Kas MS selle Kinect'i kohta midagi asjaliku ka näidanud on - või ainult toredad "family" promovideod _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Vist küll, tänan lingi eest, ise polnud videot veel näinudki, ainult pilti nägin kusagil artikli kõrval ja lugesin selle kohta. Tundub, et see ka pole tegelikult midagi erilist...
:O Xbox LIVE igasse riiki kus Xboxi müüakse omg epic. Finally! yesss pole ime et M. Nelson ei vastanud mu küsimusele kas tuleb live ka eestisse või mitte.
:O Xbox LIVE igasse riiki kus Xboxi müüakse omg epic. Finally! yesss pole ime et M. Nelson ei vastanud mu küsimusele kas tuleb live ka eestisse või mitte.
Tahtsingi just küsida, kas ma kuulsin seda või oli see teade kuidagi Kinectiga seotud (a la kinect igas riigis kus live on). Kuidagi väga kiiresti mindi sellest üle.
See oleks tõesti omg. Lõpuks ei sega sakslased oma haakristi hirmuga dl'imist.
Ja Itaalia on poolaja kaotanud.
viimati muutis Jalutaja 14.06.2010 22:22:08, muudetud 1 kord
Vist küll, tänan lingi eest, ise polnud videot veel näinudki, ainult pilti nägin kusagil artikli kõrval ja lugesin selle kohta. Tundub, et see ka pole tegelikult midagi erilist...
On teada, mis ajal Eesti ametliku Live toe saab? _________________ Praegu kodus
On teada, mis ajal Eesti ametliku Live toe saab?
Liigub kõlakas, et Poola saab sügisel. Arvatavasti siis meie ka. Võibolla tehakse ka sellega midagi, et gamertagi riiki muuta saab.
Loodan ise ka et Eesti saab Live toe :3. Ma jäin suht skeptiliseks selle Kinecti kohta kui aus olla. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kui keegi teab kas kuskil juba mingisugune preorder´i võimalus olemas, siis palun andke teada.... Kui hind jääks Eestis ka samale tasemele mis tava xbox360-l siis oleks täiesti mõeldav ka eesti poest osta, kuid ma millegipärast kahtlen selles.
Pole üldse paha uuel xbox360 välimusel ja veel sisse ehitatud wi-fi Arvata on, et igasugused errorid ja rrodid on ka minimaalseks viidud. _________________ Futurist
Yeah, tundus küll. Pisem ka . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
codemaster, ega nad sa ju Sony'st "kehvemad" olla
P.S eriauhind MS disaineritele - arvasin, et xBox360 koledamat "kasti" ei anna disainida, kuid suudeti... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
beastbeats, ei ole sellel kastil midagi viga. PS3 slim on kordades jõudsam imho.
Aga ma ei saa aru sellest puutetundlikust nupust. Miks? Sony just tegi targasti võttis ära. Teeb ju asja kallimaks ja ei anna midagi erilist juurde. tavaline nupp on väga hea. Vb asi selles, et minu monitoril puutetundlikud nupud vahel ei registreeri, aga jah. :/ _________________ TALUSILDID
Dude ., no kuule... Kes see "geenius" disainis õhutusava tolmukogumisrestina
Ainuke võimalus seda vältida on xBox'i püsti hoida _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
beastbeats, Xbox360 Slim omab välimuselt pooleks PS3 slimmi.. Väga haigelt kena on see uus Xbox360 Slim. Nagu mingi sportauto disainer oleks selle teinud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.