Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Mac või PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 52, 53, 54  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mac või PC
Mac
22%
 22%  [ 148 ]
PC
77%
 77%  [ 504 ]
hääli kokku : 652

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Maldur
HV veteran

sõnum 15.06.2010 11:45:17 vasta tsitaadiga

See tegelikult enam ei üllata kah, et aru ei saa.
Eelmisel nädalavahetusel üks psühholoogiaprofessor rääkis sama probleemi, inimesed nagu loevad/kirjutavad 5+ aga sisust totaalne njepanimõmm...

On kaart, spetsiifiliste omadustega, kuid töötab vaid XP (32bitisega), ja kuigi drivereid, kaardisofti on hunnikus, töötab tegelikult normaalselt ainult ühe kombinatsiooniga kaardi softist, XPst ja driverist. Kuid mingil põhjusel see töökindlus kaob, saad aru? Kui mul videopildile ilmuvad katked või pika materjali teisel tunnil võtab heli kätte ja kaotab sünkroonsuse siis minu jaoks on selle asjaga jokk. Oleks et need probleemid ilmnevad kohe, aga ei - kulubki aega alates poolteisest kuust ülespoole et ühel hetkel "üllatus" tuleks. Isegi siis kui masin üldse võrku ei saa !
Seda probleemi olen püüdnud lahendada teiste abiga, kuid lootusetult, keegi ei oska seda selgitada - ja ega nad ka viitsi tegelikult süveneda. Lihtsam oli imagest või plaadilt uus install panna ja edasi toimetada...järgmise korrani. Windowsi seisukohast "karjuvat" vajadust selleks ei olnud, kuid tööd ka teha ei saa muidu. Kas nüüd on arusaadav?
Olen paljudele öelnud et kui XPx64 oleks olnud võimalik kasutada siis võibolla poleks mäkk huvitama hakanud. Aga ei saanud...
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Heineken
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.06.2010 11:55:44 vasta tsitaadiga

Ostnud siis miski korralikuma riistvaraga masin osta millel ei tekiks softi ja riistvara konflikte , selleasemel et oma riistvara väärtusest 2-3 korda rohkem maksvat mäkki osta , ostmisel peab tiba mõistust ka juures olema , mitte mingit suvalist masinat osta icon_wink.gif .
PC-de vastasus on sinul sisuliselt ainult ühel kokkupuutel põhinev ja jutu järgi jääb mulje et pigem iseenda viga .
Pole ise kunagi sellist masinat kokku pannud millel oleks mingi softi ja riistvara vaheline konflikt tekkinud .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.06.2010 12:00:40 vasta tsitaadiga

Maldur kirjutas:
See tegelikult enam ei üllata kah, et aru ei saa.
Eelmisel nädalavahetusel üks psühholoogiaprofessor rääkis sama probleemi, inimesed nagu loevad/kirjutavad 5+ aga sisust totaalne njepanimõmm...

On kaart, spetsiifiliste omadustega, kuid töötab vaid XP (32bitisega), ja kuigi drivereid, kaardisofti on hunnikus, töötab tegelikult normaalselt ainult ühe kombinatsiooniga kaardi softist, XPst ja driverist. Kuid mingil põhjusel see töökindlus kaob, saad aru? Kui mul videopildile ilmuvad katked või pika materjali teisel tunnil võtab heli kätte ja kaotab sünkroonsuse siis minu jaoks on selle asjaga jokk. Oleks et need probleemid ilmnevad kohe, aga ei - kulubki aega alates poolteisest kuust ülespoole et ühel hetkel "üllatus" tuleks. Isegi siis kui masin üldse võrku ei saa !
Seda probleemi olen püüdnud lahendada teiste abiga, kuid lootusetult, keegi ei oska seda selgitada - ja ega nad ka viitsi tegelikult süveneda. Lihtsam oli imagest või plaadilt uus install panna ja edasi toimetada...järgmise korrani. Windowsi seisukohast "karjuvat" vajadust selleks ei olnud, kuid tööd ka teha ei saa muidu. Kas nüüd on arusaadav?
Olen paljudele öelnud et kui XPx64 oleks olnud võimalik kasutada siis võibolla poleks mäkk huvitama hakanud. Aga ei saanud...

