Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WerteX
HV Guru
|
30.07.2010 22:50:37
|
|
|
Ramm, TX-P42G20E selle raha eest väga hea valik.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
31.07.2010 16:23:47
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
selle raha eest peaks saama juba midagi paremat |
No aga siis soovita kust ja mis on parem?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
31.07.2010 17:58:01
|
|
|
hobihall kirjutas: |
Siinsed G20 omanikud ei ole midagi imelikku märganud? |
mina olen - nimelt seda, et pilt on imelikult ilus ... kui inimestel pole muud telekaga teha kui ühe kindla filmi ühte kindlat kohta öökimiseni vaadata selleks, et näha seal anomaaliat ja mitte keegi pole seda näinud "live broadcast" esitluses siis on minu arvates tegemist pseudoprobleemiga ... täpselt sama moodi võiks 100% LCD omanikest kisa tõsta - musta värvi lihtsalt ei eksisteeri ja uudistediktor on porganikarva näoga aga vaevalt, et nad seda julgevad palju lihtsam on kisada, et plasma on paha, oi kui paha ...
_________________ allkiri |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.07.2010 18:29:48
|
|
|
Arx07 kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
selle raha eest peaks saama juba midagi paremat |
No aga siis soovita kust ja mis on parem? |
tegin jah väikse eksituse, sellise raha eest paremat lcd vist ei saa, aga samas, odavaim asi ei ole ka kunagi hea või parim.
pane 1000-2000 juurde ja osta samsung, lg või philips.
Thomson võib olla telekate tootja, aga minu silmis mitte
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Termiit
HV vaatleja

|
01.08.2010 15:37:12
|
|
|
On jäänud silma Sony KDL-40EX500.
Lugedes foorumeid pole nagu halbu omadusi leidnud või saab selle raha eest midagi paremat. (10k-11k )
|
|
tagasi üles |
|
 |
ptass
HV vaatleja
|
02.08.2010 13:20:46
|
|
|
KÜSIMUS. Laste tuppa telerit vaja. Teleri kasutus:50% ajast mängivad, 50% ajast vahivad filme. Kas plasmaekraan (näit Panasonic S20) mängimiseks sobib või peab ilmtingimata lcd olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
02.08.2010 15:14:38
|
|
|
Plasma ei sobi arvuti taha. Pilt "virvendab" ja hakkab silmadele.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ptass
HV vaatleja
|
02.08.2010 15:23:32
|
|
|
vabandust, jäi mainimata, et mängimiseks on PS2 ja PS3. arvutiga ühendust ei tule.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
02.08.2010 15:26:49
|
|
|
Siis peaks sobima.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
02.08.2010 15:35:33
|
|
|
Termiit, Selle raha eest on hea valik. Aga kindlasti võta EX500, mitte EX400. 500-l on tunduvalt parem pildi parandus
idikas, mängimisel pidi rohkem esinema. Lihtsalt hea oleks kui saaks seda lisafunktsiooni välja lülitada. Imelik tundus väide, et Pana esindajad ei saa asja paremaks, kuigi peaks tegemist olema lihtsa firmware uuendusega fixitava asjaga. Aga tore kui tavakasutuses midagi märgata ei ole. Igatahes plasmade plusside miinuste suhe kipub tasapisi sama hinnaklassi LCD-dest üle olema
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
02.08.2010 16:13:59
|
|
|
idikas, mängimisel pidi rohkem esinema. Lihtsalt hea oleks kui saaks seda lisafunktsiooni välja lülitada. Imelik tundus väide, et Pana esindajad ei saa asja paremaks, kuigi peaks tegemist olema lihtsa firmware uuendusega fixitava asjaga. Aga tore kui tavakasutuses midagi märgata ei ole. Igatahes plasmade plusside miinuste suhe kipub tasapisi sama hinnaklassi LCD-dest üle olema |
mängimise kohta ma ei kommenteeri - vanust juba piisavalt aga selle firmware kohta ... nii palju kui mina olen aru saanud siis on suur vahe mikidemaa mudelite ja euroopa mudelite lollvara vahel (kas või see, et jänkistanis pole dlna tuge), ei viitsi näpuga järge ajada aga mina lasin kohe üle võrgu peale 2.005 lollvara kuid jänkistanis pakutav viimane olla 2.004 ja need kes 2.005 selga ajanud enam seda effekti ei tähelda ... aga mis puutub sinu hinna ja kvaliteedi suhte kirjeldusse lcd vs plasma siis see on sul kül õige ütlus
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.08.2010 16:24:40
|
|
|
idikas, v 2408 peaks muidu hetkel G20 seeria viimane FW olema...
Veider lugu (või bug) on see, et FW uuendusi leiab ta mul ainult läbi Network -> Check updates vms, samas kui System -> Check updates ütleb alati, et latest & greatest on mul olemas.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
02.08.2010 20:14:50
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
idikas, v 2408 peaks muidu hetkel G20 seeria viimane FW olema...
