Nii tarkpead
Ma olen sellest driveriteemast jõle kaua aega eemal olnud. Hetkel üldse 9.1 peal.
Aga kuna nüüd uus win peale minemas, millist versiooni soovitate. Ausalt ei viitsi neid lehti siin lappama hakata
Kaart hd4850, cf ei kasuta, vgpu ja kellasid küll. Tänud
Pigem ma arvan nii nagu kunagi oli, sisuliselt lastakse paar või rohkem jamasid drivereid ja siis punnitatakse üks korralik ja mainitakse oi 10% speed up ja kõik põlvitavad jälle. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Nii tarkpead
Ma olen sellest driveriteemast jõle kaua aega eemal olnud. Hetkel üldse 9.1 peal.
Aga kuna nüüd uus win peale minemas, millist versiooni soovitate. Ausalt ei viitsi neid lehti siin lappama hakata
Kaart hd4850, cf ei kasuta, vgpu ja kellasid küll. Tänud
Samuti soovitan 10.4 Eriti just HD4K seeriale parim hetkel imho.
Pigem ma arvan nii nagu kunagi oli, sisuliselt lastakse paar või rohkem jamasid drivereid ja siis punnitatakse üks korralik ja mainitakse oi 10% speed up ja kõik põlvitavad jälle.
Nojah seda ma arvasingi, et midagi muutunud pole
Aga tänud, lasen tolle 10.4 peale.
hendrik32, 2x madalam perf ulme, sul midagi mäda. Ma pole ühegi vanema cat juraga selles juras niipalju saanud. Mis sul antud juras tuleb fps oma x2 kaardiga. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
2x perfikadu oli nt Call of Juarez'es, kus 140fps asemel sain 70fps.
Sama oli ka täna Mafia II'ga, kus sain 60fps asemel 30fps.
Ja millega perf korras 10.4 ? ise proovisin 10.4 sellega oli samahaige värk. Ulme vanu ei viitsi panna kohe. Õhta poole vaatan asja. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Ja millega perf korras 10.4 ? ise proovisin 10.4 sellega oli samahaige värk. Ulme vanu ei viitsi panna kohe. Õhta poole vaatan asja.
10.7 Hotfixiga CF`i probleemi pole?
Et GPU1 jääb 2D kelladele? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Ok, nüüd leidsin ka ühe probleemi :
Nimelt kui panna arvuti stand-by peale ja seejärel üritada arvutit taasavada, tuleb ette vaid must pilt mõningate pikslitega. Kas kellelgi sama asi?
Kaardiks HD5670 10.7
Ja millega perf korras 10.4 ? ise proovisin 10.4 sellega oli samahaige värk. Ulme vanu ei viitsi panna kohe. Õhta poole vaatan asja.
10.7 Hotfixiga CF`i probleemi pole?
Et GPU1 jääb 2D kelladele?
Mul on igati ok kuskil 2d kelladele ei jää dx10 peal, probleemne on vast DX9 ma pole jõllanud kas jääb 2d kelladele minuarust mitte, sest dx10 on igati 5
Ma olen kellad põhja ajanud, aga ikkagi dx9 muneb vs dx10. cat 10.4 dx9 all kah muneb. Lihtsalt ati ei taha vanade asjadega tegeleda eriti dx9.
Ma rohkem ei viitsi jamada on mis on mul savi sellest dx9 munemisest ja asi on ikkagi pelatav fps 60 või 120fps pole määrav. Vahet ju silmadele ei tee. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Vahet ei tee silmadega siis, kui MIINIMUM fps on 60, aga kui keskmine on 60 vs 120 siis ressursinõudlikes situatsioonides langeb fps kindlasti sinnakanti, kust juba silma riivab.
Niih tegin siis jura teste call of juraez max detailid ja 1280x1024 reso + cat 10.7 hotfix.
hendrik32 sul ikka midagi on katki. Mina ei saanud kuskilt 60 fps kätte alla 140 fps ei lange. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Niih tegin siis jura teste call of juraez max detailid ja 1280x1024 reso + cat 10.7 hotfix.
hendrik32 sul ikka midagi on katki. Mina ei saanud kuskilt 60 fps kätte alla 140 fps ei lange.
Ma testisin Call of Juarez: Bound In Blood'iga.
Seal oli 10.4 peal 140fps juures, 10.7 peal 70fps.
hendrik32 sul ikka midagi on katki. Mina ei saanud kuskilt 60 fps kätte alla 140 fps ei lange.
