Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Valvejoodik
HV veteran

|
29.05.2010 21:16:00
|
|
|
Huvitav, kas ta ka arsti juurde läks? Ja kui läks, kuidas ta oma vigastust põhjendas?
Linky, Aga eestlastele meeldivadki ju sellised jalaga per.e naljad
EDIT: miks te arvate, et mehega tegu oli?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Confector
HV kasutaja
|
29.05.2010 21:44:45
|
|
|
No kamooon, kuidas saab naisel suguelund vendi vahele jääda ?
Aga jah, eesti919, täitsa eestlaste moodi värk jah.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diamont
Kreisi kasutaja
|
29.05.2010 22:09:53
|
|
|
No ma arvan et naisel võib vendi vahele ka jääta.
Mitte küll arvuti oma vahele. Kuidas?
Näiteks mingi V8 epilaator, millel on jahuti ja siis raseerides jääb siis vabandage väljenduse pärast, kliitor vahele O.o
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
29.05.2010 22:14:01
|
|
|
Hahahohoho, Sai jäi kurku kinni. Kõva teema käib raisk.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
2 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
maakas1
HV kasutaja

|
02.06.2010 14:32:50
|
|
|
Krdi läbu.. nigu Rumeenia uudised juba.
Eniveis kohtasin tool masinat, mis kandis HP märki otsaees. Mudelit ei mäleta, mingi nc v blaa seeria. Igal juhul oli temast saanud tablet. (Ekraan käis juhtmete otsas, kuidas juhutus, kui wifi juhtmed poleks jalus, siis 360º pööratav) Oma puuduva parempoolse kõlarikatteta ja mõningate klahvideta andis sihukese terminaatori välimuse mulje. Touchepad oli ära hõõrutud ja selle all oli rohelist plaati märgata. Mõned välised vigastused veel. Adapter oli päris vahva mänguriist. Alaldi osa kujutas endast ebamäärast teibirulli ja ots ka parem polnud. Igal juhul põhjus, miks sihuke masin toodi: "Windows ei läinud käima".
Illustreeriks teie fantaasiamaailmu mõne pildikesega, aga vist liiga konfidentsiaalne.
Täna juhtus ka väike näpukas. Kuna windoosa install on täiesti igapäevane asi, võiks seda teoreetiliselt ka kinnisilmi teha. Peaaegu seda ma tegingi, kuna mõtted olid mujal jne. Plaanis oli windoosa installida üle, aga et failid alles jääks (install, leave file system intact). Mida mina tegin: delete partition Y.
Vahva üllatus, kui ma sain aru, mida ma KLIENDI partitsiooniga just tegin. Õnneks Acronis tuli päästma ja taastas kenasti partitsiooni ära.
Veel: Invertereid parandada pole mõtet.. tulemuseks saab küll väikese, kuid värvika kaarleegi.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
13.06.2010 17:12:34
|
|
|
Just sõber käis oma vana kasti risuga jälle külas. Autost aitasin asju vedida sisse ja trepikojas tuli monitoril jalg ära millest hoidsin asja
Umbes ~1m pealt kukkus LG LCD ülemise äärega betoonile raksaki,korpus ümbert ribadeks tükke lendas 2 lehte,toas aga peale liimimist ja teipimist molu fungab
Juba hirmuga mõtlesin,et heategu ei jää karistamatta ja asi lõppeb sellega,et aitamisele lisaks kingin ka oma molu vanale Tüüpi teip ja liim ei häirinud ja oli rahul
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
13.06.2010 22:27:55
|
|
|
Järgmine kord hoia VGA kaablist, see poole tugevamini kinni
_________________ Arbeit macht frei. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
13.06.2010 22:35:38
|
|
|
Kaabel küll, aga nõrgim lüli siiski kinnitus plaadile
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxman321
Kreisi kasutaja

|
21.06.2010 10:05:16
|
|
|
Endal üks säärane naljakas kogemus, mis leidis aset pea kaks aastat tagsi...