Veider lugu (või bug) on see, et FW uuendusi leiab ta mul ainult läbi Network -> Check updates vms, samas kui System -> Check updates ütleb alati, et latest & greatest on mul olemas.  |
2408 on tõesti - vaatasin just telekast järele ja see on ka hetke uusim, peaks olema 5 juuli reliis ... see 2005 oli siis ilmselt see fw mis mul ostes peal oli - krt tol päeval oli +32 õues ja +30 toas
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
03.08.2010 11:42:51
|
|
|
WerteX kirjutas: |
Ramm, TX-P42G20E selle raha eest väga hea valik.  |
Oskad öelda kuidas pilt on kui vaadata filmi läbi sülearvuti hdmi kaabli? Kas pilt hakib või mitte?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
03.08.2010 12:22:33
|
|
|
Ramm kirjutas: |
WerteX kirjutas: |
Ramm, TX-P42G20E selle raha eest väga hea valik.  |
Oskad öelda kuidas pilt on kui vaadata filmi läbi sülearvuti hdmi kaabli? Kas pilt hakib või mitte? |
et mis mõttes hakib? ... üle hdmi toetab g20 1080p 24, 50, 60 signaali 1:1 pixelmappinguga - kui su arvuti seda kuvada ei suuda siis on see arvuti probleem ... nii palju kui mina olen oma htpc-ga filme vaadanud siis teleka taha küll asi ei jää ... ja blu ray mängijast 1080p/24 jookseb ikka väga mõnusalt
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
03.08.2010 13:38:30
|
|
|
Mõtlesin selle all,et läägib vms.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
03.08.2010 15:32:16
|
|
|
kui mõtled input lagi, siis see ei mõjuta mitte mingil viisil pildi sujuvust... see on vaid puhas gamerite teema, filmi vaatamisel pole tähtsust
(input lag kirjeldab aega, kaua kulub kaadri loomisest arvutis selle hetkeni, kuni ta jõuab ekraanile...)
ja nii nagu idikas ütles, see kas see läägib, oleneb vaid su läpakast... 1080p filme peaksid suht kõik C2D läpakad mängida suutma (oleneb küll bitrate'ist, kuid tavaliselt tuleb isegi 1.2GHz ULV inteli 4500MHD-ga toime)
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
03.08.2010 23:48:49
|
|
|
Termiit, Selle raha eest on hea valik. Aga kindlasti võta EX500, mitte EX400. 500-l on tunduvalt parem pildi parandus
idikas, mängimisel pidi rohkem esinema. Lihtsalt hea oleks kui saaks seda lisafunktsiooni välja lülitada. Imelik tundus väide, et Pana esindajad ei saa asja paremaks, kuigi peaks tegemist olema lihtsa firmware uuendusega fixitava asjaga. Aga tore kui tavakasutuses midagi märgata ei ole. Igatahes plasmade plusside miinuste suhe kipub tasapisi sama hinnaklassi LCD-dest üle olema |
Kle, kui tahad head pildiparandust, saan aru et seda 100Hz funktsiooni, siis võta parem Philips 5000. seeriast nt 42" PFL5405H. Teeb su Sonyle igatahes selles silmad ette. Poes just hiljuti vaatasin, ei andnud Sony, Samsungi omi võrrelda kah Philipsi omadega, LGst ei hakka rääkimagi. Üldiselt ka müüja kinnitas Philipsi üleolekut selles. Aga ega suurt vahet pole, ühtviisi sitad on nad kõik siiski laias laastus kui võõrelda väga kallite mudelitega, 40k+ teleka alla matmine vast kindlustab selle funktsiooni täieliku normaalse töötavuse
Üldiselt, kes kiiruse osas väga tundlik, siis plasma oleks hea. Virvendab, a mis siis? Omal ajal 85Hz lauaarvuti CRT monitorid ja 100Hz televiisorid kah virvendasid Pilt on plasmal siiski hea, kui välja jätta see kollakas varjund, n.ö. soojad värvid.
Ise olen siis kah ostmas telekat. Siiamaani ei tea, mis oleks parim 11k eest, aga tundub vägisi nii, et selle raha eest on valida, kas ostan plasma, mis küll kollane, kui vana päikese käes pleekinud ajaleht, aga vähemalt näitab pilti sujuvalt. Või siis ostan LCD (n.ö. mitte LED lcd) mis küll pisut valgem ja kirevam ning sügavam ja ei virvenda, kuid filmi asemel tuleb tihti nagu närviliselt lagiv PC mäng.
Tahaks juba kätte saada, aga annab ikka valida
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
04.08.2010 00:46:25
|
|
|
keegi tegijam vend telekate valdkonnas kinnitab, et 100hz teeb imed 5. seeria pildiparanduse juures?
just võrdlus 5604 ja 5405...
Bravia 3 on hinnatud, Pixel Plus HD kohta seda aga ei ütleks
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
04.08.2010 00:58:37
|
|
|
tuut kirjutas: |
keegi tegijam vend telekate valdkonnas kinnitab, et 100hz teeb imed 5. seeria pildiparanduse juures?