Mul on ka seal 70 fps jõnkadi, jõnkadi jookseb. Sisuliselt uurin hiljem asja. Alla 70 ei lähe fps, kuid silme ees võtab kirjuks kui jooksed ja keerad. 70 fps peaks ometigi siledalt jooksma. Lootust on kui tuleb mafia 2 ka selline aeglane nagu rääkisid siis tuleb fix kindlasti mis parandab sellise low fps osades asjades. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Mul on ka seal 70 fps jõnkadi, jõnkadi jookseb. Sisuliselt uurin hiljem asja. Alla 70 ei lähe fps, kuid silme ees võtab kirjuks kui jooksed ja keerad. 70 fps peaks ometigi siledalt jooksma. Lootust on kui tuleb mafia 2 ka selline aeglane nagu rääkisid siis tuleb fix kindlasti mis parandab sellise low fps osades asjades.
Mul oli Mafia IIs 10.7 peal mingi 20-30fps maxed out sätetega, 10.4 peal aga 50-70fps.
Margus, mida sa siin tõestada üldse üritad? See ammu juba teada, et 10.7 drivud on poolpidused. Loe ise siit teemast paljudel nendega probleeme on + guugle.
10.4 FTW
Margus, mida sa siin tõestada üldse üritad? See ammu juba teada, et 10.7 drivud on poolpidused. Loe ise siit teemast paljudel nendega probleeme on + guugle.
10.4 FTW
Poolpidused või mitte, aga mulle meedivad poolpidused alati on fun uurida, muidu hakkab igav. See ,et 3 asja jamavad on savi ma ei viitsi ühtegi mängu mängida kui isegi vaatan on haruldus. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Eks jah, bluescreenid ja muu selline ajudekepp on palju lahedam kui perfektselt töötav arvuti
Siiski siiski pole ma uue moboga bsodi saanud kõik on 5. Küll ,aga on saadud kellamisest lockup, bsod 3 tk. Jurast driverist pole saanud ühtegi bsodi kõik lockup ja bsod on saadud kellamisest, by default ,aga ühtegi.
See mafia 2 60 fps ja alla toimetab ja hakkan kohe seda uut 8.761.0.0000 driverit katsetama.
Kõige lihtsam fix on selline kellel low fps osades mängudes. Ehk nendes ei lähe 3d kelladele teine gpu. Fix siis järgmine. Põhinedes HD4870X2 kaardiga.
1 minge CCC ja valige overdrive ja siis valige options- profiles - profiles manager. Esimesse ritta kirjutage 3d või oma suva järgi midagi. ja siis save.
2 minge C:\Users\sinunimi\AppData\Local\ATI\ACE\Profiles Otsige oma profiil xml fail. Avage notepadiga.
Ja elu lill edasi.
4 Aktiveeri ccc profiil peale salvestust.
Juhul kui teine gpu pole mem kella tõstnud mine overdrive ja proovi 1 mhz kellata või lihtsalt liiguta ja pane test clocks. Sealt kohe näha kui kellad üleval.
Edu.
CAT 10.8 kah ei too sellele probleemile vist lahendust. Beta põhjal. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Hmm... katsetab õhtul järele... Margus, sa vist cat profiilide pakki ei installi kunagi, nagu aru sain? _________________ ...life is random...so am I...
Mida need profiilide pakid teevad üldse? Ma pole kunagi installind neid
Peaksid sisaldama mingeid CF optimisatsioone... banaan
Tegin siis nii, nagu Margus, profiilid jätsin installimata ja...
Igal juhul mina suurt FPS (võibolla 1-2 FPS, heal juhul) vahet ei näinud, nendes asjades mida mina mängin
Panin enda kastile Cat 10.5a tagasi, vähem jebimist ja ajunussi... CF töötab jälle ning FPS on kah viisakas.
Õnneks Qvaad veab FullHD videod kah ilma GPU accelerationita ära, nii et suurt vahet pole... _________________ ...life is random...so am I...
Panin siis selle 10.5a sisuliselt kaart kohe 3d kelladel ja performance sama sisuliselt minujaoks ei muutunud midagi ikkagi lasen uuemad tagasi. Paar fps ei pane veel tõmblema nagu tola, tilbendada edasi, tagasi. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
keegi oskab kommenteerida milline oleks asjalikuim uusim drivu sellisele isendile nagu - ATI 785 chipset/710 koos HD4200 int. vga'le? Proovisin neid 10.7 ja ... piix mingid juttid jooksid läbi kui videosid vaatasid ja viskas artesid kohati. Panin need peale mis asuse lehel ja tundub et sai asja korda. Aga huvipärast paneks uuemad peale ehk on asjalikumaid.
Nagu aru saan on ATI CCC pakkike koos chipseti drivudega jms "huvitava" kraamiga? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Panin siis selle 10.5a sisuliselt kaart kohe 3d kelladel ja performance sama sisuliselt minujaoks ei muutunud midagi ikkagi lasen uuemad tagasi. Paar fps ei pane veel tõmblema nagu tola, tilbendada edasi, tagasi.
10.7 ja sinu "manual" fix töötab sama edukalt, kui 10.5a ilma selleta...
