Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Paladin
HV vaatleja
|
02.11.2003 16:57:03
|
|
|
corvette kirjutas: |
Mul muidu siuke probleem, et mängib mingi väikse jupi video failist ja siis jääb pilt seisma kuid sound käib edasi. Milles võib viga olla. |
Mul sama lugu. Tuli ta Nimo installimisest ja lahti enam ei saa. Ja seda ei esine harva vaid ikka päris tihti tuleb video millest mängib tavaliselt 10 sec ja siis pilt hangub.
_________________ I didn't steal it. It's just the way I drive |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
trop
HV vaatleja
|
02.11.2003 17:34:20
|
|
|
vidrikjupiter kirjutas: |
ffdshow, ac3 filter ja OGGds peal näiab küll rohkemaid asju kui ACEmcp-ga (siis pooled filmid jõnksutasid, eriti just eesti omad) aga osad asjad on ikka rohelised. Kõik nääb küll ära VLC playeriga aga subtiitreid ei saa panna sellega  |
VideoLanPlayeriga saab küll subtiitrid panna
|
|
tagasi üles |
|
 |
vidrikjupiter
HV kasutaja

|
02.11.2003 17:38:18
|
|
|
trop kirjutas: |
ffdshow, ac3 filter ja OGGds peal näiab küll rohkemaid asju kui ACEmcp-ga (siis pooled filmid jõnksutasid, eriti just eesti omad) aga osad asjad on ikka rohelised. Kõik nääb küll ära VLC playeriga aga subtiitreid ei saa panna sellega  |
VideoLanPlayeriga saab küll subtiitrid panna |
tore...ja kuidas siis
_________________ andmekaitse ameti arvates normaalne |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
trop
HV vaatleja
|
02.11.2003 18:00:33
|
|
|
trop kirjutas: |
VideoLanPlayeriga saab küll subtiitrid panna |
tore...ja kuidas siis  |
paned subtiles file kasti linnukese.mul on 0.6.2versioon
|
|
tagasi üles |
|
 |
vidrikjupiter
HV kasutaja

|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ullar
HV vaatleja

|
02.11.2003 18:29:04
|
|
|
ise kasutan ka ainult ace mega codec packi ja siiamaani ei ole probleeme olnud et ei mängiks.
enamvähem viimase versiooni saab siit http://www.codec-archiv.de/progs/codecs/ace/ACEMCP593PRO.EXE
tegelikult 595 on ka juba olemas.
ainuke probleem sellejuures on see et ta on küllaldki suur, see isend on 50MB kanti
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
02.11.2003 18:36:55
|
|
|
ffdshowi mul pole. On ainult nimo codeckpäkk pluss veel mingit staffi vanast ajast ja pole veel ühegi filmiga jama olnud...
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
vidrikjupiter
HV kasutaja

|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
02.11.2003 19:45:22
|
|
|
ise omadest kogemustest väidan et ACEMCP on saast. ülalpooltoodud ffdshow, ac3 filter ja OGGds komplekt näitab ära 99% filmidest ja selle 1% puhul abiks VideoLan (pole näinud filmi, mida see player ei avaks). |
Mul ei ole ei ffdshow'd, ac3 filtrit, OGGds'i ega VideoLan playerit. Mitte ühtegi videot pole ikkagi kohanud, mida vaadata ei saaks Võibolla sellepärast, et ei ole endale seadnud eesmärgiks kõike netisolevat pahna vaadata. Mõnede inimeste postitustest siin jääb küll mulje, et tõmbavad kõik, mis vähegi leiavad ja siis nutavad, kui nendest paar tükki ei tööta. Andke endale parem aru, et vaadata tasub ainult häid asju
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
vidrikjupiter
HV kasutaja

