Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
m1co
Piiratud kasutaja

|
21.04.2010 10:47:12
|
|
|
Chipper xD
Lihtsalt lol
Eile kaks mängu sellega, esimene vist oli 24:1 ja teine oli 22:0
Chipper on väga kerge, kui enne oled palju valki mänginud ja suudad rocketeid sihtida vastavalt. Ulti asetus nõuab puht-loogilist mõtlemist ja Tar Toss on lihtsalt elementaarselt kerge. Bufferit kasutad carry peal võikesiganes on potentsiaalne maagiavaakum.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
21.04.2010 11:49:20
|
|
|
Fayde tuli välja, väga awesome hero, saab varsti nerfi raudselt.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
24.04.2010 03:54:21
|
|
|
Keegi mängima tahab õppida, siis ma streamin praegu uue kontoga 1.6k (varsti 1.7k+) psr mänge;)
http://livestream.com/xsaisucks
edit: Võtsin maha, prose jääb ikka nati lahjaks high quality streami jaoks:P
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
dsg
HV kasutaja

|
24.04.2010 10:04:30
|
|
|
Tohib küsida kes sa oled? realnick? Digile lähed? Kui jah siis kellega?
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
vihane
HV kasutaja

|
24.04.2010 13:05:48
|
|
|
ise vaataksin algajate asemel kindlasti www.honcast.com, koht kuhu me kõik kunagi jõuda loodame:D
seal on kõikide suurte turniiride replayd / striimid
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
SkyHawk
HV vaatleja
|
24.04.2010 16:34:45
|
|
|
Sai üle pika aja mängitud jälle, vahepeal ikka päris palju heroesid lisatud, tundsin ennast täieliku newbina.
Kus muidu nüüd eestlased aega mööda saadavad? Vanasti oli selleks Eesti channel, nüüd pole enam kedagi
Tegin enda vana accountiga natuke mängu ja suutsin 1758 psr-i pealt langeda 1680 peale, suht masendav Matchmaking kah eriti masendav, 4 mängu ja kõigis 2-3 leaverit või täiesti uut mängijat, ei saanudki korralikult mängida...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.04.2010 17:30:29
|
|
|
enam-vähem töötav valem mängitava mängu saamiseks:
a) hosti mäng vähemalt 1600+ ja pingiga kuni 60 (max võiks olla 1800, aga seda ei pea mainima)
b) viska välja kõik kes on alla 1600 ilma jututa
c) viska välja kõik kelle nimes on nilbusi - pussy,d1ck, hui etc
d) viska välja kõik kes on ebaviisakad
e) viska välja kõik kelle nimi viitab slaavi päritolule
f) ütle vähemalt üks lause enne mängu alustamist, millele reaktsioon võiks olla: ha ha ja siis viska välja kõik ,kes ütlevad: Xa xa
g) ära võta ühele poolele üle 3 samast meeskonnast (klannist) mängijat, sest sa ei tea kunagi, kes sinuga koos mängivad
Kui kõik see on tehtud, siis on lootust, et pooled mängud on enam vähem normaalsed...
Tähelepanek, viimased 20mängu or so on alati keegi fastpickinud Fayde'i ja siis olnud täiesti kasutu 90% ajast. Amazing. Herol on väga head võimed, aga keegi midagi teha ei oska. Ise mängisn ka paar mängu, olin küll plussis, aga temaga ikka algus on väga aeglane ja kuna tal basedam on madal, siis farmida on suht gay.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazyxman
HV kasutaja
|
24.04.2010 18:09:12
|
|
|
Iga uue heroga on nii, et alguses esimesed 3-4 päeva kõik tahavad sellega mängida aga midagi teha ei oska ja siis kui see joovastus mööd on läinud siis seda võetakse vähem.
Täitsa jama on selle psr'iga no mul on see keskmiselt kõigub 1500 ~ juures no ei saa paremaks, kui mingi oma seltskonnaga ei mängi, sest peaaegu alati satub keegi tiimi kes mängu *****ma hakkab. Eriti käivad need pinda kes alati QQ hakkavad ja siis sõimavad kõiki, et mängida ei oska ja et rikuvad tema mängu ära.
