Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  ML Arvutid läks pankrotti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anna tooli

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.06.2010 11:03:27 ML Arvutid läks pankrotti vasta tsitaadiga

link :: delfi

Harju maakohus kuulutas välja saneerimist läbinud arvutitootja ja edasimüüja AS-i ML Arvutid pankroti. Kohus määras ettevõtte pankrotihalduriks Toomas Saarma ja esimeseks võljausaldajate üldkoosoleku ajaks 4. augusti, teatas BNS.

Firma juhatuse liige ja üks omanikest Aivar Paalberg ütles BNS-ile mullu septembris, et nõudeid ML Arvutid vastu on kokku 31 miljonit krooni.

Loe edasi ..

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.06.2010 11:10:24 vasta tsitaadiga

Pole hullu - ML on fo"o"niks, kes oskab tuhast uuesti t6usta...

Ja tuhast on t6ustud ka varasematel aegadel...

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 26.06.2010 12:13:16 vasta tsitaadiga

Nu ilmselt sellega kadus garantii kehtivus ka neil kes enda masina ML´st ostsid. Palju õnne icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.06.2010 12:35:46 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
Nu ilmselt sellega kadus garantii kehtivus ka neil kes enda masina ML´st ostsid. Palju õnne icon_lol.gif

Tõeline eestlane. Palju õnne icon_lol.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 26.06.2010 13:02:57 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:

Mille üle selline siiras rõõm?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 26.06.2010 13:08:50 vasta tsitaadiga

ents75 kirjutas:
Goon kirjutas:

kahjurõõm icon_rolleyes.gif
Kas mitte edasimüüja ise ei pea nüüd selle eest holitsema icon_confused.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 26.06.2010 13:30:04 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
ents75 kirjutas:
Goon kirjutas:

Pigem üks kohalik saastatootja vähem thumbs_up.gif
Mõni ime, et asi nii lõppes... hinnad kirved, konfiguratsioon nigel... vastupidavusest ei tasu rääkidagi... icon_neutral.gif

Meil tööjuures ML`i kastidel on toiteplokid ja emaplaadid juba kulumaterjaliks kujunenud... icon_confused.gif
Masinad olid rohkem garantiis, kui laudade all... icon_lol.gif

tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 26.06.2010 16:04:36 vasta tsitaadiga

Mõni ime, arvestades mida nad müüsid...
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 26.06.2010 16:21:00 vasta tsitaadiga

ma pigem ütleks, et nad kolisid teise firma nime alla üle kui vaadata www.arvutid.ee lehekülge icon_razz.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KrisVr
HV Guru

sõnum 26.06.2010 20:52:34 vasta tsitaadiga

Üldiselt mul ükskõik kas läks pankrotti või mis iganes. Arvutid olid seal ikka kallid + saastad!(2 sõbra ML arvutid on pidevalt minu juures!)
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 26.06.2010 21:24:36 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Üldiselt mul ükskõik kas läks pankrotti või mis iganes. Arvutid olid seal ikka kallid + saastad!(2 sõbra ML arvutid on pidevalt minu juures!)

ot:
drinking.gif

tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 26.06.2010 22:23:55 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:

Nojah kuidas kellelgi. Minu päris mitu komplekti töötab veel ilusasti. 4 aastatagasi ostetud.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.06.2010 22:31:47 vasta tsitaadiga

enter läks minema siis jäi mingi ml ja nüüd see kah minekut teinud ja jääb jälle mingi asi alles? Kogu see kompott kuidagi omavahel seotud? Mingil põhjusel seostub enter nimega ka ml icon_neutral.gif

aga jah seal lehel ringi vaadates ja uurides millise mõttetu panni 20k eest saab siis... mnjah pask thumbs_down.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 26.06.2010 22:34:21 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Kogu see kompott kuidagi omavahel seotud?

enter oli üldse mingi imelik tillipikendus ML'le.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 26.06.2010 23:59:50 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
darkside kirjutas:
ents75 kirjutas:
Goon kirjutas:

Mõni ime, et asi nii lõppes... hinnad kirved, konfiguratsioon nigel... vastupidavusest ei tasu rääkidagi... icon_neutral.gif

Meil tööjuures ML`i kastidel on toiteplokid ja emaplaadid juba kulumaterjaliks kujunenud... icon_confused.gif
Masinad olid rohkem garantiis, kui laudade all... icon_lol.gif

ei taha s!tasti öelda, aga ole vait!
selle peale pole tulnud, et teil seal tööjuures on midagi valesti? mul tööjuures kõik ML'i masinad (20tk, paar tk siia-sinna), igaühel UPS vahel ja minu pea kahe aasta jooksul pole mitte ühelgi neist miskit läbi põlenud. ning kuuldavasti ka aasta enne mitte.
kodune masin ka ML (v.a. video, see oli 8600GT; toide vahetus nii igaks-juhuks, mitte, et originaal oleks küpsenud) - kohe-kohe saab Vista kaheseks! ei ühtki pange ega põlemist!