Oot oot - kõigepealt palun demonstreeri, et selline kaart on Mac'ile ka olemas ja töötab seal kenasti? Muidu oleme olukorras, kus Mac'il kõlbab pelga CPU peal stabiilset videotöötlust teha, aga PC peal peab jamama nt mingi aegunud, aga spetsiaalselt videotöötluseks mõeldud Matroxi kaardiga, kuigi videotöötlus CPU peal oleks sama stabiilne kui Mac'il - olgugi, et mõlemad on Matroxist aeglasemad.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 15.06.2010 12:01:01 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:

Pole ise kunagi sellist masinat kokku pannud millel oleks mingi softi ja riistvara vaheline konflikt tekkinud .

Mitu PC'd sa oled kokku pannud?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 15.06.2010 12:53:53 vasta tsitaadiga

Paar tükki ikka , aga kokkupanemise all mõtlen ka juppide vahetust - ühesõnaga konhvlikti pole ma suutnud tekitada .
Igatahes , minu jutu point on see et ei ole lihtsalt mõtet 2 korda kallima mäkatsi eest raha välja käia kui riistvara sama hea jõudluse poolest . Parem siis selle lisaraha eest veel võimsam PC osta vms . Ja muidugi juppe valides võiks tiba uurida ka kas miski tekitab millegagi konflikti jne . Kui mõistust piisavalt sellejaoks ei ole siis muidugi pole midagi teha .

viimati muutis Heineken 15.06.2010 13:06:30, muudetud 2 korda
tagasi üles
DavePro
HV vaatleja

sõnum 15.06.2010 13:00:36 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
Mac thumbs_up.gif
P.S vajadusel saad ka Win'i" jooksutada"...

Minu meelest see ütleb juba kõik. Win + MAC = Works vs. OSX + PC = Does not compute ( OSX, failure in so many levels )
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 15.06.2010 13:19:10 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
ja failihalduses ma ka midagi erilist ei näe...

Olen ka üks nendest, keda OS X failihaldamine jubedalt segadusse ajab. Eriti seda, et üritad asja installida, siis "moundib" ära ennast (sellest ma saan aru) ja kui installer on lõpetanud, käsib ta mul selle applications kausta lohistada, kuid miks ei lähe see sinna automaatselt? Võib-olla olen ma OS X-i liiga vähe kasutanud ja seda saab kuskilt muuta.
Siiani ei ole ma ketta ruudule ligi pääsenud, ehk süsteemifailid on "peidus". Muidugi saan aru, et mu oskused võivad ka liiga väiksed olla.
OS X suunas ei ole midagi halba öelda peale failihalduse.

DavePro kirjutas:
Win + MAC = Works vs. OSX + PC = Does not compute ( OSX, failure in so many levels )

Julgen vastu vaielda. Mõni päev tagasi installitud RETAIL Snow Leopard jookseb PC kastil vabalt OOB (jah, ma olen teadlik, et see on EULA rikkumine).
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 15.06.2010 13:37:28 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
beastbeats kirjutas:
ja failihalduses ma ka midagi erilist ei näe...

Olen ka üks nendest, keda OS X failihaldamine jubedalt segadusse ajab. Eriti seda, et üritad asja installida, siis "moundib" ära ennast (sellest ma saan aru) ja kui installer on lõpetanud, käsib ta mul selle applications kausta lohistada, kuid miks ei lähe see sinna automaatselt? Võib-olla olen ma OS X-i liiga vähe kasutanud ja seda saab kuskilt muuta.
Siiani ei ole ma ketta ruudule ligi pääsenud, ehk süsteemifailid on "peidus". Muidugi saan aru, et mu oskused võivad ka liiga väiksed olla.
OS X suunas ei ole midagi halba öelda peale failihalduse.