Siis kui open beta läbi saab siis tuleb ju stats whipe ka ju ?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
dsg
HV kasutaja

|
24.04.2010 18:55:30
|
|
|
Keegi digifestile ka? Ise küll lähen mängima sinna.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
25.04.2010 07:32:44
|
|
|
SkyHawk kirjutas: |
Sai üle pika aja mängitud jälle, vahepeal ikka päris palju heroesid lisatud, tundsin ennast täieliku newbina.
Kus muidu nüüd eestlased aega mööda saadavad? Vanasti oli selleks Eesti channel, nüüd pole enam kedagi
Tegin enda vana accountiga natuke mängu ja suutsin 1758 psr-i pealt langeda 1680 peale, suht masendav Matchmaking kah eriti masendav, 4 mängu ja kõigis 2-3 leaverit või täiesti uut mängijat, ei saanudki korralikult mängida... |
ohoo, SkyHawk:P Frost siinpool, ma pelan praegu Kittypie nimega, solo pubstompin, praegu win% 80 peal ja psr just tuli 1.7k ära:P
Digi? kuna kusmis?
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
outcast
HV kasutaja
|
25.04.2010 12:48:41
|
|
|
m1co kirjutas: |
Keegi mängima tahab õppida, siis ma streamin praegu uue kontoga 1.6k (varsti 1.7k+) psr mänge;)
edit: Võtsin maha, prose jääb ikka nati lahjaks high quality streami jaoks:P |
vaatasin random videot... niivisi küll armaga metsas ei mõllata
õppida on sealt suht vähe
_________________ www.lemps.pri.ee |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
25.04.2010 13:57:41
|
|
|
Dotas oli küll mingi arma metsa asi, kus sa said 8-10 minutiga stackitud nii palju creepe (lisaks expile), et sa tulid umbes behe heartiga (hot) metsast väja, kui muud itemid skipisid ja noh, siis tekib selline olukord, kus teistel on treads ja vb mõni bracer (dota väljendid) ,aga sul on juhtumisi kõige hullem tank item olemas. Kui meeskond veidi supportis said rahulikult kõik towerid järjest maha pushida peale mida peaks kõigil olema 2x rohkem kulda kui vastasmeeskonnal ...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
25.04.2010 16:47:37
|
|
|
Kahjuks enam ei saa üle 3x stacke teha ja anciente ei saa üle 2x stackida.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
25.04.2010 20:25:44
|
|
|
outcast kirjutas: |
m1co kirjutas: |
edit: Võtsin maha, prose jääb ikka nati lahjaks high quality streami jaoks:P |
vaatasin random videot... niivisi küll armaga metsas ei mõllata
õppida on sealt suht vähe |
Ei see asi läks jamasti enivei, sest dual-core ei venita streami välja, endal selline lag sees streamides, et ei ole seda väärt.
Arma mäng läks väga nigelalt igatepidi.
Edit: Lindistan täna paar 1.7k+ psr mängu Faydega, usun, et olen temaga päris käpp. Varsti lükkan üles!
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
25.04.2010 22:05:47
|
|
|
Kui suudate leida servereid õhtuti, siis ma ei tea, palju õnne, maagid olete.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
26.04.2010 02:14:10
|
|
|
Koguaeg leian servereid kui ise hostin:O
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
26.04.2010 08:33:55
|
|
|
Õhtuti on nii, et, siis ei saa ise valida pingi järig vaid tuleb võtta automatic automatic, siis saab. Kui tahta sirvida hoste, siis jäädki ootama mõnda sellist, kus saad hostida.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
hinrek
HV kasutaja
|
26.04.2010 11:00:28
|
|
|
Eile sai sõpradega 2:2 tehtud "lannis". Ei lase veel korralikult serverit valmistada, ehk siis peab mingi ~200 pingi mängima.