|
02.11.2003 19:50:19
|
|
|
tsitaat: |
Mõnede inimeste postitustest siin jääb küll mulje, et tõmbavad kõik, mis vähegi leiavad ja siis nutavad, kui nendest paar tükki ei tööta. Andke endale parem aru, et vaadata tasub ainult häid asju |
kahju et vale mulje jäi
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
XHK
HV vaatleja

|
02.11.2003 19:53:58
|
|
|
mul kah umbes nii et nagu pilt jääb korraks seisma ja ja heli läheb edasi ning pilt jääb niimoodi helist maha
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
02.11.2003 19:54:31
|
|
|
kahju et vale mulje jäi |
Sinu postitusest mulle sellist muljet ei jäänud Pigem nendest, kellel on kõik sinu nimetatud asjad peal ja ikka ütlevad, et ei tööta mõni. Need mõned on siis midagi niisugust, mida ei peagi nägema, mul kahtlane tunne. Kas katkised failid või pakitud mingite paganteabmisbeetaversioonidega tundmatutest koodekitest. Tegelikult on see sinu pakutud komplekt väga õige. Mul endal on siiski Divx, xvid, WinDVD (intervideo video/audio koodekid) ja maikrosohvt media codecid peal. Ülejäänu vajalik tuli 98SE installiga.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
sharkxs
Kreisi kasutaja

|
02.11.2003 19:55:55
|
|
|
bsplayer installi suurus 52m
sisaldab siis kõiki codekeid
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
11 :: |
2 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ullar
HV vaatleja

|
02.11.2003 22:03:12
|
|
|
nagu ma aru olen saanud siis enda arvamust ei või avaldada.
mis mulle meeldib see ei pea teistele meeldima,
lingike mille vidrikjupiter andis, tore on, olid jah sellised probleemid aga milleks on siis versioonide uuendused????
kui üks versioon on lombakas siis ei tähenda et kõik on lombakad??
ma ei öelnud et alternatiivid ei tööta, ja ei öelnud et kasutage just seda, sest nii peab, see on käsk.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vidrikjupiter
HV kasutaja

|
02.11.2003 23:59:26
|
|
|
ullar kirjutas: |
nagu ma aru olen saanud siis enda arvamust ei või avaldada.
mis mulle meeldib see ei pea teistele meeldima,
lingike mille vidrikjupiter andis, tore on, olid jah sellised probleemid aga milleks on siis versioonide uuendused????
kui üks versioon on lombakas siis ei tähenda et kõik on lombakad??
ma ei öelnud et alternatiivid ei tööta, ja ei öelnud et kasutage just seda, sest nii peab, see on käsk.  |
ära võta isikikult 8) ei taha mitu korda ühe lombakaga tantsida ja ei soovita teistelegi
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dag
Kreisi kasutaja
|
04.11.2003 21:00:23
|
|
|
probleem järgmine... kuulates arvutiga mistahes mp3 või vaadata filmi...
heli tuleb nagu kaevust... kölarite, vöimendi viga pole, samuti olen erinvaid mängijaid proovinud arvutis ikka sama jama
nüüd lasin köik teadaolevad codekid maha jama endiselt alles... kas on mönda programmi mis seletaks ja uuriks ehk on kuhugile möni codek alles
jäänyd.. pdidi olema miskisugune codeki pakk kah mis ennem installimist ära roogib eesolnud codekid..
yhesönaga abi vaja
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
04.11.2003 21:21:40
|
|
|
Dag, see on arvatavasti mingi helikaardi settingute probleem. Live 5.1-l on sada võimalust heli peppu keerata igasugu efektidega. Vaata, et Environmental audios efektid peal ei oleks.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dag
Kreisi kasutaja
|
04.11.2003 21:24:52
|
|
|
köiksugu reversid ja kajad on maha keeratud kinni pandud, samuti ei ole viga winampi lisades kuna seda teeb ka wmp kui ka infranview
see millest asi alguse sai ei tea,, kuni täna tydruk pani yle pika aja muusika kövemini mängima ja asi mullegi imelikuna tunduma hakkas
sain asja korda aitas täielik helidraiverite maha ja pealepanek ja nii ysna mitu korda... siis juhuslikult näkkas ja kaja kadus ara
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonx
HV kasutaja
|
05.11.2003 19:19:28
|
|
|
See krdi ACE Codecs Pack tekitas mulle need koodeki probleemid....lähen tagasi vanale Nimole üle!!!!!!
VOT NII!!!!!!!!!!!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
05.11.2003 19:49:25
|
|
|
Minul kõik töötab ilusti ACE cocecs packiga ainult see krdi bsplayer ei tööta enam. annab rohelist ilusti . crystal playeriga funkab vähemalt kõik
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
sharkxs
Kreisi kasutaja