Siin sa ajad küll midagi sassi, installimine üle pkg Installeri ja lihtsalt lohistamine kuhugi. See oleks ju täielik ämber turvalisuse pealt kui avad konteineri klõps-klõps ja ta ise kopib sulle selle sisu jumal teab kuhu.
Kommentaarid: 123 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 111
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 15.06.2010 14:19:23 vasta tsitaadiga

Maldur, XP 64bit OS on alati tuntud tema mitteühilduvuses, 64bit puhul võtta win7.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 15.06.2010 14:52:38 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:
Ja muidugi juppe valides võiks tiba uurida ka kas miski tekitab millegagi konflikti jne . Kui mõistust piisavalt sellejaoks ei ole siis muidugi pole midagi teha .

Ma olen sellega algust teinud juba 1997-98 umbes. W95 alates. Mis sa arvad et oli mingi valik, kellelgi praktilised kogemused pakkuda? Käisin kui kuutõbine kauplejatele peale et midagigi toodaks ja saaks üldse proovida mis on mis. Niisamuti ka selle kaardiga, valik oli 2-3 vahel ja taustinfot 0. Valitud sai lõpuks ühe kriteeriumi järgi - pildi kvaliteet. Ja kõik. Selles plaanis tasus end ära. Sa heineken võid täna leida valikut ja kirjeldusi, kogemusi lugeda. Aastal 2001 see ikka nii veel ei käinud Eestis.

Ollaz, kui installer jääb ootama kausta lohistamist, siis sellega antakse sulle võimalus panna ta sulle sobivasse kohta, app töötab siis ka juhul kui sul on mitu erinevat installi OSist ühes masinas.

Failide nägemises saad ehk abi siit - http://www.macworld.com/article/51830/2006/07/showallfinder.html

Edit: ei võta ma W7, see windowsirong on minu jaoks läinud juba 4-5 aastat. Ajad ja rauad on muutunud ja muutuvad veel. Mind huvitab täna tulemus mitte protsess.
Side lõpp.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.06.2010 15:06:18 vasta tsitaadiga

Maldur, mis kaardiga siis ikkagi tegemist oli? Parhelia?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 15.06.2010 15:16:28 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
MarioA. kirjutas:
....

Kuidas oleks sellega, kui võtad kaks kausta kõrvuti lahti ning lohistad?

Hea mõte muidugi, kuid niikaua kui mina olen selle masina taga viibinud (Muude probleemidega tegeledes üle mitme tunni), siis muusika kausta ma ülesse ei leidnudki. Lugusid sai arvuti omaniku juhendusel kuidagi masinasse läbi iTunes`i. Jumal seda teab, kuidas tegelikult on.. eks inimene leidis ainukese töötava viisi ja nüüd teebki ümber nurga, sest otsem tee on keeruline kohe aru saada.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 15.06.2010 15:17:01 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
gan3b kirjutas:
MarioA. kirjutas:
....

Hea mõte muidugi, kuid niikaua kui mina olen selle masina taga viibinud (Muude probleemidega tegeledes üle mitme tunni), siis muusika kausta ma ülesse ei leidnudki. Lugusid sai arvuti omaniku juhendusel kuidagi masinasse läbi iTunes`i. Jumal seda teab, kuidas tegelikult on.. eks inimene leidis ainukese töötava viisi ja nüüd teebki ümber nurga, sest otsem tee on keeruline kohe aru saada.

Kasutaja Music kaust icon_lol.gif
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 15.06.2010 16:27:34 vasta tsitaadiga

ricom2ger kirjutas:
Siin sa ajad küll midagi sassi, installimine üle pkg Installeri ja lihtsalt lohistamine kuhugi. See oleks ju täielik ämber turvalisuse pealt kui avad konteineri klõps-klõps ja ta ise kopib sulle selle sisu jumal teab kuhu.

Aga nii oleks mulle sobivam, sest igast jama ma ju siiski ei ava. Ma mõtlesingi seda, kui install on juba tehtud.

Maldur kirjutas:
Ollaz, kui installer jääb ootama kausta lohistamist, siis sellega antakse sulle võimalus panna ta sulle sobivasse kohta, app töötab siis ka juhul kui sul on mitu erinevat installi OSist ühes masinas.

