Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elukaz
HV Guru

|
04.08.2010 11:22:40
|
|
|
sukelduja, +1
Rohkem mingi philipsivihkaja jutt. Samasugust sonyvihkajat näinud müügimeest. Ma võiks ise thomsonivihkajaks hakata.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
04.08.2010 11:41:29
|
|
|
Maagid h00s kirjutas: |
kempi kirjutas: |
... Hakkis seal ühise signaali taga. Samsungi oma samuti. Philipsi ja Samsa omad olid kõrvuti, mõlemal see 100Hz peal. Seal kus Samsa tükeldas, mängus Philips puhtalt. No ma ei tea siis. Kahtlane.  |
Äkki see hüppamine on seotud demo mode's olemine? Samsungil on mingi poe demo mode, mis krutib peale ja maha neid tilulilusid... |
Ütle miks peaks pood demoma Samsungeid ja Sonysid halvas valguses ning esile tõstma Philipsit? OnOffis sama teema, tõstetakse esile Philipsit suht. Küll on tal reaalsed värvid, parem 100Hz süsteem, kui teistel, mingite testide põhjal, nende hind on odavam nüüd, kui sama klassi Samsadel ja Sonydel jne.
Poodidel ehk philipsid ei lähe eriti ja nad üritavad neist lihtsalt lahti saada, seepärast tõstavadki neid esile?  |
pea kõigil telekatel on 'location' ühel või teisel viisil sisse kodeeritud. ja enamasti tähendab see seda, et on mingisugused vaikimisi tehasesättungid, mis poes peaksid justkui telekast parima mulje jätma ning puldist pilti mudides (heledus/kontrast/pildiparandus/jmss) slaiderid küll liiguvad, aga pilt ei muutu. mitte grammigi. ja nii ongi. kaevad menüüst välja sobiva koha, valid 'location-home' ja siis alles reageerib pilt reguleerimisele. kui nüüd, heh, vandenõuteooriat arendada, siis reguleeritavaks lülitatakse poes vast telekaid, mida kangesti müüa tahetakse, muud 'müüvad end ise'. võimalik? jah, aga kas tegelikult ka midagi sellist toimub?
edasi, möödunud aastal otsisin vanainimestele telekat, kriteeriumid peamisest alates: hind/pilt -> kasutusmugavus -> heli. nagu näha, jäi bränd üldse välja. lasnamäe euronics-is oli 32-tolliste riiulil vist ca kümmekond tükki reas, kõik näitasid zuumi ja nende seast oli pildikvaliteedilt peajagu üle lg (kah store demo režiimis). sai ostetud, olles täiesti teadlik lg musta probleemist (et see rohkem selline poripruun on, kui päris otse ei vaata). tuhat+ krooni odavam hind mängis ka rolli, muidugi.
omal on 37pfl7332 ja ei ole millegi üle kobiseda peale toiteploki pinisemise, mis öösiti vaikselt vaadates kuulda on.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
04.08.2010 19:02:16
|
|
|
marli1 kirjutas: |
Poodidel ehk philipsid ei lähe eriti ja nad üritavad neist lihtsalt lahti saada, seepärast tõstavadki neid esile?  |
Nagu üks poeomanik selgitas :"kuna Philipsi boonused on müügi puhul kõrgemad kui teistel siis soovitatakse seda kõigepealt"
Kuid see pood Philipsit ise ei müügi põhjusel:"Philips ise telereid tegelikult ei arendagi-paneel ostetakse sisse, komponendid samuti- teostakakse ainult komplekteerimine".
Soovitas osta teleri tootjalt kes ise ka midagi ikka arendab- N:Panasonic, isegi LG pidi tootearenduses kõvem olema kui Philips...
Ehk oskab keegi lähemalt kommenteerida... |
Imelik jutt müüjalt kuid see pläma on täitsa võimalik nende poolt.
Olukord oli ja on siiski selline et Philips ikkagii arendab päris hoolega omi tooteid, eelmisel aastal olid vaid kuni 5404 mudelini n.ö. võõras sisu, sealt edasi aga juba NXP arendused... NXP aga kuulub tegelikult Philipsile. Paneele arendati koos LG Display divisioniga, kuulu järgi oligi see IPS paneelidele omane lillakashall toon (õigemini LG võimetus sellest vabaneda) põhjuseks miks laiali mindi ning uueks koostööpartneriks sai Sharp, kelle 8 generatsiooni paneelid annavad juba suht head tumehalli tooni - normaalse ruumivalguse puhul on nad juba piisavalt mustad. Kuna moodustati JointVenture milles lööb kaasa ka Sony ning nad kõik panevad arendusse raha alla siis ei ole päris õige öelda et Philips "ostab sisse" neid paneele. Komponentide poolest aga on Philips üks maailma suurimaid tootjaid, vaevalt et leiate mõne Samsa või LG, veel vähem Thomsoni kus poleks Philipsi kive sees...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
IntZ
HV kasutaja
|
05.08.2010 00:00:10
|
|
|
Nii, plaan ka telekas soetada.
