biggrin.gif

See ruuter on meeletult kallis ja temaga katsetamine jääks kindlasti ära.

Huvitav on see, et mobiil sai 3-4 pulka 3,5G-d kätte.
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 177
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.08.2010 00:16:14 vasta tsitaadiga

Lihtsalt mobiilidel on tihti v6imsamad antennid ja v6imendid, kui USB-pulkadel on.

Ja ka USB-pulki on erineva v6imsuse ja antennisuurusega olemas.

Endal on kaks Huaweid ja yks on ikka ysna k6vasti suurema suurusega kui teine.
Samas teistpidi on j2lle moblal siva aku tyhi, mul mingi 2-3 tunniga.

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 27.08.2010 09:51:40 vasta tsitaadiga

See "pulkade" järgi levi hindamine, ei ole päris objektiivne. Diagnostika all, näitab signaali tugevust "RSSI:" -x dBm

Näiteks maakohas väliantenni ja induktiivadapteriga, saab Huiawey 1752 - HSPA ~50% ja WCDMA~65% aga RSSI näitab -95dBm ja reaalsuses on GPRS levi kiirem ja stabiilsem kui see "3G".
Kuid sama komplekt linnakorteris, ilma antennita ~ -63dBm - ja kiirus ~4Mb/s ("pole paha").

Ilmselt peab prooviks võtma 1762 mudeli (Elionis ~690.-) võibolla see, saab väliantenniga paremini läbi.

viimati muutis marcor1 27.08.2010 10:17:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 64
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 27.08.2010 10:01:37 vasta tsitaadiga

Tre,

Selles suhtes on kahju jah, et 3G levi on aga enamasti ainult väljas, tuppa jõudes on lood sootuks teised. Mis muudab nagu selle teenuse suhteliselt kasutuks kui sa ei planeeri kogu interneti kasutuse aja väljas viibida. Muidugi on kohti kus ka siseruumidesse levib aga enamasti näitab minu praktika midagi muud. Levialakaart ei maksa siinkohal suurt midagi, sest need teoreetilised ringid mis sinna joonistatud on ei klapi tegelikkusega teps mitte. Kahjuks. Seega soovitust vaadata levialakaarti selleks, et saada teada kas sul on 3G levi, mina väga tõsiselt ei võtaks. Ehk see mida öelda tahan on see, et see teenus on veel toores, on neid kel veab ja saavad seda kasutada ning on hunnik teisi kes peavad lihtsalt veel ootama. Karm, aga sisuliselt nii on.

Equ

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 27.08.2010 10:23:30 vasta tsitaadiga

Paradoks on selles, et "maakad" kes istusid enne uimase neti otsas, istuvad seal ka edaspidi. Samas linnas, kus on kiudoptika majades - seal on ka maste rohkem ja tihedamalt ning mastid ise istuvad Elioni optika otsas.
Äriliselt on muidugi kõik arusaadav - rabeleda tuleb seal, kus potentsiaalselt palju kliente. Kapitalism on kole asi icon_lol.gif

tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 27.08.2010 14:57:39 vasta tsitaadiga

Oh kui tore, minu saaga on ka selleks korraks lõppenud. Saatsin neile feedbacki portaalisiseselt. Minu sõnum mädanes seal üle kümne päeva ja täna siis tuli vastus mailile. PS. Subjekt on muutmata kujul
tsitaat:

wfzȝzH���7]:�^{
Tere!
Täname Teid tagasiside eest. Kuna mobiilse interneti näol on tegemist raadiointernetiga ning ta ei saa ega ole sama püsiv kui näiteks ADSL ühendus. Teie poolt kirjeldatud kiiruse puhul ei ole tehnikutel etteheiteid kuna kiirus sõltub erinevatest faktoritest. Teenuse kasutamise ajal saate kätte juba 3G kiiruse.

--
Lugupidamisega Elisa
E-mail: info@elisa.ee
Kontakt: 6 600 600

Ehk siis saadeti üle tra ja öeldi, et ole õnnelik, et sellise kiirusegi said. Huvitav, mis pärast mulle siis hoolega MINTi pakuti? MINT pidi ju lubama 3.5G levis pakkuma hüpersuperturbo internetsi! Tallinn on vägagi 3.5G leviala. Tegelikult löön mina käega. Mul on paaril tuttaval EMTi äripaketid, seal peaks olema ka võimalus andmesideks. Seon ennast kaanina lihtsalt sinna külge ja maksan oma osa arvetest. Minu lauset, et sama riistvaraga samas punktis samal ajal aga erineva Elisa paketiga saab kätte üle 3Mbsi, nad kommenteerida ei soovinud.

Soovin Elisale jõudu klientide lollitamisel beer_yum.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Duckhead
HV veteran
Duckhead

sõnum 27.08.2010 15:20:42 vasta tsitaadiga

mis siis juhtus? Nii kahe sõnaga ja arusaadavalt paluks.
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 28.08.2010 07:39:30 vasta tsitaadiga

Duckhead, Ma siin threadis seda ka seletanud varem. Lühidalt: tahtsin HTC Desirega saada normaalset andmesidet. Telefon toetab 7.2Mbs alla. Mint paketidega ja M internetiga on maksimum kiirus absoluutselt igakell igal pool Tallinnas 0.46Mbs alla. Samas kui tuttava HTC Desire laseb ka aeg-ajalt 3Mbs läbi täpselt samas punktis, kus mina. Vahe on ainult Elisa paketis. Olen käinud esinduses rääkimas, et milles probleem, kuid siis vaadtakse mind kui lolli. Saatsin küsimuse läbi feedbacki vormi ja 11päeva pärast suvatseti vastata. Samas lällatakse stabiilselt sellest, et 3.5G levialas on Mint + 3.5G device parem kui viilutatud leib. Ja ärge tulge mulle sama jahuma, et 3.5G kiirus sõltub miljonist faktorist - fakt on see, et ma pole mitte kunagi mitte kordagi saanud kiiremat ühendust kui 0.46. Kui see sõltuks nii kümnest faktorist, siis ma näeks erinevaid kiiruseid aga alati on raudpolt 0.46. Seega keegi on unustanud mingit lülitit väänata kuskil.

Ja kui lükkan EMTi või Tele2 simi sisse, siis kõiguvad kiirused 1.3Mbsi ja 3.5Mbsi vahel, niiet telefon ei ole vigane.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.