4870 HDMi kaabliga läbi ressi LCD teleka järgi.
Uuemate Catalystidega(kindlalt 2 viimast väljalaset) selline häda, et kui korra telekas või ka arvuti kinni panna, siis viskab Overscani paigast ära. Peab see olema nullis. On kellelgi sarnast kala?
pr CorsairX, proovisin oma masinaga seda 1280x1024 reso, mis sa kasutad ja max seaded
videokordust vaadates minfps 59
salongis sõites minfps 69
mõlemal juhul oli aga avg 80fps
isegi videot salvestas avg 40fps 1/2 resolutsioonist ja mingit jõnksutamist küll ei märganud
Tead, ma tõesti ei viitsi sinuga vaidlema hakata. Teeme nii, et sinu jaoks olen ma ainus kiiksuga kes näeb shiftis luulusid ja rahu majas.
pr CorsairX, proovisin oma masinaga seda 1280x1024 reso, mis sa kasutad ja max seaded
isegi videot salvestas avg 40fps 1/2 resolutsioonist ja mingit jõnksutamist küll ei märganud
Tead, ma tõesti ei viitsi sinuga vaidlema hakata. Teeme nii, et sinu jaoks olen ma ainus kiiksuga kes näeb shiftis luulusid ja rahu majas.
aga ma kutsuksin esile ka teisi, kes suudavad luulusid või faktiliselt vastustada eelnevaga vastuolulisust _________________ ☠
Mis ükski järgnev ver ei lähe peale muidu. Ise olen ka clean installi teinud 2-3 kuutagant kui mingi jama ilmneb. Mul oli cat 10.4 -10.5 mis ei tahtnud ilma cleanita peale minna. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
aga ma kutsuksin esile ka teisi, kes suudavad luulusid või faktiliselt vastustada eelnevaga vastuolulisust
Minu 4870X2 peal ka Shift uute driveritega ei taha sujuvalt joosta.
Juba pikemat aega mingid Asuse driverid peal (äkki 10.2 või isegi 9.xx midagi).
Midagi mõõtma ega lindistama küll ei viitsi sellepärast hakata
ei saa aru, mis mõtet on paari fps taga ajada, driverit tuleks vahetada siis, kui mingi uus mäng vms lihtsalt ei tööta, supporti pole-
Aga lihtsalt sellepärast, et 58 fps pealt 60 peale saada , suht mõttetu _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ei saa aru, mis mõtet on paari fps taga ajada, driverit tuleks vahetada siis, kui mingi uus mäng vms lihtsalt ei tööta, supporti pole-
Aga lihtsalt sellepärast, et 58 fps pealt 60 peale saada , suht mõttetu
Kui minule vihjad, siis ma ei tea fpsidest midagi, ma räägin silmaga nähtavast jõnksutamisest.
Aga lihtsalt sellepärast, et 58 fps pealt 60 peale saada , suht mõttetu
Kui minule vihjad, siis ma ei tea fpsidest midagi, ma räägin silmaga nähtavast jõnksutamisest.
ma mõtlesin ikka yldisemas mõttes, jutt ei käinud sinust _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
10.7 on siiamaani kõige hullem käkerdis, mille nad välja on lasknud. Ei olnud pool aastat draivereid uuendanud ja mõtlesin, et mis seal ikka, proovin ära. Kohe peale installi viskas ekraani mustaks ja enne restarti pilti ette ei võtnud. Kiire kontroll ja tõepoolest ati ccc on uuendatud ja 10.7 driverid peal. Siiamaani ei ole ühegi versiooni puhul tulnud ette probleeme overdrive Auto-tune funktsiooniga. Seekord otsustas see põhjalikult kokku joosta. Mängida ma sellega midagi ei proovinudki, sest juba suvaline akna vahetus windoozas põhjustas aegajalt ekraani väljalülitumise paariks sekundiks Isegi driverite uninstall lõppes mingist hetkest musta ekraaniga . Saatsin atile feedbacki kaudu oma kommentaarid ka. Panin 10.4 driverid peale tagasi ja kõik töötab probleemideta. Neil võiks kuskil vähemalt hoiatus olla, et kui su on vanem kaart, siis ära uusimaid pane, need ei tööta inimese moodi. 4850 pole ju veel nii vana, et uuemad driverid seda toetada ei võiks. _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
f0ck thems AA. tehku textuurid korda, praegu 1920x1200 26" peal nagu udukogu. pealegi brute force AA, see mis nad sinna sisse panid ja see tapab metsikult FPS.
Catalyst 10.7 + 2x 5970 CrossfireX töötab probleemideta. Catalyst 10.4-ga ei saanud miskipärast Crossfiret tööle, 10.7-l seda probleemi pole.
Mingi teema oli just eespool arutuses,kus mitmel drivu versioonil oli kala sees multi-gpuga Nii lihtne ja elementaarne asi,veel enam kui müüd kaarti kus peal 2 GPUd ja selline kala
Mul oli ka kõik nagu lill, seniajani kui enam pilti ette ei tulnud. Aga no see juba teine teema. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Miskipärast arvab arvuti peale Cat 10.7 installi, et TV on mu primary display...
Seda kuidagi kuskilt ringi muuta kah saab mingil mõistlikul moel? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Etz, jätsid installi ajal TV kaabli ühendusse videoga?
"no shit sherlock"
Kohta, kust seda käsitsi määrata saaks, aga nagu ei leidnud _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
No nii ma üritasin täna BSOD kätte saada kuid edutult. Cat 10.7 dx9 on päris katki, eriti kui crossfire on töös heaven juras. Siiski kiirust on sellega 10.7 piisavalt. Bsode ja mis muud ebameeldivaid asju ei tule täna ma sisuliselt ei viitsi jamada ja jõllata kõiki asju. dx9 ja crossfire jama pole igalpool katki.
Tegin siis ühe lambika sisuliselt see parim mis nähtud vs 118 fps kunagi.
Täna ma rohkem ei viitsi. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.