ML oli ainus valmistoode mida usaldasin. muud Eesti kastid ei kõlvanud kuskile, rääkimata järelteenindusest. HP, Dell ja jumalteab misiganes nimede eest keeldun ka maksmast ning soovitamast. ilmselt tuleb jälle komplekteerimisega tegelema hakata icon_sad.gif
aga jah, antud juhul tekib küsimus, et miks maksin 3-aastase garantii eest kui seda ei saa? tuleb mingit nõuet esitama hakata või? icon_confused.gif sest ma tahaks näha, et Elion hakkab mul toidet vahetama kui oleksin suvaline jorss tänavalt...

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 27.06.2010 00:37:11 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

selle peale pole tulnud, et teil seal tööjuures on midagi valesti?

Kõik masinad on upsitud võrgu taga... icon_cool.gif

arm2004 kirjutas:

ei taha s!tasti öelda, aga ole vait!

Selline eneseväljendusviis lausa kutsub su profiili komentaarilahtrit täiendama...

arm2004 kirjutas:
ML oli ainus valmistoode mida usaldasin. .

Huvitav et sina usaldad... meil haldus kah ML`ilt ja nende haldajadki kiruvad neid kaste maapõhja...
Huvitav küll miks?

Ning maailma põnevaim... miks uuemad Dell & IBM kastid sealsamas võrgus ja samades tingimustes maha ei põle?
Mina näen siin justnimelt "kohalikku optimeerimist" eriti kui hinnaklassis tüüriti suht samasse auku icon_wink.gif

Samas kvaliteet oli alla arvestust, eks teeme "second handist" aga müüme "premium" hinnaga... ime, et see illusioon niikauagi kestis... icon_razz.gif

ot:
Enda näide tööarvutist, sees mingi nime poolest MSI emaplaat... (mudelinimi üle teibitud), peal kleps... justnimelt kleebis Intel P848 (kes teab sellist Intetli chipsetti üldse?)...
Ilma kleebist maha rebimata on tuvastatav, et tegu on mingisuguse MSI isendiga, mida MSI kodulehe andmeil pole olemaski... icon_eek.gif icon_eek.gif
Eriti põnev on see, et seerianumbri järgi tegu pole üldse MSI plategagi icon_lol.gif
Samas PCB peal on logod ilusti olemas, jms... (hägused aga olemas)
Kas jätkame... icon_rolleyes.gif
Tegu siis omaaegse tutika ML550 tööjaamaga... icon_eek.gif

Seega soovitaks sul endal pigem hästi kuss olla...

Ilmselt on sinu puhul tegu endise kibestunud ML arvutite töötajaga, kellel "tulevik" korstnasse lendas... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 27.06.2010 00:37:58 vasta tsitaadiga

Juba talvel oli selge, et see asi läheb varem või hiljem.
Halb majandamine ja arvutid olid ka sellised...

alliance
The Transporter

sõnum 27.06.2010 00:41:15 vasta tsitaadiga

Te kaks olete siin nagu liivakasti meeskond.

Ma õnneks või kahjuks pole ml arvutitega kunagi kokku puutunud.

Saab näha milline on üleüldine seis üldse nii aasta pärast, eesti it maastikul.Pakun et neid pillide kotti panejaid saab veel palju olema.

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 27.06.2010 00:46:52 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
...............
aga jah, antud juhul tekib küsimus, et miks maksin 3-aastase garantii eest kui seda ei saa? tuleb mingit nõuet esitama hakata või? icon_confused.gif sest ma tahaks näha, et Elion hakkab mul toidet vahetama kui oleksin suvaline jorss tänavalt...

On see ML Arvutid pankrotis või mitte, sina ostsid selle Elionist ja mis vahet sul kes selle töökõlbmatu detaili vahetab, peaasi, et garantii toimib, ja miks sa põed, kui väidad, et ML tegi töökindlaid arvuteid, siis see ei lagune, ega vaja garantii teenust.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 27.06.2010 01:15:52 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
T
Saab näha milline on üleüldine seis üldse nii aasta pärast, eesti it maastikul.Pakun et neid pillide kotti panejaid saab veel palju olema.

Tundub, et MaSu kulub aeg-ajalt ära.. sõelub terad sõkaldest icon_wink.gif

alliance kirjutas:
Ma õnneks või kahjuks pole ml arvutitega kunagi kokku puutunud.

Sinu õnn...
Mu enda ainus 24/7 arvestatav töötav arvuti on töökoha Delli Läppar ja enda kodune "profiilikast"

tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 27.06.2010 01:42:19 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:

Selline eneseväljendusviis lausa kutsub su profiili komentaarilahtrit täiendama...