Sai võetud endale vahetusõpilane USA-st, tsirka 16-17a vana poiss ala 140-150 kilo . Kuna ta ei olenud võimeline tegelema spordiga(füüsiline, kus jooksed jne) siis piirdus tugitoolis tehtava spordiga, sealhulgas ka arvutiga mängimine. Lisaks oli ka huvitatud arvuti riistvarast.
Nuh, oli aeg kui poelettidel nägid ilmavalgust esimesed 4870x2-ed,,, Mõtlesin, et võiks ka väikse uuenduse teha ja ka ühe endale ligi tõmmata. Sais siis vaadatud ja uuritud ja ka lõpuks üks ära ostetud.
Kaup tuli postiteel ja kui kohale jõudis, võtsin paki lahti ja vaatasin oma silmadega, et kui suur see isend on ja kuida välja näeb, lisaks ega defekte ei leidu jne. Kõik oli tipp-topp. Siis astus USAkas ligi ja küsis, et kas ta ka saaks seda proovida. vaatasin siis suurte silmadega vastu ja mõtlesin endamisi, et kas ta tahab endale kuskile "pessa" selle pista või tükikese ära hammustada , et nagu maitsena proovida vms. Lõpuks jõudsin arvamusel, et ehk ta mõtlem mängimist vms kuigi ütles seda, nagu ta tahaks seda enda arvutile panna(mis asus USA-s)... No see selleks... läks päev edasi ja hakkasin seda videokaarti endale arvutisse toppima, kuna eriti ei tahtnud mahtua, siis tuli teha hunnik ümberkorraldusi. Lõpuks sai tehtud nii, et video mahkuks juba kasti ja ühendasin juba juhtmeid, kui USAkas astus ligi ja küsis, et mis ma teen ja kuidas läheb... Seletasin siis ära, et mis teoksil ja kus kaugel omadega olen. Aeg jõudis juba sinna maani, kus tuleb vajutada "power" nuppu. Aga edasise suhtes sai naerd kohe mõnuga .Nimelt, asjal on kaks poolt mis langesid väga hästi kokku: 1- kuna videokaaril jäi üks juhe natuke lahti, siis arvuti hakkas piiksuma ja märku andma, et mingi juhe on lahtine ja peab ära ühendama. 2- USAkadelavad ju maailma suurimas terrorismi hirmus... Kuna asjad langesid sedasi hästi kokku, siis USAkas karjus üle maja "BOMB!!!!"(Tema suhtles AINULT inglisekeeles ja suht eestikeelt ei old nõus õppima ja veel vähem rääkima) ja enne kui ma arugisain(ei jaganud korraga matsu, mis pomm?,kus?), et mis toimub, siis 140-150 kilone USAkas oli jooksnud juba esimesele korrusele(meil kahekordne eramaja ja väga järsu trepi ja väikeste astmetega, tsirka 20 astet) sama kiiresti, kui ta oleks läbinud selle vahema vaakumises vabalangemisega
Siit ka väike õpetus kõigile:
Ka jäemdam inimene võib kiire olla, kui seda tahetakse(elu nimel näiteks)
Ja neile, kellel peaks olema kokkupuuteid USA-katega, olge pommide suhtes ettevaatlikud, mis vähegi meenutab pommi, üritage seda vältida, kui ei saa, siis seletada varakult. Kui just kena kõhutäit naeru ei soovi
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
21.06.2010 10:21:45
|
|
|
Päris hea. Lugema hakkasin siis ma mõtelsin ikka, et rebis miskid tükid pealt ära
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxman321
Kreisi kasutaja

|
21.06.2010 10:58:45
|
|
|
Ma vist ei väsi seda juttu rääkimast(ala 100x pajaanud).... kurb tõsiasi aga naljakas
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
06.07.2010 17:05:24
|
|
|
Eile sõitsin bussis 2 läptopiga. Üks oli sülearvutikotis, teine õhukeses puma seljakotis. Asetasin mõlemad kõrvalistmele üksteise peale, niiet seljakotis olev läppar oli pealmine. Hoolimata üsna valjust muusikast kõrvaklappides, kuulsin järsku ühes kurvis kõva pauku. Vaatasin siis kõrvale ja arvuti läinud. Sain kohe aru, et põrandale vahekäiku kukkunud. Olin üsna kindel, et sellise lataka peale midagi nüüd bebuuni läks. Kodus panin tööle ja kivi langes südamelt - terveks jäi Arvan, et väga kerge kaal (pisut üle 1kg) oli siin ka määravaks.