SD pildi kvaliteet ei oma tähtsust, telekat vaatan väga vähe (Elioni DigiTV pealt ehk mõnikord Discoveryt ja 2a pärast jalka EM-i, kui seda siis veel SD-s näidatakse). TV läheb arvuti taha, kust vaatan ilmselt 1080p filme/seepe, v-o ka 720p mõnikord. Monitorina ei kasutaks, konsoolimänge ei mängi. Kui see mingit tähtsust omab, siis tuba oleks üldiselt hämar, päikese käes ei vaataks, aga päris kottpimedas ka mitte. Vaatamiskaugus praeguse paigutuse järgi 2.5m silm -> tv. (pisike võimalus, et paigutan ümber, siis oleks 3-3.5m). Heliks on vägagi viisakas (analoog)stereo otse arvutist. Kuskil 10k kanti võiks TV hind jääda.
Soovitused teretulnud
Endale jäi silma http://www.atf.ee/tv_and_video/lcdtv/philips_42pfl5405h/
Kas on mõtet ka plasmade poole kiigata (tundub miinusena nende madal reso)?
Kas 50hz vs 100hz on ka mignit vahet filmide vaatamisel? See 5405 on 50 või 60hz vist, kuigi brožüüridel ilutseb ka mingine 100hz märk. Ei saa täpselt aru... http://www.digitalnewsroom.philips.com/factsheet/fs_42_5000_series.pdf
Poes vaatasin 5405 seeria Philipsi pilti, mis muidu paistis täitsa kena, aga Natural motion vms nimeline tuuningjunn oli küll õudne "feature", aga õnneks saab selle maha keerata nagu aru olen saanud.
Pixel plus HD ja Pixel Precise HD kohta kommentaare?
Tuttavad räägivad, et Philips on ikka parima pildiga (vs thomspon, lg, samsung jne), õige jutt?
Tänud
Edit: eks eelnevatest postidest leidsin ka mõned vastused, aga kui kellelelgi on midagi lisada, siis lasku tulla.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
05.08.2010 21:24:59
|
|
|
Minul on samuti pildikasti ostmine plaanis, kuid kindlat otsust mudeli ja tüübi osas veel ei ole langetanud. Silma on jäänud LED taustvalgustusega Philipsi 40PFL7605H/12 ja palju kiidetud Panasonicu TX-P42G20 plasma. Viimasega seoses tekkis küsimus erinevate mudelitähistuste osas: mis on vahet TX-P42G20S ja TX-P42G20E mudelil? Kas ainult korpuse värvi vahe?
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
05.08.2010 21:45:05
|
|
|
parasitego, Pana osas - jah; S on hõbedase korpusega
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
05.08.2010 22:50:16
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
parasitego, Pana osas - jah; S on hõbedase korpusega |
kui saaks pana plasmale philipsi amblilighti taha kruvida, oleks elu veel ilusam. pimedas toas ilma ambita vaadata on ikka väga harjumatu.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
07.08.2010 20:35:04
|
|
|
Oleks ka huvitatud ühest PANASONIC TX-P42G20S või musta värvi korpusega, vahet pole. Max 15k raha koos transaga. Kui keegi sebiks mulle sellise, oleks tänulik
Ei tahaks eriti pixmaniast või kusagilt kaugemalt tellima hakata. Ja et asi liiga ostuteemaks ei kisuks, siis võite oma kogemusi seadistamisest jagada, kellel sama pill. Mis heledust jne kasutate, kui on vaja seda regullida üldse tehaseseadetest erinevaks.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
08.08.2010 02:01:32
|
|
|
Jah ma olen teadlik nendest kohtadest, aga ma ütlesin et keegi hea HV-lane äkki pakuks koos transaga sellise hinnaga. Ja ehk varemgi, kui seal need tarneajad.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.08.2010 11:36:07
|
|
|
rene p kirjutas: |
Jah ma olen teadlik nendest kohtadest, aga ma ütlesin et keegi hea HV-lane äkki pakuks koos transaga sellise hinnaga. Ja ehk varemgi, kui seal need tarneajad.  |
lootus on lollide lohutus
ma ootan oma LG 47le8500 juba kuu aega, sest seda pole isegi baltikumis.Igaks juhuks enamus netipoode läbi helistanud, mis väidavad et laos olemas(algul arvasin, et tarnija ajab udu). Tulemuseks oli see, et laos on olemas, aga tundub, et ladu USAs, sest tarneaeg 40 päeva
Ma ei saa pihta, kui kirjas on, et tarneaeg 3-5 tööpäeva ja ma maksaks kauba ära, siis vennad hakkavad alles kontrollima, et kas kaupa ka reaalselt olemas ja mu 3-st päevast saab 33 päeva???
