Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  geforce 8800gts lakkas töötamast märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
grenerd1
HV vaatleja

sõnum 25.08.2010 19:47:26 geforce 8800gts lakkas töötamast vasta tsitaadiga

probleem algas nii, et pelasin mängu kui äkki jooksis mäng kokku, tegin restardi ja siis olid arvuti sisselülitamisel esimesel ekraanil mingid valged triibud vertikaalselt peal ja samad triibud ka kolmandal ekraanil(siiamaani), kuid kusagil mujal neid ei ole ja windows ei läinud peale logo enam edasi ja crässis uuesti. safe mode ei saanud minna. hiljem asjad paranesid ja sai isegi safe mode minna ja vga modei kui resolutsiooni põhja keerata ei saanud sest siis läks pilt täiesti kirjuks ja pidi jälle restardi tegema. tänaseks olen saanud arvuti nii palju jooksma et resolutsioon on nõks väiksem kui mul muidu oli aga kui installida driverid videokaardile peale ja teha nõutav restart siis peale windowsi logo läheb ekraan jälle kirjuks ära ja midagi teha ei saa. enne oli mul win7 peal ja nüüd panin xpsp3 peale kuna polnud muud võtta. device manageri all ta üldse videokaarti ei leiagi. milles võib probleem olla. kas on aeg uus kaart osta või annab seda asja parandada. kas asi on ainult videokaardis või võib asi olla mujal, sest enne uue kaardi ostmist tahan kindel olla et kõik muu töötab. andmed Mainboard : Gigabyte 965P-S3
Chipset : Intel P965
Processor : Intel Pentium E2140 @ 1600MHz
Physical Memory : 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )
Hard Disk : SAMSUNG HD160HJ (160GB)
vidokaart on geforce 8800gts 320mb
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.08.2010 19:57:04 vasta tsitaadiga

Eks videokaardi jahutus on paksult tolmu täis ja siis pidigi toimuma videokivi ülekuumenemine.

Iseasi, kas päriselt surnud, pigem võib oletada, et videokkivi sulas kuumusega plaadi küljest lahti.
------------------------------
Sel juhul võib isegi esineda remondivõimalusi, tõenäoliselt leiad õpetusi isegi internetist.

Edu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
grenerd1
HV vaatleja

sõnum 25.08.2010 20:01:38 vasta tsitaadiga

ei olnud väga tolmu täis, sest olen seda vahepeal puhastanud ka ja kui nüüd peale probleemi lahti võtsin siis oli suht puhas, aga kui see kivi lahti, siis kust mingit õpet leida???
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 25.08.2010 21:18:39 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Eks videokaardi jahutus on paksult tolmu täis ja siis pidigi toimuma videokivi ülekuumenemine.

Iseasi, kas päriselt surnud, pigem võib oletada, et videokkivi sulas kuumusega plaadi küljest lahti.
------------------------------
Sel juhul võib isegi esineda remondivõimalusi, tõenäoliselt leiad õpetusi isegi internetist.

Edu thumbs_up.gif

Sa ka ikka naljamees sulas lahti icon_lol.gif Siingi foorumis on materjali mida teha antud juhul. Kui asi sulaks siis probleeme poleks ka.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=449908

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.08.2010 21:23:53 vasta tsitaadiga

Margus: Mööda paned, sest kõik BGA-kivid on võimelised emaplaadi küljest lahti sulama.
Kui sul on videokivi ja emaplaadi vahel a 500 tinakuuli, siis piisab, et üks, neist tinakuulidest, oma ühenduse kaotab.
----------------------------------------
Ning profiremont käibki tihti niimoodi, et rönteniga vaadatakse järgi millised kuulikesed ühendust ei anna ja siis kuumutatakse laseriga ainult neidsamu tinakuulikesi.
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.08.2010 21:32:01 vasta tsitaadiga

Professionaalremont käib ahjus..
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.08.2010 22:22:12 vasta tsitaadiga

OT: Mul endal seisab uurimise ootel - et kui kutu ja kuipalju veel võib asja saada - juhuslikult üks Nvidia Geforce 8800GTX kaart ja kui ma selle sain, siis:
1. Oli selle turbiinventilaator ja terve ventilatsioonišaht paksu tolmu täis.
2. Kõrge temperatuur oli kõik termopastad kiviks põletanud.
3. Kõrge temperatuur oli kõik termopadjad üles sulatanud.
4. Terves reas kohtades, eriti mälude ümbruses on trükkplaadi pind kõrge kuumuse tõttu mustjaks põlenud.

Ja nüüd rääkida, et sellises saunakuumuses ei hakka BGA-kivide tinakuulid lahti sulama, on täiesti mõttetu arvamus - sulavad lahti, nii mis mühiseb. icon_smile.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.08.2010 14:03:03 vasta tsitaadiga

Lauri Kiissel kirjutas:
Professionaalremont käib ahjus..

Jep.Ahju ja saab edasi kasutada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Vostro
HV kasutaja

sõnum 02.09.2010 12:44:26 vasta tsitaadiga

jah mul sama lugu 8800 GTX-IGA ostsin siit foorumist siis selle 8800..... ühelt kasutajalt ja sai natsa mu arvutis se videokaart töötada kui hakkas mingeid värvilisi triipe ülalt alla ja vahelt jäi ka ekraan kinni , võtsin masinast siis selle kaardi välja vaatasin ja näpisin, et mis viga on kas on silmaga näha ja ei midagi. Panin masinasse tagasi ja natsa töötas jälle sama asi..... Sell ajal ma ei osanud ka müüjale ette õõruda, et mis sa mulle müüsid näed, et videokaart hakkab vaikselt otsa saama.... Sellajal ma arvasin et emaplaat jamad minuga. Nüüd ostsin poest uue emme, ja sama asi selle videokaardiga...
Ah lass olla.
Mind huvitab ka, et kus ma saaksin siis oma videokaarti remontida või ahju pista...
Kas pean ise ahju küdema panema kas sellest piisab.?
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 30
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.09.2010 16:54:41 vasta tsitaadiga

Vostro kirjutas:
Mind huvitab ka, et kus ma saaksin siis oma videokaarti remontida või ahju pista...
Kas pean ise ahju küdema panema kas sellest piisab.?

Mulle tundub, et sa ei tea sellest eriti midagi, seega otsi keegi kes asjast rohkem taipab ja lase tal see ära teha.
Üldine reegel on see, et kaart kleepsudest,jahutusest,pastajääkidest,termopatjadest jms puhtaks ja siis GPU ülespoole(arvutis on gpu allpool) näiteks nelja fooliumipalli otsa seisma.Foolium laotada resti või mingi kandiku peale.Siis fooliumipallid.Siis kaart peale ja 10 minutit 200c juures ahjus hoida ja pärast väljavõtmist 30 min jahutada thumbs_up.gif

EDIT:ahsoo nägin teisest teemast, et said korda juba thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Vostro
HV kasutaja

sõnum 05.09.2010 17:12:28 vasta tsitaadiga

Jah täitsa korras ja veel kaks kaarti icon_razz.gif ja naad siiani töötavad!!!
Küll ma olen tubli icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  geforce 8800gts lakkas töötamast
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.