|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Cb4
HV Guru

|
31.07.2010 20:43:41
|
|
|
GA-EP43-S3L on viga. Usu või mitte aga olen põhimõtteliselt samu plaate 3 tükki maha tapnud kahe kuu jooksul(ei teinud midagi valesti, lihtsalt surid maha). See on väga eba õnnestunud emaplaat, kui garantii, siis vii sinna ja võta miski muu asemele. Kui garantii läbi, siis hakka uue plate jaoks raha koguma. Mu plaadid tegid niipalju anomaaljaid, et pidin juba lolliks minema 99% kindel, et sul sama viga mis mul.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
31.07.2010 21:02:45
|
|
|
Proovisin ilma videota ja ikka 9 piiksu ja siis lülitas välja..Siis lülitasin jällegi tagant välja. Ainult prose ja helikaart veel küljes aga ei usu, et need seda võivad põhjustada?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
2 :: |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
31.07.2010 21:18:16
|
|
|
| destiny12 kirjutas: |
| Proovisin ilma videota ja ikka 9 piiksu ja siis lülitas välja..Siis lülitasin jällegi tagant välja. Ainult prose ja helikaart veel küljes aga ei usu, et need seda võivad põhjustada? |
mis klaviatuur on USB või PS/2, BIOSe taastamiseks peaks piisama energilisest Delete nupu toksimisest, patarei on emaplaadil, või mitte.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
31.07.2010 21:19:57
|
|
|
PS/2 on klaver, ja patarei on hetkel sees..Proovin ilma?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.07.2010 21:22:35
|
|
|
Kui jutt läks emaplaadi vigadele, siis on olemas võimalik varinat, et emaplaat on väändes / propelleris ning selle tõttu ei anna mingi silla ühendused kontakti. Sel juhul võib 8ajutiselt) aidata see, kui emaplaadi alla paned tugeva toe, millega välditakse emaplaadi läbipaindumine ja kehvade ühenduste tekkimine.
karm värk - aga nii see on - paljud emaplaadid on väändes, eriti kõikvõimalike raskete radiaatorite ja videkaartide korral - ja siis võib esineda üksjagu anomaaliaid tänu sellele.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
31.07.2010 21:27:03
|
|
|
See s3l on ise üks paras vääne ja propeller. Sama kirja olen näinud "bios recoveri".
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
31.07.2010 21:31:28
|
|
|
Proovisin ilma patareite ja ikka sama. Peab vist tõesti hakkama vaatama mis emaplaati osta. Vaatan veel äkki leian garantii paberi üles, kui peaks äkki garantiid olema.
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
31.07.2010 21:40:53
|
|
|
| Proovisin ilma patareite ja ikka sama. Peab vist tõesti hakkama vaatama mis emaplaati osta. Vaatan veel äkki leian garantii paberi üles, kui peaks äkki garantiid olema. |
Tee seda, ning kui on, siis proovi saada muu emaplaat. Vahel garantii osakonnad lubavad nii. Või maksad 500.- ja saad 500 kallima emaplaadi valida, kui sinu oma on.
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
01.08.2010 20:41:54
|
|
|
Aga võin siis kindel olla, et emaplaadis on viga?
E: Hetkel panin vana toiteka tagasi ja ka vana kõvaketta, võtsin helikaardi ära, kuid ikka kõik sama.
Siis pragust ainnult kõvaketas järel emaplaadil muud mitte midagi..Prose ka ikka. Kui oli 9 piiksu ära teinud siis lülitas ennast välja ja lülitasin ka tagant toiteka välja, aga kaks korda üritas kast ikka nagu tööle minna korraks peale seda..
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
02.08.2010 10:12:10
|
|
|
Emaplate bios lolliks läind, hotflash vms bios recovery vaja teha, ehk aitab. Pole antud plaadi puhul just haruldane nähtus, et bios hapuks läheb (eriti kellamisel).
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
| Kommentaarid: 453 loe/lisa |
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
02.08.2010 10:15:18
|
|
|
Pole parem hotflashi-i ega bios recoveryt teinud seeda pole aimugi sellest. Aga arvutil ei tule piltigi ette...
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
02.08.2010 10:22:31
|
|
|
Hotflash (töötab kui bios kivi on teisaltatav) - otsid sarnase emaplate, lased eidher dos-i või wini, vahetad bios kivi, teed flash. Osadel emaplaatidel töötab ka see, et sisestad õige biosega floppy ja mingi nippiga laeb ta selle sisse. Patarey maha võta võib minna päris pikalt enne kui konded ennast tühjaks laevad ja asi effecti annab. kiirendab kui peale patarei eemaldamiset need patarey all/kõrval olnud klemmid ära lühistada ca 10-15sec.
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
02.08.2010 14:29:05
|
|
|
Tundub, et kergem on uus emaplaat osta, kui sellega enam tõmmelda...
Kas Asus P5K seeriast midagi võtta oleks mõttekas?
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
02.08.2010 14:51:35
|
|
|
.......
Kas Asus P5K seeriast midagi võtta oleks mõttekas? |
Säästuplaate Asuse omi küll ära võta, Asus suht saast firma selles otsas, kallima otsa Asuse plaadid muidugi tegijad, eelista ikka Gigabytet, või siis MSI_d
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
02.08.2010 15:16:32
|
|
|
Tohoh, ise seni küll Asuse P5K kohta ainult head kuulnud..Aga kui nii siis nii.