Tegime single draft ja 2 korda mängisin moon queeniga, millel Ulti on ikka väga haige, kui saad staffi kokku siis pole probleemi soloda 1v2.
Eks see oleneb kes vastu kah on.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
26.04.2010 11:05:17
|
|
|
hinrek kirjutas: |
Eile sai sõpradega 2:2 tehtud "lannis". Ei lase veel korralikult serverit valmistada, ehk siis peab mingi ~200 pingi mängima.
Tegime single draft ja 2 korda mängisin moon queeniga, millel Ulti on ikka väga haige, kui saad staffi kokku siis pole probleemi soloda 1v2.
Eks see oleneb kes vastu kah on. |
Shrunken Head ja ei huvita ühegi heroga su ulti:D
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
26.04.2010 11:25:24
|
|
|
Ei päris nii lihtne see asi ei ole. MQ dps on suht sick ikka selle aura tõttu ja attackspeed ka suht norm, kui just predator pole, siis on päris gay mq 1v1 minna. DPS'is saad tõenäoliselt kotti ja nuke saad ka sisse, sest shrunkenit tahad hoida ju ulti vastu, kui kasutad varem oled kutu, kui ei kasuta pead tõenäoliselt jooksma - erandiks on endgame carrid - preda, naix kui on enam vähem farmed ja mõned veel (nt mr permastun chronos vms)...
ah jaa, mq on naljakas shroud. Ma enamasti teengi esimese itemina selle ja siis käin rune'i juures luuramas, et kes tahab surma saada. Easy kills..
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
26.04.2010 13:53:07
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Ei päris nii lihtne see asi ei ole. MQ dps on suht sick ikka selle aura tõttu ja attackspeed ka suht norm, kui just predator pole, siis on päris gay mq 1v1 minna. DPS'is saad tõenäoliselt kotti ja nuke saad ka sisse, sest shrunkenit tahad hoida ju ulti vastu, kui kasutad varem oled kutu, kui ei kasuta pead tõenäoliselt jooksma - erandiks on endgame carrid - preda, naix kui on enam vähem farmed ja mõned veel (nt mr permastun chronos vms)...
ah jaa, mq on naljakas shroud. Ma enamasti teengi esimese itemina selle ja siis käin rune'i juures luuramas, et kes tahab surma saada. Easy kills.. |
MQ on ikkagi paper hero, kui saad esimese initiationi, siis ikkagi omad ta ära. Oleneb muidugi mis faasis mäng on ja kellel mis itemid jne.
Ma muidu teen muun kweeniga ikka whispering helmi, mõnus on näiteks omaga wolf commander kaasa krabada, kes annab sulle veel 30% stackable base dammi juurde;)
Kuigi alguses see base dam sind ei aita, paljud treenivadki kweeni täitsa mööda, lükkavad alguses kas multishoti/base dam buffi üles, selle asemel et panna lihtsalt nuket ja statte.
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
26.04.2010 14:53:30
|
|
|
Alguses on see multishot paras nuhtlus vastaste herodele, sest harassib päris hästi see.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
26.04.2010 15:55:32
|
|
|
Sai venelasi omatud järjekordse varikontoga. Wannabe pubstomperid olid, no AB jne:P
2 mängu tegin, võib chekata replayd Fayde'i buildi ideede jaoks, tegin 2 erinevat buildi, 1 rohkem earlygame gank, teine rohkem püsifarmi jaoks (kuigi farmida ei viitsinud:D)
username: HVm1co
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
26.04.2010 17:52:09
|
|
|
...mis sa seal harrasid oma mitmeks jagatud damiga, useless suht, pigem ikka nuke ja stats ja siis peale 6 aurat ka natuke, mq elud on väga madalad ja sul palju parem famida, kui sul on basedam kõrgem. harrass idee ei tööta selle pärast ka , et see kuidagigi töötaks, peaksid sa autoshotima, aga siis pushid liiga vara towerid ära ja siis on ka halb...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|