Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
04.05.2010 22:26:24
|
|
|
Küll jõuavad seda modelit veel paremaks teha. Võibolla poogivad talle terve koorma kõiksugu läikivat-hõõguvat möga külge mis ta välimust parandab, taolised sandboxis näidatavad asjad tihtipeale jätavad säärased eriefektid näitamata.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrek309
HV kasutaja

|
05.05.2010 10:22:19
|
|
|
mulle küll ei meeldi, suvaline olemasolev draakon on ilusam. see mingi tume plönn lihtsalt keset ekraani.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.05.2010 11:00:19
|
|
|
See omamoodi pull, et pildil oleval draakonil on lõuan sünnimärk
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
05.05.2010 11:16:41
|
|
|
Timberg kirjutas: |
See omamoodi pull, et pildil oleval draakonil on lõuan sünnimärk  |
Poldipea ütleb tere.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.05.2010 11:09:34
|
|
|
Esimene ports friends&family alpha lekkeid mmo-championis üleval: http://www.mmo-champion.com/news-2/cataclysm-friends-family-alpha-198562/
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jussu
HV vaatleja

|
06.05.2010 15:12:27
|
|
|
http://thetural.com/catammo/index.php siin kõige varasemalt uued pildid üleval. : )
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
06.05.2010 18:33:34
|
|
|
Ma vaatan, et mingid Orci kindlused igalepoole tekkind aga Alliance poolel pole midagi nagu hmm. aint SW-s Druidide park nahhui lastud. ( ja ka surnuaed neile asemele tehud ) Mis toimub.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
06.05.2010 18:54:46
|
|
|
Õumaigaad, Grim Batol.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.05.2010 19:39:17
|
|
|
scarface kirjutas: |
Mis toimub. |
Maailmalõpp
Spoiler 
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
06.05.2010 22:19:03
|
|
|
Mul on pemmil uued kummid:
Spoiler 
Saab Aszhara highwayl mad maxi teha:
Spoiler 
EDIT:
Blizz vahel kuulab ka minu ulgumist:
http://www.wow-europe.com/cataclysm/features/origination.html
7 bossi pole muidki niivõrd vägev kui LBRS/UBRS/Mara aga vähemalt edasiminek 6 minutilisest DTK-st ja AN-st.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
06.05.2010 22:51:01
|
|
|
valus on vaadata mis debiilsust toodetakse cata jaoks
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
06.05.2010 22:55:58
|
|
|
See tuleb mingi taoline nagu Northrend probably. Algul on hull hype ja huvitav, kui aga ühe korra läbi teed siis on kõrini sellest contentist.
See rallirada on küll imelik
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Confector
HV kasutaja
|
07.05.2010 00:03:28
|
|
|
veso kirjutas: |
See tuleb mingi taoline nagu Northrend probably. Algul on hull hype ja huvitav, kui aga ühe korra läbi teed siis on kõrini sellest contentist.
See rallirada on küll imelik  |
Mnjah, Blizzard läheb liiga ahneks ära ja keerab p*rse selle mängu lõppude lõpuks...
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
07.05.2010 00:09:13
|
|
|
Kuidas ahneks? wow ju läänemaailmas siiski üks popimaid mänge ja ennast igati õigustanud. Minu jaoks loomulikult ei istu see uus wow, tbc'st alates on teatud mõttes wow minu jaoks alla käinud, aga see ei tähenda, et blizzard ahne on vms.
Siiani on blizzard mängude tootjana ikka väga head kraami teinud.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
07.05.2010 00:21:29
|
|
|
öööö nutke rohkem , mäng välja tuleb olete nagu sõltlased rahaga poes ja janulete wowi järgi. Veel hullemaks keerab asi siis, kui see peaks poes otsas olema, siis on
kellad.
|
|
Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Confector
HV kasutaja
|
07.05.2010 00:31:10
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Kuidas ahneks? wow ju läänemaailmas siiski üks popimaid mänge ja ennast igati õigustanud. Minu jaoks loomulikult ei istu see uus wow, tbc'st alates on teatud mõttes wow minu jaoks alla käinud, aga see ei tähenda, et blizzard ahne on vms.
Siiani on blizzard mängude tootjana ikka väga head kraami teinud. |
No minu silmis on see lihtsalt nii ning nõustun ka teiste arvamustega. Iga inimese silmis on asjad erinevad.