Sain ka siis targemaks.

Maldur kirjutas:
Edit: ei võta ma W7, see windowsirong on minu jaoks läinud juba 4-5 aastat. Ajad ja rauad on muutunud ja muutuvad veel. Mind huvitab täna tulemus mitte protsess.
Side lõpp.

Aga siis äkki võrdleks ka OS X Jaguariga (1.2), mitte Snow Leopard ja windows 95 stiilis võrdlus.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 15.06.2010 16:35:38 vasta tsitaadiga

ricom2ger kirjutas:
MarioA. kirjutas:
gan3b kirjutas:
MarioA. kirjutas:
....

Kasutaja Music kaust icon_lol.gif

No seda otsisin minagi, kuid lõpuks istusid kõik lood kuskil segases kohas iTunes´i kaustas.. vasakul menüüs failisirvijas/finder? sellist kausta pole.. sellest ka segadus inimesel.
Üldiselt ma ei viitsi sellel teemal edasi jahuda. Selge see, et inimene õpib kõike, mina olen aga oma arvamuse avaldanud.
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 15.06.2010 16:42:42 vasta tsitaadiga

Maldur, seda enam et kogemused aastast 2001 doh.gif .
tagasi üles
ricom2ger
HV veteran
ricom2ger

sõnum 15.06.2010 17:20:04 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:

No seda otsisin minagi, kuid lõpuks istusid kõik lood kuskil segases kohas iTunes´i kaustas.. vasakul menüüs failisirvijas/finder? sellist kausta pole.. sellest ka segadus inimesel.
Üldiselt ma ei viitsi sellel teemal edasi jahuda. Selge see, et inimene õpib kõike, mina olen aga oma arvamuse avaldanud.

Ja iTunes'i kataloog ongi seal Music kaustas, ega seal tavaliselt muud polegi. iTunes'is pole default sätteid muudetud ja ta kopeerib kõik mussi failid ümber mida iTunes maha mängib.
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 15.06.2010 17:59:11 vasta tsitaadiga

MarioA., sinu_user-music-itunes-itunes music.
kuigi ma ei saa aru miks sul seda vaja on. vaja itunesit muusika pulgale saada, ava itunes-vali lugu ja tõsta.
vaja lugu itunesisse saada: ava itunes ja tõsta. või file ja add to library
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 16.06.2010 10:33:18 vasta tsitaadiga

eks ta teistmoodi nats ole alguses aga samas inimesed on harjumuste ohvrid ja kõik uus on kohe enamjaolt nõme ja paha. Pigem usun, et kui nädalakese kasutad siis tundub päris mugav viis olema muusika liigutamiseks nagu eelkõneleja juhendas icon_smile.gif
DavePro
HV vaatleja

sõnum 16.06.2010 14:18:27 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:

Julgen vastu vaielda. Mõni päev tagasi installitud RETAIL Snow Leopard jookseb PC kastil vabalt OOB (jah, ma olen teadlik, et see on EULA rikkumine).

No no no no ...
Ma olen sinuga nõus, õige riistvara / läppari puhul ( Mõned DELL mudelid ) OSX töötab igasuguse raketti teadusetta, aga enamus juhtudel ikkagi paras ... Pea valu ...
Ma ise jooksutaks meelsasti OSX'i aga paraku mõned programmid lihtsalt ei tööta OSX'iga ja vajan neist igat tilka.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 18.06.2010 00:10:43 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 18.06.2010 19:22:15 vasta tsitaadiga

Link
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.06.2010 20:06:24 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.06.2010 13:26:13 vasta tsitaadiga

Oops. Me unustasime teile, armsad iPhone 4 omanikud, öelda, et paraku meie telefoni WiFi ei tööta, kui seda hoitakse vasakus käes. Very sorry! Fäppige edaspidi palun telefoni paremas ja riista vasakus käes hoides.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.06.2010 20:06:15 vasta tsitaadiga

erick, iPhone != Mac.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Mac või PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 52, 53, 54  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.