Kommentaarilahtrid olgu ikka eelkõige äriliste kogemuste vahetamiseks vast, üle keevate emotsioonide puhul tuleb kas kokku saada ja üksteisele molli kütta nagu mehed kunagi või siis verbaalne vägivald vaikides ära kannatada.
Teemasse rääkides, siis kirudes või kiites tasuks üle mõelda see "arvutitootja" kontseptsioon siiski, ML-Arvutid nagu ka teised Eesti "tootjad", tegeles siiski vaid erinevatest allikatest hangitud mainstream raua kokku klopsimisega, mille tulemus oli alati juhuslikkuse printsiibil täpselt sama nõrk kui sees olev kõige nõrgem lüli, olgu selleks Codegeni toitekas või MSI emaplaat. Asja turgu lastes ei tea seda veel õieti keegi kui kaua ta kestma hakkab, aga hind on parem kui kõvasti laborites väntsutada saanud ja kokku sobima toodetud tükkidest koosnevatel Delli või HP analoogidel ja muidugi meie tarbija haarab mõnuga ligi. Sisuliselt vaid komponentide müügi hoogustamine neid erinevatesse kooslustesse kätkedes. Ja see pole kellelegi saladus, kes vähegi eluga kursis.

Aga, et sellised kärakad panna tööle veakriitilistesse kohtadesse ja siis pärast foorumisse nutma tulla, no lubage naerda: icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Või noh, ega ma ei tea ju konkreetset asutust, võib-olla teine alternatiiv oleks olnud arvelaua ja kaustikuga tööd teha või mitme peale ühte korralikku arvutit kasutada kui budget muidu ei luba, sel juhul on ju väga hästi läinud või kuidas? Või siis riigihanke tagajärg, ehk vääramatu jõud ning polegi kasutajal muud teha kui nutta ja halada hiljem. Ning 3a. pärast võetakse jälle samasugused teisest sõbralikust firmast, sest odav on ju icon_cool.gif .
Ja see "pankrot" ei pruugi tõesti nii must-valge olla nagu selle sõna klassikaline mõiste ette näeks, pigem mängitakse võlgasid-rahasid ümber lihtsalt.

viimati muutis ridariass 27.06.2010 01:45:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 232 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 206
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 27.06.2010 01:42:45 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
arm2004 kirjutas:
...............

On see ML Arvutid pankrotis või mitte, sina ostsid selle Elionist ja mis vahet sul kes selle töökõlbmatu detaili vahetab, peaasi, et garantii toimib, ja miks sa põed, kui väidad, et ML tegi töökindlaid arvuteid, siis see ei lagune, ega vaja garantii teenust.

mis su arvates Elion kutsub mehe masti otsast alla, et mittetöötavat masinat kontrollida või toidet vahetada?

ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 27.06.2010 01:50:33 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
Marie kirjutas:
arm2004 kirjutas:
...............

mis su arvates Elion kutsub mehe masti otsast alla, et mittetöötavat masinat kontrollida või toidet vahetada?

Elionil on mehi küll, kes kruvikat käes oskavad hoida, saavad hakkama kui seadus kohustab ma usun. Pigem võib probleeme tulla kui masin ostetud "FIE Jürka Üksjalg-kruvi arvutiteenused" putkast kusagil provintsis, sest pole üldsegi kindel, et tema tahab/jaksab oma raha eest sinna juppe sisse ostma hakata kui "tootja" poolne tugi tagant ära. Iseenesest täitsa huvitav, kuidas see küsimus lahendatakse, edasimüüjad õnnelikud pole ja just läpakate koha pealt eelkõige, kuhu suvalised jupid ei sobi ja peab hakkama tagasi ostma lõpuks kliendilt jne... Eks peale esimest tarbijakaitse lahendit on asi selge.

viimati muutis ridariass 27.06.2010 01:52:20, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 232 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 206
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 27.06.2010 01:50:41 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
.........

Kui Elionil endal vastavat spetsialisti pole (kahtlen), siis saadab ta selle arvuti mõnesse Elioniga koostööd tegevasse arvuti garantiiremonti teostavasse firmasse.

HA
HV Guru
HA

sõnum 27.06.2010 05:10:31 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
wtf sul viga on? kui garantii peaks kehtima, kehtib ta ka praegu...täiesti tühja koha pealt ei ole ka mõtet möliseda mumeelest

Etz kirjutas:

pankroti põhjus on kaugel sellest

nemad panid arvutid kokku ainult ja oma nime peale...see et näiteks MSI või Samsung paska toodab, ei tähenda et ML selles süüdi on
millegipärast inimesed loodavad 5000kr eest 10000kr väärtuses (töökindlamate komponentidega) arvuti saada ja pärast on ML pask sellepärast thumbs_up.gif
umbes sama, et ostad Selverist saia, ja kui sitt sai on siis on Selver süüdi
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  ML Arvutid läks pankrotti mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.