Ei tea mis ime looma ma välja valisin
Kallim 3d mudel nagu naksti olemas, odavam versioon ka, aga vot minu oma mitte.
Ei tea isegi kas nutta või naerda
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
08.08.2010 15:34:37
|
|
|
Jah ma olen teadlik nendest kohtadest, aga ma ütlesin et keegi hea HV-lane äkki pakuks koos transaga sellise hinnaga. Ja ehk varemgi, kui seal need tarneajad.  |
Minuteada on mõlemal ülaltoodul hinna sees transport.
Isiklikult olen tellinud MarkIt poest mitmeid asju ja kõik on seni sujunud. Samuti on ka digi-shop usaldusväärne koht.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
08.08.2010 16:40:30
|
|
|
MultiUser kirjutas: |
Minuteada on mõlemal ülaltoodul hinna sees transport.
Isiklikult olen tellinud MarkIt poest mitmeid asju ja kõik on seni sujunud. Samuti on ka digi-shop usaldusväärne koht. |
Ok, aga sain juba mujalt
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
murjam
HV kasutaja
|
09.08.2010 11:21:01
|
|
|
Kas Philips LCD 42 PFL 5405H on võimalik ka filmide vaatamisel(USB kaudu) subtiitreid lisada? ja kas kuidagi musti ääri ka saab tekitada... venitab osade filmide puhul pildi piklikuks. Aga ükski "pildikuva" ei anna õiget mõõtu. Kahjuks osade filmide puhul ei saa häält kätte. Eelviimane update peal.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
09.08.2010 11:26:55
|
|
|
marli1 kirjutas: |
Nagu üks poeomanik selgitas :"kuna Philipsi boonused on müügi puhul kõrgemad kui teistel siis soovitatakse seda kõigepealt"
Kuid see pood Philipsit ise ei müügi põhjusel:"Philips ise telereid tegelikult ei arendagi-paneel ostetakse sisse, komponendid samuti- teostakakse ainult komplekteerimine".
Soovitas osta teleri tootjalt kes ise ka midagi ikka arendab- N:Panasonic, isegi LG pidi tootearenduses kõvem olema kui Philips...
Ehk oskab keegi lähemalt kommenteerida... |
Kusjuures mina olen ka seda lugenud, et Philips maksab müüjatele kõrgemaid boonuseid ja sellepärast ongi müüjad eelkõige Philipsi toodete müügist huvitatud. Müüja saab kogutud boonuste eest endale Philipsi tooteid osta. Seda kirjutas Subclubi foorumis üks tüüp, kes oli millalgi Euronicsis müüja.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
IntZ
HV kasutaja
|
09.08.2010 17:39:04
|
|
|
murjam kirjutas: |
Kas Philips LCD 42 PFL 5405H on võimalik ka filmide vaatamisel(USB kaudu) subtiitreid lisada? ja kas kuidagi musti ääri ka saab tekitada... venitab osade filmide puhul pildi piklikuks. Aga ükski "pildikuva" ei anna õiget mõõtu. Kahjuks osade filmide puhul ei saa häält kätte. Eelviimane update peal. |
Mul sama mudel, kasuta Unscaled või Auto Zoom (ma ei tea mis resoga sisendist jutt), need hoiavad aspect ratio kindlalt paigas ja pildist ka midaig ära ei lõigata (ok, Auto zoomi puhul võib supakaid lõigata, kui sa nad pildist alla poole viid (musta riba peale)).
Samas, kas sul õnnestus valged paika saada? Timmisin silma järgi jupp aega ja ei saanud.. Hiljem proovisin piltidega, ikka ei saanud. 235-255 valged (ehk hästi heledad halltoonid) on suht üks valge kõik :(. Heledate värvidega sama teema. Ainuke variant on kontrast rämedalt alla (25 peale) tõmmata siis on valgetega kõik korras.. samas on pilt ise siis juba nii tuhm.. et noh.. jah, nii ka ei kõlba päris vaadata.