Bravia 3 on hinnatud, Pixel Plus HD kohta seda aga ei ütleks |
Käisin just Eesti suurimas Euronicsi kaupluses. Tallinna Ülemiste oma, peaks justkui olema suurim või siis suurimaid siin. Küsisin siis nende asjade kohta samuti huvist ja sai ikka pikalt räägitud. Sony 100Hz tehnoloogia kukkus mingis suures testis esimesena maha Isegi enne LGd, mis oli ka üllatav. Poes oli ka näha, kui saast on Sony 100Hz parandus. Hakkis seal ühise signaali taga. Samsungi oma samuti. Philipsi ja Samsa omad olid kõrvuti, mõlemal see 100Hz peal. Seal kus Samsa tükeldas, mängus Philips puhtalt. No ma ei tea siis. Kahtlane.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
04.08.2010 09:15:38
|
|
|
Maagid h00s kirjutas: |
... Hakkis seal ühise signaali taga. Samsungi oma samuti. Philipsi ja Samsa omad olid kõrvuti, mõlemal see 100Hz peal. Seal kus Samsa tükeldas, mängus Philips puhtalt. No ma ei tea siis. Kahtlane.  |
Äkki see hüppamine on seotud demo mode's olemine? Samsungil on mingi poe demo mode, mis krutib peale ja maha neid tilulilusid...
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
04.08.2010 09:53:58
|
|
|
kempi kirjutas: |
... Hakkis seal ühise signaali taga. Samsungi oma samuti. Philipsi ja Samsa omad olid kõrvuti, mõlemal see 100Hz peal. Seal kus Samsa tükeldas, mängus Philips puhtalt. No ma ei tea siis. Kahtlane.  |
Äkki see hüppamine on seotud demo mode's olemine? Samsungil on mingi poe demo mode, mis krutib peale ja maha neid tilulilusid... |
Ütle miks peaks pood demoma Samsungeid ja Sonysid halvas valguses ning esile tõstma Philipsit? OnOffis sama teema, tõstetakse esile Philipsit suht. Küll on tal reaalsed värvid, parem 100Hz süsteem, kui teistel, mingite testide põhjal, nende hind on odavam nüüd, kui sama klassi Samsadel ja Sonydel jne.
Poodidel ehk philipsid ei lähe eriti ja nad üritavad neist lihtsalt lahti saada, seepärast tõstavadki neid esile?
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
04.08.2010 10:15:23
|
|
|
tuut kirjutas: |
Bravia 3 on hinnatud, Pixel Plus HD kohta seda aga ei ütleks |
Sellist võrdlust (5604 ja 5605) vahel ei saa teha... sest 5604 mudelitel piuudub 100Hz moodul...
Pixel Plus HD on Philipsite suhtes nn algtaseme pildiparandus. Kui aga algmaterjaliks on meie ("vägev") maapealne digipilt siis ei aita siin mitte ükski (ime)süsteem - shit jääb ikka shitaks. kellelgi teist loodetavasti ei tule pähe mõtet et audiosüsteeme hinnata kasina MP3 näitel...
Inimesed ostavad praegu suuresti siiski hinda, mitte kvaliteeti. Pole mõtet arutada miks, see lihtsalt on nii. Philips on natuke ka kvaliteedile rõhku pannud, sellest suurem hind mis omakorda peletab säästuostja eemale.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
marli1
Kreisi kasutaja

|
04.08.2010 10:48:22
|
|
|
Poodidel ehk philipsid ei lähe eriti ja nad üritavad neist lihtsalt lahti saada, seepärast tõstavadki neid esile?  |
Nagu üks poeomanik selgitas :"kuna Philipsi boonused on müügi puhul kõrgemad kui teistel siis soovitatakse seda kõigepealt"
Kuid see pood Philipsit ise ei müügi põhjusel:"Philips ise telereid tegelikult ei arendagi-paneel ostetakse sisse, komponendid samuti- teostakakse ainult komplekteerimine".
Soovitas osta teleri tootjalt kes ise ka midagi ikka arendab- N:Panasonic, isegi LG pidi tootearenduses kõvem olema kui Philips...
Ehk oskab keegi lähemalt kommenteerida...
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
04.08.2010 10:54:43
|
|
|
marli1 kirjutas: |
Poodidel ehk philipsid ei lähe eriti ja nad üritavad neist lihtsalt lahti saada, seepärast tõstavadki neid esile?  |
Nagu üks poeomanik selgitas :"kuna Philipsi boonused on müügi puhul kõrgemad kui teistel siis soovitatakse seda kõigepealt"
Kuid see pood Philipsit ise ei müügi põhjusel:"Philips ise telereid tegelikult ei arendagi-paneel ostetakse sisse, komponendid samuti- teostakakse ainult komplekteerimine".
Soovitas osta teleri tootjalt kes ise ka midagi ikka arendab- N:Panasonic, isegi LG pidi tootearenduses kõvem olema kui Philips...
Ehk oskab keegi lähemalt kommenteerida... |
Ma ei ole küll eriline Philipsi fänn, aga selle postitusega ei tahaks küll nõustuda.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|