Samas, mille kuradi pärast peaks kasutaja hakkama käsitsi parandama asja, mis peaks nagu elementaarselt töötama? _________________ ...life is random...so am I...
keegi oskab kommenteerida milline oleks asjalikuim uusim drivu sellisele isendile nagu - ATI 785 chipset/710 koos HD4200 int. vga'le? Proovisin neid 10.7 ja ... piix mingid juttid jooksid läbi kui videosid vaatasid ja viskas artesid kohati. Panin need peale mis asuse lehel ja tundub et sai asja korda. Aga huvipärast paneks uuemad peale ehk on asjalikumaid.
Nagu aru saan on ATI CCC pakkike koos chipseti drivudega jms "huvitava" kraamiga?
10.4 ilmselt parim kuid pole aimugi mis teema nende integreeritud videotega ja chippsettidega on
mnjah eks proovin... tea praegast hakkas kah kui dual ekraanid taga (üks läbi analoogi dsub ja teine läbi hdmi) pilt video ajal "spike" viskama üle ekraani. Nagu triibu viskab vms. Aga seda vaid kõrval olevas monitoris kus näitas deski pilti mitte seal kus jooksis film. ... müstika _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Nagu aru saan on ATI CCC pakkike koos chipseti drivudega jms "huvitava" kraamiga?
10.4 ilmselt parim kuid pole aimugi mis teema nende integreeritud videotega ja chippsettidega on
vaatasin ajalugu teemas, kus 10.3 oli peaaegu sama hea kui too 9.12b4 ja 10.4 oli tsipa sitem, kui 10.3 _________________ ☠
ma palju küll erinevaid mänge ei mängi, aga mul pole küll mingeid probleeme 10.7'ga olnud.
Warhammer Online taon enamik ajast, Mafia 2 demo jookseb minu vana raali kohta ka väga hästi, vahest natuke Fallout 3'e, mis Samuti ilma tõrgeteta toimib...
aga ju siis vist 10.7 töötab 5xxx seeria kaartidega hästi? ja single gpu kaartidega. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Panin siis selle 10.5a sisuliselt kaart kohe 3d kelladel ja performance sama sisuliselt minujaoks ei muutunud midagi ikkagi lasen uuemad tagasi. Paar fps ei pane veel tõmblema nagu tola, tilbendada edasi, tagasi.
10.7 ja sinu "manual" fix töötab sama edukalt, kui 10.5a ilma selleta...
Samas, mille kuradi pärast peaks kasutaja hakkama käsitsi parandama asja, mis peaks nagu elementaarselt töötama?
Se fix töötab igalpool ja erinevate driveritega ise olen kasutanud seda foldimiseks kuna ei tõsta ise kellasisd 10.2 oli veel mis funkas.
Seda fixi profiili laetakse igakord kui arvuti käima paned sisuliselt saab sellega ka 2d kellasid muuta ja teed mitu profiili vastavate kelladega. Raske see pole activate profile tray ikoonist klõpsida. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Se fix töötab igalpool ja erinevate driveritega ise olen kasutanud seda foldimiseks kuna ei tõsta ise kellasisd 10.2 oli veel mis funkas.
Seda fixi profiili laetakse igakord kui arvuti käima paned sisuliselt saab sellega ka 2d kellasid muuta ja teed mitu profiili vastavate kelladega. Raske see pole activate profile tray ikoonist klõpsida.
Nu 10.5a tõstab mul ise kellasid, 3D rakendustes, ilma käsitöö abita...
Foldimisega enam ei tegele, peale seda kui üks HD4870X2 selle peale rabanduse sai, teiseks ATI kaardiga tulev skoor on liiga väike, et asi voolutarvet ära tasuks _________________ ...life is random...so am I...
Seda fixi profiili laetakse igakord kui arvuti käima paned sisuliselt saab sellega ka 2d kellasid muuta ja teed mitu profiili vastavate kelladega. Raske see pole activate profile tray ikoonist klõpsida.
Nu 10.5a tõstab mul ise kellasid, 3D rakendustes, ilma käsitöö abita...
Foldimisega enam ei tegele, peale seda kui üks HD4870X2 selle peale rabanduse sai, teiseks ATI kaardiga tulev skoor on liiga väike, et asi voolutarvet ära tasuks
Ma suveti ei foldi küna saab kuumarabanduse või kondekad emaplaadil tapab maha. +200+ eek maksta vooluarvet suht savi. Toas präegugi suurt hingata pole rääkimata veel magamisest.
EDIT
Homme või ülehomme on oodata uut driverit. Mul on üks 10.8 ver mis näitab 10.8 ccc all ja signatuurid terved. Kui ta samahaige tuleb siis ei tasu seda isegi proovida. Praegu tirin kah ühte veel. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Homme või ülehomme on oodata uut driverit. Mul on üks 10.8 ver mis näitab 10.8 ccc all ja signatuurid terved. Kui ta samahaige tuleb siis ei tasu seda isegi proovida. Praegu tirin kah ühte veel.
Anna teada siis, loodame et seekord asi töötab ka lõpuks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.