Siuke asi vist garantii alla ei käi? Lihtsalt sitt/odav mudel või sitt eksemplar ja vsjo?
Hm, peaks vist softi uuendust proovima, kuigi vaevalt, et sellest midagi kasu on.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
murjam
HV kasutaja
|
09.08.2010 18:55:46
|
|
|
Osade *.mkv-de(720p ja 1080p) puhul saan hääle taha osade puhul mitte, tegu erinevate hääleformaatidega. Teleril hetkel eesti keelne menüü ja sealt kasutan pildi kuvasuhtena 2-e esimest varianti. Kahjuks ei ole leidnud varianti, mis kuvaks nn 1:1, ei oska valida ka juurde subtiitreid. Juhendi järgi nagu ei olegi võimalik moonutamata pilti saada? Pildi kontrastsuse jms häälestamiseni ei ole jõudnud, panin kohe"kino". Ülejäänute puhul häiris ennasti pildi puhul miski, ju siis need olid ka heledamad toonid. Teleril on eelviimane variant softist.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
09.08.2010 19:15:50
|
|
|
Omab keegi 42LE8500 LG mudelit? Kuidas pilt on ja kas tasub oma hinda?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
09.08.2010 19:42:48
|
|
|
IntZ kirjutas: |
235-255 valged on suht üks valge kõik... |
Video värviulatus ja RGB piltide värviulatused on erinevad.
Video puhul ongi värvid 16..235 ning seetõttu tunduvad tuhmid. Normaalne oleks olukord, kus teler sellest aru saab ja seda kompenseerib.
Arvutitega on sama asi, osad videokaardid/driverid saavad asjale pihta, osad mitte.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rec._709
Wikipedia: Rec. 709 coding uses “studio-swing” levels where reference black is defined as 8-bit interface code 16 and reference white is defined as 8-bit interface code 235. Interface codes 0 and 255 are used for synchronization, and are prohibited from video data. "
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
IntZ
HV kasutaja
|
10.08.2010 14:20:47
|
|
|
-Koppel- kirjutas: |
IntZ kirjutas: |
235-255 valged on suht üks valge kõik... |
Video värviulatus ja RGB piltide värviulatused on erinevad.
Video puhul ongi värvid 16..235 ning seetõttu tunduvad tuhmid. Normaalne oleks olukord, kus teler sellest aru saab ja seda kompenseerib.
Arvutitega on sama asi, osad videokaardid/driverid saavad asjale pihta, osad mitte.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rec._709
Wikipedia: Rec. 709 coding uses “studio-swing” levels where reference black is defined as 8-bit interface code 16 and reference white is defined as 8-bit interface code 235. Interface codes 0 and 255 are used for synchronization, and are prohibited from video data. " |
Ma forcisin nvidia driveri kaudu video ka 0-255 peale. Seda varianti olen alati kasutanud (ka tavalise monitoriga). Tundus mu arust just see õige variant.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
10.08.2010 14:35:57
|
|
|
Ongi õige, et driver automaatselt värviulatuse 16..235 venitaks 0..255 peale. Mudiu jääb pilt tuhm. Ise kasutan Media Player Classicul Haali Renderer-i, mis sama asja teeb kuna minu ATi driverid seda teha ei oska.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.08.2010 23:24:03
|
|
|
Kysimus suurele ringile
Kes pakuks kiirest LG 47le8500?
olen juba kuu oodanud ja kopp ees kahjuks, ei taha mulle seda keegi müüa, äkki kellelgi vedeleb see mudel
Ronin sulaga kohale kui olemas ja hind sobib. nädala jooksul oleks hea kui olemas oleks koos garantiiga
Edit:
Hetkel järgmine reede ja 27000.-
Keegi võiks kiirema tarneaja pakkuda, ka hinnalanguse vastu pole
Müüjale läheb homme kell 9 ettemaks teele, kui paremat ei tule
Sorry, et ei kasuta Ostuabi/hinnapäringut. Minu viga, ausalt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 12.08.2010 07:59:22, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
IntZ
HV kasutaja
|
12.08.2010 03:32:14
|
|
|
Haa, sain videopildi paika 42PFL5405H-l. Vägagi ideaalilähedaseks. ja seda siis hoopis 16-235 sisteemas.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Koolja
HV kasutaja
|
13.08.2010 15:45:46
|
|
|
Kas oskab keegi öelda mis vahe on PANASONIC TX-PF50G20 vs TX-P50G20 vs TX-P50GW20?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|