|
05.11.2003 21:29:21
|
|
|
100% kindel värk kui kasutada õiget bsplayerit mille instll siis 52m ei ole probleeme ühegi video ja audio failiga
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
vidrikjupiter
HV kasutaja

|
05.11.2003 22:24:20
|
|
|
sharkxs kirjutas: |
100% kindel värk kui kasutada õiget bsplayerit mille instll siis 52m ei ole probleeme ühegi video ja audio failiga |
mis mõttes "õiget" bsplayerit?
milleks 52 (mega??) koodekite ja playeri peale?
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
sharkxs
Kreisi kasutaja

|
05.11.2003 22:42:03
|
|
|
sharkxs kirjutas: |
100% kindel värk kui kasutada õiget bsplayerit mille instll siis 52m ei ole probleeme ühegi video ja audio failiga |
mis mõttes "õiget" bsplayerit?
milleks 52 (mega??) koodekite ja playeri peale? |
se sisaldab playerit ja kõiki codegeid
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
05.11.2003 23:40:26
|
|
|
sharkxs, jäta mula ajamine. kellelegi ei ole vaja neid kõiki koodekeid. Muud nendega ei saavuta kui aint seda, et tekivad konfliktid ja pooled asjad töötavad hullemini kui enne. Kirjutan siis veel ühe korra, mida on vaja - divx ja xvid (või ffdshow nende asemel), ac3filter (vahetatav intervideo audio koodekiga), endal pole kordagi vaja läinud, aga küllap oleks kasulik ka OggDS. Sellest piisab. Juhul, kui vaja ka mpeg2 formaadis videoid vaadata, siis ajab asja ära intervideo video koodek. Microsoft Media formaadis pahna vaatamiseks piisab Mediaplayeri installist. Kõigi nimetatud asjade omamisel ei tohiks tekkida mingeid probleeme. Ja kui tekib, siis on probleem kas videos, mängijas või kasutajas. Viimane on kõige tõenäolisem.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
sharkxs
Kreisi kasutaja

|
06.11.2003 00:03:21
|
|
|
ihvike kirjutas: |
sharkxs, jäta mula ajamine. kellelegi ei ole vaja neid kõiki koodekeid. Muud nendega ei saavuta kui aint seda, et tekivad konfliktid ja pooled asjad töötavad hullemini kui enne. Kirjutan siis veel ühe korra, mida on vaja - divx ja xvid (või ffdshow nende asemel), ac3filter (vahetatav intervideo audio koodekiga), endal pole kordagi vaja läinud, aga küllap oleks kasulik ka OggDS. Sellest piisab. Juhul, kui vaja ka mpeg2 formaadis videoid vaadata, siis ajab asja ära intervideo video koodek. Microsoft Media formaadis pahna vaatamiseks piisab Mediaplayeri installist. Kõigi nimetatud asjade omamisel ei tohiks tekkida mingeid probleeme. Ja kui tekib, siis on probleem kas videos, mängijas või kasutajas. Viimane on kõige tõenäolisem. |
se pole mingi mula kõik codegid ühes proges mitte et tõmba mingi ac ja cc ja pv ja ma ei tea mis siis kindlasti kohe konflikte ei teki
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|