Minu jaoks on juba see ahnuse märk, et uued asjad, mis tehakse eelkõige inimeste huvi tekitamiseks, tehakse vanadega suhteliselt üksühele, vaid minimaalsed muudatused. Tahavad raha, aga korralikult ei tee enam midagi. On küll väga väike asi, aga põhimõtte pärast.
logitech13, sul samas õigus, et asi kõidab ja värki, kuid mina enam ei lähe poodi wowi põhimõttega, minu aeg on läbi, aga tõsi ta on, mäng oli super, lemmikuks jäi tbc ja nii ta jääb.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
07.05.2010 01:33:29
|
|
|
logitech13 kirjutas: |
mäng välja tuleb olete nagu sõltlased rahaga poes ja janulete wowi järgi. Veel hullemaks keerab asi siis, kui see peaks poes otsas olema, siis on
kellad. |
No enam ei saa nii, pole millelegi tagasi minna wowi. Scammer oli nagu mingi märk jumalalt, et ma wowi pean quittima. Tegi mu acci puhtaks, ei viitsinud enam hakata blizzile kirjutama kah, et geari tagasi saada ja läks kõigile characteritele delete peale. No nihhuia ei viitsi enam.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
07.05.2010 08:18:19
|
|
|
veso kirjutas: |
No enam ei saa nii, pole millelegi tagasi minna wowi. Scammer oli nagu mingi märk jumalalt, et ma wowi pean quittima. Tegi mu acci puhtaks, ei viitsinud enam hakata blizzile kirjutama kah, et geari tagasi saada ja läks kõigile characteritele delete peale. No nihhuia ei viitsi enam. |
Ka kustutatud karaktereid saavad GM-id taastada kogu su geari ja muu kamaga.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.05.2010 08:29:52
|
|
|
Linky kirjutas: |
Minu jaoks on juba see ahnuse märk, et uued asjad, mis tehakse eelkõige inimeste huvi tekitamiseks, tehakse vanadega suhteliselt üksühele, vaid minimaalsed muudatused. Tahavad raha, aga korralikult ei tee enam midagi. |
Kuda võtta, nood kes vanillat taga igatsevad peaks ju rahul olema
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
07.05.2010 11:00:56
|
|
|
Vanillat ei igatseta taga mitte selle pärast et see Azerothis oli, vaid seepärast, et level 60 oli rohkem funim (hardcore mängijatele) kui praegu. Hardcore ja casuali vahel oli ikka vahe, eepiline gear oli just seda. Casualid jooksid sinistes ja rohelistes ringi
TBC'st hakati casualidele epicuid selga andma, ja ainuke piir "pro mängija ja noobi vahel" hakkas kaduma. Tänapäeval on ainuke võimalus eristada kas siis tiitlite järgi (Bane of the Fallen King või Light of Dawn tähistab hetkel veel väga head mängijat, samas kui Twilight Vanquishere teevad pugid) või selle järgi, kui palju HEROIC kirjaga geari sul seljas on. Viimase jaoks peab siiski inspectima hakkama.
Hetkel on veel vahe selles, mis moundi peal sa ringi lased, Frostwyrmi casualidel pole :p
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.05.2010 11:15:09
|
|
|
Yay, jälle vanilla vs tbc/wotlk/cata
Vanilla oli huvitavam/raskem kuna see oli uus ja mäng noobe täis, k.a nood "hardcore" mängijad. Mehaanika poolest on nii tbc kui wotlk märksa raskemad, lihtsalt mängijad on vahepeal osavamaks saanud. Kõiksugu infot täis foorumid aitavad ka noobidel enam-vähem adekvaatselt hakkama saada.
Natuke ego boostides võiks ära mainida, et eile tuli bloodqueen heroicu peal #19 spriest dps ära. Oleks paremini saanud kui rahvas poleks rämedalt viletsalt esinenud ning peaaegu enrageni jõudnud. Eelmine reset oli kill pea pool minutit kiirem.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
07.05.2010 11:47:06
|
|
|
Njah, ise alustasin ka uuesti. Guildi leader on Methodi priest, võtsid paar päeva tagasi 25man hrc LK ka maha (Kõik olid pettunud, et alles 15% pidid seda tegema)
Dingisin ise ka alles mingi 2nädalat tagasi ja juba nägin icc10's LK ära. Killi küll ei tulnud aga eks ta tuleb veel. Gear ka areneb kõigil.
Guild sai muidugi tehtud Cata jaoks nii, et praegu on niisama Casual raiding. 25mani pole veel koos.. pugime icc25mani.
TBC'st niipalju, et vanillat mängisin ka ainult 2kuud lõpust nii, et midagi eriti teha ei jõudnud. ZG vist 1 korra raidida mõttetult.. BT meeldis väga ja Sunwellis oleks tahtnud rohkem areneda. Kalecgose wiped ajasid guildi lahku ja uutes guildides jõudsin Twinsideni.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
07.05.2010 12:07:08
|
|
|
Ho Ho, madedog ei rääkinud mitte raidide raskusest, vaid sellest, et hardcore mängijad olid eristatavad casualidest. Epicute saamine raidist oli suursündmus... mitte nii nagu praegu kus värske 80 jookseb 2 päeva hiljem full epicutes ringi.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.05.2010 12:10:50
|
|
|
Oleksin pidanud ikka oma lause alles jätma:
"damn lootwhorede whine jälle "
Gear on muutunud auhinnast tööriistaks.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
07.05.2010 12:27:27
|
|
|
Linky - su jutust jääb mulje nagu blizzard oleks vanilla ajal (või misiganes wowi etapp sulle meeldis) heategevuslik ühing olnud ning teinud wowi/teisi tooteid heategevuse jaoks
blizzard on alati olnud ettevõte nagu iga teinegi ja nende eesmärk on olnud raha teenida.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|