Mingit crossfire platet ei näegi eriti AK-s..Kui siis hirmkallilt. Umbes ~1000.- eest saab üldse mingit normaalset emmet? Ja ilmselt oleks mõttekas kasutatud HV-st osta, saaks kobedama.
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
02.08.2010 15:26:25
|
|
|
Tohoh, ise seni küll Asuse P5K kohta ainult head kuulnud..Aga kui nii siis nii.
Mingit crossfire platet ei näegi eriti AK-s..Kui siis hirmkallilt. Umbes ~1000.- eest saab üldse mingit normaalset emmet? Ja ilmselt oleks mõttekas kasutatud HV-st osta, saaks kobedama. |
1000.- eest midagi normaalset poest ei saa, kasutatult küll, odavama otsa Asus P5Q seeria on samuti probleemidega ja sureb neid palju, ma ikkagi eelistaks Gigabytet, väga lollikindlaid emaplaate teeb, nende BIOS ei lähe nii lihtsalt metsa, ei läinud ka sinu emaplaadi oma, võiksid pisut oma emaplaadi Manual ( juhendiga ) tutvuda, su emaplaat omab topelt BIOSt, kui ühega peaks midagi juhtuma taastatakse teise pealt algeline BIOS uuesti.
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
02.08.2010 15:34:39
|
|
|
Kui mul see auto recovery ette tuli..võimalik, et ma ise katkestasin selle ära ja selle tõttu nüüd ei tuleg pilti ette?
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
02.08.2010 15:44:21
|
|
|
| Kui mul see auto recovery ette tuli..võimalik, et ma ise katkestasin selle ära ja selle tõttu nüüd ei tuleg pilti ette? |
Seda saab uuesti korrata, lülita voolust välja, patarei emaplaadilt ära, mis ma ikka seletan, juhendis täpsemalt kirjas kuidas BIOS_t taastada tuleb, nagu ütlesin, võid lõpmatu kordi selle BIOSe üle kirjutada või metsa keerata, vana BIOS taastatakse ikka ja uuesti, sest see ei ole muudetav.
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
06.08.2010 12:38:14
|
|
|
Vahetasin emaplaadi välja ja arvuti IKKA tööle ei lähe. Natuke aega käib..pilti ette ei tule..Ketrab DVD lugejat..Ühetegi piiksu ei tee..Siis lülitab välja proovib uuesti..MIS värk on?? No ma ei jõua enam.
Jätsin ainult 1 rammu pulga ja nüüd hakkas lühikesi piikse hästi kiiresti tegema ja palju..continous short beeps: Power error..??
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
06.08.2010 12:48:43
|
|
|
Ehk toide on kuttu siis tundub.
|
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
06.08.2010 13:27:53
|
|
|
Proovisin teise toitega täpselt sama lugu..Kurat mis jama see on ma ei saa aru. teise kõvakettaga ka proovitud..No ei ole rohkem võimalusi peale..
Mul mõistus täiesti otsas..Keegi ehk pakub veel välja midagi?
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1145 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
06.08.2010 19:07:15
|
|
|
Just kuller tõi mulle selle plate..Miks peaks teine emaplaat järjest minema.
Uueks plateks on GA-EP45-UD3LR
Appi?
Vahetasin rammu sloti ja panin vana kõvaketta ja toite tagasi.Sama jama.
Kiired piiksud ehk siis power error. Aga teise toiteplokiga sama..Järelikult ei ole toitekas viga.
Sain siis masinale korraks pildi ette erinevate rammude proovimisega..Windowsis näitas ka ilusti 1GB rammu. Lülitasin siis välja ja proovisn 2Gb pulka. Läks tööle kuid pärast windowsi laadimis tuli sinine pilt lihtsalt ja kõik. Ja nüüd ei saa enam selle rammuga mis töötas ka pilti ette. Arvuti lihtsalt töötab ja pilti ette ei tule ja ka piiksu ei tee. Äkki on ka kõik rammupulgad õhtal?
Aidake palun..kaua ma siin üksi kirjutan!!!
Proovisin jälle mitu korda samade rammudega, kuni lõpuks mingi ime läbi asi bootis end ülesse. Aga nii kui windowsisse jõudis oli pilt selline:
Spoiler 
Muidugi formatit ma ei teinud peale emaplaadi vahetust.
E: Uuesti enam üles ei buudi...
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
06.08.2010 20:50:24
|
|
|
| tsitaat: |
| Muidugi formatit ma ei teinud peale emaplaadi vahetust. |
Vahel peab küll tegema formati selleks, et üles boodiks (endal ühe gigabyte plaadiga pidi ka, kuid asuse omaga ei pidanud nt.)
Kuid sul tundub olevat seal praegu mingi muu jama ka.
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
06.08.2010 21:26:30
|
|
|
Nagu juba ülal mainisin, siis need plaadid ongi väga nõrgad. Tõsiselt olen neid kahe kuuga kolm tükki vahetanud/tapnud ilma midagi tegemata, kuskil sellest ka teema(sinna nimekirja lõppu läks üks tolle aja tipp DQ6 680i, mis maksis 3.7k ja suri sama hästi kui need 1k-sed.). Niikaua jurad, kuni ostad Asuse
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|