Paar päeva varem ajasin sama arvuti ise põrandale, kui hommikul unise peaga jäin jalgupidi juhtmesse kinni.
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
04.08.2010 12:43:47
|
|
|
mul õnnestus üks macbooki laadija täna hommikul põlema panna
_________________ ..||.. |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalkunMC
HV vaatleja
|
08.08.2010 10:21:26
|
|
|
oot kuidas? panid nõrgema (tegelikult tahtsin kirjutada =>)laadija võimsamale arvutile sappa`?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
08.08.2010 10:42:06
|
|
|
Nõrgema=väiksema vooluga? Sellest küll nüüd põlema minna ei tohiks...
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
08.08.2010 11:31:56
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Nõrgema=väiksema vooluga? Sellest küll nüüd põlema minna ei tohiks... |
Nõrgem laadija tunduvalt võimsama masina sabas võib väga vabalt sulama/põlema hakata. Voolutarbimine läheb suuremaks kui laadija nominaalvõimsus.
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
08.08.2010 20:10:25
|
|
|
eip, 60W laadija oli viisakalt õige masina taga.. aga sealt adapteri juurest oli isolatsioon kuidagi pahasti läinud ja järgmine hetk oli leek väljas ja isoka sulamishaisu kõik täis
õnneks sai kiiresti tegutsetud ja midagi tõsisemat ei juhtunud
_________________ ..||.. |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
08.08.2010 23:10:14
|
|
|
flake kirjutas: |
eip, 60W laadija oli viisakalt õige masina taga.. aga sealt adapteri juurest oli isolatsioon kuidagi pahasti läinud ja järgmine hetk oli leek väljas ja isoka sulamishaisu kõik täis
õnneks sai kiiresti tegutsetud ja midagi tõsisemat ei juhtunud  |
Alumine ots ? Ah jah mu 3tk läinud aga võtad lahti ühendad uuesti ära ja töötab jälle nagu loom.
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
09.08.2010 02:32:55
|
|
|
oli aasta 2000 ja Viljandi kutsekas tehti mingi vanade arvutite "muusem" klass.. mäletan et IT õppesuuna ülemus ise oli klassis ja juhendas mind kuidas mingil igivanal pannil mälusid juurde panna..lõpuks vägistas ise mitte-päris sobinud mälu emakale ja peale masina sisselülimist.. ühesõnaga juhtus nii et nägin esimest korda elus kuidas arvuti emaplaat süttis mälude juurest lahtise leegiga..bossil läks nägi imelikuks,tõmbas kogu kaadervärgi seinast ja ütles et proovige sellist asja ise vältida ning lasi jalga..
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
11.08.2010 17:01:59
|
|
|
Noh, kui veel päris võhik olin arvuti alal. Siis sai emaplaati installeeritud uut. Panin kõik kaablid külge tagasi ja mis kuradi jama on, käima ei lähe. Vendi võtab pooleldi järgi ainult. Pärast sain sõbra käest teada, et ma ei olnud CPU vana emaplaadi seest välja võtnud. (Arvasin, et jahuti ongi CPU). Siiamaani naeran selle üle, kui tainas ma olin.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
11.08.2010 19:54:33
|
|
|
Täna tegi codegen 300w siukse litaka et maja ees hakkas auto alarm tööle.
Kõvaketas oli arvutis cd-lugeja peal lahtiselt ja mingi hetk otsustas alla lennata, tõmmates 20pin pooleldi välja.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
11.08.2010 20:03:35
|
|
|
Mis tunded teid valdasid?
_________________ Arbeit macht frei. |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
11.08.2010 20:10:00
|
|
|
kalevipoeg kirjutas: |
Mis tunded teid valdasid? |
Kõrvad vilisesid ja kruus kohvi oli süles.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|